CARYA GROUP CARES, AFGEKORT : CGC

Association sans but lucratif


Dénomination : CARYA GROUP CARES, AFGEKORT : CGC
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 835.747.644

Publication

06/05/2011
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

MOD 2.2

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

NEERGELEGD

.26 -104- 2011

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHAN DELGeiNNIECH EL EN



Ondernemingsnr : . 6

Benaming

(voluit) : Carya Group Cares VZW

(verkort) : CGC VZW

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Cesar Van Kerckhovenstraat 110, 2880 Bornem

Onderwerp akte : Oprichting

Titel 1. Naam, zetel, duur, doel en rechtspersoonlijkheid

Artikel 1

De vereniging draagt de naam Carya Group Cares vzw.

Artikel 2

1.De vereniging heeft haar zetel in het gerechtelijk arrondissement Mechelen, meer bepaald te 2880 Bornem, Cesar Van Kerckhovenstraat 110, building 5.

2.De Raad van Bestuur kan beslissen de zetel te wijzigen.

Artikel 3

De vereniging is voor onbepaalde duur opgericht en kan ten allen tijde worden ontbonden.

Artikel 4

1.De vereniging heeft tot doel de waarden van Carya Group cvba, zijnde: Be the Reference  Be a partner  Enjoy the ride, te projecteren in een sociale context binnen de maatschappij door:

Competenties en middelen ter beschikking stellen van projecten die beantwoorden aan deze waarden en zo op een duurzame wijze bijdragen tot een betere samenleving. Hierbij krijgen projecten waar kansen worden geboden aan kansarme kinderen de prioriteit.

2.De vereniging kan alle verrichtingen uitvoeren, in zoverre die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. Zij kan tevens haar medewerking verlenen aan iedere gelijkaardige bedrijvigheid. In die zin mag zij ook op bijkomstige wijze, een zekere economische activiteiten uitoefenen, op voorwaarde dat de opbrengst daarvan uitsluitend besteed wordt aan een niet-winstgevende hoofddoel.

3.De vereniging mag in het bezit zijn, hetzij in volle eigendom, hetzij in vruchtgebruik, hetzij in opstal of erfpacht, van alle onroerende goederen die dienen tot de verwezenlijking van haar doel.

Artikel 5

De vereniging bezit rechtspersoonlijkheid vanaf de dag dat haar statuten en de akten betreffende de benoeming van de bestuurders neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van het gerechtelijk arrondissement Mechelen.

Niettemin kan, in naam van de vereniging, reeds verbintenissen worden aangaan voordat zij rechtspersoonlijkheid bezit. De personen die, in welke hoedanigheid ook, dergelijke verbintenissen aangaan, zijn persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk indien de vereniging binnen 2 jaar na het ontstaan van de verbintenissen geen rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en zij bovendien de verbintenissen niet heeft overgenomen binnen 6 maanden na het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. Verbintenissen die zijn

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

overgenomen door de vereniging worden geacht door haar te zijn aangegaan vanaf het ontstaan van die verbintenissen.

Titel 2. De leden

Artikel 6

De vereniging heeft effectieve leden en toegetreden leden.

Artikel 7

Alleen de effectieve leden bezitten de volheid van het lidmaatschap zoals omschreven in de Wet van 27 juni 1921 betreffende de vereniging zonder winstoogmerk en de stichtingen, gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 1 juk 1921 zoals onder meer gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002, de Wet van 16 januari 2003 en de Programmawetten van 22 december 2003 en 9 juli 2004 (of afgekort V & S wet), met inbegrip van het stemrecht in de Algemene Vergadering.

Artikel 8

Effectieve leden zijn de oprichters en al diegenen die door de Algemene Vergadering met een 2/3 meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden als dusdanig worden aanvaard. Het aantal effectieve leden is onbeperkt, maar mag niet lager zijn dan drie.

De op het einde van deze oprichtingsakte vermelde oprichters zijn de eerste effectieve leden. Artikel 9

De toegetreden leden zijn diegenen die door betaling van het lidgeld waarvan het bedrag jaarlijks wordt vastgesteld door de algemene vergadering en zonder dat daartoe enige bijkomende formaliteit vereist is, als toegetreden lid worden erkend.

Artikel 10

Het lidgeld wordt jaarlijks door de Algemene Vergadering vastgesteld op 25.¬ . voor effectieve leden en 25 ¬ voor de toetredende leden. Dit lidgeld bedraagt maximaal 50 ¬ voor effectieve 'eden en 50 ¬ voor de toetredende leden.

Artikel 11

De rechten en plichten van de effectieve leden zijn niet van toepassing op de toegetreden leden. Hun rechten worden enkel bepaald door deze statuten.

Artikel 12

1.Het effectieve lidmaatschap wordt verleend door de Algemene Vergadering, op basis van de verenigbaarheid met het doel van de vereniging. Op de zetel van de vereniging wordt door de Raad van Bestuur een register van de effectieve leden gehouden met de verplichte gegevens vermeld in artikel 10 van de Wet van 27 juni 1921 zoals gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002.

2.Het effectieve lidmaatschap eindigt:

-door overlijden van een natuurlijk persoon of vanaf de ontbinding van een rechtspersoon;

-door uittreding van het lid, mits schriftelijke kennisgeving van de uittreding aan de Raad van Bestuur, vanaf

de datum van kennisgeving aan de VZW; met uittreding staat gelijk het niet betalen van de verschuldigde

lidmaatschapsbijdrage binnen de maand vanaf de aangetekende ingebrekestelling tot betaling ervan;

-door uitsluiting ingevolge een beslissing van de algemene vergadering, uitgesproken met een meerderheid

van twee derden van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Artikel 13

Een effectief lid dat ontslag neemt of dat wordt uitgesloten, heeft geen aanspraak op het bezit van de vereniging en kan betaalde bijdragen niet terugvorderen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Artikel 14

Alle beslissingen betreffende toetreding, uittreding of uitsluiting van de effectieve leden worden door " toedoen van de Raad van Bestuur ingeschreven in een register, binnen 8 dagen nadat de Raad van Bestuur van de beslissing in kennis is gesteld.

Artikel 15

Alle leden kunnen op de zetel van de vereniging het register van de effectieve leden raadplegen, alsmede alle notulen en beslissingen van de Agemene Vergadering, van de Raad van Bestuur en van de personen, al dan niet met een bestuursfunctie, die bij de vereniging of voor rekening ervan een mandaat bekleden, evenals alle boekhoudkundige stukken van de vereniging.

Titel 3. Algemene Vergadering

Artikel 16

De Algemene Vergadering bestaat uit alle effectieve leden. Eik lid mag zich door een ander lid laten

vertegenwoordigen. Geen vertegenwoordiger mag beschikken over meer dan één stem, naast zijn eigen stem.

Artikel 17

De Algemene Vergadering heeft alle bevoegdheden die de wet haar toekent en die deze statuten niet bij uitsluiting aan de Raad van Bestuur opdragen.

Artikel 18

1.Elk jaar, en ten minsten binnen de zes maanden na afsluitingsdatum van het boekjaar, vergadert de Algemene Vergadering ter goedkeuring van de jaarrekening van het afgelopen jaar en ter goedkeuring van de begroting van het volgende boekjaar.

De uitnodigingen worden ten minste 8 werkdagen voor de vergadering verstuurd per gewone post. De oproeping vermeldt dag, uur, plaats en de agenda. De agenda wordt samengesteld door de Raad van Bestuur, maar ieder effectief lid heeft het recht punten op de agenda te plaatsten door melding ervan bij hef begin van de vergadering.

2.Bijzondere bijeenkomsten in een Buitengewone Algemene Vergadering worden gehouden telkens wanneer de omstandigheden dit vereisen en in elk geval indien 1/5 van de effectieve leden erom verzoeken. De oproepingen worden verstuurd per gewone post ten laatste 8 werkdagen voor de vergadering. De oproeping vermeldt dag, uur, plaats en de agenda.

Artikel 19

De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur, bij diens ontstentenis door de ondervoorzitter en bij diens ontstentenis door de penningmeester/secretaris. De voorzitter kan telkenmale

een secretaris aanwijzen bij het begin van de vergadering.

Artikel 20

1.De Algemene Vergadering kan geldig besluiten nemen met een eenvoudige meerderheid van stemmen ongeacht het aantal aanwezigen of vertegenwoordigde leden.

2.0ver een statutenwijziging kan de Algemene Vergadering alleen op geldige wijze beraadslagen en

besluiten wanneer de wijzigingen uitdrukkelijk zijn vermeld in de oproeping en wanneer ten minsten twee derde van de leden op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Een wijziging kan alleen worden aangenomen met een meerderheid van twee derde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

3.Wanneer de wijziging evenwel betrekking heeft op het doel of op de doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht, kan zij alleen worden aangenomen met een meerderheid van vier vijfde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

4.Ingeval op de eerste vergadering minder dan twee derde van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, die geldig kan beraadslagen en besluiten alsook wijzigingen aannemen niet een meerderheid bedoeld in het tweede of het derde lid ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De tweede vergadering mag niet binnen vijftien dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden.

Artikel 21

Van elke vergadering wordt een verslag opgemaakt, goedgekeurd door de voorzitter. De verslagen warden opgenomen in een daartoe door de Raad van Bestuur gehouden register dat wordt bewaardop de maatschappelijke zetel waar alle leden er inzage kunnen van nemen.

Titel 4. Raad van Bestuur

Artikel 22

1.0e vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur samengesteld uit tenminste drie leden, benoemd door de algemene vergadering. Als evenwel maar drie personen lid zijn van de vereniging bestaat de Raad van Bestuur uit slechts twee personen. Het aantal bestuurders moet in eik geval altijd lager zijn dan het aantal personen dat lid is van de vereniging.

2.De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit.

Artikel 23

Om tot bestuurder verkozen te worden moet men effectief lid zijn. Wie voldoet aan deze voorwaarde kan zich ook kandidaat stellen.

Artikel 24

De bestuurders warden benoemd voor onbepaalde duur en ontslagen door de Algemene Vergadering die beslist bij gewone meerderheid.

De bestuurders gaan, behoudens wettelijke uitzonderingen, geen enkele persoonlijke verplichting aan inzake de verbintenissen die de vereniging aangaat.

Ontslagname geschiedt door aangetekend schrijven gericht aan de voorzitter van de Raad van Bestuur.

Artikel 25

De Raad van Bestuur kan uit zijn leden een voorzitter, een ondervoorzitter en een secretaris-penningmeester aanduiden. Deze worden benoemd voor een periode van drie jaar.

Artikel 26

De raad vergadert na bijeenroeping door de voorzitter of een andere bestuurder. De oproepingsbrief vermeldt de agenda. De raad vergadert slechts geldig als tenminste de helft van de bestuurders aanwezig zijn. Alle besluiten, tenzij voorafgaandelijk anders overeengekomen, warden bij gewone meerderheid beslist.

Artikel 27

Een bestuurder kan zich door een andere bestuurder laten vervangen, maar niemand mag meer dan één volmacht hebben.

Artikel 28

Van elke vergadering wordt een verslag opgemaakt, dat door de voorzitter wordt goedgekeurd en ondertekend.

Artikel 29

De raad bestuurt en vertegenwoordigt de vereniging bij alle gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen. Hij treedt op als eiser of verweerder in alle rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen. Hij is bevoegd voor alle handelingen van beheer en beschikking met inbegrip van het vervreemden of niet-vervreermden van roerende of onroerende goederen, het hypothekeren, het lenen en uitlenen, voor om het even welke termijn, van alle handels- en bankverrichtingen, het opheffen van hypotheken en de doorhaling van inschrijvingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2011- Annexes du Moniteur belge

" MOD 2.2

Artikel 30

De Raad van Bestuur benoemt en ontslaat de leden van het personeel en bepaalt hun statuut.

Artikel 31

De Raad van Bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig oordeelt. De raad kan één of meer personen aanstellen, al dan niet leden van de raad van bestuur, belast met het dagelijks bestuur.

Deze perso(o)n(en) dragen de titel van afgevaardigd- bestuurder en treden alleen op. De afgevaardigd bestuurder kan onder andere de vereniging geldig vertegenwoordigen tegenover het Bestuur der Postcheques, banken, spaarkassen en andere financiële instellingen of alle derden o.a. verzekeringsmaatschappijen

De afgevaardigd- bestuurder wordt voor onbepaalde duur benoemd en kan ten allen tijde worden ontslagen als afgevaardigd- bestuurder wanneer minstens de helft van de leden van de Raad van Bestuur daartoe beslist.

Artikel 32

Ten aanzien van alle handelingen die het dagelijks bestuur overschrijden wordt de vereniging geldig vertegenwoordigd door de voorzitter van de Raad van Bestuur, samen handelend met de afgevaardigd-bestuurder.

Titel 5.Commissarissen

Artikel 31

Indien de vereniging overeenkomstig artikel 17 § 5 van de wet van 27 juni, zoals gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002, ertoe genoodzaakt is, zal zij één commissaris aanstellen. Deze zal worden benoemd door de Algemene Vergadering bij gewone meerderheid.

Titel 6.Boekjaar - financieel beheer - ontbinding

Artikel 33

Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december. Rekeningen en begrotingen worden eventueel door bemiddeling van de penningmeester, door de Raad van Bestuur voorbereid en ter goedkeuring voorgelegd aan de Algemene Vergadering.

Artikel 34

Behoudens bij gerechtelijke ontbinding en bij ontbinding van rechtswege, kan slechts tot vrijwillige

ontbinding worden besloten door de Algemene Vergadering, onder dezelfde voorwaarden als die welke betrekking hebben op de wijziging van het doel of de doeleinden van de vereniging.

Bij besluiten tot ontbinding worden één of meer vereffenaars benoemd.

Welke ook de oorzaken zijn van ontbinding, moeten de netto activa besteed worden aan een vereniging met een gelijkaardig doel.

Artikel 35

Voor alle niet behandelde punten in deze statuten wordt verwezen naar de wet van 27 juni 1921 zoals gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002.

Door volgende stichters:

-Vanbrabandt Patrick, geboren te Kortrijk op 13 januari 1973, wonende te Doolaegepark 38 te 9070 Heusden

-Temmerman Anouk, geboren te Kisantu (Congo) op 25 januari 1972, wonende te Doolaegepark 38 te 9070

Heusden

-De Stoop Carlos, geboren te Waregem op 1 maart 1952, wonende te Kerkstraat 80 te 9070 Destelbergen

MOD 2.2

uik B -

De Raad van Bestuur is als volgt samengesteld:

-Vanbrabandt Patrick, geboren te Kortijk op 13 januari 1973 wonende te Doolaegepark 38 te 9070 Heusden -Temmerman Anouk, geboren te Kisantu (Congo) op 25 januari 1972, wonende te Doolaegepark 38 te 9070 Heusden

De Raad van Bestuur heeft onder zijn bestuurders de mandaten als volgt verdeeld:

-Vanbrabandt Patrick, voorzitter, geboren te Kortrijk op 13 januari 1973, wonende te Doolaegepark 38 te 9070 Heusden

-Temmerman Anouk, penningmeester/secretaris geboren te Kisantu (Congo) op 25 januari 1972, wonende te Doolaegepark 38 te 9070 Heusden

Gedaan te Bornem op 07/03/2011

In 2 originele exemplaren conform artikel 2, laatste lid, V&S-wet

Vanbtabandt Patrick

Bestuurder

. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2011- Annexes du Moniteur belge

16/06/2015
ÿþ ~I ~~~ ~t,~~.~_." MOD 22

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

J111uMN150 wu~~iiai

252+

11

0 5 -06- 2015

e7fL:.. i à ., ~a"~ Lrd[il, , ~ ~i , '{ ,I

Lifr~fY~?r~,~~i2'" ~`.~ ~e'',k-1" -k,

, i;,. 3ti~1~_~" . _Lt

~-.--.-r...1.... ~....~ ~ ."

Ondernemingsnr : 0835.747.644

Benaming

(voluit) : CARYA GROUP CARES

(verkort)

Rechtsvorm : Vereniging Zonder Winstoogmerk

Zetel : Cesar Van Kerckhovenstraat 110/5, 2880 Bornem

Onderwerp akte : wijziging maatschappelijke zetel

Blijkt uit het verslag Inzake de adreswijziging d.d. 2710512015.

Hierbij wordt beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Cesar Van Kerckhovenstraat 11015 te

2880 Bornem naar 5choonmansveld 48, i.z. Puurs 534 te 2870 Puurs en dit met ingang vanaf 12 juni 2015.

Patrick Van Brabandt

Voorzitter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
CARYA GROUP CARES, AFGEKORT : CGC

Adresse
CESAR VAN KERCKOVENSTRAAT 110 2880 BORNEM

Code postal : 2880
Localité : BORNEM
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande