CAR COSMETIC CENTER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CAR COSMETIC CENTER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.775.448

Publication

30/11/2012 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
20/06/2011
ÿþ Motl 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





l

1 +11091165

Iy1_1_I«..I_" . .......

GRIFFIE RECHTBANK VAN

_0'7 JUNI 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT

Gegriffier



Ondernemingsnr : O )-5 ut Y

Benaming

(voluit) : CAR COSMETIC CENTER

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2440 Geel, Grote Steenweg 1

Onderwerp akte : OPRICHTING

Tekst

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Hans Derache te Tessenderlo op 1 juni 2011.

NAAM

CAR COSMETIC CENTER

RECHTSVORM

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

ZETEL

Te 2440 Geel, Grote Steenweg 1

VENNOTEN

1. De heer JANSSENS Michel Emmy Egide, geboren te Geel op 06 mei 1968, wonende te 2260 Westerlo, Goorkenshof 13 F.

2. De heer BOSCH Sten Petrus Ferry, geboren te Helmond (Nederland) op 19 oktober 1984, wonende te 3920 Lommel, Molenstraat 121.

KAPITAAL - AANDELEN

achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van waarde, als volgt onderschreven

- de heer JANSSENS Michel, voornoemd onder 1, onderschreef drieënnegentig (93) aandelen in speciën en volstortte deze ten belope van een/derde, zijnde drieduizend honderd euro (3.100,00 EUR), zodat hij de som van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) verschuldigd blijft.

- de heer BOSCH Sten, voornoemd onder 2, onderschreef drieënnegentig (93) aandelen in speciën en volstortte deze ten belope van een/derde, zijnde drieduizend honderd euro (3.100,00 EUR), zodat hij de som van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) verschuldigd blijft.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in het binnenland als in het buitenland :

- exterieur- en interieurbehandeling van voertuigen;

- de groot- en kleinhandel en handelsbemiddeling in nieuwe en gebruikte auto's voor personenvervoer, inclusief die voor bijzondere doeleinden (bijvoorbeeld ziekenwagens);

- de groot- en kleinhandel en handelsbemiddeling in nieuwe en gebruikte vrachtwagens, trekkers bestelwagens, terreinwagens (bijvoorbeeld jeeps), enzovoort;

Op de raatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagenbij lut lielgis.ch Staatsblad 20106120L1 Annexes_ du Moniteur_b£1ge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

- de groot- en kleinhandel en handelsbemiddeling in nieuwe en gebruikte autobussen, touringcars, minibusjes, motorhomes, enzovoort;

- de handel in nieuwe en gebruikte aanhangwagens en opleggers;

- de reparatie van auto's : de reparatie van de mechanische onderdelen en van de elektrische installatie;

- carrosserieherstel (inclusief spuiten en verven);

- de revisie van automotoren;

-- het gewone onderhoud van auto's : wassen, antiroest behandeling, olie verversen, vervangen of herstellen van binnen- en buitenbanden, vervangen van ruiten, enzovoort;

- de installatie van onderdelen en accessoires, inclusief de ombouw- en uitbouwwerkzaamheden;

- het slepen van auto's en de hulpverlening bij pech onderweg;

- de groot- en kleinhandel in onderdelen en accessoires van auto's, inclusief de groothandel in tweedehands onderdelen;

- de groot- en kleinhandel in banden voor motorvoertuigen;

- de kleinhandel gespecialiseerd in de verkoop van accessoires van auto's per postorder;

- de groot- en kleinhandel in nieuwe of gebruikte bromfietsen;

- de kleinhandel in smeer- en koelmiddelen voor auto's.

Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan, in België of in het buitenland, voor eigen rekening of deze van derden tot het verwerven, vervreemden, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, huren en verhuren van alle onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

De vennootschap mag ten voordele van derden, zowel in België als in het buitenland tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren. Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag ten voordele van derden met wie enige juridische band bestaat, zowel in België als in het buitenland tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag, zowel in binnen- als buitenland, alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen, alle handelsverrichtingen en over het algemeen alle ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel en de verwezenlijking ervan bevorderen. Zij kan, ondermeer bij wijze van inbreng, fusie, overdracht, deelneming, inschrijving, financieel akkoord of op andere wijze belangen nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die een zelfde, een gelijkaardig of een verwant doel nastreven of die haar ontwikkeling kunnen bevorderen.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische en/of andere kennis, bewezen door één of meer activiteitsattesten. De vennoten zijn het er evenwel en uiteraard volkomen over eens, dat deze ter beschikkingstelling van" activiteitsattesten geen belemmering kan noch mag zijn voor de eventuele latere persoonlijke activiteit van de houder(s) van die attesten.

Ze kan ook deelnemen in het bestuur van andere vennootschappen.

Luit C - vervolg

Mod 2.0

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

"

Lrt IQ - vervolg Mod 2.0

DUUR

onbepaalde duur

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd en vertegenwoordigd door één of meer deelhebbende of niet deelhebbende zaakvoerders.

In geval van overlijden, of indien hij aan zijn ambt wenst te verzaken, zal de betrokken zaakvoerder door de algemene vergadering worden vervangen.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De zaakvoerder kan aan één of meerdere directeurs of gevolmachtigden een bepaald gedeelte van zijn bevoegdheden inzake het dagelijks bestuur beperkt in materie en tijd afstaan De zaakvoerder bepaalt in dit geval de bijzondere vergoedingen die met deze functie gepaard gaan.

TOEZICHT

Het toezicht over de werkzaamheden wordt uitgeoefend door de vennoten.

JAARVERGADERING

De jaarvergadering zal plaats hebben op de maatschappelijke zetel op de derde vrijdag van de maand mei om 19.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering van rechtswege gehouden worden de eerstvolgende werkdag.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013. Indien het aandeel gescheiden is in vruchtgebruik en in blote eigendom, en behoudens afwijkende overeenkomst tussen partijen, zal de blote eigenaar alleen optreden bij stemmingen in verband met statutenwijzigingen, kapitaalsverhogingen of ontbinding van de vennootschap; in alle andere gevallen zal de vruchtgebruiker alleen alle rechten uitoefenen.

Elke eigenaar van aandelen mag zich op de algemene vergadering door een bijzondere gevolmachtigde laten vertegenwoordigen op voorwaarde dat deze zelf een vennoot is, en zelf recht heeft de vergadering bij te wonen.

BOEKJAAR

Het maatschappelijk jaar neemt een aanvang op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Evenwel begint het eerste boekjaar op 1 juni 2011 en eindigt op 31 december 2012.

RESERVE - WINSTVERDELING

Het batig overschot van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten, lasten, en afschrijvingen zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekeningen, maakt de netto-winst uit.

Deze netto-winst wordt verdeeld als volgt :

- vijf ten honderd wordt voorafgenomen voor het aanleggen van de wettelijke reserves; deze voorafneming is niet meer verplichtend zodra de wettelijke reserve tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2011- Annexes du Moniteur belge

" / "

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlage bil het Belgisch Staatsblad - 20/06/2011- Annexes du Moniteur belge

- het overschot wordt verdeeld. volgens.: de, beslissing van de algemene

vergadering. .

Generlei verdeling van de winst heeft pi-aats over enig jaar zolang de eventuele verliezen van vorige jaren, welke niet uit de reserve gedekt kunnen worden, niet zijn ingehaald.

De algemene vergadering beslist tevens of er inkomsten worden toegekend aan het belegd kapitaal.

ONTBINDING - VEREFFENING

De vennootschap kan steeds worden ontbonden bij beslissing van de

algemene vergadering die tevens de vereffenaars benoemt, hun machten

en vergoeding vaststelt.

Ingeval van verlies van de helft van het kapitaal dient de zaakvoerder

de kwestie voor te leggen aan de algemene vergadering, die beslist in

de vorm voorzien voor wijziging aan de statuten.

Wanneer het verlies drie/vierden bereikt zal de ontbinding kunnen worden geëist door de vennoten die één/vierde van de aandelen bezitten.

BENOEMING ZAAKVOERDERS

Worden aangesteld als zaakvoerders van de vennootschap :

- de heer JANSSENS Michel, voornoemd onder 1.

- de heer BOSCH Sten, voornoemd onder 2.

Hun opdracht is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders

over beslist.

Voor eensluidend uittreksel

Tegelijk hiermee neergelegd :

- eensluidend afschrift der akte

- bankattest

Notaris Derache

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enj

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1Ltri,*g E. - vervolg Moa 2.0

Coordonnées
CAR COSMETIC CENTER

Adresse
GROTE STEENWEG 1 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande