CAROLIEN PASMANS IR. ARCHITECT STEDENBOUWKUNDIGE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CAROLIEN PASMANS IR. ARCHITECT STEDENBOUWKUNDIGE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.771.128

Publication

01/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 28.07.2014 14362-0472-011
03/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 13.08.2013, NGL 27.08.2013 13481-0068-012
02/08/2012
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t.onlyiksii Ife n ~~tur ~e~ ~ULi zoia

Kt~ophantcj je ; ~

Griffie

=iE}er

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

I lIIl llII III 11111 III 111111111111111 1111 1111

" 12136330

Ondernemingsnr : 0843.771.128

Benaming

(voluit) : Carolien Pasmans ir. architect stedenbouwkundige (verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tentoonstellingslaan 51 - 2020 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Bij beslissing door de zaakvoerder wordt de maatschappelijke zetel verplaatst van de Tentoonstellingslaan 51- 2420 Antwerpen naar Ferdinand Coosemarssstraat 45 - 2600 Berchem,

Dit met ingang vanaf 18 juli 2012.

Pasmans Carolien

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/03/2012
ÿþu moa 11.1

...-._" ___" fes`--...~,~,,.

Lri*s ïi In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1111111111111111111

*12048358*

Neer{le1md relie.%van de

Rechtbank van Kooplei. 7 ~'~ +1,103Qp _ ~... ~..

Do Craiior,

Griffie

Ondernemingsnr : g t1 4 4L

;;

Benaming (voluit) ; Carolien Pasmans ir. architect stedenbouwkundige

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid

nnexes du Moniteur belge

01/03/2012

Belgisch Staatsblad

ij twaalfduizend vierhonderd (12.400,00) euro. 6) Het boekjaar begint op een januari van ieder jaar en eindigt op een en dertig december van datzelfde jaar. Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft tot; éénendertig december tweeduizend en twaalf.

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Zetel : Tentoonstellingstaan 51 2020 Antwerpen

Onderwerp akte :OPRICHTING - AANSTELLING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor notaris Peter Timmermans te Antwerpen op 16 februari 2012, blijkt dat:

1) Mevrouw PASMANS Carolien Sophie, geboren te Antwerpen op vijf oktober negentienhonderd negenenzeventig, ongehuwd, wonende te 2020 Antwerpen, Tentoonstellingslaan 51 (ID 591-1419647-57 RR: 791005 392-23) een burgerlijke vennootschap heeft opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid, met de naam: "Carolien Pasman ir. architect stedenbouwkundige".

2) Het doel van de vennootschap is in de oprichtingsakte letterlijk omschreven als volgt

"De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van architect, onder meer door rechtstreeks of; onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, opdrachten te verwerven en uit te voeren op: het gebied van architectuur, stedenbouw, landschapsarchitectuur, verkeerskunde, milieubeheer, burgerlijke' bouwkunde, bijzondere uitrustingstechnieken, verluchting, akoestiek, wegeniswerken, EPB-verslaggeving,: binnenhuisinrichting, tuin- en landschapsinrichting, opmetingen, topogratie, expertises, veiligheidscoördinatie,: ontwerp en verwezenlijking en preventie-advies, evenals het uitvoeren van aile activiteiten en verrichtingen die met de uitoefening van het beroep van architect niet onverenigbaar zijn.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle; niet commerciële wijzen die zij het best geschikt acht en hierbij alle financiële verhandelingen doen, zowel; roerende als onroerende, behoudens wettelijke of reglementaire beperkingen, Het is haar toegestaan leningen aan te gaan en alle zakelijke en gebruiks- en genotsrechten te verkrijgen. Onderstaande voorwaarden worden daarbij steeds nageleefd :

- het gebeurt op een niet commerciële wijze;

- volgens het beheer van een goed huisvader;

- de verrichtingen moeten het doel van de vennootschap, zijnde het verlenen van diensten behorende tot de uitoefening van het beroep van architect, dienen en hieraan ondergeschikt en bijkomstig zijn

Elke tussenkomst in of deelneming aan een andere vennootschap of bij derden, onder welke vorm en welke wijze dan ook is mogelijk, op voorwaarde dat deze tussenkomst of deelneming van professionele aard is en het doel en de activiteiten van deze vennootschap of deze derde niet-onverenigbaar is met het architectenberoep. Bij de uitoefening van de activiteiten zullen de vennootschap en alle vennoten steeds handelen in overeenstemming met en naleving van de Wet van 20 februari 1939, de Wet van 26 juni 1963, het Reglement; van Beroepsplichten, de aanbevelingen van de Orde van Architecten met betrekking tot de uitoefening van het beroep van architect door een rechtspersoon en de toepasselijke wettelijke en deontologische bepalingen in hete algemeen."

3) De vennootschap is gevestigd te 2020 Antwerpen, Tentoonstellingslaan 51.

4) De vennootschap is opgericht op 16 februari 2012 voor onbepaalde duur en rechtspersoonlijkheid verwerft vanaf:

de dag dat onderhavig uittreksel is neergelegd ter griffie_

:! 5) Het kapitaal van de vennootschap, dat volledig geplaatst is, bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600) euro;

en is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

Op ai deze aandelen is ingetekend door de enige oprichter door inbreng in geld.

Totaal: honderd (100) aandelen en achttienduizend zeshonderd (18.600,00) euro.

De oprichter bevestigt dat elk aandeel tot beloop van twee/derde werd volstort, hetzij in totaal een bedrag van,

,

Voor-

behouden aan hete Betgisc

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

7) De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, Zij vormt een geheel.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat.

De nettowinst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de

wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor

uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winst uitgekeerd worden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

i De algemene vergadering wordt bijeengeroepen, beraadslaagt en treft beslissingen zoals voorgeschreven door het wetboek van vennootschappen en deze statuten, De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij

aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vôôr de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van juni om twintig uur op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping. Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

8) De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders aan wie volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

Als zaakvoerder is aangesteld : mevrouw PASMANS Carolien, voornoemd, die dit mandaat aanvaardt en bevestigt niet getroffen te zijn door enige maatregel die de uitoefening van dit mandaat verbiedt.

De opdracht geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn en neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft. Het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Krachtens de statuten is aan haar volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte, Zij oefent deze bevoegdheid individueel uit.

10) Er geen commissaris werd aangesteld.

11) Als bijzondere mandataris, met recht van substitutie, wordt aangesteld: Boekhoudkantoor Andries-Saman cvba, te 2610 Antwerpen-Witrijk, Bomsesteenweg 225, BE 0434.634.036, aan wie de macht verleend wordt, met recht van substitutie, om het nodige te doen voor de inschrijving -met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving- van de vennootschap via de ondernemingsloketten in de Kruispuntbank voor ondememingen/rechtspersonenregister en voor haar registratie als B.T.W.-belastingplichtige.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL - DE NOTARIS PETER TIMMERMANS

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD

- expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 30.09.2015 15629-0088-011

Coordonnées
CAROLIEN PASMANS IR. ARCHITECT STEDENBOUWKUN…

Adresse
FERDINAND COOSEMANSSTRAAT 45 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande