CARLO DE BOEL

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CARLO DE BOEL
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.206.451

Publication

11/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 07.10.2013 13622-0293-010
12/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 10.08.2012, NGL 05.09.2012 12559-0093-010
04/01/2011
ÿþBenaming : Carlo De Boel

(voluit)

~~. mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ill!!!!) lij1.1j1111,1.1 n

Ondememingsnr: 832.  C toG 754

van tit

nsChtbûrlc rí't~'~iirpell

~ 2 4 DE~. 7010

Re Griffier

Grime

~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Herentalsebaan 25

2100 Antwerpen (Deurne)

Onderwerp akte : BVBA: OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Jan Van Ermengem, geassocieerde notaris te Meerhout op vijftien december: tweeduizend en tien, welke spoedig zal worden neergelegd ter registratie, dat door de heer De Boel Carlo . wonende te 2100 Antwerpen (Deurne), Herentalsebaan 25, een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm; van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht die de volgende kenmerken;

vertoont: -

NAAM. Carlo De Boel.

VORM. Burgerlijke vennootschap' onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte;' aansprakelijkheid.

ZETEL. 2100 Antwerpen" (Déurne), Herentalsebaan 25.

DUUR. Onbepaalde duur.

DOEL. De vennootschap heeft tot doel: het verstrekken van verzorging, verpleging in de meest uitgebreide zin: van het woord, aan personen, en dit onder de voorgeschreven bepalingen van het Rijksinstituut voor Ziekte- en Invaliditeitsverzekering; de levering van alle prestaties van algemene lichaamsverzorging; Verpleging op +- consultatie en aan huis van alle mensen die permanente of tijdelijke verzorging nodig hebben, indien wettelijk vereist op voorschrift van daartoe bevoegde personen; Het leveren van goederen en diensten aan medici en paramedici; Het leveren van medische goederen en diensten aan patiënten, zieken en verbruikers, alsmede het uitbouwen van diensten van dagopvang en permanente dagopvang; De aankoop, de verkoop, de verhuur, het beheer, de bewaring en de valorisatie van roerende en onroerende goederen voor eigen rekening; De aan- en' verkoop, het ter beschikking stellen van verbruiksgoederen, onderhoudsproducten, randapparatuur en materieel dienstig in de medische sector; de aan- en verkoop, het huren, het verhuren, het leasen van alle medisch en: verpleegkundig materiaal, met uitsluiting van alle medicatie door de wet geregistreerd, ten behoeve van:: patiënten, en dit aan particulieren, handelaars en ondernemingen; het scheppen van mogelijkheden om verpleegkundigen toe te laten zich verder te bekwamen in de medische discipline, dit ten einde een kwalitatief!,, hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken; de aankoop, de verkoop, het bouwen, het huren en!: verhuren, de uitbating van rusthuizen en bejaardentehuizen, in het algemeen van aile onroerende goederen, het beheer daarvan, verbeteringen en/of opfrissingen van onroerende goederen in de ruimste zin van het woord.:: Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of: onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van:; eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar:: goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap kan eveneens;; optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of' ondernemingen. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of,: onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of:: welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

KAPITAAL. Achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

AANDELEN. Honderd (100) aandelen zonder vermelding van waarde, elk met een fractiewaarde van:-één/honderdste van het kapitaal.

WINSTVERDELING. Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de algemene vergadering.

BOEKJAAR. Van één januari tot en met eenendertig december van het zelfde burgerlijke jaar.

Op de laatste blz. van Luk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aa3nmen van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-behowuden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2i

i

.ALGEMENE VERGADERING. De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van april om twintig uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van de bijeenroeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende

" werkdag.

BESTUUR-CONTROLE. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd; nochtans kan aan de zaakvoerder(s), onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een bezoldiging worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap. Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Wanneer de vennootschap de functie uitoefent van bestuurder, zaakvoerder of lid van een directiecomité van een andere vennootschap wordt ze vertegenwoordigd door een vaste vertegenwoordiger die wordt belast met i de uitvoering van de opdracht haar naam en voor haar rekening. Deze vaste vertegenwoordiger wordt benoemd onder haar zaakvoerders, vennoten, of werknemers. De vennootschap kan verder geldig worden vertegenwoordigd door bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht. Er wordt geen commissaris benoemd omdat zij er als kleine onderneming niet toe gehouden is.

SLOT-EN OVERGANGSBEPALINGEN

Benoeming van een niet-statutair zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger: De oprichter heeft beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger, en dit voor onbepaalde duur, de

" heer De Boel, voormeld, aanwezig die het mandaat aanvaardt. Het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar: Het eerste boekjaar neemt een aanvang op het moment dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend en elf.

Eerste gewone algemene vergadering: De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend twaalf.

Volmacht: De oprichter geeft bij deze bijzondere volmacht aan de heer Marc Van Genechten, kantoorhoudende te 2450 Meerhout, Baleman 29, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende de neerlegging en/of publicatie die verband houden met beslissingen van de zaakvoerders, van de algemene vergadering, of van personen belast met het dagelijks bestuur, alsook alle formaliteiten te vervullen met betrekking tot de kruispuntbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten, en de aanvraag van een B.T.W.-nummer, en de neerlegging van de documenten op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Jan Van Ermengem.

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)níenï bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
CARLO DE BOEL

Adresse
HERENTALSEBAAN 25 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande