CARROSSERIE BEERENS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CARROSSERIE BEERENS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 450.132.755

Publication

21/08/2014
ÿþt

uiod Word 11.1

Op de laatste blz. van Luik l:i vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1 r 1"1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

1 1 AUG. 2014

Griffie

r

Ondernerningsnr Benaming

(voluit) : Belcar Vilvoorde

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Bist 12, 2630 Aartselaar

(volledig adres)

Onderwees akte : Ontslag bestuurder 1 Ontslag en benoeming volmachthouder

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van Aandeelhouders gehouden op 07/08/2014:

1. De vergadering neemt kennis van het ontslag als Bestuurder van de heer Jean Thomas, Muldersdreef 26, 9831 Deurle d.d. 24 juli 2014. De vergadering aanvaardt dit ontslag met unanimiteit en geeft de heer Jean Thomas kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat als Bestuurder.

Uittreksel uit het verslag van de Raad van Bestuur van 07/08/2014:

1. De Raad van Bestuur beslist met eenparigheid van stemmen het ontslag van Dhr. Jean Thomas als bijzonder gevolmachtigde.

2. De Raad van Bestuur stelt met unanimiteit, Mevr. Rita Vantiit, wonende te Tallaart 12, 2500 Lier en houder van het vakbekwaamheidsgetuigschrift Internationaal Goederenvervoer nr. 14217, aan als volmachthoudster, belast met de daadwerkelijke en permanente leiding der vervoerswerkzaamheden.

Beerens Groep NV

Gedelegeerd Bestuurder

Vertegenwoordigd door Erwin Beerens

0450.132.755

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

23/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 01.12.2014, NGL 18.12.2014 14697-0132-037
29/04/2013
ÿþMod 11.1

W~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

geergetegd te. ..,Ifig !bann& lrun Koopnrindsi ,a Anfvterpsnr of

18 APR. 2013

Griffie

Vooi i

behoul

aan h

Belgis

Staatst





*13066928*



----*»

Ondernemingsar :0450.132.755

Benaming (voluit) :MAC ADAM'S UNLIMITED

(verkort):

Rechtsvorm ; naamloze vennootschap

Zetel :2630 Aartselaar-- Bist 12

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp(en) akte : NAAMSWIJZIGING - DOELWIJZIGING -- WIJZIGING BOEKJAAR  WIJZIGING JAARVERGADERING - STATUTENWIJZIGING Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Caroline De Cort te Antwerpen-Wilrijk op 28 maart 2013, geregistreerd zes bladen drie renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op 3 april 2013 boek 173 blad 45 vak 14 ontvangen vijfentwintig euro (25,00¬ ), de ontvanger a.i. J. Martens, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "MAC ADAM'S UNLIMITED" gevestigd te 2630 Aartselaar, Bist 12 met eenparigheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen:

Eerste besluit

De vergadering besluit de naam van de vennootschap te wijzigen en deze van heden af te vervangen door: "BELCAR VILVOORDE";

De vergadering besluit dienovereenkomstig artikel 1 van de statuten aan te passen.

Tweede besluit

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de raad van bestuur en van de commissaris aangaande de wijziging van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 31 december 2012.

De aanwezig aandeelhouders erkennen een afschrift van voormelde verslagen alsmede van de staat van activa en passiva te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

eerde besluit

De vergadering besluit het doel van de vennootschap te wijzigen door het artikel 4 van de statuten volledig te schrappen en deze te vervangen door volgende tekst

"De vennootschap heeft als doel, zo in eigen naam en voor eigen rekening als in naam en voor rekening van derden:

1) de verhuur op lange en korte termijn van nieuwe- en tweedehands voertuigen;

2) de aankoop en de verkoop, de handel en verdeling in al zijn vormen, de in  en uitvoer van alle wisselstukken, onderdelen van nieuwe en tweedehands voertuigen;

3) Het beheer in al zijn vormen van een wagenpark en dit in de ruimste zin. Zij zal kunnen instaan voor de herstelling van motorvoertuigen, zowel mechanisch als plaatwerk, te weten carrosserie;

4) het verrichten van transport alsmede depannages, dit voor eigen rekening en voor rekening van derden;

5) de groot- en kleinhandel, de tussenhandel, de in- en uitvoer van menigvuldige goederen, en in het bijzonder doch niet beperkend, van producten van de metaalnijverheid, scheikundige- en houtnijverheid, textielnijverheid, bouwnijverheid, enzovoort, het onderhoud en de herstelling van gebouwen, de mechanische constructie, de herstelling en het onderhoud van en de handel in alle voertuigen, vliegtuigen en vaartuigen in de ruimste zin; de handel, in het groot en in het klein, daarin begrepen de inkoop, verkoop, vertegenwoordiging, agentschap en makelarij, in alle om het even welk rollend materiaal, op wielen, rupsen en anderszins, zowel nieuw als tweedehands, zoals autovoertuigen, vrachtwagen, motorrijtuigen, alle rollende met motor aangedreven, pneumatische en hydraulische, machines, alle rollende machines voor ondernemers, alle rollende hijs-, los-, laden Weegtoestellen, alle ro4tende iandbouwwerkctuigen; vertier de herstelling en het onderhoud van ze'ikie materiaal; de handel, in het groot en in het klein, en het onderhoud en de herstelling van die

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

behouden aan het Belgiscl Staatsblad Luik B - vervolg



onderdelen en toebehoren voor dergelijk materiaal, evenals de handel, onder om het even welke vorm, in alle voor dergelijk materiaal benodigde brandstoffen en smeermiddelen.

6) de verkoop van verzekeringsproducten, bijgevolg het sluiten als agent of makelaar van alle verzekeringen, alsmede het verstrekken van richtlijnen, raadgevingen en adviezen hieromtrent;

7) het opmaken van schededossiers inzake verzekeringen;

8) op treden als vierentwintig (24) uur communicatiecentrum voor zowel in- als outband gesprekken, al of niet via telefonie en/of andere communicatiemiddelen, het verstrekken van informatie, opmaak van dossiers, het optreden als dienstverlener en dit in de ruimste zin;

9) alle opsporings- en detectieve werk;

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag zowel in België als in het buitenland alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die, zo geheel als ten dele, rechtstreeks of onrechtstreeks, de verwezenlijking of uitbreiding van haar maatschappelijk doen kunnen bevorderen.

Zij kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere ondernemingen of vennootschappen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, onderschrijving of op elk andere belangen nemen in de bestaande of op te richten vennootschappen, verenigingen en ondernemingen, zelfs indien het doel ervan niet gelijkaardig is of geen verband van bijhorigheid of samenhang vertoont met het hare."

Vierde besluit

De vergadering besluit om het artikel 8 van de statuten te wijzigen door schrapping van de tweede paragraaf van dit artikel.

Vijfde besluit

De vergadering besluit om het artikel 9 van de statuten te wijzigen door de tekst van dit artikel integraal te vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap wordt bestuurd door een raad van tenminste het wettelijk vereiste aantal leden, aangesteld door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen voor een periode van maximum zes jaar. Hun mandaat eindigt na de jaarlijks gewone algemene vergadering van het jaar waarin het vervalt. De bestuurders zijn herkiesbaar,

De bestuurders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering ontslagen worden.

Ieder lid van de Raad van Bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de Raad.

Een bestuurder moet na ontslag zijn opdracht verder vervullen tot redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Aan de bestuurders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste bezoldiging worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en dat bedrijfskosten zijn. De algemene vergadering kan aan de bestuurders toestaan om tijdens het lopende boekjaar voorschotten op hun bezoldiging op te nemen. Bovendien kan de algemene vergadering hun tantièmes toekennen te nemen uit te beschikbare winst van het boekjaar."

Zesde besluit

De vergadering besluit artikel 21 van de statuten te wijzigen door de tekst van dit artikel integraal te vervangen door volgende tekst:

"De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders en eventuele commissaris worden per brief, minstens vijftien (15) dagen voor de vergadering, uitgenodigd. Dit geldt ook voor de eventuele houders van obligaties, warrants of certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven.

Eerst genoemden bekomen samen met de oproepingsbrief de bij wet bepaalde stukken, terwijl de anderen slechts die stukken toegezonden krijgen als zij uiterlijk zeven (7) dagen voor de vergadering de toelatingsformaliteiten hebben vervuld. Steeds kunnen zij kosteloos een afschrift krijgen ter zetel van de vennootschap.

De oproeping moet naast dag, uur en plaats van de vergadering, nauwkeurig de agendapunten opgeven, in voorkomend geval de voorstellen tot besluit, de vermelding van de verslagen, de formaliteiten om aan de vergadering deel te nemen en de vermelding van de stukken ter inzage op de zetel van de vennootschap."

Zevende besluit

De vergadering besluit het boekjaar van de vennootschap te wijzigen om het voortaan te laten aanvangen op 1 juli en af te sluiten op 34 juni van het daaropvolgend jaar.

Achtste besluit

De vergadering besluit de datum van de jaarvergadering te wijzigen en deze voortaan te houden op de eerste maandag van de maand december om elf uur.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2013 - Annexes du Moniteur belge





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2013 - Annexes du

nt

behouden _ aan het

eEFF-Staatsblad

Luik B - vervolg

De vergadering besluit dan ook om de eerste twee zinnen van het artikel 34 van de statuten te schrappen en deze te vervangen door volgende tekst:

"Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op 30 juni van het daaropvolgend jaar, De jaarvergadering heeft plaats ieder jaar om de eerste maandag van de maand december om elf uur." Netende besluit: overgangsbepalingen

De vergadering besluit het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op 1 januari 2013 te verlengen tot en af te sluiten op 30 juni 2014,

De vergadering besluit dat de eerstvolgende vergadering die zal beraadslagen over de jaarrekening afgesloten per 30 juni 2014, zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand december 2014. Tiende besluit

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris Caroline De Cort alle machten om de gecoördineerde statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake. Elfde besluit

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Twaalfde besluit

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de "BVBA VMW Accountants" te 2160 Wommelgem, Herentalsebaan 645 bus 4, voor wie optreedt, Mevrouw Inge Seghers, wonende te Destelberghen, Bochterstraat 51, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot inde plaatsstelling, de vervulling van aile administratieve formaliteiten te verzekeren. Voor ontledend uittreksel, samen hiermee neergelegd uitgifte van de akte, gecoördineerde statuten, verslag van de commissaris vergezeld van een staat van activa en passiva, Geassocieerd Notaris Caroline De Cort

06/02/2013
ÿþx

(M\

Voor-behoude aan het Belgisci Staatsbla

Mnd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

in





2 4 JAN 2013

BRUSSEL

Griffie

Ondernetmingsnr : 0450.132.755

Benaming

(voluit) : Mac Adam's Unlimited

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Schaarbeeklei 525, 1800 Vilvoorde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslagen + benoemingen Bestuurders en Commissaris, Verplaatsing zetel Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders d.d. 2 januari 2013:

1.De vergadering aanvaardt het ontslag van huidige bestuurders met ingang van heden:

" Adviesbureau voor Logistiek, Trading, Handling en Organisatie BVBA, Maaltebruggestraat 245, 9000 Gent, vertegenwoordigd door haar vast vertegenwoordiger Dhr. Jean Thomas

" Albatros Management Company BVBA, Eksterenberg 50,1790 Affligem, vertegenwoordigd door haar vast vertegenwoordiger Dhr. Bertrand Donck

" Macadam Europe NV, Schaarbeeklei 525, 1800 Vilvoorde, vertegenwoordigd door haar vast vertegenwoordiger Dhr. Jean Thomas.

Aangezien het mandaat van Macadam Europe als Bestuurder beëindigd wordt, eindigt ook automatisch het mandaat als Gedelegeerd Bestuurder

2.De vergadering beslist tot benoeming van de volgende bestuurders met ingang van heden voor een periode van 6 jaar tot en met de Algemene Vergadering van 2018.

" NV Beerens Groep NV, met_ als vast vertegenwoordiger Erwin Beerens

" NV Het Beste Brood, met als vast vertegenwoordiger Erwin Beerens

" BVBA Koen Van den Bergh, met ais vast vertegenwoordiger Koen Van den Bergh

" Dhr. Jean Thomas

" Dhr. Dirk Nauwelaers

Deze bestuurdersmandaten zijn onbezoldigd.

3.De vergadering beslist tot benoeming ais commissaris de BVBA Wouters, Van Merode & C° Bedrijfsrevisoren, gevestigd te Herentalsebaan 645 bus 4, 2160 Wommelgem, met als vaste vertegenwoordiger de heer Dirk Wouters, bedrijfsrevisor, voor een periode van 3 jaar, dit is tot en met de algemene vergadering van 2015.

4.De vergadering beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Bist 12, 2630 Aartselaar. Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur d.d. 2 januari 2013:

Onmiddellijk na de installatie van de nieuwe Raad van Bestuur door de Bijzondere Algemene Vergadering van aandeelhouders, gehouden te Vilvoorde op 2 januari 2013, komt deze vergadering bijeen en neemt volgende beslissingen:

1,De Raad van Bestuur stelt met unanimiteit, de naamloze vennootschap "BEERENS GROEP NV", gevestigd te B-2030 Antwerpen, Groenendaallaan 397, gekend met het ondernemingsnummer "0400.632.566, met vast vertegenwoordiger de heer Erwin Beerens, aan als gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap.

2. De Raad van Bestuur stelt met unanimiteit, de naamloze vennootschap "BEERENS GROEP NV", gevestigd te B-2030 Antwerpen, Groenendaallaan 397, gekend met het ondernemingsnummer "0400.632.566, met vast vertegenwoordiger de heer Erwin Beerens, aan als voorzitter van de raad van bestuur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

27/12/2012
ÿþMod Word 11,1 .

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'MUSSE.

il 4 DEC 2012

Griffie

11111111111101111111

Ondernemingsnr : 0450't 32 755

Benaming

(voluit) : Mac Adams Unlimited

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Schaarbeeklei 525 te 1800 Vilvoorde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Aanstelling bijzonder gevoImachtigde

De Raad van Bestuur van Mac Adam's Unlimited nv beslist om vanaf 06/06/2012 de heer THOMAS Jean aan te duiden als bijzonder gevolmachtigde.

De Heer Thomas Jean, wonende te Viergemeten 6, 9840 De Pinte, houder van vakbekwaamheidsgetuigschrift Internationaal Goederenvervoer nr 12157, wordt hiermee alle machten toevertrouwd om de daadwerkelijke en permanente leiding der vervoerswerkzaamheden waar te nemen.

Macadam Europe nv

Vast vertegenwoordigd door Jean Thomas

Op de laatste blz. van Lu k B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 27.07.2012 12342-0120-015
26/02/2015
ÿþMod Word 11.1

,e4 73 : In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koop tan n

Antwerpen

16 FER. 203

afdQllrta Antwerpen

Griffie

11111M!SIBIIIII11

Ondernemingsnr : 0450.132.755

Benaming

(voluit) : BELCAR VILVOORDE

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2630 Aartselaar, Bist 12

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING NAAM  UITBREIDING DOEL  KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Uittreksel uit een akte verleden voor Dick Van Leem, geassocieerd notaris te Antwerpen op 26 januari 2015 , neergelegd ter registratie op 27 januari 2015 en op datum van opmaak van deze uitgifte, zijnde 12 februari 2015, werd het registratierelaas nog niet bekomen,

waaruit blijkt dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist de maatschappelijke naam te wijzigen van "BELCAR VILVOORDE" in

"CARROSSERIE BEERENS".

TWEEDE BESLUIT

De vergadering beslist het maatschappelijk doel van de vennootschap uit te breiden met de tekst vermeld in punt 2 van de agenda, zodat het voortaan zal luiden als volgt

"De vennootschap heeft als doel, zo in eigen naam en voor eigen rekening als in naam en voor rekening van derden:

1)de verhuur op lange en korte termijn van nieuwe- en tweedehands voertuigen;

2)de aankoop en de verkoop, de handel en verdeling in al zijn vormen, de in  en uitvoer van alle wisselstukken, onderdelen van nieuwe en tweedehands voertuigen;

3)l iet beheer in al zijn vormen van een wagenpark en dit in de ruimste zin. Zij zal kunnen instaan voor de herstelling van motorvoertuigen, zowel mechanisch als plaatwerk, te weten carrosserie;

4)het verrichten van transport alsmede depannages, dit voor eigen rekening en voor rekening van derden;

5)de groot- en kleinhandel, de tussenhandel, de in- en uitvoer van menigvuldige goederen, en in het bijzonder doch niet beperkend, van producten van de metaalnijverheid, scheikundige- en houtnijverheid, textielnijverheid, bouwnijverheid, enzovoort, het onderhoud en de herstelling van gebouwen, de mechanische constructie, de herstelling en het onderhoud van en de handel in alle voertuigen, vliegtuigen en vaartuigen in de ruimste zin; de handel, in het groot en in het klein, daarin begrepen de inkoop, verkoop, vertegenwoordiging, agentschap en makelarij, in alle om het even welk rollend materiaal, op wielen, rupsen en anderszins, zowel nieuw als tweedehands, zoals autovoertuigen, vrachtwagen, motorrijtuigen, alle rollende met motor aangedreven, pneumatische en hydraulische, machines, alle rollende machines voor ondernemers, alle rollende hijs-, los-, laden weegtoestellen, alle rollende landbouwwerktuigen; verder de herstelling en het onderhoud van zelfde materiaal; de handel, in het groot en in het klein, en het onderhoud en de herstelling van die onderdelen en toebehoren voor dergelijk materiaal, evenals de handel, onder om het even welke vorm, in alle voor dergelijk materiaal benodigde brandstoffen en smeermiddelen.

6)de verkoop van verzekeringsproducten, bijgevolg het sluiten als agent of makelaar van alle verzekeringen, alsmede het verstrekken van richtlijnen, raadgevingen en adviezen hieromtrent;

7)het opmaken van schadedossiers inzake verzekeringen;

8)op treden als vierentwintig (24) uur communicatiecentrum voor zowel in- als outband gesprekken, al of niet via telefonie en/of andere communicatiemiddelen, het verstrekken van informatie, opmaak van dossiers, het optreden als dienstverlener en dit In de ruimste zin;

9)alle opsporings- en detectieve werk;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

<

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

10)Het uitvoeren van allerhande carrosseriebouw en  herstellingen aan alle soorten motorvoertuigen, waaronder personenwagens en vrachtwagens.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag zowel in België als in het buitenland aile industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die, zo geheel als ten dele, rechtstreeks of onrechtstreeks, de verwezenlijking of uitbreiding van haar maatschappelijk doen kunnen bevorderen.

Zij kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere ondernemingen of vennootschappen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, onderschrijving of op elk andere belangen nemen in de bestaande of op te richten vennootschappen, verenigingen en ondernemingen, zelfs indien het doel ervan niet gelijkaardig is of geen verband van bijhorigheid of samenhang vertoont met het hare."

De vergadering neemt kennis van de staat van activa en passiva de dato 30 november 2014 van het verslag van de raad van bestuur de dato 20 januari 2015 welk de uitbreiding van het maatschappelijk doel verantwoordt.

DERDE BESLUIT

De buitengewone algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met honderdduizend euro (¬ 100.000,00) om het te brengen van honderd tweeëndertigduizend euro (¬ 132.000,00) naar TWEEHONDERD TWEEËNDERTIGDUIZEND EURO (¬ 232.000,00). door inbreng in geld ten bedrage van honderdduizend euro (¬ 100.000,00), en dit zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Uit het attest afgeleverd door de ING Bank met zetel te Brussel, blijkt dat het bedrag van honderdduizend euro (E 100.000,00) op datum van 22 januari 2015 werd gestort op de geblokkeerde rekening van onderhavige vennootschap. Deze som werd ter beschikking gesteld door de aandeelhouders in verhouding met hun aandelenbezit. Over de rekening zal alleen beschikt worden door personen die bevoegd zijn om de vennootschap te verbinden en nadat de optredende notaris aan bovengenoemde bank, bericht heeft gegeven dat de kapitaalverhoging tot stand is gekomen.

VIERDE BESLUIT

De vergadering gelast ondergetekende notaris met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap, aangepast aan de bij deze buitengewone algemene vergadering genomen beslissingen en door schrapping van de overbodige dan wel achterhaalde bepalingen en vervolgens, de integrale tekst der aldus aangepaste statuten worden goedgekeurd.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de Raad van Bestuur om de voorgaande

beslissingen uit te voeren.

ZESDE BESLUIT

De vergadering verleent een bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling aan : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VMW Accountants, Bredastraat 140 bus 301 te 2060 Antwerpen, voor wie optreedt, mevrouw Inge Seghers, wonende te 9070 Destelbergen, Bochtenstraat 51, met mogelijkheid afzonderlijk te handelen, aan wie de macht is gegeven alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de inschrijving, alsmede de wijziging/verbetering en doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en van haar registratie ais BTW-belastingplichtige.

Voor ontledend uittreksel

(get.) Dick Van Laere, notaris

Tegelijk neergelegd: afschrift akte 26/01/2015,

Inhoudende coördinatie van statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 29.06.2011 11217-0289-015
17/06/2011
ÿþMM 2.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111

'11090380"

Vr beha aai Bel Staa

pua

0 6 J 2011,

rt ie

Ondernemingsnr Benaming 0450.132.755

(voluit) : MAC ADAM'S UNLIMITED

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 1800 VILVOORDE, SCHAARBEEKLEI 525

Onderwerp akte : PARTIELE SPLITSING - KAPITAALVERHOGING

Uit proces-verbaal opgesteld voor Meester Hugo MEERSMAN, geassocieerd notaris van de burgerlijke

vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « MEERSMAN

HUGO & WILMUS MARC  Geassocieerde notarissen », gevestigd te Etterbeek, Oudergemselaan nummer

328, op één juni tweeduizend en elf, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze

vennootschap "MAC ADAM'S UNLIMITED", met zetel te 1800 Vilvoorde, Schaarbeeklei 525 volgende

beslissingen heeft genomen met éénparigheid van stemmen :

Eerste beslissing

De enige aandeelhouder bevestigt voldoende kennis te hebben van de inhoud van voormeld

splitsingsvoorstel. Hij ontslaat dat er lezing van wordt gegeven.

De enige aandeelhouder stelt vast dat er op het splitsingsvoorstel geen opmerkingen te formuleren zijn, en

dat hij instemt met alle gegevens en besluiten erin vervat.

Voormeld splitsingsvoorstel wordt aan deze akte gehecht na door de notaris ne varietur te zijn getekend.

De enige aandeelhouder verklaart, namens de raad van bestuur, dat geen enkele belangrijke wijziging zich

heeft voorgedaan in de activa en de passiva van het vermogen van de te splitsen vennootschap sinds de datum

van het opstellen van het gezegde splitsingsvoorstel.

Tweede beslissing

Overeenkomstig artikel 749 van het Wetboek van Vennootschappen beslist de enige aandeelhouder

afstand te doen van het opstellen van een schriftelijk en omstandig verslag door de raad van bestuur en van

een controleverslag door de bedrijfsrevisor overeenkomstig de artikels 745 en 746 van zelfde Wetboek. Tevens

beslist de enige aandeelhouder afstand te doen van de mededeling voorgeschreven door de bepalingen der

artikel 748 van zelfde Wetboek.

Derde beslissing

De enige aandeelhouder beslist tot de partiële splitsing overeenkomstig voormeld splitsingsvoorstel door het

overdragen van een gedeelte van het vermogen van de naamloze vennootschap "MAC ADAM'S UNLIMITED",

aan een nieuw op te richten naamloze vennootschap "MACADAM BELGIUM", met zetel te 1800 Vilvoorde,

Schaarbeeklei 525, zonder ontbinding en zonder dat de naamloze vennootschap "MAC ADAM'S UNLIMITED",

voormeld, zal ophouden te bestaan.

De goederen overgedragen aan de nieuw op te richten vennootschap omvatten :

ACTIVA

Materiële vaste activa: 12.315,60

Handelsvorderingen: 258.939, 52

Intercompany vordering: 80,00

Totaal activa: 271.335,12

PASSIVA

Eigen vermogen: 90.575,66

Kapitaal: 68.369,76

Wettelijke reserve: 6.836,98

Belastingvrije reserve: 33.911,17

Overgedragen winst: 37.587,63

Verlies van het boekjaar: -56.129,88

Handelsschulden: 32.540,15

Sociale en fiscale schulden : 50.767,78

Intercompany schulden: 97.451,53

Totaal passiva 271.335,12

Zoals deze goederen breedvoerig beschreven staan in het splitsingsvoorstel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ter vergelding van deze overdracht wordt onmiddellijk en rechtstreeks toegekend aan de enige aandeelhouder van de te splitsen vennootschap, 2.430 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, volledig volgestort, van de naamloze vennootschap "MACADAM BELGIUM", voormeld.

Algemene voorwaarden van overdracht

1) De nieuwe aandelen nemen deel in de winst van de op te richten vennootschap "MACADAM BELGIUM" vanaf haar oprichting.

2) De partiële splitsing wordt doorgevoerd met retroactiviteit vanaf 1 januari 2011, dit zowel voor de fiscale als boekhoudkundige doeleinden.

3) In het kader van de partiële splitsing worden geen bijzondere rechten toegekend.

4) Er zullen geen bijzondere voordelen worden toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die bij de partiële splitsing betrokken zijn.

5) De toekenning aan de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap van de aandelen van de begunstigde vennootschap geschiedt zonder opleg.

Vierde beslissing

De enige aandeelhouder beslist de naamloze vennootschap "MACADAM BELGIUM" op te richten, met maatschappelijke zetel te 1800 Vilvoorde, Schaarbeeklei 525, de statuten ervan artikelsgewijs vast te leggen met inbegrip van de afsluitingsdatum van het eerste boekjaar en van de datum van de eerste gewone algemene vergadering.

Vijfde beslissing

De enige aandeelhouder stelt vast dat, ingvolge de partiële splitsing, het kapitaal van de gesplitste vennootschap "MAC ADAM'S UNLIMITED" verminderd is met achtenzestig duizend driehonderd negenenzestig euro zesenzeventig cent (68.369,76 EUR en dat het thans honderd één en dertig duizend zeshonderd dertig euro vierentwintig cent (131.630,24 EUR) bedraagt.

De enige aandeelhouder beslist vervolgens tot een kapitaalverhoging met een bedrag van driehonderd negenenzestig euro zesenzeventig cent (369,76 EUR) om het te brengen van honderd één en dertig duizend zeshonderd dertig euro vierentwintig cent (131.630,24 EUR) op honderd tweeëndertig duizend euro (132.000,00 EUR).

Deze kapitaalverhoging gebeurt door inbreng in geld. Ingevolge deze kapitaalverhoging worden geen nieuwe aandelen gecrëeerd.

De inschrijver, zijnde de enige aandeelhouder, verklaart dat de kapitaalverhoging volledig is volgestort door storting in speciën uitgevoerd op rekeningnummer BE67 7440 3125 3187 geopend bij KBC op naam van de naamloze vennootschap "MAC ADAM'S UNLIMITED" zodat deze laatste vanaf heden en uit dezen hoofde beschikt over een som van driehonderd negenenzestig euro zesenzeventig cent (369,76 EUR).

Een attest van de bank de dato 31 mei 2011 blijft hieraangehecht.

De leden van de vergadering verzoeken de ondergetekende notaris te akteren dat de kapitaalverhoging integraal is onderschreven en dat het kapitaal effectief wordt gebracht op honderd tweeëndertig duizend euro (132.000,00 EUR).

Zesde beslissing

De enige aandeelhouder belsist de tekst van artikel 5 van de staten te wijzigen als volgt om dit artikel in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen beslissing:

Artikel 5. - Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en volstort en bedraagt honderd twee en dertig duizend euro (132.000,00 EUR). Het is verdeeld in zesduizend vijfhonderd twintig (6520) aandelen zonder nominale waarde.

Zevende beslissing

De algemene vergadering beslist om volgende bestuurders te benoemen voor een periode van zes jaar, en dit met ingang van heden :

De naamloze vennootschap "MACADAM EUROPE, met zetel te 1800 Vilvoorde, Schaarbeeklei 525 (ondernemingsnummer 0881.767.513), vast vertegenwoordigd door de heer Jean THOMAS, voormeld;

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALBATROS MANAGEMENT COMPANY", met zetel te 1790 Essene, Eksterenberg 50 (ondernemingsnummer 0866.543.560), vast vertegenwoordigd door de heer Bertrand DONCK, voormeld;

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « ADVIESBUREAU VOOR LOGISTIEK, TRADING EN ORGANISATIE », in 't kort "ALTHO", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Maaltebruggestraat 245 (ondernemingsnummer 0475.363.643), vast vertegenwoordigd door de heer Jean THOMAS, voormeld;

die verklaren hun mandaat te aanvaarden. Dit mandaat is onbezoldigd.

Achtste beslissing

De vergadering kent aan de ondergetekende notaris verder nog elke machtiging toe ten einde de gecoördineerde statuten op te stellen.

Negende beslissing

De vergadering kent alle volmachten toe aan de raad van bestuur voor de uitvoering van de getroffen beslissingen.

De vergadering besluit tenslotte tot bijzondere lasthebber aan te stellen : de Heer WESSELING Robrecht, Nachtegaalstraat 6 te 3040 Huldenberg met macht om afzonderlijk te handelen, en met macht van indeplaatsstelling, aile bevoegdheden om alle akten en processen-verbaal goed te keuren en te ondertekenen, in de plaats te stellen en in het algemeen alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van huidige

akte. In het bijzonder, maar daartoe niet beperkt, mag de gevolmachtigde alle verklaringen doen en al het'

nodige onderteke-'nen teneinde de in de vennootschap doorgevoerde statutenwijziging in te schrijven in het

rechtspersonenregister, alle aangiften en verklaringen ondertekenen met mogelijk-'heid tot delegatie, voor

vennootschapsbelastingen, B.T.W. en andere.

RAAD VAN BESTUUR

De bestuurders, thans verenigd in raad van bestuur nemen

unaniem volgende beslissing :

De naamloze vennootschap "MACADAM EUROPE", met zetel te 1800 Vilvoorde, Schaarbeeklei 525

(ondernemingsnummer 0881.767.513), vast vertegenwoordigd door de heer Jean THOMAS, voormeld, wordt

benoemd tot afgevaardigd-bestuurder voor een termijn van zes jaar. Het mandaat is onbezoldigd.

Voor éénsluidend ontledend uittreksel.

Bijlagen : uitgifte van de akte  gecoördineerde statuten  splitsingsvoorstel - bankattest

Getekend Hugo MEERSMAN, notaris te Etterbeek

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vooe-

,bba.)ouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

29/04/2011
ÿþ Mal 2.1

{Labs j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch staatsblac

MAC ADAM'S UNLIMITED

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Schaarbeeklei 525, 1800 Vilvoorde

Onderwerp akte : NEERLEGGEN SPLITSINGSVOORSTEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2011- Annexes du Moniteur belge

VOORSTEL TOT PARTIËLE SPLITSING VAN DE VENNOOTSCHAP MAC ADAM'S UNLIMITED

TEN VOORDELE VAN MACADAM BELGIUM NV (vennootschap in oprichting) VOLGENS

ART. 677  728 e.v. W. Venn.

De raad van bestuur van de naamloze vennootschap Mac Adam's Unlimited (de "Partieel te Splitsen Vennootschap") heeft op 25 maart 2011 vergaderd en beslist over de opmaak en goedkeuring van een voorstel tot partiële splitsing (zijnde een "met splitsing gelijkgestelde verrichting" overeenkomstig artikel 677 W. Venn.) ten voordele van de nieuw op te richten naamloze vennootschap Macadam Belgium NV (de "Verkrijgende Vennootschap").

Tegelijk neergelegd : verslag splitsingsvoorstel dd. 25 maart 2011







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1111111,11.!11111111,1.1111111111111153

1 8 AVR. 2011

Griffie

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) :

0450.132.755

24/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.06.2010, NGL 22.06.2010 10195-0562-015
01/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 03.06.2009, NGL 29.06.2009 09299-0135-015
24/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 18.07.2008 08431-0048-017
26/09/2007 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 24.09.2007 07729-0138-016
13/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 10.05.2005, NGL 10.06.2005 05238-0722-016
21/02/2005 : AN349943
28/06/2004 : AN349943
07/07/2003 : AN349943
26/06/2001 : BL571913
22/06/2001 : BL571913
22/06/2001 : BL571913
05/07/2000 : BL571913
22/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 07.12.2015, NGL 17.12.2015 15692-0078-035
27/02/1998 : BL571913
02/09/1995 : BL571913
09/09/1994 : BL571913
31/08/1993 : BL571913
10/06/1993 : BL571913

Coordonnées
CARROSSERIE BEERENS

Adresse
BIST 12 2630 AARTSELAAR

Code postal : 2630
Localité : AARTSELAAR
Commune : AARTSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande