CARGO COMMUNITY SYSTEM, AFGEKORT : CCS

Association sans but lucratif


Dénomination : CARGO COMMUNITY SYSTEM, AFGEKORT : CCS
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 820.004.148

Publication

01/10/2014
ÿþ» Hl%

*14178995*

MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

UI

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

Z2 SEI,

Griffie

Ondernemingsnr : 820.004.148

Benaming

(voluit): CARGO COMMUNITY SYSTEM

(verkort) CCS

Rechtsvorm: Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel: Brouwersvliet 33, bus 8, B-2000 Antwerpen

Onderwerp akte: WIJZIGING RVB,STATUTEN WIJZIGING

Uittreksel uit de notulen van de Algemene Vergadering van 24 juni 2014

1.0ntslag en aanvaarding nieuwe leden

De Algemene Vergadering neemt kennis van het ontslag dat Ingediend werd door dhr. Walter Van Mechelen

als lid van de vzw CCS.

De Algemene Vergadering neemt kennis van het verzoek vanwege dhr. Frank Van Reybroeck, wonende, Roerdomplei 3, 2950 Kapellen, om lid te worden van de VZW. Zij beslist, met unanimiteit, bij toepassing van: artikel 3.2.2 van de statuten, Frank Van Reybroeck, te aanvaarden als werkend lid categorie B, natuurlijk persoon met de rechten zoals omschreven in deze statuten.

De Algemene Vergadering verzoekt de Raad van Bestuur om de ledenlijst overeenkomstig aan te passen,

2.0ntslag en benoeming bestuurders

De Algemene Vergadering neemt kennis van het ontslag dat ingediend werd door dhr. Walter Van Mechelen als bestuurder van de vzw CCS. De voorzitter bedankt dhr. Van Mechelen voor zijn inzet tijdens en buiten de vergaderingen van de Raad van Bestuur van CCS.

De Algemene Vergadering beslist, met unanimiteit, om bij toepassing van de artikelen 5.1.2 en 5.1.3 van de statuten, de volgende persoon met ingang onmiddellijk na afloop van deze Algemene Vergadering, tot Bestuurder van de VZW te benoemen en dit voor een periode van vier jaar, automatisch eindigend op de jaarlijkse algemene vergadering van 2018:

(i)Stemgerechtigde Categorie B Bestuurders;

op voordracht van de Vlaamse Havenvereniging wordt benoemd: Frank Van Reybroeck, wonende Roerdomplei 3, 2950 Kapellen, geboren te Leuven op 5/7/1956

Conform de beslissing van de AV van 19/10/2009 zal dit mandaat kosteloos uitgevoerd worden.

3.Statutenwijziging

De leden nemen kennis van volgende toevoeging in de statuten:

- Toevoeging onder artikel 5 (bestuur & vertegenwoordiging) van een nieuw artikel 5.1.10.

, "De Algemene Vergadering kan voor ieder van de Stemgerechtigde Bestuurders een plaatsvervangende

bestuurder benoemen. Al de voorwaarden vermeld In artikel 5.1.3 tot 5.1.5 voor de benoeming van de Stemgerechtigde Bestuurders gelden eveneens voor hun plaatsvervangende bestuurders.

Wanneer het mandaat van een Stemgerechtigde Bestuurder voor wie een plaatsvervanger is aangesteld om welke reden ook eindigt, wordt deze van rechtswege voor de resterende duur van zijn mandaat vervangen door zijn plaatsvervanger."

- In artikel 5.2.3. tussen de 3de en de 4de zin volgende tekst toevoegen:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 22

"Indien er een plaatsvervangende Bestuurder werd aangesteld door de Stemgerechtigde Bestuurder die verhinderd is, kan deze laatste ervoor opteren zich te laten vertegenwoordigen door zijn plaatsvervangende Bestuurder. In dat geval kan de plaatsvervangende Bestuurder met stemrecht deelnemen aan de vergadering van de Raad van Bestuur',

De leden hebben geen bemerkingen bij de statutenwijziging en deze wordt met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

Wijziging statuten - Algemene Vergadering 24 februari 2011

Huidig artikel

3.1.60e Werkende Leden betalen een lidmaatschapsbijdrage die jaarlijks zal worden vastgelegd door de

Algemene Vergadering lidmaatschapsbijdrage zal maximum vijfduizend euro (5.000 EUR) per jaar

bedragen.

Het lidmaatschap gaat in van zodra de lidmaatschapsbijdrage gestort werd op de rekening van de VZW. Nieuw artikel

3.1.60e Werkende Leden betalen een lidmaatschapsbijdrage die jaarlijks zal worden vastgelegd door de Algemene Vergadering. De lidmaatschapsbijdrage zal maximum zesduizend vijfhonderd euro (6.500 EUR) per jaar bedragen.

Het lidmaatschap gaat in van zodra de lidmaatschapsbijdrage gestort werd op de rekening van de VZW. Huidig artikel

3.2.3Toegetreden Leden hebben enkel de rechten die in deze statuten voor Toegetreden Leden worden omschreven, Wanneer in deze statuten wordt verwezen naar de leden worden hiermee enkel de Werkende Leden bedoeld, met uitsluiting van de Toegetreden Leden, tenzij dit expliciet anders zou worden aangegeven.

De Toegetreden Leden hebben de volgende rechten en plichten:

(i)Zij hebben het recht om de Algemene Vergaderingen van de VZW bij te wonen met een buter adviserende stem en daartoe aile oproepingsstukken te ontvangen;

(11)Zij hebben het recht om bijzondere gevolmachtigden (met een maximum van drie) aan te stellen onder hun leden, aandeelhouders, bestuurders, directeurs of personeel, teneinde hen op een Algemene Vergadering te vertegenwoordigen;

(iii)Op uitdrukkelijke uitnodiging van de Raad van Bestuur kunnen zij vergaderingen van de Raad van Bestuur met een louter adviserende stem bijwonen;

(iv)Zij betalen een lidmaatschapsbijdrage van maximaal vijfduizend euro (5.000 EUR), dewelke door de Algemene Vergadering van de VZW jaarlijks zal warden vastgelegd.

Nieuw artikel

3.2.3Toegetreden Leden hebben enkel de rechten die in deze statuten voor Toegetreden Leden worden omschreven. Wanneer in deze statuten wordt verwezen naar de leden worden hiermee enkel de Werkende Leden bedoeld, met uitsluiting van de Toegetreden Leden, tenzij dit expliciet anders zou worden aangegeven.

De Toegetreden Leden hebben de volgende rechten en plichten:

(i)Zij hebben het recht om de Algemene Vergaderingen van de VZW bij te wonen met een louter adviserende stem en daartoe alle oproepingsstukken te ontvangen;

(OZij hebben het recht om bijzondere gevolmachtigden (met een maximum van drie) aan te stellen onder hun leden, aandeelhouders, bestuurders, directeurs of personeel, teneinde hen op een Algemene Vergadering te vertegenwoordigen;

(iii)Op uitdrukkelijke uitnodiging van de Raad van Bestuur kunnen zij vergaderingen van de Raad van Bestuur met een louter adviserende stem bijwonen;

(iv)Zij betalen een lidmaatschapsbijdrage van maximaal zesduizend vijfhonderd euro ( 6.500 EUR), dewelke door de Algemene Vergadering van de VZW jaarlijks zal worden vastgelegd.

MOD 2.2

Luik B -Vervolg

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

b

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Huidig artikel

4.3.1De jaarlijkse bijeenkomsten van de Gewone Algemene Vergadering zullen gehouden worden binnen een termijn van maximaal zes maanden na afsluiting van het boekjaar op het tijdstip en op de plaats die vermeld wordt in de uitnodiging. De uitnodiging wordt minstens vijftien dagen voorafgaand aan de datum van de Algemene Vergadering naar aile Werkende en Toegetreden Leden, alsook naar de Bestuurders, verstuurd per aangetekend schrijven op het adres dat de betrokkenen daartoe het laatst hebben opgegeven aan de Secretaris van de VZW.

Nieuw artikel

4.3.1De jaarlijkse bijeenkomsten van de Gewone Algemene Vergadering zullen gehouden worden binnen een termijn van maximaal zes maanden na afsluiting van het boekjaar op het tijdstip en op de plaats die vermeld wordt in de uitnodiging. De uitnodiging wordt minstens vijftien dagen voorafgaand aan de datum van de Algemene Vergadering naar aile Werkende en Toegetreden Leden, alsook naar de Bestuurders, verstuurd per gewone brief of elektronisch bericht (e-mail) op het adres dat 'de betrokkenen daartoe het laatst hebben opgegeven aan de Secretaris van de VZW.

Huidig artikel

4.3.3De bijzondere of buitengewone bijeenkomsten van de Algemene Vergadering kunnen worden samengeroepen door de Raad van Bestuur. De Raad van Bestuur is verplicht een bijzondere of buitengewone Algemene Vergadering bijeen te roepen op verzoek van minstens één vijfde van de Werkende Leden. De uitnodigingen worden minstens vijftien dagen voorafgaand aan de datum van de Algemene Vergadering naar alle Werkende en Toegetreden Leden, alsook naar de Bestuurders, verstuurd per aangetekend schrijven op het adres dat de betrokkenen daartoe het laatst hebben opgegeven aan de Secretaris van de VZW.

Nieuw artikel

4.3.3De bijzondere of buitengewone bijeenkomsten van de Algemene Vergadering kunnen worden samengeroepen door de Raad van Bestuur. De Raad van Bestuur is verplicht een bijzondere of buitengewone Algemene Vergadering bijeen te roepen op verzoek van minstens één vijfde van de Werkende Leden. De uitnodigingen worden minstens vijftien dagen voorafgaand aan de datum van de Algemene Vergadering naar alle Werkende en Toegetreden Leden, alsook naar de Bestuurders, verstuurd per gewone brief of elektronisch bericht (e-mail) op het adres dat de betrokkenen daartoe het laatst hebben opgegeven aan de Secretaris van de VZW.

Frank Van Reybroeck

bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

13/08/2014
ÿþrtl MOD 22

L

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter Eriffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsfatac

11111111t1I1.15111116111.)111111

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

tilt AUS. 2014

afdeling Antwerpen

Griffie

' Ondernemingsnr : 820.004.148

Benaming

(voluit) : CARGO COMMUN ITY SYSTEM

(verkort) : CCS

Rechtsvorm: VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK

Zetel Brouwersvliet 33, bus 8, B-2000 Antwerpen

Onderwerp akte: WIJZIGING RAAD VAN BESTUUR, UITVOEREND COMITE EN STATUTENWIJZIGING

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE ALGEMENE VERGADERING VAN 24 FEBRUARI 2011 2.0ntslag en aanvaarding nieuwe leden

De Algemene Vergadering neemt kennis van het ontslag dat ingediend werd door dhr. Roger Roels als lid van de vzw CCS. De voorzitter bedankt dhr, Roger Roels voor zijn tomeloze inzet en belangrijk aandeel in het succesvol opstarten van CCS. Hij zal dhr. Roger Roels hierover persoonlijk nog contacteren.

De Algemene Vergadering neemt kennis van het verzoek vanwege dhr. Walter van Mechelen, wonende Boeremegerstraat .IC6 te 2650 Edegem, om lid te worden van de VZW. Zij beslist, met unanimiteit, bij toepassing van artikel 3.2.2 van de statuten, Walter van Mechelen, goed te keuren als werkend lid categorie B, natuurlijk persoon met de rechten zoals omschreven in deze statuten.

De Algemene Vergadering verzoekt de Raad van Bestuur om de ledenlijst overeenkomstig aan te passen.

3.0ntslag en benoeming bestuurders

De Algemene Vergadering neemt kennis van het ontslag dat ingediend werd door dhr. Roger Roels ais bestuurder van de vzw CCS. De voorzitter bedankt dhr. Roger Roels voor zijn inzet tijdens en buiten de vergaderingen van de Raad van Bestuur van CCS. Hij zat dhr. Roger Roels hierover persoonlijk nog contacteren.

De Algemene Vergadering beslist, met unanimiteit, om bij toepassing van de artikelen 5.1.2 en 5.1.3 van de statuten, de volgende persoon met ingang onmiddellijk na afloop van deze Algemene Vergadering, to Bestuurder van de VZW te benoemen en dit voor een periode van vier jaar, automatisch eindigend op de jaarlijkse algemene vergadering van 2015:

(i)Stemgerechtigde Categorie B Bestuurders;

1. op voordracht van de Vlaamse Havenvereniging VZW wordt benoemd: Walter van Mechelen, wonende Boerenlegerstraat 136 te 2650 Edegem, geboren te Mortsel op 14 april 1953.

Conform de beslissing van de AV van 19/10/2009 zal dit mandaat kosteloos uitgevoerd worden, UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE ALGEMENE VERGADERING OP 25 JUNI 2013

(-)

2.0ntslag en aanvaarding nieuwe leden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

4

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De Algemene Vergadering neemt kennis van het ontslag dat ingediend werd door het Havenbedrijf van Oostende agh als werkend lid Categorie A van de vzw CCS en aanvaardt dit

De Algemene Vergadering neemt kennis van het ontslag dat ingediend werd door dhr. Paul Gerard als bestuurder van de vzw CCS en aanvaardt dit.

De Algemene Vergadering neemt kennis van het ontslag dat ingediend werd door dhr. Christ Debaere en dhr, Patrick Degryse als bestuurders van de vzw CCS.

De Algemene Vergadering neemt kennis van het verzoek vanwege de heer Miguel van Opbroeck, wonende Hoge Steenakker 1/B10 te 9070 Heusden, om lid te worden van de VZW. Zij beslist, met unanimiteit, bij toepassing van artikel 3,22 van de statuten, Miguel van Opbroeck, te aanvaarden als werkend lid categorie B, natuurlijk persoon met de rechten zoals omschreven in deze statuten.

De Algemene Vergadering neemt kennis van het verzoek ingediend werd door het Havenbedrijf van Oostende agh als toegetreden lid van de vzw CCS en aanvaardt dit

De Algemene Vergadering verzoekt de Raad van Bestuur om de ledenlijst overeenkomstig aan te passen. 3.0ntslag en benoeming bestuurders

De Algemene Vergadering neemt kennis van het ontslag dat ingediend werd door de heren Paul Gerard,. Christ Debaere en Patrick Degryse als bestuurder van de vzw CCS. De voorzitter bedankt hen voor hun inzet tijdens en buiten de vergaderingen van de Raad van Bestuur van CCS,

De Algemene Vergadering beslist, met unanimiteit, om bij toepassing van de artikelen 5.1.2 en 5,1.3 van de statuten, de volgende personen met ingang onmiddellijk na afloop van deze Algemene Vergadering, tot Bestuurder van de VZW te (her)benoemen en dit voor een periode van vier jaar, automatisch eindigend op de jaarlijkse algemene vergadering van 2017:

(1)Stemgerechtigde Categorie A Bestuurders:

top voordracht van het Havenbedrijf Antwerpen wordt herbenoemd: Eddy Bruynincloz, wonende Philippe Spethstraat 162 te 2950 Kapellen,

2.op voordracht van het Havenbedrijf Gent wordt herbenoemd: Daan Schalck, wonende Olmstraat 17 te 9030 Mariakerke.

3.op voordracht van de Maatschappij van de Brugse Zeevaartinrichtingen wordt herbenoemd, Joachim Coens, wonende Bruggesteenweg 14 te 8340 Sijsele.

Conform de beslissing van de AV van 19/10/2009 zal dit mandaat kosteloos uitgevoerd worden. (ii)Stemgerechtigde Categorie B Bestuurders:

1.op voordracht van de Vlaamse Havenvereniging wordt herbenoemd: Eugène Vanfleteren, wonende Mariëttalei 15 te 2930 Brasschaat

2.op voordracht van de Vlaamse Havenvereniging wordt herbenoemd: Marc Adriansens, wonende Dorpsstraat 13 te 8420 Kiemskerke

3.op voordracht van de Vlaamse Havenvereniging wordt benoemd: Miguel van Opbroeck, wonende Hoge Steenakker 1/B10 te 9070 Heusden, geboren te Gent op 20 april 1964.

Conform de beslissing van de AV van 19/10/2009 zal dit mandaat kosteloos uitgevoerd worden (iii)Niet-stemgerechtigde bestuurder

Op voordracht van alle werkende leden Categorie A en B wordt herbenoemd: Dilkoma CV, vertegenwoordigd door John Dejaeger, wonende hloogboomsteenweg 63 te 2950 Kapellen

De mandaten van lise Heet, als stemgerechtigde cat. A bestuurder en Walter van Mechelen als stemgerechtigde cat. B bestuurder lopen door, respectievelijk tot de Algemene vergadering van 2016 en 2015,

3, (..)

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR VAN 25/6/2013

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De raad stelt voor aan de Algemene Vergadering om Oostende van statuut te veranderen, i.e, van werkend lid in toegetreden lid, vrijgesteld van het betalen van lidmaatschapsbijdrage. De Raad keurt de jaarrekening 2012 en het aangepaste budget voor 2013 goed,

6. Ondervoorzitter, Secretariaat Raad van Bestuur en Uitvoerend Comité

De voorzitter geeft aan dat er een nieuwe ondervoorzitter uit de bestuurders Categorie B, private partners, dient gekozen te worden als opvolger van Eddy Bruyninckx, Hij draagt Marc Adriansens als kandidaat voor. De leden van de Raad gaan unaniem akkoord.

Patrick Geerinck gaat een nieuwe uitdaging aan als verantwoordelijke van Haven Genk en neemt daarom ontslag uit het Uitvoerend Comité en als secretaris van de Raad van Bestuur. Er dient dus een vervanger gezocht te worden als secretaris voor zowel het Uitvoerend Comité als voor de Raad van Bestuur. De voorzitter geeft aan dat deze functies best door dezelfde persoon kunnen vervuld worden omwille van de sterke verwevenheid en om efficiëntie redenen. De voorzitter draagt Rudi de Meyer voor als nieuwe secretaris van zowel het Uitvoerend Comité als de Raad van Bestuur, waarmee de leden van de Raad instemmen h De Voorzitter wil in naam van alle leden van de Raad een welgemeende appreciatie uitspreken voor het vele en degelijke werk dat door Patrick Geerinck tijdens zijn opdracht als secretaris van het Uitvoerend Comité en van de Raad van Bestuur werd uitgevoerd en wenst Patrick veel succes bij zijn nieuwe uitdaging.

De andere leden van het Uitvoerend Comité worden herbenoemd voor een volgende periode van 1 jaar.

STATUTENWIJZIGING IFV UITTREDEN HAVENBEDRIJF OOSTENDE ALS WERKEND LID Huidig artikel:

4.1.2In totaal zullen er honderd (100) stemmen zijn, verdeeld als volgt:

-50 stemmen te verdelen onder de Werkende Leden Categorie A; en

-50 stemmen te verdelen onder de Werkende Leden Categorie B.

Elk Werkend Lid Categorie A  Natuurlijke persoon, c,q, Werkend Lid Categorie B  Natuurlijke persoon heeft 1 stem, Het saldo van de stemmen binnen elke categorie van leden, wordt gelijkmatig verdeeld onder de Werkende Leden Categorie A Rechtspersonen, c.q Werkende Leden Categorie B  Rechtspersonen.

Ab initio zullen de vijf Werkende Leden Categorie A  Rechtspersonen aldus elk 9 stemmen hebben en het Werkend Lid Categorie B Rechtspersoon 45 stemmen waarbij de vijf Werkende Leden Categorie A  Natuurlijke Personen en de vijf Werkende Leden Categorie B  Natuurlijke Personen elk één stem zullen hebben, wat een totaal geeft van 100 stemmen.

Gewijzigd artikel:

4.1 2m totaal zullen er tachtig (80) stemmen zijn, verdeeld als volgt:

-40 stemmen te verdelen onder de Werkende Leden Categorie A; en

-40 stemmen te verdelen onder de Werkende Leden Categorie B.

Elk Werkend Lid Categorie A  Natuurlijke persoon, c.q. Werkend Lid Categorie B Natuurlijke persoon heeft 1 stem. Het saldo van de stemmen binnen elke categorie van leden, wordt gelijkmatig verdeeld onder de Werkende Leden Categorie A - Rechtspersonen, c.q. Werkende Leden Categorie B  Rechtspersonen zodat

De vier Werkende Leden Categorie A  Rechtspersonen aldus elk 9 stemmen hebben, zijnde in totaal 36 stemmen en het Werkend Lid Categorie B  Rechtspersoon 36 stemmen waarbij de vier Werkende Leden Categorie A  Natuurlijke Personen en de vier Werkende Leden Categorie B  Natuurlijke Personen elk één stem zullen hebben, wat een totaal per Categorie geeft van 40 stemmen en een algemeen totaal geeft van 80 stemmen.

Huidig artikel:

5.1.3De helft van de stemgerechtigde bestuurders wordt benoemd op voordracht van de Werkende Leden Categorie A  Rechtspersonen, hierna genoemd de "Categorie A Bestuurders". De Werkende Leden Categorie A zullen in een afzonderlijk reglement de procedure bepalen op basis waarvan de kandidaat Categorie A Bestuurders zullen worden voorgedragen en dit teneinde elk Werkend Lid Categorie A  Rechtspersoon die dit wenst de mogelijkheid te geven om minstens één afgevaardigde voor te dragen als Categorie A Bestuurder.

De andere helft van de stemgerechtigde bestuurders wordt benoemd op voordracht van de Werkende Leden Categorie B  Rechtspersonen, hierna genoemd de "Categorie B Bestuurders". De Leden Categorie B zullen in een afzonderlijk reglement de procedure bepalen op basis waarvan de kandidaat Categorie B

e

t

Voor-

behouden' aan het' Belgisch

Staatsblad

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

.

bestuurders- Zullen worden voorgedragen, waarbij gewaarborgd dient te wor-den dat zowel de verschillende subsectoren als de verschillende havens vertegenwoordigd zullen worden in de Raad van Bestuur van de VZW.

Gewijzigd artikel;

5.1.3Vier stemgerechtigde bestuurders worden benoemd op voordracht van de Werkende Leden Categorie A  Rechtspersonen, hierna genoemd de "Categorie A Bestuurders". De Werkende Leden Categorie A zullen in een afzonderlijk reglement de procedure bepalen op basis waarvan de kandidaat Categorie A Bestuurders zullen worden voorgedragen en dit teneinde elk Werkend Lid Categorie A  Rechtspersoon die dit wenst de mogelijkheid te geven om minstens één afgevaardigde voor te dragen als Categorie A Bestuurder,

Vier stemgerechtigde bestuurders worden benoemd op voordracht van de Werkende Leden Categorie B  Rechtspersonen, hierna genoemd de "Categorie B Bestuurders". De Leden Categorie B zullen in een afzonderlijk reglement de procedure bepalen op basis waarvan de kandidaat Categorie B Bestuurders zullen worden voorgedragen, waarbij gewaarborgd dient te worden dat zowel de verschillende subsectoren als de verschillende havens vertegenwoordigd zullen worden in de Raad van Bestuur van de VZW.

Eddy Bruyninckx Walter Van Mechelen

Bestuurder Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

20/11/2012
ÿþ MOD 2.2

les- !: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

Op de laatste blz. van Luik B. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

RECHTBANK KOOPHANDEL

08-11-2012

Iv

lIII Il lI 1111 VIIWI VBINI

" ZZ18~011

AN%WreRPEN

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 820.004.148

Benaming

(voluit) : CARGO COMMUNITY SYSTEM

(verkort) : CCS

Rechtsvorm : VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK

Zetel : Brouwersvliet 33, bus 8, B-2000 Antwerpen

Onderwerp akte : WIJZIGING RAAD VAN BESTUUR EN UITVOEREND COMITE

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE ALGEMENE VERGADERING OP 3 MEI 2012

(" " )

3. Ontslag en benoeming bestuurders

De Algemene Vergadering neemt kennis van het ontslag dat ingediend werd door dhr. Rik Goetinck als

bestuurder van de vzw CCS.

De Algemene Vergadering beslist, met unanimiteit, om bij toepassing van de artikelen 5.1.2 en 5.1.3 van de

statuten, de volgende persoon met ingang onmiddellijk na afloop van deze Algemene Vergadering, tot

Bestuurder van de VZW te benoemen en dit voor een periode van vier jaar, automatisch eindigend op de

jaarlijkse algemene vergadering van 2016:

(i) Stemgerechtigde Categorie A Bestuurders:

op voordracht van de Vlaamse Regering wordt benoemd: Ilse Floet, wonende Schoorstraat 42 te 9230 Wetteren, geboren te Gent op 21 februari 1974

(..)

UIITTREEKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR OP 3 MEI 2012

Ter vervanging van Ilse kloet, die Rik Goetinck in de Raad van Bestuur zal vervangen, wordt Lieven Dejonckheere, wonende Weiderede 2, 9070 Fieusden (Destelbergen), geboren te Roeselare op 28 maart 1974, als nieuw lid van het Uitvoerend Comité voorgedragen. De Raad gaat met unanimiteit van stemmen akkoord om hem als nieuw lid van het Uitvoerend Comité te benoemen.

Patrick Geerinck

Lasthebber

18/08/2015
ÿþMoo 22

ifit 1 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 7 AUG. 2015

afdelingrpen

Ondernemingsnr : 820.004.148

Benaming

(voluit) : CARGO COMMUNITY SYSTEM

(verkort) ; CCS

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel ; Brouwersvliet 33, bus 8, B-2000 Antwerpen

Onderwerp akte : WIJZIGING UITVOEREND COMITE

Op de raad van bestuur van 3 december 2014 werden volgende wijzigingen in het Uitvoerend Comité van CCS goedgekeurd:

- ontslag van Peter Mortier, geboren te Gent op 21 juli 1957, wonende Paul Fredericgstraat 50 te 9000 Gent als lid van het Uitvoerend Comité

- ontslag van Lieven De Jonckheere, geboren te Roeselare op 28/3/74, wonende Weiderede 2 te 9070 Heusden, als lid van het Uitvoerend Comité

- ontslag van Jan Blomme, geboren te Sint Niklaas op 9 juli 1957, wonende Prins Leopoldlei 27 te 2640 Mortsel ais lid van het Uitvoerend Comité

benoeming van Mater Boedts geboren te Poperinge op 6 april 1975, wonende M, Sabbestraat 2 te 9050 Gentbrugge als lid van het Uitvoerend Comité

benoeming van Pieter Lenaers, geboren te Oostende op 20 januari 1977, wonende Koning Albertstraat 209A te 1760 Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek als lid van het Uitvoerend Comité

Op de raad van bestuur van 13 juli 2015 werden volgende wijzigingen in het Uitvoerend Comité van CCS goedgekeurd

- benoeming van Nadia Bos, geboren te Geel op 27 oktober 1971, wonende Werkenstraat 26/2 te 8820 Torhout, als lid van het Uitvoerend Comité,

Op de laatste bfz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

De overige leden van het Uitvoerend Comité werden herbenoemd voor 1 jaar,

Frank Van Reybroeck

Bestuurder



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
CARGO COMMUNITY SYSTEM, AFGEKORT : CCS

Adresse
BROUWERSVLIET 33, BUS 8 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande