CARROSSERIE E.C.B.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CARROSSERIE E.C.B.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.877.792

Publication

19/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 13.06.2013 13175-0248-009
14/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 08.06.2012 12162-0184-008
22/06/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

b NI

F

Si







" 11092431*



Neergelegd ter giir'fie van dt? Rechtbank van Koophandel te Arhrerpeo, op

Griffie

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : Carrosserie E.C.B.

0835' 877 .792

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2910 Essen, Kapelstraat 40

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Philippe Aerts te Essen op 25 mei 2011, te registreren blijkt dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Carrosserie E.C.B.", met zetel te 2910 Essen, Kapelstraat 40, werd opgericht door 1) De heer MIES Adrianus Petrus Johannes, wonende te Essen, Kapelstraat, 38; 2) De heer MIES Erwin Adrianus, wonende te 2910 Essen, Kammenstraat 87; 3) De heer MIES Chris Alfons Elisabeth, wonende te 2910 Essen, Kapelstraat (C), 38; 4) De heer MIES Bart Annie François, wonende te 2910 Essen, Kapelstraat (C), 38.

De oprichting bevat de volgende gegevens :

Naam : Carrosserie E.C.B.

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zetel: 2910 Essen, Kapelstraat 40

Duur : de vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Doel : De vennootschap heeft tot doel:

Het uitbaten van een werkplaats voor het herstellen van koetswerk; een werkplaats voor het herstellen van motorvoertuigen; kleinhandel in motorvoertuigen, zowel nieuwe als tweedehands, en in onderdelen en toebehoren voor motorvoertuigen.

Verder mag de vennootschap alle bewerkingen doen van industriële, commerciële of financiële, roerende of onroerende aard, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van haar maatschappelijk doel, of die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling, zowel in binnen- als in buitenland.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, hetzij door aankoop, inschrijving, inbrengst, versmelting, geldschieting of verder onder gelijk welke vorm van handels- of financiële onderneming, voor zover deze een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innige samenwerking met het hare staat.

De vennootschap zal de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondememingen en dochtervennootschap pen.

Zij kan deelnemen in of zich op andere wijze interesseren in andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven, vervreemden, huren en verhuren, doen bouwen, fabriceren en oprichten, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel van haarzelf als deze van alle derden.

Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedste zin uitgelegd te worden.

Kapitaal : Het kapitaal van de vennootschap bedraagt negentienduizend vijfhonderd euro (19.500 ¬ ) bedraagt en verdeeld is in honderd vijfennegentig (195) aandelen zonder nominale waarde, vertegenwoordigend elk één/honderd vijfennegentigste (1/195s1e) van het kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap is volledig geplaatst en volstort ten belope van het wettelijk minimum. Volstorting van van het kapitaal :

Ondergetekende notaris bevestigt dat deponering van het gestorte kapitaal bij KBC Bank heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

Bestuur en vertegenwoordiging :

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders al dan niet vennoot.

iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en_in rechte als eiser of verweerder. Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ie vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2011- Annexes du Moniteur belge

De jaarvergadering wordt gehouden de eerste zaterdag van de maand juni om achttien uur.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2012.

Jaarvergadering :

De jaarvergadering wordt gehouden de eerste zaterdag van de maand juni om achttien uur op de zetel van

de vennootschap.

Boekjaar :

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december.

Het eerste boekjaar loopt vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en

zal eindigen op 31 december 2011.

Reserves- Verdeling winst en overblijvend saldo na vereffing :

Ter berekening van de nettowinst van de vennootschap worden van de bruto-uitkomst afgetrokken elk .

' verlies, de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, de fiscale provisie en alle voorzieningen die naar goed

koopmansgebruik en de wettelijke bepalingen terzake geboden zijn.

Van de nettowinst wordt vijf ten honderd bestemd voor het aanleggen van de wettelijke reserve tot wanneer ,

deze tien ten honderd van het kapitaal bedraagt.

" Over de aanwending van het overblijvend saldo spreekt de algemene. vergadering zich uit. Bij de ontbinding van de vennootschap benoemt de algemene vergadering een of meer vereffenaars en bepaalt zij hun bevoegdheid, hun bezoldiging en de wijze van vereffening. Na de aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap wordt het saldo van het maatschappelijk vermogen gelijkelijk verdeeld tussen alle geheel " afbetaalde aandelen

Benoeming zaakvoerders-vaste vertegenwoordiger

Worden als niet-statutair zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap :

- De heer Adrianus MIES, voornoemd

- De heer Bart MIES, voornoemd

Hun mandaat is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders belist.

de heer Adrianus Mies, voornoemd, aan te duiden als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap om voor haar de bestuurdersfunctie waar te nemen, telkens de vennootschap wordt aangesteld als bestuurder/zaakvoerder van een vennootschap. Dit mandaat is kosteloos.

Volmacht:

De oprichters geven bij deze bijzonder volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Accountantskantoor FIVERCO te 2640 Mortsel, Pastoor Soeteweystraat 19 evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover de Federale Overheidsdienst Financiën, met in het bijzonder de Administratie van de ondernemings- en inkomensfiscaliteit en de B.T.W., alsmede met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling aan een ondememingsloket om inschrijving, wijziging, doorhaling in de Kruispuntbank der ondernemingen te . vervullen alsmede alle verplichtingen inzake het Sociaal statuut der zelfstandigen in toepassing van het KB 38 dd. 27 juli 1967 en de Wet van 26 juni 1992 en 30 december 1992 in verband met de jaarlijkse bijdragen voor vennootschappen bij een sociale kas voor zelfstandigen.

Voor uittreksel

Notaris Philippe Aerts te Essen

Tegelijk neergelegd :

-Uitgifte van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 13.06.2016 16176-0219-012

Coordonnées
CARROSSERIE E.C.B.

Adresse
KAPELSTRAAT 40 2910 ESSEN

Code postal : 2910
Localité : ESSEN
Commune : ESSEN
Province : Anvers
Région : Région flamande