CARESQUICK

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CARESQUICK
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 877.650.159

Publication

17/10/2014
ÿþ r Md Word 11.1

 " ..!..1t In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111,11.111,1.11,111,111111111

Rechtbank van koophandei

Antwerpen

(I 8 OKT. 2014

afdeling teigen

Ondernemingsnr : 0877.650.159

Benaming

(voluit) CaresQuick

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel Plantin & Moretuslei lA -2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte: Volmacht

CaresQuick NV, met maatschappelijke zetel te B-2018 Antwerpen, Plantin & Moretuslei 1A, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer 0877.650.159, RPR Antwerpen (de "Vennootschap"), hierbij vertegenwoordigd door (I) Maria Orinx, wonende te B-1790 Affligem, Oude Baan 122 en (ii) Rudy Huisman, wonende te Bosstraat 65, 1950 Kraainem, bestuurders.

1.Besluit de volmacht verleend aan mevrouw Greet lndesteege, wonende te B-2880 Mariekerke (Bornem), Kouterplein 9, op 20 november 2013, te herroepen met ingang van 1 september 2014.

2.Beslist huidige volmacht (de "Volmacht") te verlenen aan de heer Paul Wijnhoven, wonende te B-3001 Heverlee, Berthe Gottignystraat 6/0004, (de "Gevolmachtigde") zodanig dat de Gevolmachtigde de volgende handelingen kan stellen in naam en voor rekening van de Vennootschap:

1.alleen optredend:

Het in dienst nemen en ontslaan van aile werknemers van de Vennootschap (m.i.v. het ondertekenen van arbeidsovereenkomsten en ontslagbrieven)..

2.optredend samen met een bestuurder van de Vennootschap

Het afisuiten van Collectieve Arbeidsovereenkomsten (CAO's) en protocol akkoorden,

ln het algemeen, kan de Gevolmachtigde alle documenten tekenen en/of alle andere wettelijke handelingen en aktes stellen die hierin niet specifiek worden toegestaan, zoals de Gevolmachtigde gepast of geschikt acht voor de doelstellingen van of met betrekking tot de onderhavige Volmacht.

De Volmacht gaat in op 1 september 2014 en vervalt op 31 augustus 2016

Deze Volmacht wordt uitsluitend beheerst door het Belgisch recht en is onderworpen aan de exclusieve bevoegdheid van de rechtbanken van Antwerpen.

3.1n het kader van de toekenning van huidige volmacht, kent de Vennootschap kent een bijzondere volmacht aan de hiernavolgende personen toe om, ieder afzonderlijk handelend en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, al het nodige te doen om deze Volmacht openbaar te maken en te publiceren in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, de Vennootschap te vertegenwoordigen bij de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel, bij ieder ondernemingsloket en bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, teneinde daar aile verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van huidig mandaat, en om ln naam en voor rekening van de Vennootschap alle noodzakelijke of nuttige documenten te ondertekenen, aile inschrijvingen uit te voeren en aile verklaringen af te leggen en, in het algemeen, om alles te doen wat nodig of nuttig is voor het uitvoeren van deze volmacht

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Mevrouw Tessa GIJBELS, advocaat te Antwerpen en kantoor houdende te Lange Kievitstraat 118-120, B2018 Antwerpen, met rijksregisternummer 81040503094; en

-Mevrouw lsabel VANDERMOLEN, advocaat te Antwerpen en kantoor houdende te Lange Kievitstraat 118120, 13-2018 Antwerpen, met rijksiegisternummer 86091247663; en

-Mevrouw Pauline DEVOS, advocaat te Antwerpen en kantoor houdende te Lange Klevitstraat 118-120, B2018 Antwerpen, met rijksregisternummer 89010326269.

Tessa Gijbels

lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzten van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

leouden

ean het

Belgisch

Staatsblad

03/03/2014
ÿþ Mod Warel 11.1

{e 4. ( ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

hteergelcsd ter griffie van de Rechihank van Koophandel te Antwerpeij, op

2 Q FFO. 2014

Griffie

Voor I.

-

behouden aan het Belgisch - Staatsblad

i

I IluhIU IUIIII Il

~1A059065+

II

Ondernemingsnr : 0877.650.159

Benaming

(voluit) : CaresQuick

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Plantin en Moretuslei 1A, 2018 Antwerpen, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van bestuurders, herbenoeming van commissaris Uittreksel uit de jaarvergadering van de aandeelhouders van 9 april 2013:

De aandeelhouders beslissen om over te gaan tot de definitieve benoeming van de heer Fabrizio Nardi, wonende te Vicolo Gulli 21/E, San Lazzaro di Savena (BO), Italië ais bestuurder. Hij werd voorlopig benoemd tot bestuurder door een beslissing van de raad van bestuur op 27 november 2012, ter vervanging van de heer Carmine Meoli, ontslagnemend bestuurder. Het bestuursmandaat van de heer Nardi eindigt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering die dient te beslissen over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2015. Zijn mandaat als bestuurder van de Vennootschap is onbezoldigd.

De aandeelhouders beslissen tevens om over te gaan tot de definitieve benoeming van mevrouw Céline Vercollier, wonende te Avenue du Général De Gaulle 60, Saint Mandé, Frankrijk als bestuurder. Zij werd voorlopig benoemd tot bestuurder door een beslissing van de raad van bestuur op 5 maart 2013, ter vervanging van de heer Jacques-Edouard Charret, ontslagnemend bestuurder. Het bestuursmandaat van mevrouw Vercollier eindigt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering die dient te beslissen over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2015. Haar mandaat als bestuurder van de Vennootschap is onbezoldigd.

De aandeelhouders besluiten de heren Cédric Dugardin en Frank Seynaeve te herbenoemen als bestuurders.

De heren Dugardin en Seynaeve worden herbenoemd voor een periode van drie jaar. Hun mandaten als bestuurder van de Vennootschap eindigen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering die dient te beslissen over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2015. Hun mandaten als bestuurder van de Vennootschap zijn onbezoldigd.

Op voordracht van het comité voor preventie en bescherming op het werk en op voorstel van de raad van bestuur, besluiten de aandeelhouders als commissaris van de Vennootschap te herbenoemen Klynveld Peat Marwick Goerdeler  Bedrijfsrevisoren CVBA, met maatschappelijke zetel te B-1130 Brussel, Bourgetlaan 40, ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondememingsnummer 0419.122.548, RPR Brussel, vertegenwoordigd door de heer Harry Van Donink, voor een periode van drie jaar tot aan de jaarvergadering in 2016. Aan de commissaris wordt een vaste vergoeding toegekend van 8.000 EUR (excl. BTW) per jaar, voor de gehele duur van haar mandaat.

Mario Orinx

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

13/01/2014
ÿþ Mod Word 11.t

iL Q I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbtïit van Koophandel te Antwerpen, op

O?..AH201

Griffie

SUMO

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0877.650.159

Benaming

(voluit) : CaresQuick

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Plantin en Moretuslei 1A, 2018 Antwerpen, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Volmachten

CaresQuick NV heeft op 20 november 2013 het volgende beslist:

Beslist huidige volmacht (de "Volmacht") te verlenen aan mevrouw Greet Indesteege, wonende te B-2880 Mariekerke (Bornem), Kouterplein 9 (de "Gevolmachtigde") zodanig dat de Gevolmachtigde de volgende handelingen kan stellen in naam en voor rekening van de Vennootschap:

1. alleen optredend:

-Het in dienst nemen en ontslaan van aile werknemers van de Vennootschap (m.i.v. het ondertekenen van arbeidsovereenkomsten en ontslagbrieven).

2.optredend samen met een bestuurder van de Vennootschap:

-Het afsluiten van Collectieve Arbeidsovereenkomsten (CAO's) en protocol akkoorden,

ln het algemeen, kan de Gevolmachtigde alle documenten tekenen en/of alle andere wettelijke handelingen en aktes stellen die hierin niet specifiek worden toegestaan, zoals de Gevolmachtigde gepast of geschikt acht voor de doelstellingen van of met betrekking tot de onderhavige Volmacht.

De Volmacht gaat in op 1 juli 2013 en vervalt op 30 juni 2015.

Deze Volmacht wordt uitsluitend beheerst door het Belgisch recht en is onderworpen aan de exclusieve bevoegdheid van de rechtbanken van Antwerpen.

De Vennootschap kent een bijzondere volmacht aan de hiernavolgende personen toe om, ieder afzonderlijk handelend en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, al het nodige te doen om deze Volmacht openbaar te maken en te publiceren in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, de Vennootschap te vertegenwoordigen bij de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel, bij ieder ondernemingsloket en bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van huidig mandaat, en om in naam en voor rekening van de Vennootschap aile noodzakelijke of nuttige documenten te ondertekenen, alle inschrijvingen uit te voeren en alle verklaringen af te leggen en, in het algemeen, om alles te doen wat nodig of nuttig is voor het uitvoeren van deze volmacht

-Mevrouw Tessa GIJBELS, advocaat te Antwerpen en kantoor houdende te Generaal Lemanstraat 27, B2018 Antwerpen, met rijksregistemummer 81040503094; en

-Mevrouw Isabel Vandermolen, advocaat te Antwerpen en kantoor houdende te Generaal Lemanstraat 27, B-2018 Antwerpen, met rijksregisternummer 86091247663,

Beslist huidige volmacht (de "Volmacht") te verlenen aan de heer Steven Govaerts, wonende te B-1560 Hoeilaart, Brusselsesteenweg 97 (de "Gevolmachtigde") zodanig dat de Gevolmachtigde de volgende handelingen kan stellen in naam en voor rekening van de Vennootschap:

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

, " Cfoor-behouden

het

Belgisch Staatsblad

1. alleen optredend:

-Het in dienst nemen en ontslaan van alle werknemers van de Vennootschap (m.i.v. het ondertekenen van arbeidsovereenkomsten en ontslagbrieven).

2_optredend samen met een bestuurder van de Vennootschap:

-Het afsluiten van Collectieve Arbeidsovereenkomsten (CAO's) en protocol akkoorden.

In het algemeen, kan de Gevolmachtigde alle documenten tekenen en/of alle andere wettelijke handelingen en aktes stellen die hierin niet specifiek worden toegestaan, zoals de Gevolmachtigde gepast of geschikt echt voor de doelstellingen van of met betrekking tot de onderhavige Volmacht.

De Volmacht gaat in op 1 juli 2013 en vervalt op 30 juni 2015,

In zoverre nodig, worden alle handelingen bekrachtigd die vallen onder het toepassingsgebied van deze volmacht, doch die die door de Gevolmachtigde werden gesteld in de periode van 1 juli 2011 tot en met 30 juni 2013.

Deze Volmacht wordt uitsluitend beheerst door het Belgisch recht en is onderworpen aan de exclusieve bevoegdheid van de rechtbanken van Antwerpen.

ln het kader van onderhavige Volmacht, kent de Vennootschap bovendien een bijzondere volmacht aan de hiernavolgende personen toe om, ieder afzonderlijk handelend en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, al het nodige te doen om deze Volmacht openbaar te maken en te publiceren in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, de Vennootschap te vertegenwoordigen bij de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel, bij ieder ondernemingsloket en bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, teneinde daar aile verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van huidig mandaat:

-Mevrouw Tessa GIJBELS, advocaat te Antwerpen en kantoor houdende te Generaal Lemanstraat 27, B2018 Antwerpen, met rijksregisternummer 81040503094; en

-Mevrouw Isabel Vandermolen, advocaat te Antwerpen en kantoor houdende te Generaal Lemanstraat 27, B-2018 Antwerpen, met rijksregistemummer 86091247663.

Tessa Gijbels

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/11/2014
ÿþMod Wafd I LI

( ~ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ll1.l J~~~.

9

1101111M1111.11,111§1111101

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

1 4 NOV. 2014

afdeling Antwerpen

Griffie

Ondernemingsnr : 0877.650.'159

Benaming

(voluit) : CaresQuick

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Plantin & Moretuslei IA - 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Definitieve benoeming bestuurder en herbenoeming bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de jaarvergadering van de aandeelhouders gehouden op 26 mer 2014:

De aandeelhouders beslissen om over te gaan tot de definitieve benoeming van mevrouw Griet Peeters, wonende te Vlasstraat 10, 2450 Meerhout als bestuurder. Zij werd voorlopig benoemd tot bestuurder door een beslissing van de raad van bestuur op 13 december 2013, ter vervanging van de heer Frank Seynaeve, ontslagnemend bestuurder. Het bestuursmandaat van mevrouw Peeters eindigt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering die dient te beslissen over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2015. Haar mandaat als bestuurder van de Vennootschap is onbezoldigd.

De aandeelhouders besluiten de heren Mario Orinx en Rudy Huisman te herbenoemen als bestuurders met ingang van 9 april 2013,

De heren Orinx en Huisman worden herbenoemd voor een periode van drie jaar. Hun mandaten als bestuurder van de Vennootschap eindigen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering die dient te beslissen over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2015. Hun mandaten als bestuurder van de Vennootschap zijn onbezoldigd.

Voor zover als nodig bekrachtigen de aandeelhouders alle bestuurshandelingen gesteld door de heren Orinx en Huisman, vanaf 9 april 2013 tot op heden.

De aandeelhouders besluiten om een bijzondere volmacht toe te kennen aan de hiernavolgende personen om, ieder afzonderlijk handelend en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, al het nodige te doen om de besluiten van de aandeelhouders vermeld in de hoger beschreven paragrafen van deze gewone algemene vergadering openbaar te maken en te publiceren in de Bijragen bij het Belgisch Staatsblad, de Vennootschap te vertegenwoordigen bij de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel, bij ieder ondememingsloket en bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, en in het algemeen, om in naam en voor rekening van de Vennootschap alle noodzakelijke of nuttige documenten te ondertekenen, alle inschrijvingen uit te voeren en alle verklaringen af te leggen en, in het algemeen, om alles te doen wat nodig of nuttig is voor het uitvoeren van deze volmacht:

-De heer Wim Van Berendoncks, advocaat te Antwerpen en kantoor houdende te Generaal Lemanstraat 27, B-2018 Antwerpen;

-Mevrouw Tessa Gijbels, advocaat te Antwerpen en kantoor houdende te Generaal Lemanstraat 27, B-2018 Antwerpen; en

-Mevrouw Isabel Vandermolen, advocaat te Antwerpen en kantoor houdende te Generaal Lemanstraat 27, 2018 Antwerpen.

Tessa Gijbels,

bijzondere lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

15/12/2014
ÿþ Mod Werd 11.1

In bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op ~ 4 ba.. 2014

Griffie

Voor-behoudE aan hel Belgisc Staats blr

i

Ondernemingsnr: 0877.650.159 Benaming

(voruit) : CaresQuick

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Plantin & Moretuslei lA - 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Volmachten

CaresQuick NV heeft op 20 november 2014 het volgende beslist:

CaresQuick NV, met maatschappelijke zetel te B-2018 Antwerpen, Plantin & Moretuslei 1A, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer 0877.650.159, RPR Antwerpen (de "Vennootschap"), hierbij vertegenwoordigd door (i) Mario Orinx, wonende te B-1790 Affligem, Oude Baan 122 en (ii) Griet Peeters, wonende te Vlasstraat 10, 2450 Meerhout, bestuurders.

1) Beslist een volmacht (de "Volmacht") te verlenen aan de heer Steven Govaerts, Training en Development Manager, wonende te Brusselsesteenweg 97, B - 1560 Hoeilaart (de "Gevolmachtigde"), zodanig dat de Gevolmachtigde, alleen optredend, de volgende handelingen kan stellen in naam en voor rekening van de Vennootschap:

a)Het vertegenwoordigen van de Vennootschap en het zakendoen met personen en entiteiten, met inbegrip van, maar niet beperkt tot overheidsinstanties, semi - overheidsinstanties en openbare instanties, handelsentiteiten, clubs, verenigingen en organisaties en individuen in de openbare en privé - sector, die de belangen van de Vennootschap vermoedelijk rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bevorderen of die voordelig of gunstig kunnen zijn voor de Vennootschap.

b)1-[et afsluiten van contracten met betrekking tot de zaken van de Vennootschap voor en in naam van de Vennootschap.

c)Het afsluiten van verzekeringen in naam en voor rekening van de Vennootschap.

d)Het vragen, eisen, verkrijgen en ontvangen in naam van de Vennootschap van alle soorten goederen, bezittingen, huurgelden, interesten, geldbedragen verschuldigd nu of later en verschuldigd of toebehorende aan de Vennootschap en het opmaken, geven en uitvoeren van ontvangstbewijzen en kwijtingen in naam van de Vennootschap.

e)Het ondertekenen van de dagelijkse correspondentie, evenals alle documenten en formulieren in het kader van publicaties of aankondigingen die moeten worden gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad.

f)Het voor ontvangst tekenen van aangetekende zendingen en pakjes aan de Vennootschap verstuurd via de Post, de douane, de spoorwegen, eender welke luchtvaartmaatschappij, eender welk koeriersbedrijf of eender welk ander vervoersbedrijf.

g)Het bekomen van vonnissen en ze laten uitvoeren door alle rechtsmiddelen: het vertegenwoordigen van de Vennootschap in acte rechtsprocedures of arbitrageprocedures, als eiser of als verweerder.

h)In het algemeen, het tekenen van alle documenten en/of het doen of laten doen van alle andere wettelijke handelingen en aktes die hierin niet specifiek worden toegestaan, zoals de gevolmachtigde gepast of geschikt acht voor de doelstellingen van of met betrekking tot de onderhavige Volmacht.

In het kader van onderhavige Volmacht kan de heer Govaerts de Vennootschap slechts rechtsgeldig verbinden voor zover hij optreedt met een bestuurder of gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap.

Bankvolmachten worden uitdrukkelijk uitgesloten van het toepassingsgebied van deze Volmacht. De heer Govaerts beschikt dus over geen enkele bevoegdheid inzake het stellen van financiële verrichtingen op de rekeningen van de Vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

De Volmacht gaaf in op 20 november 2014 en vervalt op 19 november 2016.

2) In het kader van de toekenning van huidige Volmacht, kent de Vennootschap een bijzondere volmacht aan de hiernavolgende personen toe om, ieder afzonderlijk handelend en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, al het nodige te doen om deze Volmacht openbaar te maken en te publiceren in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, de Vennootschap te vertegenwoordigen bij de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel, bij ieder ondernemingsloket en bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, teneinde daar aile verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van huidig mandaat, en om in naam en voor rekening van de Vennootschap alle noodzakelijke of nuttige documenten te ondertekenen, aile inschrijvingen uit te voeren en alle verklaringen af te leggen en, in het algemeen, om alles te doen wat nodig of nuttig is voor hef uitvoeren van deze Volmacht:

-Mevrouw Tessa GIJBELS, advocaat fe Antwerpen en kantoor houdende te Lange Kievitstraat 118-120, B2018 Antwerpen, met rijksregisternummer 81040503094;

-Mevrouw Isabel VANDERMOLEN, advocaat te Antwerpen en kantoor houdende te Lange Kievitstraat 118120, B-2018 Antwerpen, met rijksregisternummer 86091247663; en

-Mevrouw Pauline DEVOS, advocaat te Antwerpen en kantoor houdende te Lange Kievitstraat 118  120, B2018 Antwerpen, met rijksregisternummer 89010326269.

CaresQuick NV heeft op 24 november 2014 het volgende beslist

CaresQuick NV, met maatschappelijke zetel te B-2018 Antwerpen, Plantin & Morefuslei 1A, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer 0877.650.159, RPR Antwerpen (de "Vennootschap"), hierbij vertegenwoordigd door (i) Mario Orinx, wonende te B-1790 Affiigem, Oude Baan 122 en (il) Griet Peeters, wonende te Vlasstraat 10, 2450 Meerhout, bestuurders, heeft op 24 november 2014 het volgende beslist:

1) Beslist een volmacht (de "Volmacht") te verlenen aan de heer Dirk Creëlle, Revenues & Taxes manager, wonende te B-9920 Lovendegem, Bredestraatkouter 68 (de "Gevolmachtigde"), zodanig dat de Gevolmachtigde, alleen optredend, de volgende handelingen kan stellen in naam en voor rekening van de Vennootschap:

-Het registreren van gegevens bij de Federale Overheidsdienst Financiën in het kader van het geregistreerd kassasysteem en alle daarmee gerelateerde handelingen.

De Volmacht gaat in op 24 november 2014 en vervalt op 23 november 2016.

2) In het kader van de toekenning van huidige volmacht, kent de Vennootschap een bijzondere volmacht aan de hiernavolgende personen toe om, ieder afzonderlijk handelend en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, al het nodige te dcen om deze Volmacht openbaar te maken en te publiceren in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, de Vennootschap te vertegenwoordigen bij de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel, bij ieder ondernemingsloket en bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, teneinde daar aile verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van huidig mandaat, en om in naam en voor rekening van de Vennootschap alle noodzakelijke of nuttige documenten te ondertekenen, aile inschrijvingen uit te voeren en alle verklaringen af te leggen en, in het algemeen, om alles te doen wat nodig of nuttig is voor het uitvoeren van deze volmacht:

-Mevrouw Tessa GIJBELS, advocaat te Antwerpen en kantoor houdende te Lange Kievitstraat 118-120, 132018 Antwerpen, met rijksregisternummer 81040503094;

-De heer WIM VAN BERENDONCKS, advocaat te Antwerpen en kantoor houdende te Lange Kievitstraat 118-120, B-2018 Antwerpen, met rijksregisternummer 86091247663; en

-Mevrouw Pauline DEVOS, advocaat te Antwerpen en kantoor houdende te Lange Kievitstraat 118  120, B2018 Antwerpen, met rijksregisternummer 89010326269.

Tessa Gijbels

lasthebber

Op de laatste blz, van huik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

21/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 09.04.2013, NGL 17.06.2013 13187-0259-033
22/10/2012
ÿþÀ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111111111111111)!IA1Ï111!11111

vr behc

aar

Bel! Stoa

BRUSSEL

1 1 OCT. 2012

Griffie

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit) :

(verkort) : Rechtsvorm :

Zetel :

0877.650.159 CaresQuick

naamloze vennootschap Louizalaan 65 bus 11

(volledig adres) 1050 Elsene

Onderwerp(en) akte : ZETELVERPLAATSING NAAR HET VLAAMS GEWEST - VERTALING EN WIJZIGING DER STATUTEN - VASTSTELLING NIEUWE TEKST DER STATUTEN IN HET NEDERLANDS

Uittreksel afgeleverd vóár registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 8 oktober 2012, blijkt het volgende:

1. De maatschappelijke zetel werd met ingang op 8 oktober 2012 overgebracht naar 2018 Antwerpen, Plantin en Moretuslei 1A.

2. Overeenkomstig de zetelverplaatsing werd het maatschappelijk doel vertaald naar het Nederlands.

3. De regeling inzake gedematerialiseerde aandelen werd geschrapt,

4. Een nieuwe tekst der statuten werd in het Nederlands vastgesteld welke voortaan als enige vigerende tekst van de statuten zal gelden en waaruit onder meer blijkt;

1) Rechtsvorm - naam: De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap. De naam van de vennootschap is "CaresQuick".

2) Zetel: 2018 Antwerpen, Plantin en Moretuslei 1A.

3) Kapitaal: 3.300.000,00 euro.

4) Boekiaar. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

5) Verdeling van de winst: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent

afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

6) Verdeling vereffenincisaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

7) Dagelijks bestuur: De raad kan het dagelijks bestuur van de vennootschap, het beheer van een of,. meerdere zaken van het bedrijf, of de uitoefening van de bestuursbesluiten toevertrouwen aan een of meerdere bestuurders, directeuren of gevolmachtigden, die al dan niet aandeelhouder zijn.

De raad en de afgevaardigden van het dagelijks bestuur, in het kader van dit bestuur, kunnen ook speciale volmachten toekennen aan een of meerdere personen naar keuze.

8) Externe vertegenwoordiging: De vennootschap wordt, in rechte en in de akten, hierin begrepen deze waarvoor het optreden van een ministerieel ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders die gezamenlijk handelen, waaronder een bestuurder van categorie A en een bestuurder van categorie B.

Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door een gedelegeerde van dit bestuur.

De vennootschap wordt bovendien, binnen de grenzen van hun mandaat, geldig vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers,

De vennootschap kan in het buitenland geldig vertegenwoordigd worden door iedere persoon die speciaal daartoe aangewezen werd door de raad van bestuur.

9) Doel: De vennootschap heeft tot doel:

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persoio}mers) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegent:oosdigen

Verso ; Naam en hendtei;ening

mad 11.1

...

- de exploitatie en de ontwikkeling van QUICK restaurants op locaties die geëxploiteerd worden in het kader van de vergunningen die zijn verleend aan de naamloze vennootschap CARESTEL, waarop CARESTEL ruimten ter beschikking stelt van de vennootschap om er QUICK restaurants op te richten, en iedere andere locatie waarop beslist zou worden om er een QUICK restaurant te openen.

In het kader hiervan kan de vennootschap al dan niet rechtstreeks en op welke manier dan ook samenwerken met of deelnemen in of een belang nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap mag zekerheid stellen voor haar eigen verplichtingen alsook voor verplichtingen van derden, onder meer door goederen in hypotheek of in pand te geven, waaronder haar eigen handelsfonds.

De vennootschap mag in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende transacties uitvoeren, die al dan niet rechtstreeks betrekking hebben op haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn dat ze de realisatie ervan zou vergemakkelijken.

10) Gewone algemene vergaderinq: De jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders komt elke derde dinsdag van de maand april samen, om veertien uur.

Indien deze dag een feestdag is, heeft de algemene vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap. Ze kan ook gehouden worden ln een van de negentien gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering, moet elke eigenaar van aandelen, indien dit in de oproeping wordt vereist, de raad van bestuur ten minste drie werkdagen voor de datum van de vergadering schriftelijk op de hoogte brengen van zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen, of moet hij de inschijvingsbewijzen in het register van de aandelen op naam indienen op de maatschappelijke zetel of op de locaties die zijn aangewezen in de oproeping.

De houders van obligaties, warrants en certificaten die door de vennootschap werden uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen, doch enkel met raadgevende stem, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders.

11) Inkoop eigen aandelen: In overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, kan de vennootschap haar eigen aandelen of certificaten overriemen

12) Voorkeursrecht en volgrecht: In de statuten werd een voorkeursrecht en een volgrecht voorzien.

5. Er werd aan mevrouw TROMBETTA Maria, en alle andere advocaten bij "Ambos Corporate" te Antwerpen, geboren te Antwerpen op 3 juni 1976, wonende te 2018 Antwerpen, Durletstraat 6, met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle ' belastingadministraties, waaronder de "B.T,W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze ' opdracht.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzit van de perso(o)nen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam er handtekenin.9

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

':oor-behouden

aar. het

Belgisch Staatsblad

20/06/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2011, APP 18.04.2012, DPT 13.06.2012 12176-0535-032
18/10/2011
ÿþRéservé

au

Moniteur

belge





*11156876

J

Mod 2.1

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

1--,~'~~'u_m

Greffe o fi Obi. 2.011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

N° d'entreprise : 0877.650.159

Dénomination

(en entier) : CaresQuick

Forme juridique : société anonyme

Siège : Avenue Louise 65, Boîte 11, B-1050 Bruxelles

Objet de l'acte : Démission -nomination d'un administrateur

Extrait des résolutions écrites des actionnaires tenu le 18 mai 2011.

Les actionnaires déclarent être accord avec les décisions suivantes :

1. Démission de Monsieur Giorgio Minardi, demeurant à Milan, 26 Via Boccaccio, Italie, en tant qu'administrateur de la Société à partir du 18 mai 2011.

2. Nomination de monsieur Carmine Meoli, demeurant à Rome, 101 Via Cesare Pavese, Italie, en tant qu'admir istrateur de la Société pour une période de trois ans prenant cours le 18 mai 2011. Carmine Meoli est nommé sur la proposition de l'actionnaire Autogrill Belux. Son mandat d'administrateur n'est pas rémunéré.

3. Attribution d'une procuration spéciale dans le cadre des décisions sub 1 à 3 aux personnes mentionnées ci-après, chacune autorisée à agir individuellement et avec possibilité de subrogation, afin de faire tout ce qui est nécessaire pour publier les décisions présentes et futures de l'assemblée générale aux Annexes du Moniteur belge, et afin de signer touts les documents nécessaires ou utiles, d'enregistrer, changer et supprimer des registrations, de faire des déclarations, et de faire, en général tout ce qui est nécessaire ou utile pour l'exécution du présent mandat:

Madame Maria TROMBETTA, avocat à Anvers, ayant son cabinet à Generaal

Lemanstraat 27, B-2018 Anvers, avec numéro nationale 76060306033;

Monsieur Pieter Bert Louisa CAPIAU, avocat à Anvers, ayant son cabinet à Generaal Lemanstraat 27, B-2018 Anvers, avec numéro nationale 80101736106; et

Madame Sanne PEETERS, avocat à Anvers, ayant son cabinet à Generaal

Lemanstraat 27, B-2018 Anvers, avec numéro nationale 87082120281.

Maria Trombetta

Mandataire

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

25/05/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2010, APP 19.04.2011, DPT 18.05.2011 11117-0320-032
19/01/2011
ÿþMotl Z.1

IW~~INVI~NII~II~~I~IM

" 1100931Q"

N° d'entreprise : 0877.650.159

Dénomination

(en entier) : CaresQuick

Forme juridique : société anonyme

Siège : Avenue Louise 65, Boîte 11, B-1050 Bruxelles

Objet de l'acte : Démission -Cooptation d'un administrateur

Extrait du procès-verbal du conseil d'administration tenu le 1 mars 2010.

Le conseil d'administration prend connaissance de la démission de Madame Nathalie Bieniek en tant qu'administrateur de la Société, cette démission prenant effet du 26 février 2010. Le conseil d'administration décide de nommer Monsieur Rudy Huisman provisoirement par cooptation comme administrateur de la Société jusqu'à l'assemblée générale ordinaire du 31 mai 2010. Rudy Huisman sera considéré comme administrateur proposé par Quick Restaurants.

Le conseil d'administration attribue une procuration spéciale aux personnes mentionnées ci-après, chacune autorisée à agir individuellement et avec possibilité de subrogation, afin de faire tout ce qui est nécessaire pour publier les décisions présentes et futures du conseil d'administration aux Annexes du Moniteur belge, et afin de signer touts les documents nécessaires ou utiles, d'enregistrer, changer et supprimer des registrations, de faire des déclarations, et de faire, en général tout ce qui est nécessaire ou utile pour l'exécution du présent mandat:

Madame Maria Trombetta, avocat à Anvers, ayant son cabinet à Generaal Lemanstraat 27, B-2018 Anvers; et

Madame Sanne Peeters, avocat à Anvers, ayant son cabinet à Generaal Lemanstraat 27, B-2018 Anvers.

Extrait du procès-verbal de l'assemblée générale annuelle tenue le 31 mai 2010.

L'assemblée générale décide de confirmer la nomination de Rudy Huisman en tant qu'administrateur de la Société. Rudy Huisman était coopté par le conseil d'administration de la Société au 1 mars 2010.

L'assemblée générale prend connaissance de la résignation de JP Consulting sprl en tant qu'administrateur de la Société, et ce avec effet du 19 mai 2010. L'assemblée générale nomme Mario Orinx, demeurant Oude Baan 122, B-1790 Affligera, en tant qu'administrateur de la Société, et ce avec effet du 19 mai 2010. La nomination de Mario Orinx est faite sur proposition des actionnaires de la catégorie B. L'assemblée générale

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

WOOIC Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

1 0 JAN, 20- ` Ru

Greffe

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Volet B - Suite

ratifie toutes actions de Mario Orinx dans sa capacité d'administrateur de la Société dès 191 mai 2010.

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

L'assemblée générale décide de renommer Giorgi() Minardi, Frank Seynaeve et Cédric Dugardin en tant qu' administrateurs de la Société.

Tous les administrateurs précités sont nommés jusqu'à l'assemblée générale en 2013. Les mandats ne seront pas rémunérés.

Sur proposition du conseil d'administration et sur présentation du conseil d'entreprise, l'assemblée décide de renommer le commissaire de la Société KPMG Réviseurs d'Entreprises pour une période de trois ans jusqu'à l'assemblée générale se tenant en 2013. La rémunération du commissaire s'élève à 7 000 EUR.

L'assembléé générale attribue une procuration spéciale aux personnes mentionnées ci-après, chacune autorisée à agir individuellement et avec possibilité de subrogation, afin de faire tout ce qui est nécessaire pour publier les décisions présentes et futures du conseil d'administration aux Annexes du Moniteur belge, et afin de signer touts les documents nécessaires ou utiles, d'enregistrer, changer et supprimer des registrations, de faire des déclarations, et de faire, en général tout ce qui est nécessaire ou utile pour l'exécution du présent mandat:

Madame Maria Trombetta, avocat à Anvers, ayant son cabinet à Generaal Lemanstraat 27, B-2018 Anvers; et

Madame Sanne Peeters, avocat à Anvers, ayant son cabinet à Generaal Lemanstraat 27, B-2018 Anvers.

Extrait du procès-verbal du conseil d'administration tenue le 31 mai 2010.

Le conseil d'administration prend connaissance de la confirmation de la nomination de Rudy Huisman par l'assemblée générale ordinaire.

Le conseil d'administration prend connaissance de la démission de JP Consulting SPRL en tant que président du conseil d'administration, cette démission prenant effet du 19 mai 2010. Le conseil d'administration décide de nommer Mario Orinx en qualité de président du conseil d'administration.

Le conseil d'administration attribue une procuration spéciale aux personnes mentionnées ci-après, chacune autorisée à agir individuellement et avec possibilité de subrogation, afin de faire tout ce qui est nécessaire pour publier les décisions présentes et futures du conseil d'administration aux Annexes du Moniteur belge, et afin de signer touts les documents nécessaires ou utiles, d'enregistrer, changer et supprimer des registrations, de faire des déclarations, et de faire, en général tout ce qui est nécessaire ou utile pour l'exécution du présent mandat:

Madame Maria Trombetta, avocat à Anvers, ayant son cabinet à Generaal Lemanstraat 27, B-2018 Anvers; et

Madame Sanne Peeters, avocat à Anvers, ayant son cabinet à Generaal Lemanstraat 27, B-2018 Anvers.

Maria Trombetta

Mandataire

Réservé

au

Moniteur

belge



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/01/2011 - Annexes du Moniteur belge



24/06/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2009, APP 31.05.2010, DPT 16.06.2010 10191-0495-032
09/07/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2008, APP 18.05.2009, DPT 02.07.2009 09362-0151-030
21/08/2008 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2007, APP 22.04.2008, DPT 14.08.2008 08558-0172-037
26/07/2007 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2006, APP 17.04.2007, DPT 17.07.2007 07408-0001-035
07/09/2015 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.05.2015, NGL 31.08.2015 15566-0428-036

Coordonnées
CARESQUICK

Adresse
PLANTIN EN MORETUSLEI 1A 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande