CARAD-ALLIANTIE, AFGEKORT : CARAD

Divers


Dénomination : CARAD-ALLIANTIE, AFGEKORT : CARAD
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 533.778.033

Publication

05/11/2014
ÿþModWeid11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0533.778.033

Benaming

(veent) : CARAD-ALLIANTIE

(verkort): CARAD

Rechtsvorm : Economischsamenwerkingsverband

Zetel : 2180 Ekeren, Haagdoornlaan 42

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING STATUTEN - ONTSLAG EN BENOEMING

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de leden en van de zitting van het college van zaakvoerders onmiddellijk daarop volgend, de dato 22 april 2014 gehouden op de maatschappelijke zetel van het economisch samenwerkingsverband blijkt:

1/ Kennisname en goedkeuring van de vrijwillige uittreding van de vennootschap PROTHESIA DENTAAL BEDRIJF NV als lid van het economisch samenwerkingsverband.

De algemene vergadering neemt kennis van het verzoek tot vrijwillige uittreding van de vennootschap PROTHESIA DENTAAL BEDRIJF NV (met maatschappelijke zetel te 2110 Wijnegem, Jan Baptist Pittoorsstraat 78, met ondernemingsnummer 0865.956,612, rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Antwerpen, vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder, de heer Dirk Mennen). Voornoemd verzoek werd ingediend bij aangetekend schrijven de dato 17 februari 2014.

De algemene vergadering besluit om voornoemd verzoek tot uittreding goed te keuren met unanimiteit van stemmen.

2/ Schrapping van de aandelenparticipatie van het uittredende lid

De algemene vergadering beslist, in navolging van het besluit onder punt 1, tot schrapping van de

aandelenparticipatie van het uittredende lid.

Dientengevolge beslist de algemene vergadering om de tekst van artikel 5 van de statuten Inzake het

kapitaal te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

"Het kapitaal van het samenwerkingsverband bedraagt dertigduizend euro (¬ 30.000,00), vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) gelijke aandelen. Ieder lid is titularis van honderd (100) aandelen. Het kapitaal is volledig geplaatst en volstort.

Mits beslissing van de algemene vergadering van leden, genomen met eenparigheld van stemmen van alle leden, kan het kapitaal worden verhoogd door inbrengen in geld, Indien de inbreng in natura geschiedt, dient overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen een verslag van een revisor te worden voorgelegd.

Het kapitaal kan verminderd worden door een beslissing van de algemene vergadering van leden genomen met eenparigheid van stemmen van aile leden."

3/ Ontslag en benoeming

De algemene vergadering neemt kennis van het vrijwillig ontslag van de heer Dirk Mennen, wonende te 2980 Zoersel, Kapellenhoflaan 22, als zaakvoerder en voorzitter van het bestuursorgaan, met Ingang vanaf 17', februari 2014.

De algemene vergadering verleent de ontslagnemende zaakvoerder algehele kwijting voor het door hem gevoerde mandaat.

Het college van zaakvoerders benoemt de heer Yves Marchand, wonende te 8490 Varsenare, D'Hooge Noene 15 tot voorzitter van het bestuursorgaan, met ingang vanaf 17 februari 2014 en voor de duur van diens bestuursmandaat.

Op de laatste blz. van Luik E vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(oº%n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voo behou aan t Belgi: Staats

4/ Ontbinding en vereffening

De algemene vergadering beslist tot herformulering van de statutaire bepalingen aangaande de ontbinding en vereffening van de vennootschap.

Dientengevolge beslist de algemene vergadering tot Invoering van een nieuwe tweede alinea, onmiddellijk na de eerste alinea van artikel 38 van de statuten met de hierna volgende tekst:

"De vereffenaar(s) zal/zullen pas In functie treden nadat hun benoeming werd bevestigd/gehomologeerd door de bevoegde rechtbank van koophandel,"

5/ Coördinatie

De algemene vergadering geeft hierbij opdracht aan het bestuursorgaan om de coördinatie van de statuten te verzorgen en de gecoördineerde tekst van de statuten neer te leggen ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel,

De algemene vergadering geeft machtiging aan het bestuursorgaan voor de uitvoering van de voorgaande ' beslissingen,

6/ Volmachten

De algemene vergadering verleent hierbij bijzondere volmacht voor het vervullen van de noodzakelijke administratieve formaliteiten (onder andere ondernemingsloket, rechtspersonenregister, BTW-administratie) aan: Alaska Antwerpen - Waasland, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA, met zetel te Hamme, Zwaarveld 41 D, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, in casu mevrouw Cindy Collier en/of mevrouw Eveline Smet, eik afzonderlijk optredend, met mogelijkheid van. indeplaatsstelling.

Yves Marchand Patrick Denil

Zaakvoerder Zaakvoerder

Johan De Gelder Thomas Quisquater

Zaakvoerder Zaakvoerder

Jan Smeets

Zaakvoerder

Op de laatste blz van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijingen bf j'lret SelglsthSteuYsbtáït =-05YYI1Z014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

13/05/2013
ÿþ MO Waid 15.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vot behoi

aan Belg Staat

Vbl





Ondernemingsar : O~ " ~ .

Benaming

(voluit) : CARAD-ALLIANTIE

(verkort) : CARAD

Rechtsvorm : Economisch samenwerkingsverband

Zetel : 2180 Ekeren, Haagdoornlaan 42

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDERS

Uit de onderhandse oprichtingsakte de dato 16 april 2013, blijkt de oprichtig van het economisch samenwerkingsverband met ais benaming CARAD ALLIANTIE, afgekort "CARAD", waarvan de zetel gevestigd is te 2180 Ekeren (Antwerpen), Haagdoornlaan 42, tussen:

1/ Pevo-Dinkels, naamloze vennootschap, Dentaal Technisch bedrijf, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2300 Turnhout, Kempenlaan 59, ondernemingsnummer 0881.425.637, RPR Turnhout, vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurders,

-De vennootschap Q-DENT BVBA, met maatschappelijke zetel te 2180 Antwerpen, Haagdoornlaan 42, met ondernemingsnummer 0883.137.488, RPR Antwerpen, met als vaste vertegenwoordiger de heer Thomas Quisquater; en

-De vennootschap EJAMUN BVBA, met maatschappelijke zetel te 2500 Lier, Plaslaar 39/D, met ondernemingsnummer 0887.391.434, RPR Mechelen, met als vaste vertegenwoordiger de heer Joseph Van Hacht.

2/ Kerudent+, naamloze vennootschap, Dentaal Technisch bedrijf, waarvan de maatschappelijke zetel

gevestigd is te 3500 Hasselt, Ilgatlaan 3, ondememingsnummer 0836.147.720, RPR Hasselt, vertegenwoordigd door haar bestuurders:

-De heer Jean-Paul Mas;

-De heer Jan Smeets;

-De vennootschap Q-DENT BVBA, met maatschappelijke zetel te 2180 Antwerpen, Haagdoornlaan 42, met ondernemingsnummer 0883.137.488, RPR Antwerpen, met als vaste vertegenwoordiger de heer Thomas Quisquater; en

-De vennootschap EJAMUN BVBA, met maatschappelijke zetel te 2500 Lier, Plaslaar 39/D, met ondernemingsnummer 0887.391.434, RPR Mechelen, met als vaste vertegenwoordiger de heer Joseph Van Hacht.

3/ Dentaal Technisch Bedrijf De Gelder, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Dentaal Technisch bedrijf, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9240 Zele, Durmen 101, ondernemingsnummer 0434.674.519, RPR Dendermonde, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Johan De Gelder;

41 Prothesia Dentaal Bedrijf, naamloze vennootschap, Dentaal Technisch bedrijf, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2110 Wilnegem, Jan Baptist Pittcorsstraat 78, ondernemingsnummer 0865.956.612, RPR Antwerpen, vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder, de heer Dirk Mennen;

5/ Dental Labo Denil & Co, naamloze vennootschap, Dentaal Technisch bedrijf, waarvan de; maatschappelijke zetel gevestigd is te 3010 Kessel-Lo, Trolieberg 107, ondernemingsnummer 0446.436.065,; RPR Leuven, vertegenwoordigd door haar bestuurder, de vennootschap INZO Consulting BVBA,' vertegenwoordigd door haar zaakvoeder de heer Patrick Denil;

6/ Dentaal Tema, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Dentaal Technisch bedrijf, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8200 Brugge, Gistelse Steenweg 580, ondememingsnummer 0463.028.906, RPR Brugge, vertegenwoordigd door haar zaakvoerders, de vennootschap Yves Marchand BVBA, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Yves Marchand en de vennootschap Dental Ceramic Art NV, vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder de heer Yve Teerlinck.

Neergelegd ier griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen; ot-

3 3 APR. 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

STATUTEN

1/ Naam

De naam van het samenwerkingsverband luidt "CARAD-ALLIANTIE", afgekort "CARAD".

In alle akten, facturen, brieven, aankondigingen, bekendmakingen, orders en andere stukken uitgaande van het samenwerkingsverband, moet deze naam vermeld worden, en onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "economisch samenwerkingsverband" of "ESV", gevolgd door de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, het ondernemingsnummer, het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

2/ Zetel

De zetel van het samenwerkingsverband is gevestigd te 2180 Ekeren (Antwerpen), Haagdoornlaan 42.

De zetel kan worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij eenvoudig besluit van het

bestuursorgaan dat bekendgemaakt wordt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, voor zover deze

zetelverplaatsing geen wijziging veroorzaakt inzake het op het samenwerkingsverband toepasselijke taalregime.

3/ Doel

Het samenwerkingsverband heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, teneinde de activiteiten van

de leden en de vennootschappen opgesomd in het reglement van inwendige orde te vergemakkelijken en

verder te ontwikkelen:

-de verbetering en de groei van de resultaten van deze activiteiten na te streven;

-een groepsstrategie uit te werken en een gemeenschappelijk inzicht te ontwikkelen;

-de kennisdeling en samenwerking te bevorderen;

-het ontwikkelen van activiteiten op het gebied van opleidingen, ICT, marketing, branding en communicatie;

-vastleggen en bewaken van beroepsmatige kwaliteits-, ethische- en prestatienormen;

-het ondersteunen op gebied van personeel en kantoor;

-het onderhouden van contacten met derden en het participeren in overlegstructuren.

Dit alles zonder zich rechtstreeks of onrechtstreeks te mengen in de uitoefening van de bedrijvigheid van haar leden.

Aangezien het samenwerkingsverband geen vennootschap is voor de uitoefening van het economisch of vrij beroep van de leden, za! het geen enkele bedrijvigheid voeren die tot de beroepssfeer van de leden behoort en zal het uitsluitend zijn diensten aan de leden ter beschikking stellen.

Het samenwerkingsverband kan alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verband houden. Inzonderheid kan het personeel aanwerven, roerende of onroerende goederen verkrijgen, verkopen, verhuren en huren, financiële verplichtingen aangaan en verzekeringen onderschrijven. De vennootschap mag gelden lenen aan de leden of zaakvoerders van het samenwerkingsverband. Deze opsomming is niet beperkend.

Passend in het geheel van het doel dient de activiteit van het samenwerkingsverband samen te hangen met het economisch of vrij beroep van zijn leden en kan het ten opzichte daarvan slechts een ondersteunend karakter hebben.

4/ Duur

Het samenwerkingsverband is opgericht voor een onbepaalde duur.

5/ Samenstelling bestuursorgaan  benoeming - externe vertegenwoordiging - ontslag

Benoeming

Het samenwerkingsverband wordt bestuurd door natuurlijke personen - zaakvoerders. Het reglement van

inwendige orde bepaalt het aantal zaakvoerders. De zaakvoerders vormen samen een college.

De zaakvoerders worden benoemd door een besluit van de algemene vergadering.

De aftredende zaakvoerders zijn herkiesbaar. Het mandaat van de uittredende zaakvoerders verstrijkt

onmiddellijk na de gewone algemene vergadering, die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

Het bestuursorgaan draagt bevoegdheden voor daden van dagelijks bestuur zoals bepaald in het reglement

van inwendige orde over aan de algemeen directeur, hierna genoemd: de "managing director".

Vertegenwoordigingsbevoegdheid  Akten en rechtsvorderingen

Het samenwerkingsverband wordt, ten overstaan van derden, in en buiten rechte, in alle rechtshandelingen en akten, met inbegrip van die akten die de tussenkomst vereisen van een openbaar ambtenaar, geldig vertegenwoordigd door minimaal twee zaakvoerders samen optredend.

Het samenwerkingsverband is gebonden door de rechtshandelingen welke door een zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn, Bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur wordt het samenwerkingsverband geldig verbonden door de "managing director" alleen optredend.

Binnen het kader van hun mandaat is het samenwerkingsverband geldig vertegenwoordigd door bijzondere gevolmachtigden. Het samenwerkingsverband wordt in het buitenland vertegenwoordigd door iedere persoon daartoe uitdrukkelijk aangesteld door het bestuursorgaan.

' a

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ontslag

Gedurende hun ambtstermijn kunnen de zaakvoerders hun ontslag indienen mits een opzegtermijn van drie

maanden,

De zaakvoerders kunnen ad nutum worden afgezet door een besluit van de algemene vergadering. Ieder lid

kan het ontslag van een zaakvoerder vorderen wegens gegronde redenen.

Het besluit tot afzetting moet niet met redenen worden omkleed. De zaakvoerder heeft evenmin recht op

enige schadevergoeding uit hoofde van zijn afzetting of de omstandigheden waarin zij gebeurt.

6/ Kapitaal

Het kapitaal van het samenwerkingsverband bedraagt dertigduizend euro (¬ 30.000,00) vertegenwoordigd

door zeshonderd (600) aandelen zonder nominale waarde die ieder één/zeshonderdste van het kapitaal

vertegenwoordigen.

Deze aandelen worden onderschreven als volgt;

1.Pevo-Dinkels, voornoemd, schrijft in voor vijfduizend euro (¬ 5.000,00) waarvoor honderd (100) aandelen

worden toegekend;

2.Kerudent+, voornoemd, schrijft in voor vijfduizend euro (¬ 5,000,00) waarvoor honderd (100) aandelen

worden toegekend;

3.Dentaal Technisch Bedrijf De Gelder, voornoemd, schrijft in voor vijfduizend euro (¬ 5.000,00) waarvoor

honderd (100) aandelen worden toegekend;

4.Prothesia Dentaal Bedrijf, voornoemd, schrijft in voor vijfduizend euro (¬ 5.000,00) waarvoor honderd

(100) aandelen worden toegekend;

5.Dental Labo Denil & Co, voornoemd, schrijft in voor vijfduizend euro (¬ 5.000,00) waarvoor honderd (100)

aandelen worden toegekend;

6.Dentaal Tema, voornoemd, schrijft in voor vijfduizend euro (¬ 5.000,00) waarvoor honderd (100) aandelen

worden toegekend.

7/ Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde kalenderjaar.

Op het einde van elk boekjaar wordt de boekhouding afgesloten en maakt het bestuursorgaan

overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, de inventaris en de jaarrekening op. De jaarrekening

bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt één geheel.

8/ Gewone en bijzondere algemene vergadering

De algemene vergadering van leden, zo zij regelmatig is samengesteld, vertegenwoordigt de algeheelheid van leden. De vergadering alleen is bevoegd om elke beslissing te nemen inzake de wijziging van de statuten of het reglement van inwendige orde, de toelating of uitsluiting van leden, de vervroegde ontbinding of voortzetting van het samenwerkingsverband en de goedkeuring van de jaarrekening die haar door het bestuursorgaan wordt voorgelegd.

De gewone algemene vergadering van leden, ook jaarvergadering genoemd, wordt van rechtswege gehouden op de tweede maandag van de maand juni om 20,00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de volgende werkdag plaats.

Telkens het belang van het samenwerkingsverband het vereist kan een bijzondere algemene vergadering bijeengeroepen worden. Een algemene vergadering van leden wordt verplicht bijeengeroepen op verzoek van een lid van het bestuursorgaan of door een lid van het samenwerkingsverband, om te beraadslagen over de punten die zij op de agenda inschrijven. In voorkomend geval moet de algemene vergadering van leden door het bestuursorgaan worden bijeengeroepen binnen drie weken nadat het verzoek daartoe is gedaan. De modaliteiten van het stemrecht worden geregeld in het reglement van inwendige orde.

De gewone en bijzondere algemene vergaderingen van leden worden gehouden op de zetel van het samenwerkingsverband of op een andere plaats, aangewezen in de oproeping

9/ BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Na het economisch samenwerkingsverband aldus te hebben opgericht, zijn de leden, aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen en hebben met éénparigheid van stemmen besloten het aantal zaakvoerder(s) de eerste maal te bepalen op zes (6).

-De heer Dirk Mennen, wonende te 2980 Zoersel, Kapellenhoflaan 22, dewelke verklaard heeft deze functie te aanvaarden en niet-gebonden te zijn door enige verbodsbepaling;

-De heer Yves Marchand, wonende te 8490 Varsenare, D'Hooge Noene 15, dewelke verklaard heeft deze functie te aanvaarden en niet-gebonden te zijn door enige verbodsbepaling;

-De heer Patrick Denil, wonende te 3010 Kessel-Lo, Trolieberg 107, dewelke verklaard heeft deze functie te aanvaarden en niet-gebonden te zijn door enige verbodsbepaling;

-De heer Johan De Gelder, wonende te 9240 Zele, Durmen 103, dewelke verklaard heeft deze functie te aanvaarden en niet-gebonden te zijn door enige verbodsbepaling;

-De heer Thomas Quisquater, wonende te 2180 Ekeren (Antwerpen), Haagdoornlaan 42, dewelke verklaard heeft deze functie te aanvaarden en niet-gebonden te zijn door enige verbodsbepaling;

-De heer Jan Smeets, wonende te 3520 Zonhoven, Molenweg 182, dewelke verklaard heeft deze functie te aanvaarden en niet-gebonden te zijn door enige verbodsbepaling.

Q

Voormelde personen verklaren het mandaat vin zaakvoerder fe aanvaarden. De mandaten van zaakvoerder zijn onbezoldigd en eindigen bij het sluiten van de gewone algemene vergadering die gehouden dient te worden in het jaar 2017, met betrekking tot het boekjaar 2016.

10/ COLLEGE VAN ZAAKVOERDERS

Overeenkomstig hetgeen hiervoor werd bepaald besluiten de aldus benoemde zaakvoerders vervolgens,

onder de opschortende voorwaarde van de openbaarmakingsformaiiteiten bij oprichting, met eenparigheid van

stemmen te benoemen:

-de heer Dirk Mennen, voornoemd, tot voorzitter van het bestuursorgaan;

-de heer Johan De Gelder, voornoemd, tot secretaris van het bestuursorgaan;

-de heer Thomas Quisquater, voornoemd, tot persoon belast met het dage

bestuur, hierna genoemd "algemeen directeur" of "managing director".

Dirk MENNEN, Yves MARCHAND,

zaakvoerder zaakvoerder

Patrick DENIL, Johan DE GELDER,

zaakvoerder zaakvoerder

oor-b'oudeh aan het Belgisch Staatsblad

Thomas QUISQUATER, Jan SMEETS,

zaakvoerder zaakvoerder



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto , Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordïgen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

27/04/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mad word 11.1

I7":3 i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

15 APR. 2015

afdeling Antwerpen

-Criffic

Ondernemingsnr : 0533.778.033

Benaming

(volaa). CARAD-ALLIANTIE

(verkort) . CARAD

Rechtsvorm : Economisch samenwerkingsverband

Zetel : 2180 Ekeren, Haagdoornlaan 42

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING STATUTEN - VERPLAATSEN ZETEL

Uit de notulen van het College van zaakvoerders van Carad-Alliantie ESV, gehouden op 19 maart 2015,

blijkt dat

De zetel van Carad-Alliantie wordt vanaf heden, 19 maart 2015, verplaatst naar Kempenlaan 59,

2300 Turnhout.

Yves Marchand zaakvoerder

Patrick Denil zaakvoerder

Johan De Gelder zaakvoerder

Thomas Quisquater zaakvoerder

Jan Smeets zaakvoerder

"

Op de laatste biz. van Luik B vermelden . Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

22/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 09.06.2014, NGL 14.10.2015 15649-0537-009
22/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 08.06.2015, NGL 14.10.2015 15649-0538-009
01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 29.06.2016, NGL 28.07.2016 16360-0158-009

Coordonnées
CARAD-ALLIANTIE, AFGEKORT : CARAD

Adresse
KEMPENLAAN 59 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande