CARHACO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CARHACO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 547.625.871

Publication

14/03/2014
ÿþMod Wald 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Weergefeel f °r griffa var) de Receler*

~., #'n:~~;~:,~~`" ~. OP

von K~~+~":~,1dL1

MAKri 21:1111

Griffie

Ondernerningsnr Benaming 547" 6Z5. 7 1 ""

(voluit) : (verkort) CARHACO

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Salphensebaan 16, 2390 Malle

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting CARHACO BVBA

Opgericht bij akte verleden voor notaris Francis van Schoubroeck te Herentals op 27 februari, 2014, geregistreerd te Herentals op 28 februari 2014 boek 5/176 blad 58 vak 01.

1. Stichters

1) Mevrouw VAN DEN PLAS Caroline, geboren te Lier op 17 januari 1981, ongehuwd, wonende te 2390 Malle, Salphensebaan 16.

2) De heer VAN HERCK Hans, geboren te Duffel op 16 juni 1982, ongehuwd, wonende te 2390 Malle, Salphensebaan 16.

2. Vorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

3. Naam : CARHACO

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd; warden door de woorden "Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", leesbaar weergegeven.

4. Zetel van de vennootschap

De werkelijke zetel is gevestigd te 2390 Malle, Salphensebaan 16.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in het Nederlandstalig gedeelte van België of het Brusselse Hoofdstedelijk gewest bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder die; zorgt voor de bekendmaking hiervan in de bijiagen tot het Belgisch Staatsblad. De: vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder, administratieve zetels, bijkantoren, agentschappen of opslagplaatsen oprichten, daar waar zij het nuttig acht, in België en in het buitenland. De zaakvoerder zal evenwel rekening moeten houden met de taalwetten betreffende de exploitatiezetels en de statutaire zetel voor het geval hij deze zetel wenst over te plaatsen.

5. Doei ; De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel

in België als in het buitenland:

- Elke activiteit van analyse, consulting en raadgeving voor specifieke producten en

applicaties, bedrijfsorganisatie, managementtechnieken en  advies, personeelsbeleid,,

financieel beleid, administratieve organisatie, technische ontwikkeling en:

productietechnieken en  organisatie, en dit voor alle bedrijven, instellingen en organisaties;

- Uitvoeren van Market Intelligence onderzoek

- Begeleiden van kwaliteitsaudits, opzetten en adviseren van kwaliteitsbeleid /

managementsysteem

- Adviseren van Procurement management

- Opstellen van een marketing plan voor specifieke applicaties

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Het geven en organiseren van cursussen en opleidingen en dit voor alle instellingen en organisaties

- Het produceren en verhandelen van keramiek, aardewerk, porseleinen voorwerpen

- Het organiseren van bedrijfsevenementen, traiteur-diensten, activiteiten als (hulp)kok

- De in- en uitvoer, klein- en groothandel, de stockage, behandeling, distributie, de handel als tussenpersoon, commissionair, consignataris of anderszin, kortom de handel in al haar vormen in alle goederen, waren, grondstoffen, machines, toestellen en apparaten in de handel;

- Het management van vennootschappen, ondernemingen en organisaties en alle activiteiten die ermee verband houden;

- Het uitoefenen van bestuursmandaten in alle vennootschappen en ondernemingen van alle aard, zelfs met niet verwante of analoge activiteiten

- Onderneming voor eigen rekening voor het beheer van beleggingen en vermogens;

- Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, de procuratie;

- De onderneming van participatie, onder welke vorm ook, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving van eender welke titels of recht door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop, aankoopoptie, verhandeling of iedere andere wijze.

- De vennootschap zal in het algemeen aile burgerlijke, financiële, industriële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. Zij mag door alle middelen belangen nemen in zaken, ondernemingen of vennootschappen met identiek, analoog of samenhangend doel, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen te bezorgen of de afzet van haar producten in de hand te werken, zelfs met hen te fusioneren. De vennootschap mag zich voor haar zaakvoerders, aandeelhouders en derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten of kredieten toestaan, hypothecaire en andere waarborgen verstrekken.

Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, dat van aard is de ontwikkeling van haar vennootschap te bevorderen, haar grondstoffen kan verschaffen of haar producten gemakkelijker kan verdelen.

6. Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf het verkrijgen

van rechtspersoonlijkheid.

7. Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 18.600,00, vertegenwoordigd door 100 aandelen

zonder vermelding van nominale waarde.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari en in speciën. De honderd aandelen

werden ingeschreven a pari in speciën als volgt:

1) Door mevrouw Van den Plas Caroline, voormeld onder 1): 75 aandelen. Zij stort hiervoor de som van ¬ 4.650,00.

2) Door de heer Van Herck Hans, voormeld onder 2): 25 aandelen. Hij stort hiervoor de som van ¬ 1.550,00.

De oprichters verklaren en erkennen dat alle en elk der aandelen volgestort is ten belope van één/derde, zodat de som van zesduizend tweehonderd euro thans ter beschikking is van de vennootschap.

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen voorafgaand aan deze op een bijzondere rekening nummer BE93 7310 3762 5867 geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij de NV KBC Bank.

e ,S

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Een bewijs van deze deponering werd afgegeven door voornoemde instelling op 20 februari 2014.

8. Bestuur :

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

De niet-statutaire zaakvoerder mag ontslagen worden zoals voorzien in artikel 256 van het Wetboek van Vennootschappen.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering. Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders hebben het recht, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, zich te doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, hiertoe bestuurders te benoemen, hun bevoegdheden alsmede hun wedde en voorwaarden van hun indiensttreding en hun ontslag vast te stellen.

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering is het mandaat van de zaakvoerders-vennoten kosteloos. Is het mandaat van de zaakvoerders-vennoten bezoldigd, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met eenvoudige meerderheid van stemmen, ofwel de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of proportionele bezoldiging. Deze wordt geboekt op algemene onkosten onafgezien van alle eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten.

Aan de andere zaakvoerders, niet vennoten, mag er, behoudens de terugbetaling van hun kosten, een vaste bezoldiging toegekend worden waarvan het bedrag zal bepaald worden door de algemene vergadering elk jaar, en deze vergoeding zal aangerekend worden als algemene kosten van de vennootschap,

In zoverre zulks wettelijk vereist is, zal de controle op de vennootschap geschieden door een commissaris.

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

9.Aanleq van reserves. verdelinq van de winst en de verdelinq van het na vereffening overblijvend saldo :

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder,

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto-actief moet worden verstaan: het geheel van het actief zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en de schulden. Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het netto-actief niet omvatten, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding, en, behoudens in uitzonderingsgevallen, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Het batig saldo van de vereffening zal verdeeld worden onder de vennoten, in overeenstemming met hun respectievelijke aandelen, elk aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee. Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

10. Jaarvergadering :

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni van ieder jaar om

20.00 uur.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni 2015.

*

~ +

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehóûden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder mag de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist,

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

11. Boeklaar : Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

Geacht wordt dat het eerste boekjaar een aanvang heeft genomen op 1 maart 2014 en zal

afgesloten worden op 31 december 2014

12. Benoemingen : Wordt benoemd voor de duur van de vennootschap tot niet-statutaire zaakvoerder en tot vaste vertegenwoordiger:

Mevrouw VAN DEN PLAS Caroline, geboren te Lier op 17 januari 1981, ongehuwd, wonende te 2390 Malle, Salphensebaan 16 die verklaart deze opdracht te aanvaarden onder de opschortende voorwaarde dat de BVBA CARHACO rechtspersoonlijkheid bekomt en met bevestiging dat zij niet getroffen is door een beslissing die zich hiertegen verzet.

Tegelijkertijd hiermee neergelegd

volledig afschrift van de buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Francis

van Schoubroeck te Herentals op 27 februari 2014

- bankattest afgeleverd door KBC Bank NV op 20 februari 2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

1Voor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 06.07.2015 15284-0185-010
22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 14.07.2016 16320-0516-010

Coordonnées
CARHACO

Adresse
SALPHENSEBAAN 16 2390 MALLE

Code postal : 2390
Localité : MALLE
Commune : MALLE
Province : Anvers
Région : Région flamande