CAR GALLERY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CAR GALLERY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 545.736.153

Publication

13/02/2014
ÿþMal Word 11.1

EMEII31 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111,1[1111)1*11111111 Neergelegd ter griffie Van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, OP

04 FEB, 2014

11



Griffie

Ondernemingsnr : CDS-L iL "

Benaming

(voluit) CAR GALLERY

(verkort) :

Rechtsvorm; BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: 2160 Wommelgem, Schranshoevebaan 17

(volledig adres)

Onderwerp akte OPRICHTING, STATUTEN EN BENOEMING ZAAKVOERDER(S)



Er blijkt uit een akte verleden voor ons notaris Meester Nathalie Vereist, met standplaats te Nijlen, op 30 januari 2014, aangeboden ter registratie dat:

1.De heer MOTTIE, Filip Elise Theo, geboren te Schoten op 18 oktober 1965, nationaal nummer 65.10.18 445-62, echtgenoot van mevrouw FAVRIL Sophie Jozefina Lucienne, geboren te Herentals op 23 november 1966, wonend te 2970 Schilde, Vloeyenbergdreef 9.

2.De heer PENHA, Patrick, geboren te Deurne (Antwerpen), op 27 oktober 1966, nationaal nummer 66.10.27 421 31, echtgenoot van mevrouw SCHEUNEMANN Claudia, geboren te Dudweiler (Duitsland) op 05 april 1962, wonend 2970 Schilde, Kortvoortbaan 13,

Ondergetekende notaris, verzocht hebben bij authentieke akte de statuten vast te stellen van de handelsvennootschap die zij in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam CAR GALLERY, met zetel van de vennootschap te 2160 Wommelgem, Schranshoevelaan 171 waarvan het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal negentien duizend euro (19.000,00E) bedraagt, verdeeld is in driehonderdtachtig (380) (gelijke) aandelen,

Het kapitaal werd volledig geplaatst en volledig volgestort zodat de vennootschap vanaf haar bestaan ais rechtspersoon de beschikking heeft over de som van negentienduizend euro (¬ 19.000,00),

Voormeld bedrag werd voorafgaandelijk aan de oprichting van deze vennootschap geplaatst (bij storting o door overschrijving) op een bijzondere rekening met nummer BE72363129453816 bij ING geopend op naam van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgeleverd door voormelde (bank)instelling op 14/01/2014 en dat aan ondergetekende notaris werd overhandigd.

ZETEL: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2160 Wommelgem, Schranshoevebaan 17

DOEL De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze:

-Groothandel en kleinhandel in nieuwe en gebruikte auto's voor personenvervoer, in-clusief die voor bijzonder doeleinden (bv. Ambulances); lichte bestelwagens.

-Algemeen onderhoud en reparatie van auto's en lichte bestelwagens.

-Revisie van automotoren,

-Kleinhandel in onderdelen en accessoires van auto's inclusief de kleinhandel in tweedehands onderdelen.

-Groothandel in andere consumentenartikelen, n.e.g.

-Groothandel in nieuwe en gebruikte vrachtwagens, trekkers bestelwagens, terrein-wagens (b.v, jeeps) enz.

-Groothandel in nieuwe en gebruikte autobussen, touringcars minibusjes, motorho-mes, enz.

-Handelsbemiddeling in nieuwe en gebruikte vrachtwagens, trekkers, bestelwagens, terreinwagens (b.v. jeeps), enz.

-Handelsbemiddeling in nieuwe en gebruikte autobussen, touringcars, minibusjes, motorhomes, enz.

-Kleinhandel in nieuwe en gebruikte vrachtwagens, trekkers, bestelwagens, terrein-wagens (b.v, jeeps) enz,

-Kleinhandel in nieuwe en gebruikte autobussen, touringcars, minibusjes, motorho-mes, enz,

-Handel in nieuwe en gebruikte aanhangwagens en opleggers

-Handel in nieuwe en gebruikte kampeervoertuigen zoals caravans, kampeerwagens, enz.

Voormelde opsomming is aanwijzend doch niet beperkend.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar

doel. De vennootschap dient daartoe in voorkomend geval de vereiste wettelijke machtiging(en) te bekomen of

te verkrijgen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)r(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in of belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op gelijk welke andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zij kan ook bestuurdersopdrachten in vennootschappen of functies van bestuur van vennootschappen waarnemen.

Zij mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar maatschappelijk doel en, in het algemeen, aile handelingen verrichten die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, geheel of ten dele, te vergemakkelijken, te bevorderen of te begunstigen.DUUR De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

BESTUUR De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot. De zaakvoerder(s) wordt (worden) benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te steilen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder van onderhavige vennootschap wordt benoemd, is die rechtspersoon verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger I natuurlijk persoon aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder (in naam en voor rekening van de rechtspersoon).

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien onderhavige vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een (andere) vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Iedere zaakvoerder is individueel bevoegd om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap rechtsgeldig bij aile rechtshandelingen ten overstaan van derden, voor het gerecht (als eiser of ais verweerder) en in aile akten met inbegrip van deze voor dewelke een tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen de zaakvoerders de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden (of lasthebbers) van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde (of voor een reeks bepaalde) rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden (of lasthebbers) verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht (onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) ingeval van overdreven volmacht)..

Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlag en tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

ALGEMENE VERGADERING De gewone algemene vergadering van de vennoten moet ieder jaar bijeengeroepen worden 30 juni om 17.00 uur. Indien die dag geen werkdag is, wordt de gewone algemene vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

BOEKJAAR Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder een

inventaris en een jaarrekening op. Hij stelt een verslag op, jaarverslag genoemd, voor zover de wet dit vereist. VERDELING Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste één twintigste ingehouden

voor de vorming van een reservefonds totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de nettowinst wordt aangewend overeenkomstig de beslissing van de algemene vergadering. Na aanzuivering van aile kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige gelden

daartoe, verdelen de vereffenaars onder de vennoten het netto-actief in verhouding tot de aandelen die de

vennoten bezitten. Elk aandeel heeft recht op een gelijk deel.

Zijn alle aandelen niet in gelijke mate volgestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer uit te keren, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijk terugbetaling te doen in speciën in voordeel van die aandelen die voordien zijn volgestort in een grotere verhouding,

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1, En onmiddellijk na voorgaande oprichting beslissen voornoemde oprichters met éénparigheid van stemmen;

- dat de vennootschap zal bestuurd worden door twee zaakvoerders;

- dat als zaakvoerders benoemd of aangesteld worden voor onbepaalde duur, te rekenen en met uitwerking van het mandaat vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte of het uittreksel daaruit op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel;

*de heer Mottie Filip, voornoemde oprichter sub 1;'

* de heer Penha Patrick, voomoemde oprichter sub 2,

die beiden verklaren en bevestigen dat de uitoefening van deze functie hen niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, en die beiden verklaren het mandaat te aanvaarden,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

- dat het mandaat van de zaakvoerders onbezoldigd is zolang een algemene vergadering geen bezoldiging heeft toegekend.

- de eerste gewone algemene vergadering te houden in het jaar tweeduizend vijftien en het eerste boekjaar te laten ingaan vanaf de datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt om te eindigen op éénendertig december tweeduizend veertien.

2. Verklaring in verband met de aanstelling van een commissaris.

De voornoemde oprichters verklaren dat op basis van ter goeder trouw verrichte schattingen de vennootschap zal voldoen aan de criteria vermeld in artikel 12 paragraaf 2 van de wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig op de boekhouding en de jaarrekening van de ondernemingen.

Derhalve is de vennootschap overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen niet verplicht een commissaris aan te stellen, Elke vennoot zal individueel het toezichtrecht uitoefenen overeenkomstig de wettelijk bepaalde modaliteiten.

3. De oprichters stellen als bijzondere gevolmachtigde(n) aan:bvba Van der Linden & Favril, te 2200 Herentals, Sint Jobsstraat 259, evenals de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, om alle verrichtingen te doen, aile verklaringen af te leggen en elle documenten neer te leggen en te ondertekenen met het oog op de inschrijving van de vennootschap ln de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KB0), met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van die inschrijving, en op de eventuele invoering van vestigingseenheden, eventueel met het oog op de inschrijving of registratie als BTW-plichtige en verder om al het nodige te doen bij aile andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale of regionale (overheids)diensten en eventueel met het oog op alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande.

4. Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaren de oprichters uitdrukkelijk alle daden, rechten en verbintenissen gesteld vanaf 01/11/2013 tot op heden die in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting werden aangegaan, uitdrukkelijk over te nemen, te bekrachtigen en uit te voeren, doch onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van rechtspersoonlijkheid door neerlegging van de oprichtingsakte of het uittreksel daaruit op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel overeenkomstig artikel 2, paragraaf 4, eerste lid, van het Wetboek van Vennootschappen.

Ondergetekende notaris heeft de vennootschap erop attent gemaakt dat het aangewezen is om alle daden en verbintenissen gesteld vanaf heden tot op datum van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid, aangegaan voor rekening van onderhavige vennootschap als toekomstige rechtspersoon onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van rechtspersoonlijkheid door neerlegging van de oprichtingsakte of het uittreksel daaruit op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel overeenkomstig artikel 2, paragraaf 4, eerste lid van het Wetboek van Vennootschappen, uitdrukkelijk door de vennootschap ais rechtspersoon over te nemen en te bekrachtigen binnen twee maanden na voormelde neerlegging.

IV, VASTE VERTEGENWOORDIGER.

Voornoemde aangestelde zaakvoerders beslissen hierbij om, ingeval onderhavige opgerichte vennootschap zelf aangesteld wordt als bestuurder (en eventueel gedelegeerd bestuurder) of zaakvoerder in een andere vennootschap, de heer MOITTlE Filip, aan te stellen als vaste vertegenwoordiger, belast met de uitvoering van de opdracht van bestuurder (en eventueel gedelegeerd bestuurder) of zaakvoerder (in naam en voor rekening van onderhavige opgerichte vennootschap) in die andere vennootschap.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Nathalie Vereist.

Neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/12/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op 101 Griffie

Il " 1922879

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : O545.736.163

Benaming

(voluit) : CAR GALLERY

(verkort)

Rechtsvoren : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2160 Wommelgem, Schranshoevebaan 17

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING EN VEREFFENING

Er blijkt uit een akte verleden voor ons notaris Nathalie Vereist, met standplaats te Nijlen, op 12 december 2014, neergelegd ter registratie dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CAR GALLERY", met maatschappelijke zetel te 2160 Wommegem, Schranshoevebaan 17, RPR Antwerpen-afdeling B.T.W. BE 0545.736.153 volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

a)Bespreking

De voorzitter geeft toelichting aan de vergadering omtrent de staat van activa en passiva en omtrent de in de agenda aangekondigde verslagen.

De voorzitter licht toe dat de ontbinding en vereffening in 1 akte wenselijk is gezien aan alle voorwaarden van artikel 184 § 5 van het Wetboek van vennootschappen is voldaan, hetzij:

1° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald en/of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd;

De zaakvoerders verklaren dat er zich geen wijzigingen hebben voorgedaan tussen de datum van de staat van activa en passiva en de datum van onderhavige algemene vergadering. Uit de staat van activa en passiva blijken geen schulden jegens derden en er zijn sedert het opmaken van de staat van activa en passiva geen andere schulden jegens derden meer ontstaan.

3° alle vennoten zijn thans aanwezig of vertegenwoordigd en de beslissingen kunnen bijgevolg genomen worden met eenparigheid van stemmen;

De terugname van het resterend actief zal gebeuren door de vennoten, na afhouding van de in te houden roerende voorheffing-

De vennoten verklaren voldoende ingelicht te zijn.

Er wordt akte genomen dat de conclusies van het verslag opgemaakt op 4 december 2014 overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Van Der Linden & Favril, met zetel te 2200 Herentals, St. Jobsstraat 259, vertegenwoordigd door Gerald Favril, luiden als volgt:

"BESLUIT

In het kader van de procedure van ontbinding, voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft de zaakvoerder van BVBA Car Gallery een boekhoudkundige staat, afgesloten op 31 oktober 2014, opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 3.664,64E en een netto-actief van 3.628,55E.

Uit controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft.

We kunnen ons niet uitspreken over eventuele latente fiscale en andere schulden bij gebrek aan confirmatie-aanvragen.. Deze zaakvoerder wenst art. 184, §5 van het Wetboek van Vennootschappen toe te passen."

b)Bevestiging door de notaris

Om te voldoen aan artikel 181, § 4 van het Wetboek van Vennootschappen, bevestigt ondergetekende notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap krachtens artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen gehouden is.

c) Besluit

De vergadering stelt vast dat:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

- alle schulden jegens derden zijn terugbetaald en/of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd;

- alle vennoten thans aanwezig of vertegenwoordigd zijn en de beslissingen aldus kunnen genomen worden met eenparigheid van stemmen;

De vergadering besluit bijgevolg om geen vereffenaar te benoemen en de besloten vennootschap "CAR GALLERY" gevestigd te 2160 Wommelgem, Schranshoevebaan 17 voortijdig te ontbinden en te vereffenen met ingang vanaf heden overeenkomstig artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen,

De vergadering verleent machtiging aan de heer MOTTIE Filip, wonend te 2970 Schilde, Vloeyenbergdreef 9 tot betaling van de in te houden roerende voorheffing en tot betaling van het aandeel van de vennoten in de vereffening.

De vennoten verklaren dat het resterend actief door henzelf wordt teruggenomen.

De vergadering besluit om de eventuele andere activa die de vennootschap nog zou bezitten toe te bedelen aan de vennoten, pro rata hun aandelenbezit en machtiging te verlenen aan de heer MOTTIE Filip, voornoemd met het oog op de inning van eventuele vorderingen, doch onder de verplichting het saldo te verdelen onder de vennoten, overeenkomstig hun aandelenbezit.

De vergadering stelt vast dat er geen aanleiding bestaat om iets te deponeren in de Deposito-en Consignatiekas.

Gelet op de eenvoud van de vereffeningsverrichtingen, verklaart de vergadering te verzaken aan de wettelijke termijn van 1 maand gedurende dewelke zij overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen over een controle- en onderzoeksrecht beschikken betreffende de vereffeningsrekeningen en de daarbij horende stavingsstukken. De vergadering besluit de rekeningen en de verrichtingen van het lopend boekjaar tot heden goed te keuren.

De vergadering besluit tot slot de vereffening van de vennootschap definitief gesloten en besluit dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de door de wet vereiste termijn zullen worden bewaard te 2970 Schilde, Vloeyenbergdreef 9,

Stemming: Alle besluiten werden genomen met eenparigheid van stemmen.

TWEEDE BESLUIT

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de zaakvoerders. De vergadering besluit aan de gewezen zaakvoerders kwijting te verlenen voor de uitoefening van hun mandaat, en dit zonder enig voorbehoud.

De vergadering erkent dat ondergetekende notaris hen heeft gewezen op artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen dat stelt dat bij gebrek aan benoeming van een vereffenaar de zaakvoerders ten aanzien van derden als vereffenaars worden beschouwd.

Stemming: Het besluit werd genomen met eenparigheid van stemmen.

DERDE BESLUIT

De vergadering stelt de hierna genoemde personen aan ais bijzondere gevolmachtigden, evenals de bedienden, aangestelden of lasthebbers, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen, bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde:

VAN DER LINDEN EN FAVRIL BVBA, te 2200 Herentals, St. Jobsstraat 259

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Notaris Nathalie Vereist

Wordt hiermee samen neergelegd: een afschrift van de akte statutenwijziging



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CAR GALLERY

Adresse
SCHRANSHOEVEBAAN 17 2160 WOMMELGEM

Code postal : 2160
Localité : WOMMELGEM
Commune : WOMMELGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande