CARPE DIEM ET PROSPICE FUTURA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CARPE DIEM ET PROSPICE FUTURA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 597.964.715

Publication

17/02/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

tekoopstelling, het verwerven, verbeteren, inrichten, bezitten en beheren van onroerende goederen van alle aard;

- het verhuren en ter beschikking stellen onder alle vormen van alle onroerende goederen van alle bestemmingen, in voorkomend geval met de terbeschikkingstelling van alle administratief  en onderhoudspersoneel en alle kantoormateriaal en  materieel;

- het beheer van onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, almede alle herstellingen die rechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing, de aan- en verkoop, de huur en verhuring van deze goederen, alsmede de borgstelling voor de goede afloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

- de verwerving, vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, het huren en verhuren, de ordening, de verkaveling, het doen bouwen of verbouwen, de procuratie, de handel in onroerende goederen, dit alles in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van onroerende leasing.

Deze opsomming is niet beperkend, daar zij alle bijkomende activiteiten omvat die inherent zijn aan de voormelde dienstverleningen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

5. DUUR

Onbepaald.

6. KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro en is vertegenwoordigd door honderd

aandelen op naam, met een gelijke fractiewaarde.

7. VOLSTORTING

Het kapitaal werd volgestort door middel van inbrengen in geld, als volgt:

De honderd aandelen werden als volgt onderschreven :

- de heer IUDICELLO Anthony, voornoemd, heeft ingeschreven op één en vijftig (51) aandelen hetzij voor een bedrag van negenduizend vierhonderd zes en tachtig euro (¬ 9.486,00). Door de heer IUDICELLO Anthony werd een bedrag van zesduizend honderd twintig euro (¬ 6.120,00) volstort zodat door hem nog een bedrag dient volgestort te worden van drieduizend driehonderd zes en zestig euro (¬ 3.366,00). Aan de heer IUDICELLO Anthony worden één en vijftig (51) aandelen toebedeeld.

- mevrouw PEETERS Paule, voornoemd, heeft ingeschreven op negen en veertig (49) aandelen hetzij voor een bedrag van negenduizend honderd veertien euro (¬ 9.114,00). Door mevrouw PEETERS Paule, voornoemd, werd een bedrag van vijfduizend achthonderd tachtig euro (¬ 5.880,00) volstort zodat door haar nog een bedrag van drieduizend tweehonderd vier en dertig euro (¬ 3.234,00) dient volstort te worden. Aan mevrouw PEETERS Paule worden negen en veertig (49) aandelen toebedeeld.

De notaris stelde vast dat het bedrag van het kapitaal, de plaatsing en volstorting van het kapitaal voldoen aan de wettelijke vereisten. De volstorting gebeurde op een rekening, geopend op naam van de vennootschap in oprichting zoals blijkt uit het bankattest in bewaring gegeven aan de notaris.

8. BESTUUR  VERTEGENWOORDIGING

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Artikel tien  BEVOEGDHEDEN-BEZOLDIGING

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

* Iedere zaakvoerder be¬schikt over de meest uitgebreide be¬voegdheid, behoudens voor het stellen van hande¬lingen waarvoor volgens de wet alleen de alge¬mene vergadering bevoegd is en behou¬dens de beperkingen opgelegd in dit artikel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijgevolg zullen alle akten en overeenkomsten die de vennoot¬schap verbinden, geldig getekend worden door één zaakvoerder, die tegenover derden en tegenover de hypotheekbewaarder alleen zijn hoedanigheid van zaakvoerder zal moeten kunnen bewijzen.

* Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

* De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

* Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

BEZOLDIGING

Het ambt van zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

9. ZAAKVOERDER

Werd tot niet statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap benoemd: de heer

IUDICELLO Anthony, voornoemd.

De opdracht van zaakvoerder(s) is onbezoldigd tenzij anders bepaald door de algemene

vergadering.

10. JAARVERGADERING

De jaarvergadering heeft plaats op 16 december van ieder jaar en voor de eerste maal in het jaar

2016.

De vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de

oproeping vermeld.

Er werden geen van de wet afwijkende voorwaarden voor de toelating tot de vergadering bepaald.

Elk aandeel geeft recht op een stem.

11. BOEKJAAR

Het boekjaar loopt van 1 juli van elk kalenderjaar tot en met 30 juni van het daaropvolgend kalenderjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf dag der oprichting tot en met 30 juni 2016.

11bis. De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

12. RESERVE - WINST - VEREFFENINGSPROVENU

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de

vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds

één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij

meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Het netto provenu van de vereffening wordt verdeeld onder de aandeelhouders in verhouding tot hun

aandelenbezit.

13. VOLMACHT

Volmacht.

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Boekhoudkantoor Verhelst met zetel te 9111 Puivelde-Belsele, Marktstraat 24, bus 2, en aan haar vertegenwoordigers, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend notaris Isabel Claessens)

Tevens neergelegd:

afschrift van de oprichtingsakte

Coordonnées
CARPE DIEM ET PROSPICE FUTURA

Adresse
ADHEMAR BORINSTRAAT 102 2070 ZWIJNDRECHT

Code postal : 2070
Localité : ZWIJNDRECHT
Commune : ZWIJNDRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande