CAREERCOACH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CAREERCOACH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 560.962.975

Publication

08/09/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

04-09-2014

Griffie

*14307875*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0560962975

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

CareerCoach

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Tom Bogaert met standplaats Wilrijk-Antwerpen op 03/09/2014, opgemaakt voor registratie, houdende oprichting van een vennootschap met volgende kenmerken:

- VENNOOT

De heer VAN BOCKHAVEN Wouter Maria Gerard, geboren te Merksem op twee september negentienhonderddrieëntachtig, [Rijksregister nummer: 83.09.02-413.72], wonende te 2610 Wilrijk, Krijgslaan 33 bus 6.

- RECHTSVORM

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

- NAAM

"CareerCoach".

- DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur. Ze verwerft rechtspersoonlijkheid op datum van neerlegging ter griffie.

- ZETEL

De zetel is gevestigd te 2610 Wilrijk, Krijgslaan 33 bus 6, en de vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (RPR) ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen. - DOEL

De vennootschap heeft als doel:

Dienstverlening, het opstellen van adviezen, het verrichten van onderzoek, de ontwikkeling van management hulpmiddelen en het organiseren of geven van onderwijs omtrent aspecten van strategie, management en organisatie, marketing en human resources in opdracht van KMO s en grote ondernemingen.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere volmachten verstrekken.

Alle bedrijfsactiviteiten gericht op de maatschappelijke of industriële valorisatie van de wetenschappelijke kennis, resultaten van wetenschappelijk of projectmatig wetenschappelijk onderzoek, technologie of administratieve of logistieke innovaties van universiteiten en/of andere kennisinstellingen, en waar de betrokken universiteiten en/of anderen kennisinstellingen aan deelnemen.

De vennootschap mag alle handelingen stellen welke niet onder de goedkeuring van de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) valt.

Onderwerp akte :

Krijgslaan 33 Bus 6 2610 Antwerpen

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

- KAPITAAL

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00).

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één/honderdste (1/100ste) elk.

Inbreng in natura.

De comparant verklaart bij deze inbreng te doen in de vennootschap van de hierna beschreven licentieovereenkomst, gesloten tussen de heer Wouter Van Bockhaven en de Universiteit Antwerpen. Voormelde inbreng in natura is nader beschreven in het verslag van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk  Nijs en Partners , gevestigd te 2610 Wilrijk, Prins Boudewijnlaan 116, vertegenwoordigd door de heer Karel Nijs, bedrijfsrevisor.

De besluiten van dit verslag luiden als volgt:

 De inbreng in natura naar aanleiding van de oprichting van Careercoach BVBA ten bedrage van 21.500,00 EUR bestaat uit de inbreng van 70% mede-eigendom van een immaterieel vast actief dat de inbrenger in onverdeeldheid aanhoudt met de Universiteit Antwerpen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid, maar dat wij geen absolute zekerheid hebben betreffende de eigendom van het in te brengen actief;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch in de gegeven omstandigheden verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 86 volledig volgestorte aandelen van de

vennootschap Careercoach BVBA in oprichting, zonder vermelding van nominale waarde en met een fractiewaarde van één 86ste van het kapitaal (en één 100ste van het kapitaal na de inbreng in speciën).

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting ( no fairness opinion ).

Wilrijk, 3 september 2014

Nijs en Partners Bedrijfsrevisoren BVBA

vertegenwoordigd door

Karel Nijs

Bedrijfsrevisor en Revisor erkend door de FSMA voor ICB s

Zaakvoerder

Overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen heeft de oprichter eveneens een bijzonder verslag opgesteld de dato drie september tweeduizend veertien, waarin hij uiteenzet waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

Een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor alsmede een exemplaar van het bijzonder verslag van de oprichter zullen ter griffie van de rechtbank van koophandel neergelegd worden samen met een expeditie van de akte.

Beschrijving van de licentieovereenkomst.

De heer Wouter Van Bockhaven, voornoemd, bezit in onverdeeldheid met de Universiteit Antwerpen, in verhouding van 70% door de heer Wouter Van Bockhaven en 30% door de Universiteit Antwerpen, de CareerCoach tool. Dit is een immaterieel vast actief dat de heer Wouter Van Bockhaven, voornoemd heeft ontwikkeld in coöperatie met de Universiteit Antwerpen. Het in onverdeeldheid gehouden deel van het immaterieel vast actief zal worden ingebracht.

Vergoeding voor de inbreng.

Als vergoeding voor voormelde inbreng ten belope van éénentwintigduizend vijfhonderd euro (¬ 21.500,00), worden zesentachtig (86) aandelen toegekend aan de comparant.

Inbreng in geld.

De comparant verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van drieduizend vijfhonderd euro (¬ 3.500,00), waarvoor hem veertien (14) aandelen worden toegekend.

De notaris bevestigt bij toepassing van artikel 226,1° van het Wetboek van vennootschappen dat de wettelijke vereisten aangaande de plaatsing en volstorting van het kapitaal, werden nageleefd. De oprichter verklaart bij toepassing van zelfde bepaling dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die door hem werden aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting, onder opschortende voorwaarde van voormelde neerlegging van de oprichtingsakte. Voormelde verbintenissen zullen worden geacht van het begin af door de vennootschap te zijn

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

aangegaan, van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven.

Dit geldt eveneens voor de verbintenissen die door hem worden aangegaan vanaf heden en vóór de

neerlegging van de oprichtingsakte, welke verbintenissen evenwel dienen te worden bekrachtigd

eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven.

- BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig

zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen

waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

EERSTE ZAAKVOERDER

Voor de duur van de vennootschap te rekenen vanaf heden wordt door de oprichter tot gewone

zaakvoerder benoemd: mevrouw BOGAERT Els, geboren te Merksem op zeven juli

negentienhonderdeenentachtig, [Rijksregister nummer: 81.07.07-310.66], wonende te 2610 Wilrijk,

Krijgslaan 33 bus 6.

Die bevestigt dat de uitoefening van deze functie haar niet verboden is ingevolge enige wettelijke

maatregel, en die verklaart de haar verleende opdracht te aanvaarden.

Haar mandaat zal onbezoldigd zijn zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

De zaakvoerder zal maar haar taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie.

VASTE VERTEGENWOORDIGER

Wanneer de vennootschap wordt benoemd tot bestuurder, zaakvoerder, lid van directiecomité of

vereffenaar van een andere vennootschap, wordt de heer VAN BOCKHAVEN Wouter, voornoemd,

als vaste vertegenwoordiger benoemd, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam

en voor rekening van de vennootschap.

- ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten moet elk jaar worden bijeengeroepen op

negenentwintig mei om achttien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering

op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden op 29 mei 2016 om 18 uur.

- VOORWAARDEN TOELATING EN UITOEFENING STEMRECHT

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de

wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering

vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Hij kan daartoe door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale

handtekening zoals bedoel in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is

gegeven per brief, telefax of elektronische post, aan een medevennoot of een derde volmacht geven

hem op een bepaalde vergadering te vertegenwoordigen en er in zijn plaats te stemmen.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de wettelijke beperkingen.

Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een

rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan

verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele

persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten

geschorst.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht

uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

- BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van

elk jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot

31 december 2015.

- BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om het wettelijke reservefonds te

vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal

aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden

gereserveerd of op een andere wijze wordt verdeeld of bestemd.

- VERDELING VAN HET SALDO VAN DE VEREFFENING

Het netto actief van de vereffening wordt verdeeld onder de maatschappelijke aandelen, in

voorkomend geval rekening houdend met de ongelijke volstorting van de aandelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

- COMMISSARIS

Bij toepassing van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen wordt beslist geen

commissaris te benoemen.

Voor ontledend uittreksel

De notaris

Tom Bogaert.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
CAREERCOACH

Adresse
KRIJGSLAAN 33, BUS 6 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande