CARTOUCHE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CARTOUCHE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 478.825.256

Publication

05/09/2011
ÿþ rJ',R1 Mod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Atsegetiepd ter gel& van de Rech

Koopteandef 1fe 11v0Eper4 ~ L 4 Qu ~t.

Grime

I 111111111111111 11111 II I 11111 1111 1 1111

" iii3a3~a*

V, beh aa Bel Staa

2011

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr Benaming

(voluit)

Rechtsvorm :

Zetel :

0478.825.256

CARTOUCHE in vereffening

BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID PASTOOR WEYTSLAAN 21 - 2920 KALMTHOUT

Onderwerp akte : SLUITING VEREFFENING

Uit een verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering van de bovengenoemde vennootschap dd 28 juli 2011 gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

1) Mevouw Nancy HERMANS, vereffenaar; geeft aan de vergadering kennis van haar verslag en legt, ter staving de rekeningen, bescheiden en bewijsstukken voor, en onder meer een staat die de actieve en" passieve toestand van de vennootschap samenvat.

2) De vergadering neemt zoals voormeld, de besluiten van het verslag van de vereffenaar aan en geeft algehele kwijting en ontlasting aan mevrouw Nancy HERMANS, voornoemd, voor haar beheer van de vennootschap in vereffening.

3) De vergadering stelt vast dat de vereffening afgesloten is zodat de "BVBA Cartouche" ophoudt te bestaan, zelfs voor de noden van haar vereffening, vanaf 28 juli 2011. De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende ten minste vijf jaar bewaard worden bij de vereffenaar op volgend adres: Essen, Vogelkerslaan 50.

Voor éénsluidend afschrift

Nancy Hermans

Vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2011- Annexes du Moniteur belge

24/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.12.2010, NGL 22.06.2011 11190-0204-014
09/06/2011
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden _ Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening



Ondernemingsnr : 0478.825.256

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2011- Annexes du Moniteur belge Benaming : Cartouche

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap roet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pastoor Weytslaan 21 bus 2

2920 Kalmthout

Onderwerp akte : BVBA: vereffening

Er blijkt uit een akte verleden voor Isis VERMANDER, geassocieerd notaris te Wuustwezel, op 25 maart 2011, dragende volgende melding: "Geregistreerd twee bladen, één verzendingen, te Brasschaat !! de 31 maart 2011. Boek 180, blad 37, vak 09 Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00). De wn. eerstaanwezend inspecteur, getekend J. ROMBOUTS", dat de buitengewone algemene; vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Cartouche" met zetel te 2920 Kalmthout, Pastoor Weytslaan 21 bus 2 gekend onder het ondernemingsnummer 0478.825.256 , besloten heeft,

* KENNISNAME EN GOEDKEURING VERSLAGEN ZAAKVOERDERS & BEDRIJFSREVISOR Gezien het netto-actief van de vennootschap thans gedaald is tot minder dan één vierde van het' maatschappelijk kapitaal werd de algemene vergadering van de vennootschap overeenkomstig artikel' 332 van het Wetboek Vennootschappen bijeengeroepen om te beslissen over de eventuele ontbinding; van de vennootschap.

Overeenkomstig artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen wordt door de zaakvoerders van de vennootschap het bijzonder verslag voorgelegd omtrent de ontbinding van de vennootschap.: Bij dit verslag was gevoegd de staat van actief en passief van de vennootschap afgesloten op 31 december 2010.

Er wordt ontslag gegeven van voorlezing van dit verslag. Ook omtrent de staat van actief en passief van de vennootschap wordt ontslag gegeven van voorlezing.

Met éénparigheid van stemmen keurt de algemene vergadering het verslag van de bestuurders goed. VERSLAG BEDRIJFSREVISOR

Omtrent de hierboven vermelde staat van actief en passief heeft de heer Guy Parmentier, bedrijfsrevisor te 2900 Schoten, Pastoor Weytslaan 21 bus 2 een verslag opgesteld bij toepassing van artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen. De vennoten bevestigen het recht te hebben gehad om op de zetel van de vennootschap van dit verslag kennis te nemen en kosteloos een afschrift van deze stukken te hebben ontvangen en de inhoud ervan wel te kennen.

De voorzitter van de vergadering wordt ontslagen van voorlezing van dit verslag. De besluiten van dit verslag, waarvan het origineel samen met een uitgifte van deze akte zal worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, luiden letterlijk als volgt:

"Tot het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, in uitvoering van artikel 181 W. Venn. ter gelegenheid van de vereffening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CARTOUCHE" kan ik verklaren:

Dat de staat van actief en passief opgesteld door het bestuursorgaan per 31 december 2010 van genoemde vennootschap de gecorrigeerde netto-vermogenstoestand ten bedrage van -10.310,76 EUR volledig en getrouw weergeeft onder voorbehoud van de eventuele latente belastingschulden, RSZ-schulden en niet geboekte claims en/of voorzieningen.

De staat van actief en passief werd opgesteld door het bestuursorgaan onder discontinuiteit.

Het bestuursorgaan heeft gepoogd de realisatiewaarde van de activa alsook de kosten en voorzieningen naar aanleiding van de vereffening te voorzien, doch aan deze waarderingen komt een belangrijke marge van onzekerheid toe.

Schoten, 17 maart 2011:

Burgerlijke Vennootschap o.v.v. een BVBA Parmentier Guy!



















Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1lI w IIIN1III0110111I1 111

*11085855*

eeèr'ClCrd ter~sj~~ ~.%~ ~, ( $^ fAfekgre

reeophaviiike tep

17 MEl 2011 Griffie

Voor. behouden %.. aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder Guy Parmentier

Bedrijfsrevisor. "

Met éénparigheid van stemmen keurt de algemene vergadering het verslag van de bedrijfsrevisor goed.

BEVESTIGING VAN DE EXTERNE WETTIGHEID:

Overeenkomstig artikel 181 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen bevestigt ondergetekende notaris dat alle wettelijke vereisten om tot een geldige beslissing van ontbinding te komen, voor deze vennootschap vervuld zijn.

Met unanimiteit van stemmen beslist de voltallige algemene vergadering de vennootschap vervroegd te ontbinden. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Cartouche" bestaat enkel nog voor haar vereffening.

* ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING

Met unanimiteit van stemmen beslist de voltallige algemene vergadering de vennootschap vervroegd te ontbinden. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Cartouche" bestaat enkel nog voor haar vereffening.

* AANSTELLING VEREFFENAAR

De vergadering stelt met unanimiteit van stemmen en onder opschortende voorwaarde van bevestiging door de rechtbank van koophandel als vereffenaar, aan als vereffenaar, mevrouw Hermans, Nancy Joanna Paul, van Belgische nationaliteit, geboren te Antwerpen op 2 augustus 1967, thans wonend te 2910 Essen, Vogelkerslaan 50, die bevestigt niet getroffen zijn door enig beroepsverbod en verklaart te aanvaarden.

Bij beschikking van de rechtbank van koophandel te Antwerpen op 30 maart 2011 werd de benoeming van mevrouw Nancy Hermans bevestigd.

* MACHTEN VEREFFENAAR

De algemene vergadering beslist daarna dat de vereffenaar de meest uitgebreide macht zal hebben om haar mandaat uit te oefenen, namelijk deze voorzien bij artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder haar toevlucht te moeten nemen tot machtiging van de algemene vergadering in de gevallen waarin deze is voorzien.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun tijdelijke machten toekennen, die naar zijn oordeel passen voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten waarbij de vennootschap in vereffening verbonden wordt, zullen getekend worden door de vereffenaar alleen handelend.

Haar mandaat is onbezoldigd.

* ONTSLAG EN KWIJTING ZAAKVOERDERS

De ontbinding stelt van rechtswege een einde aan het mandaat van de zaakvoerders,

1. de heer Hendrikx, Johnny, van Belgische nationaliteit, geboren te Beerse op 20 juli 1967, thans wonend te 2910 Essen, Vogelkersiaan 50,

2. mevrouw Nancy Hermans, voornoemd.

Hen wordt kwijting gegeven over hun beleid en de wijze van uitoefening van haar mandaat.

* BIJZONDERE VOLMACHT

De algemene vergadering geeft met éénparigheid van stemmen bijzondere volmacht aan Accountantskantoor Defacto BVBA, kantoor houdende te 2900 Schoten, Kuiperstraat 14, met de bevoegdheid iemand in haar plaats te stellen om bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, de diensten van de Vennootschapsbelasting en de Belasting over de Toegevoegde Waarde (BTW) en alle andere administraties en overheden alles te doen wat noodzakelijk en nuttig is teneinde de ontbonden vennootschap in regel te stellen met de nodige formaliteiten.

VOOR-ONTLEDEND UITTREKSEL

, . -:

~~

. ~ .

Geassocieerd notaris Isis VERMANDER

SAMEN HIERMEDE NEERGELEGD:

* Eensluidend afschrift buitengewone algemene vergadering

* Chronologische lijst der wijzigingen aan de statuten

* Verslag van revisor

* Verslag van zaakvoerder

* Kopie beschikking van de rechtbank van koophandel de dato 30 maart 2011

Op de laatste blz. van fuik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.06.2009, NGL 17.06.2009 09245-0026-016
01/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 25.07.2008 08488-0371-016
28/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 18.06.2007, NGL 21.06.2007 07270-0184-016
13/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 19.06.2006, NGL 12.07.2006 06455-0787-016
07/10/2005 : AN352457
19/07/2005 : AN352457
15/12/2004 : AN352457
11/02/2003 : AN352457
02/01/2003 : ANA073374
12/12/2002 : ANA073374
29/11/2002 : ANA073374

Coordonnées
CARTOUCHE

Adresse
PASTOOR WEYTSLAAN 21, BUS 2 2920 KALMTHOUT

Code postal : 2920
Localité : KALMTHOUT
Commune : KALMTHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande