CARESTEL MOTORWAY SERVICES

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CARESTEL MOTORWAY SERVICES
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 432.852.107

Publication

20/02/2013 : ME. - JAARREKENING 28.12.2012, GGK 28.12.2012, NGL 13.02.2013 13037-0548-035
24/01/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr : 0432.852.107

Benaming (valuit) : Carestel Motorway Services

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetsi : Plantin en Moretuslei 1A

(volledig adres) 2018 Antwerpen

Onderwerpen) akte : VERVROEGDE ONTBINDING EN VEREFFENING IN ÉÉN AKTE OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 184, §5, W.VENN. - ONTSLAG BESTUURDERS EN COMMISSARIS

Uittreksel afgeleverd vóér registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank' ' Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 28 december 2012, blijkt het volgende:

1. Na kennisname van het bijzondere verslag van de raad van bestuur houdende een voorstel tot vervroegde ontbinding van de vennootschap en de daarbij gevoegde staat van activa en passiva per 17 december 2012 evenals van het bijzondere verslag van de commissaris opgesteld over voormelde staat van activa en passiva conform artikel 181, §1, van het Wetboek van Vennootschappen, werd er beslist om de vennootschap met ingang van 28 december 2012 vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen en om de vereffening ook onmiddellijk in deze zelfde akte af te sluiten overeenkomstig de mogelijkheid daartoe voorzien in artikel 184, §5, van het Wetboek van Vennootschappen en onder de daarin bepaalde en hoger gestelde voorwaarden.

2. De vergadering stelde vast dat ingevolge de voorgaande beslissing tot ontbinding en onmiddellijke afsluiting van de vereffening er een einde is gekomen aan het mandaat van de bestuurders in functie, te weten:

- de heer LAMBERT Philippe;

- mevrouw PEETERS Grietje;

- de heer ORINX Mario;

- de heer COLOMBO Roberto.

De beëindiging van het bestuurdersmandaat van de heer LAMBERT Philippe houdt tegelijk en impliciet

ook de beëindiging van zijn mandaat als gedelegeerd bestuurder in.

3. De vergadering stelde vast dat ingevolge de voorgaande beslissing tot ontbinding en onmiddellijke afsluiting van de vereffening er tevens een einde is gekomen aan het mandaat van de commissaris van de vennootschap, te weten de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KLYNVELD PEAT MARWICK GOERDELER - BEDRIJFSREVISOREN - REVISEURS D'ENTREPRISES", met maatschappelijke zetel te 1130 Brussel (Haren), Bourgetlaan 40, vertegenwoordigd door de heer VAN DONINK Harry, bedrijfsrevisor.

4. De vergadering bevestigde:

- dat het kapitaal van de vennootschap volledig volgestort is;

- dat er geen bewijzen van deelgerechtigdheid bestaan noch andere effecten dan de aandelen die het

kapitaal vertegenwoordigen;

- dat er geen rechtsgedingen hangende zijn en ook geen vorderingen zijn die de vennootschap toekomen;

- dat er geen gelden of waarden zijn toekomende aan onbekende aandeelhouders of schuldeisers van de vennootschap of waarvan de afgifte niet kon worden gedaan;

- dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit noch andere gbederen waarvoor bijzondere rechten gelden;

- dat de vennootschap geen goederen of rechten bezit waarop enige regionale wetgeving inzake bodemsanering van toepassing is.

