CARGO COLLECT EUROPA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CARGO COLLECT EUROPA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.928.783

Publication

25/05/2012
ÿþna neerlegging ter griffie y

R

*12095246*

be'

a i3r

Sta

RGELEGD

''l'.

taRrr"FIE i-itCH T or vr,".

f 4 MEI 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier

_....,,. _

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

Ondernemingsnr;

Benaming (voluit) :CARGO COLLECT EUROPA

1; F

(verkort)

11 F

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Merksplasseweg 25

2381 Weelde (Ravels) 1

Onderwerp akte :OPRICHTING

IF F

IF

Uit een akte verleden voor notaris Christiaan Eyskens, geassocieerd notaris te Weelde (Revels), ;: op 11 mei 2012, blijkt dat:,

1. De besloten vennootschap naar Nederlands recht "DIREKT TRANSPORT EUROPA", met statutaire zetel te Goirle (Nederland), en adres te 5051 LC Goirle (Nederland), Kerkstraat 84,; ingeschreven bij de Kamer van Koophandel voor Brabant onder nummer 18068114.

2. De Heer RUSSNER Dirk Johanl, geboren te Zevenhuizen (Nederland) op 18 juni 1955,;

wonende te 5051 LC Goirle (Nederland), Kerkstraat 84.

i; een handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap;

met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, met als naam "CARGO COLLECT EUROPA".

De zetel is gevestigd te 2381 Weelde (Ravels), Merksplasseweg 25.

ii De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland:

a) het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en instandhouden van dit patrimonium. Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en; financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, verbouwen, verhuren en alle; mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin alsmede aankopen, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde-elementen.

b) het verwerven en beheren van participaties, titels, rechten of roerende waarden, onder welke vorm het ook zij, in handelsvennootschappen of ondernemingen, zowel in binnen- als in buitenland;

c) het verstrekken aan ondernemingen en vennootschappen, zelfs in vennootschappen waarin zij

geen participatie bezit:

- van leningen;

- van advies en consulting op financieel, sociaal, administratief en informaticamanagement voor;

zover als wettelijk toegelaten;

l! - van alle dienstprestaties van economische aard, zowel voor eigen rekening als voor rekening

:Ivan derden.

Daartoe behoren onder meer financiële, administratieve, technische en sociale prestaties met,

;, beheer, advies en consulting voor zover als wettelijk toegelaten;

d) -het bestuderen van diverse problemen in verband met het opvatten en uitwerken van; ;j projecten van allerlei aard, zowel in binnen- als in buitenland, van administratieve organisatorische, financiële, juridische, planografische of technische aard, en aile aanverwante; vraagstukken voor zover als wettelijk toegelaten. De vennootschap kan diensten verlenen onder; gelijk welke vorm ook aan alle personen, zowel natuurlijke als rechtspersonen, en kan elkei hiertoe strekkende handelstransactie of financiële verrichting doen;

e) het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke, rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden;

f) het verwerven, exploiteren en verhandelen van octrooien, brevetten, licenties, royalty's en; handelsmerken;

g) alle commissie- en makelaarstransacties doen, voor zover als wettelijk toegelaten, alsook alle; verrichtingen van aval en borgtocht; zij mag zich voor derden borg stellen of aval verlenen,; ;;_y_4o _Seli eri elf kredj_e_ten tgestaelli.byp_Othe.caiM e[1.,arld r-g.fflarkorg.en-------

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

(313k#--we. /ed

mod 11.1

h) Het voeren van het dagelijks management van vennootschappen en ondernemingen

i) Managementactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementactiviteiten.

Dit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, In consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en ai haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag borg of aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Het geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt negentigduizend Euro, vertegenwoordigd door duizend aandelen met een fractiewaarde van één/duizendste van het kapitaal.

Het is volledig volstort in geld.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en aile daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

De jaarvergadering heeft plaats de tweede dinsdag van de maand juni om tien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur. Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen bij schriftelijke volmacht. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en dertien. Na eventuele voorafname voor de wettelijk reserve beslist de algemene vergadering jaarlijks omtrent het saldo van de netto-winst. Het batig saldo bij vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend.

Als niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar, werd aangesteld:

De besloten vennootschap naar Nederlands recht "DIREKT TRANSPORT EUROPA", met als vaste vertegenwoordiger de heer RUSSNER Dirk Johan, voornoemd.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen werden aile verbintenissen bekrachtigd en overgenomen door één der oprichters aangegaan op naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien werden overgenomen onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het ressort waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 §4 van het Wetboek van Vennootschappen.

Blizondere volmacht: er werd aan de heer HELSEN Guido, wonende te 2370 Arendonk, De Horeman 55, en/of mevrouw Heyns Els Maria Jozef, wonende te 2490 Balen, Tenderlo 34, en/of mevrouw Vlaminckx Maria, wonende te 2360 Oud-Turnhout, Nieuwstraat 27, en/of de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "AC'S ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN", met zetel te 2380 Ravels, Grote Baan 201, ieder van hen bevoegd afzonderlijk op te treden en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover aile belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de kruispuntbank van ondernemingen en het ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor registratie voor neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Notaris Christiaan Eyskens

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte, bankattest.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1

Voor- behouden

aan'het

i3eigisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
CARGO COLLECT EUROPA

Adresse
MERKSPLASSEWEG 25 2381 WEELDE

Code postal : 2381
Localité : Weelde
Commune : RAVELS
Province : Anvers
Région : Région flamande