CARREMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CARREMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 881.097.025

Publication

08/10/2014
ÿþMod Mari 11,1

i`\~_" "V-" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter, griffie van de RECHTBANK VAN te,:OOPHANDEL ,

2 9 SEP, Mt

ANTWERPEN afdeling TURNFFOUT

De eieriffie

I111111111.111,1.1111j111111111

V beh aa Bel stal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0881.097.025.

Benaming

(voluit) : Carrément

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2200 Herentals, Kastanjelaan 17

(volledig adres)

Onderwerp akte : (VERVROEGDE) ONTBINDING - VEREFFENING - SLUITING (VAN DE VEREFFENING).

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op vijfentwintig september twee duizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Carrément, gevestigd te 2200 Herentals, Kastanjelaan 17, opgericht ingevolge akte verleden voor ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven met standplaats te Herentals op zesentwintig april tweeduizend en zes, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vijftien mei daarna onder het nummer 06082365, beslist heeft hetgeen volgt :.

EERSTE BESLISSING. GOEDKEURING JAARREKENING(EN) - KWIJTING.

a. De algemene vergadering beslist vooraf met eenparigheid van stemmen om de huidige (tot op heden (opende) jaarrekening op vandaag af te stuiten en goed te keuren op basis van voormelde staat van activa en passiva, afgesloten op tweeëntwintig augustus tweeduizend veertien.

b. De vergadering verklaart dat er sinds voormelde datum van tweeëntwintig augustus tweeduizend veertien geen activa- noch passivabewegingen (meer) geweest zijn,

c. Er wordt met algemeenheid van stemmen algehele en volledige kwijting en decharge verleend aan de zaakvoerder voor haar mandaat uitgeoefend zowel tijdens het voorgaande (reeds afgesloten) boekjaar als voor het huidig (tot op vandaag lopend) boekjaar,

TWEEDE BESLISSING. VERSLAGEN.

a. Met eenparigheid van stemmen ontslaat de algemene vergadering de voorzitter van het voorlezen van het (bestuurs)verslag, opgemaakt door de zaakvoerder en vermeld in voormelde agenda, en waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht,

evenals van het (controle)verslag van de bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 2850 Boom, Vrijheidstraat 91, aangewezen door de zaakvoerder, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werd samengevat, boekhoudkundig afgestoten op tweeëntwintig augustus tweeduizend veertien, hetzij minder dan drie maanden voorafgaandelijk dezer.

Voormelde staat werd opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van artikel 92 van het Wetboek van Vennootschappen en dus conform de waarderingsregets van toepassing op de jaarrekening.

b. Iedere vennoot verklaart en erkent een afschrift van voormelde verslagen ontvangen te hebben váér vandaag enlof hiervan eveneens v66r vandaag kennis te hebben genomen of ten laatste op heden, voorafgaandelijk dezer, kennis te hebben van deze beide verslagen zodat geen bewijs van de al dan niet vervulling van de verzending van de stukken (samen met de oproepingsbriet) dient te worden voorgelegd overeenkomstig artikel 269 van het Wetboek van Vennootschappen.

c. Er wordt akte genomen dat de besluiten van het (controle)verslag, opgemaakt overeenkomstig artikel 181, §1 van het Wetboek van Vennootschappen, door voornoemde bedrijfsrevisor, op datum van vier september tweeduizend veertien, letterlijk luiden als volgt.

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de BVBA CARREMENT een boekhoudkundige staat per 22 augustus 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 370.988,63 en een netto-actief van ¬ 287.014,88.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en ais gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~-~"

`

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni die zal ontstaan op het

moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd

werd.

Wij maken voorbehoud voor de eventuele sociale en fiscale schulden welke zouden kunnen voortvloeien uit

de controles met betrekking tot de nog niet gecontroleerde boekjaren,

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele

normen, en rekening houdend met het hiervoor vermelde voorbehoud, blijkt dat deze staat de toestand van de

vennootschap, volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van cie zaakvoerder met succes

gerealiseerd zullen worden.

Boom, 4 september 2014

BVBA De Mol, Meuldermans & Partners

vertegenwoordigd door (getekend) Kris Meuldermans

Bedrijfsrevisor

,r

Overeenkomstig artikel 181, §4 van het Wetboek van Vennootschappen bevestigt ondergetekende notaris -na onderzoek- het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe onderhavige vennootschap krachtens artikel 181, §1, van voormeld Wetboek gehouden is.

Overeenkomstig artikel 184, §5, tweede lid van het Wetboek van Vennootschappen bevestigt ondergetekende notaris bovendien dat voormeld (controle)verslag in zijn conclusies melding maakt van de terugbetaling van aile schulden ten aanzien van derden of van de consignatie van de nodige gelden om alle schulden ten aanzien van derden te voldoen.

DERDE BESLISSING. (VERVROEGDE) ONTBINDING.

Aangezien de vennootschap niet meer actief is en besloten heeft haar activiteiten te beëindigen en in de toekomst ook geen activiteit meer zal hebben, beslist de algemene vergadering uitdrukkelijk tot de (vervroegde) ontbinding van de vennootschap op datum van heden.

VIERDE BESLISSING. VASTSTELLING VAN DE "DE FACTO" VEREFFENING,

- De algemene vergadering stelt vast dat de vereffening van de vennootschap reeds véôr haar ontbinding "de facto" bewerkstelligd werd en dat bijgevolg het ganse vermogen van de vennootschap op heden geheel werd vereffend en verdeeld en dat de afrekening mag of kan gesloten worden.

- De vennoten bevestigen voldoende kennis te hebben van alle rekeningen, stukken en documenten in verband met deze vereffening.

- De algemene vergadering stelt vast

1, dat er geen vereffenaar is aangeduid;

2. dat alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd;

Bijgevolg kan de ontbinding en vereffening in één akte geschieden overeenkomstig artikel 184, paragraaf 5 van het Wetboek van Venncotschappen en kan de sluiting van de vereffening van de vennootschap waarvan hierna sprake, dadelijk voltrokken worden.

Overeenkomstig het wetboek van Vennootschappen worden de zaakvoerder(s) ten aanzien van derden als vereffenaar(s) beschouwd.

VIJFDE BESLUIT. SLUITING (VEREFFENING),

a, De algemene vergadering spreekt de sluiting van de vereffening uit, verklaart de afrekening als afgesloten en stelt vast dat de vereffening is beëindigd en dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Carrément, definitief opgehouden heeft te bestaan op heden (onder voorbehoud van het passief voortbestaan van de vennootschap gedurende vijf jaar).

Bijgevolg brengt deze beslissing van rechtswege overdracht mee van het maatschappelijk vermogen aan de vennoten, voornoemde comparanten, die er zich persoonlijk en onvoorwaardelijk toe verbinden alle eventuele nog niet gekende en/of niet geconsigneerde passiva voor hun rekening te nemen, te vereffenen en te betalen.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

b. De algemene vergadering beslist nog dat de maatschappelijke boeken, bescheiden en documenten van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn van vijf jaar op volgende adres: bij mevrouw Martine Van Gasse te 2200 Herentals, Kastanjelaan 17, die dit op zich neemt.

c, De algemene vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en/of waarden die toekomen aan de schuldeisers of aan beide vennoten en die hen niet konden worden afgegeven.

De sommen en waarden die (nog) zouden kunnen toekomen aan de schuldeisers en aan de vennoten en waarvan de overdracht aan hen niet is kunnen gebeuren, zullen gestort worden in de Deposito- en Consignatiiekas.

LAATSTE BESLUIT VOLMACHTEN EN MACHTIGING,

De algemene vergadering verleent alle machten en bevoegdheden aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FACTO ACCOUNTANCY met maatschappelijke zetel te 2200 Herentals, Poederleeseweg 137 en met ondernemingsnummer 0525.860.160, evenals aan de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, om aile verrichtingen te doen wat nodig is voor de uitvoering van huidige akte en in het bijzonder maar daartoe niet beperkt, alle verklaringen af te leggen en alle eventuele documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondernemingsloket met het oog op de schrapping van de ingeschreven gegevens van onderhavige vennootschap als handelsonderneming, en verder om al het nodige te doen bij alle

(andere) bevoegde overheidsdiensten (waaronder BTW-Adm'inistrat'ie) met het oog op de schrapping van de vennootschap als (handels)onderneming of met het oog op de aangifte van stopzetting van werkzaamheid. Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd ; expeditie akte (vervroegde) ontbinding, vereffening, sluiting (van de vereffening) - verslag van de zaakvoerder - verslag van de bedrijfsrevisor,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-beháud!en aan het Belgisch Staatsblad

19/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 13.06.2013, NGL 14.06.2013 13177-0428-011
18/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 13.06.2012, NGL 14.06.2012 12171-0180-011
16/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 13.06.2011, NGL 14.06.2011 11158-0262-011
18/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 13.06.2009, NGL 15.06.2009 09232-0065-010
20/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 13.06.2008, NGL 17.06.2008 08240-0347-010
19/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 13.06.2007, NGL 14.06.2007 07227-0093-010

Coordonnées
CARREMENT

Adresse
KASTANJELAAN 17 2200 HERENTALS

Code postal : 2200
Localité : HERENTALS
Commune : HERENTALS
Province : Anvers
Région : Région flamande