CAR TRADE INTERNATIONAL, AFGEKORT : C.T.I

NV


Dénomination : CAR TRADE INTERNATIONAL, AFGEKORT : C.T.I
Forme juridique : NV
N° entreprise : 832.890.203

Publication

03/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.08.2013, NGL 30.09.2013 13609-0273-011
23/01/2013
ÿþMod Word t 1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

q y

I;i:e;uokd~, te ~r~,,.:r~oR, op

en ~d;~~àitlit

3 Q 2W1l Griffie

1 01350

Ondernemingsnr : 0832890203

Benaming

(voluit) : Car Trade International

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Bakkersdreef 2, 2920 Kalmthout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur gehouden op 30 november 2012 Na beraadslaging neemt de raad van bestuur unaniem de volgende beslissingen:

De maatschappelijke zetel wordt vanaf heden verplaatst van Bakkersdreef 2, 2920 Kalmthout naar: - Missiehuislei (Heide) 39, 2920 Kalmthout.

Belmar BVBA

vertegenwoordigd door

Martin Van Der Sande

gedelegeerd bestuurder

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vei melden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/01/2011
ÿþII1I II II I llhI lU ll1 I III II lI

" 11~15A.~"

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

03203

NeerQeleRd fer ofie van de Ro

vas »opinais! fe AilereTpec?, ep

18 JAN, 2011

Griffie

Ondernemingsnr :

3 92-

Benaming : "CAR TRADE INTERNATIONAL" kortweg (voluit)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Bakkersdreef 2

2920 Kalmthout

Onderwerp akte : NV: OPRICHTING  AANSTELLING BESTUURDERS

Uit een akte verleden voor Luc Dejongh, notaris te Kalmthout op 14 januari 2011, BLIJKT:

Tussen 1/ de heer VAN DER SANDE (van der SANDE) Martinus Johannes Hendrikus, geboren te'! Schiedam (Nederland) op dertien juni negentienhonderd zeventig wonende Kalmthout, Bakkersdreef! 2 en 2/ de heer DEN HOLLANDER Oscar Johan, geboren te Den Haag (Nederland) op 16 november!! 1966, wonende te 2159 LD Kaag, Julianalaan 62 D, een naamloze vennootschap werd opgericht;; voor onbepaalde duur, onder de benaming CAR TRADE INTERNATIONAL met zetel te 2920'° Kalmthout, Bakkersdreef 2, met een kapitaal van 500.000 euro, waarbij elke oprichter intekende op' vijfhonderd aandelen oftewel tweehonderd vijftigduizend euro (¬ 250.000,-) waarna zij tweeënzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 62.500,00-) betaalde; en elke oprichter moet aldus nog. E afbetalen honderd zevenentachtigduizend vijfhonderd euro (¬ 187.500,-).

Het kapitaal is samengesteld door inbreng in geld, hetwelk werd gedeponeerd op een bijzondere!: rekening ten name van de vennootschap in oprichting geopend bij de KBC Bank, waarvan het bewijs;; van deponering onder de vorm van een attest afgeleverd door voornoemde instelling, aan s. ondergetekende notaris werd overhandigd.

De vennootschap heeft tot doel

Detailhandel in motorvoertuigen in de ruimste zin van het woord.

Het beheer van haar vermogen (met dien verstande dat de werking van de vennootschap buiten de toepassing van de wet over de financiële verrichtingen en de financiële markten blijft), zo roerende als onroerende goederen, daaronder verstaan:

het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, promoten, het doen bouwen of verbouwen evenals alle welkdanige transakties en!: `: verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen;

- het kopen en verkopen, beheren enzovoorts van alle roerende goederen en waarden, het beleggen en investeren van gelden en waarden;

'': - het huren en verhuren van alle roerende en onroerende goederen.

S. Het waarnemen van het bestuur, de leiding, het management en de vereffening van andere: vennootschappen.

Consultancy in het algemeen en het geven van allerhande adviezen met betrekking tot:: SE bovenvermelde activiteiten in het bijzonder.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle!; verbintenissen aangaan, onroerende en roerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de`: verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door haar bestuurders, die optreden:; als college, of met twee van hen, met uitzondering van de gedelegeerde bestuurder die de'' vennootschap alleen kan verbinden.

Werden tot bestuurders en tevens beide gedelegeerd bestuurders benoemd:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzi van de perro(o)n(en) bevoegd dm rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

moa 2.1

1) De besloten vennootschW met beperkte aansprakelijkheid BELMAR, met zetel te 2920 Kalmthout, Bakkersdreef 2, bekend onder nummer RPR Antwerpen, BTW BE 0477.595.039, met als vaste vertegenwoordiger, de voornoemde heer VAN DER SANDE Martinus Johannes Hendrikus, geboren te Schiedam (Nederland) op dertien juni negentienhonderd zeventig wonende Kalmthout, Bakkersdreef 2 en

2) de heer Oscar DEN HOLLANDER, voornoemd, aan wie beide de volledige individuele vertegenwoordigingsbevoegdheid is verleend om alleen handelend de vennootschap te verbinden; Er werd geen commissaris benoemd.

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar; het eerste boekjaar zal eindigen op eenendertig december tweeduizend en twaalf. De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de plaats aangeduid in de oproeping, op de eerste vrijdag van de maand juni om 18.00 uur.

De Algemene Vergadering beslist op voorstel van de Raad van Bestuur over de bestemming van de winst, met inachtneming van de wettelijke voorschriften met betrekking tot het aanleggen van de wettelijke reserve. De Raad van Bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling van de dividenden. Bij winstuitkering wordt rekening gehouden met de rechten van de houders van kapitaalaandelen indien bewijzen van deelgerechtigdheid werden uitgegeven, met de houders van'. winstaandelen en de houders van aandelen zonder stemrecht. Bij vereffening zal het vennootschapsvermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken. Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen. Bij de vereffening wordt rekening gehouden met de rechten van de eventuele houders van bewijzen van deelgerechtigdheid, winstaandelen en aandelen zonder stemrecht.

De voorwaarde tot toelating tot de algemene vergadering en uitoefening van het stemrecht luiden als volgt: minstens zeven dagen vôôr de datum van de voorgenomen vergadering moeten de aandeelhouders of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de E vergadering deel te nemen zoals bepaald in de oproeping. De vervulling van deze formaliteit kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering. Bestuurders en commissarissen zijn vrijgesteld van deze formaliteit. Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke aandeelhouder op de vergadering vertegenwoordigd worden krachtens een geschreven volmacht. Het model van volmacht kan door de E Raad worden vastgesteld. Eik aandeel heeft recht op één stem. De uitoefening van het stemrecht, evenals alle andere rechten verbonden aan het aandeelhouderschap, zijn geschorst, voor wat de niet volgestorte aandelen betreft zolang de behoorlijk opgevraagde en eisbare stortingen niet gedaan zijn, en in alle andere gevallen voorzien in de wet.

Volmacht werd verleend aan de heer Dirk TYSMANS ten kantore van ERNST & YOUNG, J. Englishstraat 52-54 te 2140 Antwerpen en al hun aangestelden, met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht wordt verleend om elk afzonderlijk alle formaliteiten te vervullen, zowel naar aanleiding van deze als toekomstige akten, bij bij de ondernemingsloketten, de kruispuntbank voor ondernemingen, de Btw-administratie, de belastingdiensten en andere overheidsinstanties.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL,

Opgemaakt vôôr registratie ter neerlegging op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel,

Samen hiermee neergelegd: uitgifte en kopie paspoort..

DE NOTARIS, LUC DEJONGH (Ds. SKM)

~ Voor-

r behhlden

aah het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekenen

Coordonnées
CAR TRADE INTERNATIONAL, AFGEKORT : C.T.I

Adresse
MISSIEHUISLEI 39 2920 KALMTHOUT

Code postal : 2920
Localité : KALMTHOUT
Commune : KALMTHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande