CAROLINA VERHAEREN

Société en commandite simple


Dénomination : CAROLINA VERHAEREN
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 836.153.856

Publication

20/05/2011
ÿþMod 2.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2011- Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te aken kopie na neerlegging ter griffie vierElEete E Lj EG D

f.RIFFIF RE /HTBANK VAN

10 ME! 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT"

De griffier,

Griffie

fat,

A

Luik B



OU 1111iiii1u ii ui oi 111

*11076554*

Vc behc

aar

Bek Staal

Ondernemingsnr : 3 ç. .4S3 gS G

Benaming

(voluit) : CAROLINA VERHAEREN

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Singelstraat 50, 2381 Ravels-Weelde

Onderwerp akte : OPRICHTING

Heden de eerste mei tweeduizend en elf is tussen de ondergetekenden:

1. Mevrouw Carolina Francina VERHAEREN, geboren te Turnhout op 27 december 1976,

rijksregisternummer 761227-142.49, wonende te 2381 Ravels-Weelde, Singelstraat 50;

en

2. De heer Koen Joseph M. VANSWEEVELT, geboren te Turnhout op 31 januari 1974, rijksregisternummer 740131-163.80, wonende te 2381 Ravels-Weelde, Singelstraat 50;

overeengekomen om een gewone commanditaire vennootschap op te richten onder de firma "CAROLINE VERHAEREN" met zetel te 2381 RAVELS (WEELDE), Singelstraat 50, waarvan het maatschappelijk kapitaal werd vastgesteld op DUIZEND EURO (¬ 1.000,00).

De ondergetekenden verklaren op het maatschappelijk kapitaal in te tekenen als volgt:

1. Mevrouw Carolina Francina VERHAEREN, voornoemd, voor negenhonderd negenennegentig euro op negenhonderd negenennegentig aandelen.

2. De heer Koen Joseph M. VANSWEEVELT, voornoemd, voor één euro op één aandeel.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat het maatschappelijk kapitaal van duizend euro waarop zij hebben

ingeschreven, volledig werd afbetaald en vanaf heden ter beschikking is van de vennootschap.

Mevrouw Carolina Francina VERHAEREN, voornoemd, is alleen beherende vennoot. Zij is hoofdelijk en

onbeperkt verantwoordelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. De andere deelgenoten zijn stille

vennoten die slechts aansprakelijk zijn ten belope van hun inbreng.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan ontbonden worden bij beslissing van de

beherende vennoot.

De vennootschap heeft tot doel:

1. Het hebben en nemen van belangen, in de meest uitgebreide zin, door inbreng, fusie, onderschrijving of welke aard dan ook, in alle ondernemingen, verenigingen en vennootschappen, welk ook hun doel weze, en dit zowel in het binnen- als in het buitenland.

2. Het beheer van onroerend en roeren vermogen, inbegrepen het afsluiten van feasingcontracten en van roerende en onroerende financieringshuur, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van haar patrimonium te bevorderen.

3. Het verlenen en uitvoeren van financiële en bedrijfseconomische adviezen in de meest uitgebreide zin van het woord, in binnen- en buitenland , zowel aan natuurlijke personen als aan rechtspersonen, met inbegrip van het adviseren van diverse beleggingen onder alle roerende en onroerende vormen, het inrichten van voordrachten en bijeenkomsten, het optreden als tussenpersoon bij transacties die van aard zijn om de bedrijfssituatie te verbeteren, alles in de meest ruime zin van het woord en zonder dat deze opsomming beperkend weze.

4. De aankoop, de verkoop, de opbouw, de verbouwing, de ruil, de vernieuwing, de financiering, de afbraak, het verhuren en huren, het leasen, beheren en promoveren van gebouwen, alsook het kopen, verkopen, ruilen; verhuren en huren, leasen, valoriseren en verkavelen van gronden en terreinen en eveneens het vestigen van zakelijke rechten op gronden en gebouwen in de mate dat voornoemde activiteiten wettelijk mogelijk zijn en die door toepassing van de wetten en gebeurlijke beroepsreglementen toegelaten zijn.

De verrichtingen die door de wet van 4 december 1990, zoals vervangen door de wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs, voorbehouden zijn aan vermogensbeheerders en beleggingsadviseurs zijn de vennootschap verboden.

Dit alles in de meest ruime betekenis van het woord.

De vennootschap mag bovenvermeld doel verwezenlijken, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, zo in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschrikt zou achten.

De vennootschap mag zich borg stellen voor derden. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Deze opsommingen zijn enkel aanduidend en niet begrenzend, zo kan de vennootschap, als tot haar doel behorende, aile daden stellen en alle handelingen doen van commerciële, financiële, industriële of immobilaire aard die hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks tot haar doel behoren en er zich bij aansluiten of er de uitbreiding van kunnen bevorderen zowel in België ais in het buitenland.

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een soortgelijk of complementair doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het doel.

De beherende vennoot treedt op als zaakvoerder en heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel.

De stille vennoten kunnen geen daden van beheer stellen, zelfs niet krachtens een volmacht.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Op eenendertig december van ieder jaar wordt de boekhouding afgesloten en maakt,de beherend vennoot de rekeningen en stukken op die voorgeschreven zijn door de Wet.

De jaarvergadering wordt gehouden op één juni om tien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de daaropvolgende werkdag.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1. Boekjaar- Jaarvergadering

Het eerste boekjaar gaat in op heden, een mei tweeduizend en elf, en eindigt op éénendertig december

tweeduizend en elf.

De eerste algemene vergadering wordt gehouden op één juni van het jaar tweeduizend en twaalf.

2. Volmacht

De comparanten stellen als bijzondere gevolmachtigde aan, met recht van indeplaatsstelling, de heer Guido HELSEN, wonende te 2370 Arendonk, De Horeman 55, en/of mevrouw Els HEYNS, wonende te 2490 Balen, Tenderlo 34, en/of de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "AC'S ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN" met zetel te 2380 Ravels, Grote Baan 201, ieder afzonderlijk bevoegd, aan wie de macht verleend wordt om aile verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij het Ondernemingsloket en bij de BTW zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke.latere wijziging of aanpassing daarvan.

Te Weelde dd. 1 mei 2011.

De beherende vennoot,

Carolina VERHAEREN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

behouden aan hel,f Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
CAROLINA VERHAEREN

Adresse
SINGELSTRAAT 50 2381 WEELDE

Code postal : 2381
Localité : Weelde
Commune : RAVELS
Province : Anvers
Région : Région flamande