5. De vergadering besliste dat het resterende actief van de vennootschap wordt teruggenomen door de bestaande aandeelhoudsters en onder hen wordt verdeeld in verhouding tot hun participatie in het kapitaal; alle rechten verbonden aan de eigendom van alle aandelen worden met ingang van 28 december 2012 overgedragen aan de aandeelhoudsters voor zover zulks nog niet zou zijn gebeurd.

on d I%`cjS4G bz ver. E " r_ri1le;D fel Reaû.r " N}2.8171 Eis hhoedBr1FOhQIC vn c lfs;wrnerrLeereenof 1loia s heteij van de persokorvenl oevosc,C, :`. recr1L-101:oo- ter &S-,11¬ r1 :8n CieYce ¬ e v rieper,,''OOrU1ccr

Neergelegd ter griffh Iran de Rechtbank van Koophandel teJ31.1:;ierpen, op

'1 2613

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

,~sV 1'i~IJ ClCr~

e' aar het

Belgisch

Staatsblad

J\

mod 11.1

6. De vergadering besliste dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende tenminste vijf (5) jaar zullen worden bewaard te 2018 Antwerpen, Plantin en Moretuslei 1A.

7. Er werd aan de heer VAN BERENDONCKS Wim Jan Reinilde, advocaat bij "Ambos NBGO", advocatenkantoor te Antwerpen, geboren te Antwerpen (Wilrijk) op 10 mei 1986, wonende te 2650 Edegem, Doelveldstraat 9 3+4V, met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de Vennootschap te vertegenwoordigen:

- bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar aile verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de Vennootschap ais handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht, en dit zowel naar aanleiding van de sluiting van de vereffening als naar aanleiding van vroegere beslissingen en akten uitgaande van het bestuursorgaan of de algemene vergadering van aandeelhouders van deze Vennootschap:

bij de `B.T.W"-administratie teneinde daar aangifte te doen van de stopzetting van werkzaamheid;

- bij aile sociaalrechtelijke administraties en de sociale secretariaten teneinde daar alle formaliteiten te vervullen inzake de schrapping van de Vennootschap,

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, staat van activa en passiva, verslag raad van bestuur,

verslag commissaris

kjT dt 1ry3tsIe bIz ver Luit c v.,rmeidcr 17:.(-ctn Naam en hoeóariiehe0 veil de In:trumentErende notaris. het:il Jan ner,woincen

nE,+OeCFGi ce recrsra"com E TE:r. ':J<iin`.leri van d@rGe'r te t'ertenen`eoord.!1^r

27/09/2012
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

griffie von de Retbfbaní

Neergelegd ter g

van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie net

ei

u

*12160934*

be a Bc sta

Ondernemingsnr : 0432.852.107

Benaming

(voluit) : Carestel Motorway Services

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Plantin & Moretuslei 1A, B-2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Hernieuwing van volmachten

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 20 februari 2012:

(a) De Raad van Bestuur beslist met betrekking tot het dagdagelijkse beheer van de Vennootschap opnieuw volmacht (de "Volmacht') te verlenen aan de heer Steven DEMAN, wonende te B-9000 Gent, Noendries 51E, zodanig dat de heer DEMAN de volgende handelingen kan stellen in naam en voor rekening van de Vennootschap:

a. Het vertegenwoordigen van de Vennootschap en het zakendoen met personen en entiteiten, met inbegrip van, maar niet beperkt tot overheidsinstanties, semi-overheidsinstanties en openbare instanties, handelsentiteiten, clubs, verenigingen en organisaties en individuen in de openbare en privé-sector, die de belangen van de Vennootschap vermoedelijk rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bevorderen of die voordelig of gunstig kunnen zijn voor de Vennootschap.

b. Het afsluiten van contracten met betrekking tot de zaken van de Vennootschap voor en in naam van de Vennootschap.

c. Het afsluiten van verzekeringen in naam en voor rekening van de Vennootschap.

d. Het vragen, eisen, verkrijgen en ontvangen in naam van de Vennootschap van alle soorten goederen, bezittingen, schulden, huurgelden, interesten, geldbedragen verschuldigd nu of later en verschuldigd of toebehorende aan de Vennootschap en het opmaken, geven en uitvoeren van ontvangstbewijzen en kwijtingen in naam van de Vennootschap.

e. Het ondertekenen van de dagelijkse correspondentie, evenals alle documenten en formulieren in het kader van publicaties of aankondigingen die moeten worden gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad.

f. Het voor ontvangst tekenen van aangetekende zendingen en pakjes aan de Vennootschap verstuurd via de Post, de douane, de spoorwegen, eender welke luchtvaartmaatschappij, eender welk koeriersbedrijf of eender welk ander vervoersbedrijf.

g. Het bekomen van vonnissen en ze laten uitvoeren door alle rechtsmiddelen: het vertegenwoordigen van de Vennootschap in aile rechtsprocedures of arbitrageprocedures, ais eiser of als verweerder.

h. In het algemeen, het tekenen van alle documenten en/of het doen of laten doen van alle andere wettelijke handelingen en aktes die hierin niet specifiek worden toegestaan, zoals de gemandateerde gepast of geschikt acht voor de doelstellingen van of met betrekking tot de onderhavige Volmacht

In het kader van de onderhavige Volmacht kan de heer DEMAN de Vennootschap slechts rechtsgeldig verbinden voor zover hij optreedt samen met een bestuurder of gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap.

Bankvolmachten worden uitdrukkelijk uitgesloten van het toepassingsgebied van deze Volmacht. De heer DEMAN beschikt dus over geen enkele bevoegdheid inzake het stellen van financiële verrichtingen op de rekeningen van de Vennootschap.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

De Volmacht gaat in op 20 februari 2012 en vervalt op 31 maart 2014.

(b) De Raad van Bestuur beslist opnieuw volmacht (de "Volmacht") te verlenen aan de heer Dirk CRBËLLB, Revenues & Taxes manager, wonende te B-9920 Lovendegem, Bredestraatkouter 68, zodanig dat de heer CREËLLE, alleen optredend, de volgende handelingen kan stellen in naam en voor rekening van de Vennootschap:

- Het openen van bankrekeningen (i.e. zicht- of spaarrekeningen) op naam van de Vennootschap bij iedere Belgische vestiging van een gerenommeerde bank- of kredietinstelling.

- ln het algemeen, het tekenen van alle documenten en/of het doen of laten doen van alle andere wettelijke handelingen en aktes die hierin niet specifiek worden toegestaan, zoals de gevolmachtigde gepast of geschikt acht voor de doelstellingen van of met betrekking tot de onderhavige Volmacht.

De Volmacht gaat in op 20 februari 2012 en vervalt op 31 maart 2014.

(c) De Raad van Bestuur beslist opnieuw volmacht (de "Volmacht") te verlenen aan iedere manager van een site van de Vennootschap zodanig dat de gevolmachtigde alleen optredend de volgende handelingen kan stellen in naam en voor rekening van de Vennootschap;

- Het in dienst nemen van werknemers (m.i.v. het ondertekenen van arbeidsovereenkomsten);

- Het kennisnemen en, voor zoveel als nodig, aanvaarden van het ontslag van (een) werknemer(s); en

- Het beëindigen van arbeidsovereenkomsten in onderling overleg met de betrokken werknemer(s);

betreffende de site van de Vennootschap waarvan de gevolmachtigde manager is.

In het algemeen, kan de gevolmachtigde alle documenten tekenen en/of alle andere wettelijke handelingen en aktes die hierin niet specifiek worden toegestaan, zoals de gevolmachtigde gepast of geschikt acht voor de doelstellingen van of met betrekking tot de onderhavige Volmacht.

De Volmacht gaat in op 20 februari 2012 en vervalt op 31 maart 2014.

Mario Orinx

Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.04.2012, NGL 13.06.2012 12176-0483-040
13/10/2011
ÿþIllie 4~ Mod2.1

r In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 ` _

~ `L.~~~:N ~'.r>_ i

(--n\

n ~

A

11111111p1

Vc behr aar Bek Staat

vgh Radaîte

~

3 ET. 1011

Griffie

Ondernemingsnr : 0432.852.107

Benaming

(voluit) : Carestel Motorway Services

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Plantin & Moretuslei 1A, B-2018 Antwerpen

Onderwerp akte : Ontslag-benoeming bestuurders

Uittreksel uit de eenparige schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders van 19 april 2011:

De aandeelhouders besluiten om Griet Peeters en Giorgio Minardi te herbenoemen als bestuurders van de Vennootschap.

De bestuurders worden benoemd voor een periode van drie jaar. Hun mandaat neemt een einde na de algemene vergadering van aandeelhouders in 2014.

Uittreksel uit de eenparige schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders van 18 mei 2011.

De aandeelhouders nemen kennis van het ontslag van Giorgio Minardi als bestuurder van de Vennootschap, en dit met ingang vanaf 18 mei 2011.

De aandeelhouders besluiten Roberto Colombo te benoemen als bestuurder van de Vennootschap, en dit met ingang vanaf 18 mei 2011. De heer Colombo wordt benoemd voor een periode van drie jaar. De aandeelhouders bekrachtigen alle handelingen gesteld door de heer Colombo in zijn hoedanigheid van bestuurder van de Vennootschap sinds 18 mei 2011.

De aandeelhouders besluiten een bijzondere volmacht toe te kennen aan de hiernavolgende personen om, ieder afzonderlijk handelend en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, al het nodige te doen om de besluiten van de aandeelhouders vermeld in paragrafen 1 tot en met 3 van deze eenparige schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders openbaar te maken en te publiceren in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, de Vennootschap te vertegenwoordigen bij de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel, bij ieder ondernemingsloket en bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van huidig mandaat, en om in naam en voor rekening van de Vennootschap alle noodzakelijke of nuttige documenten te ondertekenen, aile inschrijvingen uit te voeren en alle verklaringen af te leggen en, in het algemeen, om alles te doen wat nodig of nuttig is voor het uitvoeren van deze volmacht:

-De heer Pieter Bert Louisa CAPIAU, advocaat te Antwerpen en kantoor houdende te Generaal Lemanstraat 27, B-2018 Antwerpen, met rijksregisternummer 80101736106;

-Mevrouw Maria TROMBETTA, advocaat te Antwerpen en kantoor houdende te Generaal Lemanstraat 27, B-2018 Antwerpen, met rijksregisternummer 76060306033; en

-Mevrouw Sanne PEETERS, advocaat te Antwerpen en kantoor houdende te Generaal Lemanstraat 27, B2018 Antwerpen, met rijksregisternummer 87082120281.

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 6 juni 2011.

De raad van bestuur neemt kennis van het ontslag van Giorgio Minardi als voorzitter van de Vennootschap, en dit met ingang vanaf 18 mei 2011.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur beslist over te gaan tot de benoeming van Mario Orinx als voorzitter van de Vennootschap, en dit met ingang vanaf 18 mei 2011.

De raad van bestuur bekrachtigt tevens alle handelingen die door Mario Orinx zijn gesteld in zijn hoedanigheid van voorzitter van de Vennootschap sinds 19 mei 2011.

De raad van bestuur beslist een bijzondere volmacht toe te kennen aan de hiernavolgende personen om, ieder afzonderlijk handelend en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, al het nodige te doen om de besluiten van de raad van bestuur vermeld in paragrafen 1 tot en met 2 van deze besluitvorming van de raad van bestuur openbaar te maken en te publiceren in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, de Vennootschap te vertegenwoordigen bij de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel, bij ieder ondernemingsloket en bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van huidig mandaat, en om in naam en voor rekening van de Vennootschap alle noodzakelijke of nuttige documenten te ondertekenen, alle inschrijvingen uit te voeren en alle verklaringen af te leggen en, in het algemeen, om alles te doen wat nodig of nuttig is voor het uitvoeren van deze volmacht:

-De heer Pieter Bert Louisa CAPIAU, advocaat te Antwerpen en kantoor houdende te Generaal Lemanstraat 27, B-2018 Antwerpen, met rijksregisternummer 80101736106;

-Mevrouw Maria TROMBETTA, advocaat te Antwerpen en kantoor houdende te Generaal Lemanstraat 27, B-2018 Antwerpen, met rijksregisternummer 76060306033; en

-Mevrouw Sanne PEETERS, advocaat te Antwerpen en kantoor houdende te Generaal Lemanstraat 27, B2018 Antwerpen, met rijksregisternummer 87082120281.

Maria Trombetta

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

30/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.04.2011, NGL 21.06.2011 11210-0116-042
28/01/2011
ÿþ Mod 2 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0432.852.107

Benaming

(voluit) : Carestel Motorway Services

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Guldensporenpark 23, Blok C, B-9820 Merelbeke

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 22 november 2010.

De raad van bestuur beslist de maatschappelijke zetel van de Vennootschap te verplaatsen van B-9820 Merelbeke, Guldensporenpark 23 naar B-2018 Antwerpen, Plantin & Moretuslei 1A met ingang vanaf 29 november 2010.

De raad van bestuur beslist een bijzondere volmacht toe te kennen aan de hiernavolgende personen om, ieder afzonderlijk handelend en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, al het nodige te doen om de besluiten. van de raad van bestuur vermeld in paragrafen 1 tot en met 2 van deze besluitvorming van de raad van bestuur openbaar te maken en te publiceren in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, de Vennootschap te vertegenwoordigen bij de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel, bij ieder ondernemingsloket en bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen,: docum.nten te ondertekenen en neer te leggen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de! uitvoering van huidig mandaat, en om in naam en voor rekening van de Vennootschap alle noodzakelijke of! nuttige documenten te ondertekenen, alle inschrijvingen uit te voeren en alle verklaringen af te leggen en, in het algemeen, om alles te doen wat nodig of nuttig is voor het uitvoeren van deze volmacht:

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ne1».~~~~~:i-.

W .., .,..-,.. . .

1 8 JAN. 2011

RECI-iî`biA;'K VAN~~

KOOPHAN tat~:N:1j.

-De heer Pieter Bert Louisa CAPIAU, advocaat te Antwerpen en kantoor houdende te Generaal Lemanstraat 27, B-2018 Antwerpen, Green Plaza Blok A, met rijksregisternummer 80101736106; en

-Mevrouw Maria TROMBETTA, advocaat te Antwerpen en kantoor houdende te Generaal Lemanstraat 27, B-2018 Antwerpen, Green Plaza Blok A, met rijksregisternummer 76060306033.

Pieter Capiau

Bijzonder gevolmachtigde

Tegps%pee.Aree%1, : _ no&232n t-aad, uan (Inktiuit.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2011- Annexes du Moniteur belge

1111111111.1.!uimiuM~15995'

24/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.04.2010, NGL 15.06.2010 10191-0456-043
02/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 20.04.2009, NGL 26.06.2009 09307-0095-045
21/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 02.05.2007, NGL 13.06.2007 07213-0187-040
06/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 04.05.2005, NGL 02.06.2005 05191-0092-037
08/06/2004 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 05.05.2004, NGL 03.06.2004 04186-0076-042
15/01/2004 : GE175278
28/10/2003 : GE175278
16/10/2003 : GE175278
10/10/2003 : GE175278
10/10/2003 : GE175278
07/07/2003 : GE175278
26/11/2002 : GE175278
26/11/2002 : GE175278
03/08/2002 : GE175278
23/07/2002 : GE175278
01/08/2001 : GE175278
01/08/2001 : GE175278
04/08/2000 : GE175278
21/06/2000 : GE175278
22/04/2000 : GE175278
11/06/1999 : GE175278
14/08/1996 : GE175278
10/02/1996 : GE175278
01/01/1995 : GE175278
22/12/1994 : GE175278
08/02/1990 : BL499940

Coordonnées
CARESTEL MOTORWAY SERVICES

Adresse
PLANTIN & MORETUSLEI 1A 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande