CASMAER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CASMAER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 449.394.466

Publication

10/03/2014
ÿþ mod 11.1

:.,+.,.~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i~~c./~~}~' cie l° von do Rethtbt~ ~r.L ~4! , i'1ÀSV Van t~~rhaT C - e j~fl,op

2 ? FEB. 2014

Griffie

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

1

Ondernemingsnr : 0449.394.466

Benaming (voluit) : CASMAER

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Aldegondiskaai 10 bus 52

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING: BESLISSING TOT TOEKENNING VAN EEN TUSSENTIJDS DIVIDEND -KAPITAALSVERHOGING IN HET KADER VAN ARTIKEL 537WIB 1992 DOOR INBRENG VAN EEN SCHULDVORDERING- AANPASSING STATUTEN

Uit een akte verleden voor Wouter NOUWKENS, notaris te Malle (Oostmalie), Antwerpsesteenweg;

93, op 17 december 2013, geregistreerd op het registratiekantoor van Zandhoven op 23/12/2013, boek 130, blad 33, vak S. Ontvangen: ¬ 50,00. Getekend: de E.a. inspecteur W. LAUREYS; blijkt dat'; de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CASMAER", met éénparigheid de volgende beslissing heeft genomen: ;1.Beslissing tot het toekennen van een tussentijds dividend

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat huidige kapitaalsverhoging gebeurt in het kader van de overgangsmaatregel bepaald in artikel 537 WIB 1992.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat de belaste reserves zoals ten; laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, (zijnde de belaste reserves zoals deze blijken uit de goedgekeurde jaarrekening afgesloten per 31= december 2011).

Vervolgens beslissen de aandeelhouders met eenparigheid van stemmen een tussentijds dividend;

uit te keren onder de voorwaarden van artikel 537 WIB 1992 voor een bruto bedrag van een; miljoen honderd en vijfduizend vijfhonderd vijfenvijftig euro zesenvijftig cent (¬ 1.105.555,56) ¬ .

Alle aandeelhouders beslissen elk individueel dat zij deze dividenduitkering willen inbrengen in het; kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten; bedrage van tien procent (10 %) van het tussentijds dividend.

(...)

2.Kapitaalsverhoging

Verslagen

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van de verslagen opgemaakt door de zaakvoersters en door de bedrijfsrevisor over de voorgestelde inbreng in natura, over de toegepaste schattingswijzen en over de als tegenprestatie verstrekte vergoeding in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen bij de kapitaalverhoging door niet-geldelijke inbreng evenals; de aanwending van het nettobedrag van het tussentijds dividend aangewend voor deze;

kapitaalverhoging in toepassing van artikel 537 WIB 1992.

De aandeelhouders verklaren voorafgaandelijk dezer in kennis gesteld te zijn van deze verslagen en

er geen opmerkingen op te formuleren.

Het besluit van het verslag opgesteld door mevrouw Ann Willekens , bedrijfsrevisor, luidt als volgt: "Ondergetekende, Ann Willekens, bedrijfsrevisor met kantoor te 1910 kampenhout, Sparrendreej'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De inbreng in natura voor een bedrag van 995.000,00 ¬ door mevrouw Stéphanie Cassimon en mevrouw Sandra Maertens, ter gelegenheid van de kapitaalverhoging bij de BVBA CASMAER, bestaat uit een schuld in rekening courant voortvloeiend uit de schuld ontstaan door de uitkering van een nettodividend ten opzichte van de voornoemde personen.

Ons verslag werd opgesteld onder de cumulatieve opschortende voorwaarden:

-de algemene vergadering van 17 december 2013 heeft vooraf besloten tot de kapitaalverhoging beoogd in onderhavig verslag tot toekenning van een dividend ten belope van 1.105.555,56 EUR in toepassing van artikel 537 WIB 1992 bedoelde procedure

-de algemen vergadering heeft besloten om het dividendbedrag na aftrek van de in artikel 537W1B 92 bedoelde roerende voorheffing van 10 %, op te nemen in de kolom 'credit' van een schuldrekening op naam van mevrouw Stéphanie Cassimon en mevrouw Sandra Maertens.

Tot besluit van mijn controlewerkzaamheden en onder de hierboven beschreven cumulatieve opschortende voorwaarden ben ik van oordeel dat:

-de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap ui te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheng van 10 %.

-de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid

-dat de door de partij weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en de waardebepalingen waartoe deze methode leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde (desgevallend met het agio) van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat deze niet overgewaardeerd is. -de tegenprestatie voor de inbreng van 995.000,00 EUR bedraagt 2.852 nieuw te creëren aandelen van de BVBA CASMAER, die worden toegekend aan mevrouw Stéphaniie Cassimon (2.757 aandelen) en mevrouw Sandra Maertens (95 aandelen) overeenkomend met hun inbreng in natura van 995.000,00 FUR.

De conclusies van dit verslag zijn geldig onder voorbehoud dat er geen debet rekening courant bestaat ten opzichte van de inbrenger op datum van de voorgestelde transactie waardoor eventueel schuldvergelijking dient et worden gemaakt tussen deze debet rekening-courant en de rekening-courant dividend.

Ondergetekende wenst eraan te herinneren dot zij volgens de normen inzake inbreng in natura van het instituut Der bedrijfsrevisoren geen uitspraak doet omtrent de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan ter goeder trouw

Kampenhout,1 december 2013

Ann Willekens, Bedrijfsrevisor BVBA,

Vertegenwoordigd door

Ann Willekens

Bedrijfsrevisor"

De verslagen van de zaakvoersters en van de bedrijfsrevisor worden samen met een uitgifte van de akte neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Kapitaalverhoging door niet-geldelijke inbreng

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met negenhonderd vijfennegentigduizend euro (¬ 995.000,00) om het kapitaal van vierenzeventigduizend driehonderd achtenzestig euro zes cent (¬ 74 368.06) te verhogen tot een miljoen negenenzestigduizend driehonderd achtenzestig euro zes cent (¬ 1069 368.06) door inbreng in natura met creatie van tweeduizend achthonderd tweeënvijftig (2852) nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, zijnde het bedrag van het hiervoor vermelde onder de voorwaarden van artikel 537 W.I.B 1992 netto uitgekeerde dividend, waarop zal ingeschreven worden door een niet-geldelijke inbreng van een schuldvordering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

4,*> ~ oor- mod 11.1

De nieuwe aandelen zijn van dezelfde aard en hebben dezelfde rechten ais de bestaande aandelen en zullen in de winst van de vennootschap delen vanaf de realisatie van de kapitaalverhoging De aandeelhoudsters verklaren dat zij deze kapitaalverhoging onderschrijven en volstorten in verhouding tot haar huidig aandelenbezit, zodat de onderlinge verhouding tussen de aandeelhoudsters en het gewicht van haar respectievelijke aandelen ongewijzigd blijft en geen enkele aandeelhouder benadeeld of bevoordeeld wordt.

3.Vaststelling van de kapitaalverhoging  vaststelling verwezenlijking kapitaalverhoging. De algemene vergadering stelt met eenparigheid van stemmen vast dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt werd zodat het kapitaal een miljoen negenenzestigduizend driehonderd achtenzestig euro zes cent (¬ 1 069 368.06) bedraagt, en verdeeld wordt in drieduizend honderd tweeënvijftig (3152) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

4.Aanpassing van de statuten aan de genomen beslissing

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de genomen beslissing die voorafgaat, beslist de algemene vergadering de statuten aan te passen als volgt:

Artikel 5 van de statuten zal voortaan luiden ais volgt:

"Het geheel geplaatste maatschappelijke kapitaal van de vennootschap bedraagt een miljoen negenenzestigduizend driehonderd achtenzestig euro zes cent (¬ 1 069 368.06). Het is verdeeld in drieduizend honderd tweeënvijftig (3152) gelijke aandelen zonder nominale waarde ieder vertegenwoordigend een gelijke fractiewaarde van het kapitaal"

5.Coórdinatie van de statuten

De algemene vergadering verleent aan notaris Nouwkens alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zaken.

Voor beknopt uittreksel, Wouter Nouwkens, notaris te Malle (Oostmalle).

Samen hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

-verslag van de zaakvoerder

-verslag bedrijfsrevisor

-lijst publicatiedata

-coördinatie

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

29/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.05.2013, NGL 24.07.2013 13344-0190-012
09/07/2013
ÿþ Mod Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i I

*13109 2'

Neergelegd ler gaie van de RochibePt van Koophandel le Antvierpen, op

2 8 JUNi 2013

Griffie

Ondernemingsar : 0449.394.466

Benaming

(voluit) : CASMAER

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2000 Antwerpen, Sint-Aldegondiskaal 10 bus 52

(volledig adres)

Onderwerp akte : OMZETTING - VORM - AANDELEN

Er blijkt uit akte verleden voor notaris Gauthier Clerens te Mechelen op 25 maart 2013 dat de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "CASMAER' , waarvan de maatschappelijke zetel is gevestigd te 2000 Antwerpen, Sint-Aldegondiskaai 10 bus 52, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummer 0449.394.466, opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Paul Kuijpers te Leuven-Heverlee op twaalf februari negentienhonderd drieënnegentig, bekend gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vier maart daarna, onder nummer 930304-301 en waarvan de statuten voor het laatst notarisel werden gewijzigd op vijf juli tweeduizend en vijf ingevolge akte verleden voor mij, notaris, bekend gemaakt In de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van achtentwintig juli daarna onder nummer 0109114 met unanimiteit van stemmen volgende beslissingen hebben genomen:

BESLISSING EEN

De algemene vergadering stelt vast dat de aandelen aan toonder reeds werden omgezet in aandelen op naam op de bijzondere algemene vergadering van twintig december tweeduizend en elf onder het voorzitterschap van mevrouw Maertens Sandra,

BESLISSING TWEE

Met algemene stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag door de raad van bestuur dat het voorstel tot omvorming van de vennootschap toelicht en van het verslag door B.V.B.A Ann Willekens Bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door mevrouw Ann Willekens, aangewezen door de raad van bestuur, over de staat waarop het actief en het passief van de vennootschap werden samengevat afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf, hetzij minder dan drie maanden tevoren. De aanwezige aandeelhouders erkennen kennis te hebben genomen van deze beide verslagen, welke aan deze akte worden ge-hecht, samen een gehele bijlage vormend, als dusdanig te registreren.

De besluiten van het verslag van voornoemd bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"Ondergetekende, Ann WILLEKENS, bedrijfsrevisor met kantoor te 1910 Kampenhout, Sparrendreef 27, verklaart dat :

In overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek Vennootschapsrecht, heb ik de activa- en passivabestanddelen, afgesloten per 31 december 2012, van de naamloze vennootschap CASMAER, met zetel te 2000 Antwerpen, Sint-Aldegondiskaai 10 bus52, aan een revisoraal nazicht onderworpen, en dit met het oog op de omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Mijn werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2012 die het bestuursorgaan van de vennootschap de NV CASMAER heeft opgesteld, heeft plaatsgehad, Uit mijn werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Dit onder voorbehoud dat de onroerende goederen vrij en onbelast zijn en dat de deelneming in de NV Immo-Paka ten belope van 500.000,00 EUR niet overgewaardeerd is.

Tevens onthoudt ondergetekende zich om een uitspraak te doen met betrekking tot de mogelijke financiële weerslag van lopende fiscale procedures.

Ondergetekende werd op datum van de opstelling van dit verslag nog niet in het bezit gesteld van de geregistreerde akte met betrekking tot de erfpachtrechten en opstallen op de grond gelegen te Nieuwpoort.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondergetekende heeft de volledige volstorting van het kapitaal niet kunnen nagaan.

L

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het netto-actief volgens deze staat, ten belope van 1.210215,13 EUR, is groter dan het maatschappelijk kapitaal van 74.368,06 EUR. Het positief verschil van het netto-actief ten opzichte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt 1.135.847,07 EUR.

Gedaan te goeder trouw,

Kampenhout, 21 maart 2013.

Ann Willekens Bedrijfsrevisor B.V.B.A.,

Vertegenwoordigd door

Ann Willekens

Bedrijfsrevisor«

Het verslag van de raad van bestuur blijft als bijlage bij deze akte gevoegd, een gehele bijlage vormend niet het verslag van de bedrijfsrevisor.

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de vorm van een BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID aan te nemen. De activiteit en het maatschappelijke doel blijven ongewijzigd.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de comptabiliteit die door de naamloze vennootschap werden gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondememingsnummer 0432.798.360.

De omvorming geschiedt op basis van het actief en het passief van de vennootschap afgesloten eenendertig december tweeduizend en twaalf.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de naamloze vennootschap worden ondersteld verricht te zijn door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekening.

BESLISSING DRIE

De vergadering stelt de statuten van de BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE

AANSPRAKELIJKHEID vast:

A. NAAM - DUUR - ZETEL - DOEL

ARTIKEL EEN - NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "CASMAER". De benaming van de vennootschap zal gebezigd worden in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven en orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, en daarbij steeds onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid", of door hun afkorting "bvba", en door het woord "rechtspersonenregister" of zijn afkorting "RPR'", gevolgd door het ondernemingsnummer.

ARTIKEL TWEE - DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De wetsbepalingen betreffende de ontbinding en de opzegging van een vennootschapscontract zijn niet van toepassing. Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijzingen, zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL DRIE - ZETEL

De vennootschap is gevestigd te 2000 Antwerpen, Sint-Aldegondiskaai 10 bus 52.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gedeelte van het land, mede

in Brussel bij besluit van de zaakvoerders.

ARTIKEL VIER - DOEL

De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van alle beheers- en financiële activiteiten en meer in het

bijzonder

Het verlenen van diensten in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van alle

aard, onder meer op het vlak van administratie, boekhouding, management, bedrijfsorganisatie en informatica.

Het waarnemen van de functie van bestuurder in ondernemingen en vennootschappen.

Het nemen en beheren van belagen en participaties in ondernemingen en vennootschappen.

Het verwerven, vervreemden en beheren van beleggingsgoederen allerhande.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, op gelijk welke wijze, rechtstreeks of

zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en

. -1 L"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband hout met bovengenoemd doel of wat van aard is verwezenlijking ervan te bevorderen.

Wanneer de vennootschap in de toekomst het bestuur zou waarnemen van een andere vennootschap, dient de eerste hiertoe een vaste vertegenwoordiger te benoemen onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers, zoals bepaald in het Wetboek van Vennootschappen. De besturende vennootschap brengt de bestuurde vennootschap op de hoogte van haar keuze. De bestuurde vennootschap meldt dit middels de gepaste formulieren in het vennootschapsdossier van de Griffie van de Rechtbank van Koophandel en publiceert dit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad,

Deze vaste vertegenwoordiger wordt dan belast met de opdracht in naam en voor rekening te handelen van de vertegenwoordigende rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger is burgerrechtelijk en strafrechtelijk aansprakelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag haar vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

B. KAPITAAL EN AANDELEN

ARTIKEL VIJF - KAPITAAL

Het geheel geplaatste maatschappelijke kapitaal van de vennootschap bedraagt vierenzeventigduizend driehonderd achtenzestig euro zes cent (¬ 74.368,06). Het is verdeeld in driehonderd (300) gelijke aandelen zonder nominale waarde ieder vertegenwoordigend een gelijke fractiewaarde van het kapitaal.

ARTIKEL VIJF BIS - VERENIGING VAN ALLE AANDELEN IN EEN HAND

Telkens alle aandelen in één hand verenigd zijn, zal de vennootschap de regels volgen dewelke in de wetgeving en in onderhavige statuten voorzien zijn voor de éénpersoonsvennootschap.

Een natuurlijke persoon kan de enige vennoot zijn en blijft beperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. Hij kan de enige vennoot zijn van meerdere bvba's. Hij verliest evenwel het voordeel van de beperkte aansprakelijkheid voor de navolgende bvba's waarin hij enige vennoot wordt, behalve wanneer de aandelen in zulke vennootschap wegens overlijden aan hem zijn overgegaan.

Een rechtspersoon kan de enige vennoot zijn doch wordt geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn handen, tot een nieuwe vennoot wordt opgenomen of tot de bekendmaking van de ontbinding van de vennootschap.

ARTIKEL ZES -WIJZIGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal kan slechts besloten worden door de buitengewone algemene vergadering ten overstaan van een notaris en in geval van agio moet dat volledig worden volgestort bij de inschrijving.

Bij elke kapitaalverhoging:

- door inbreng in speciën, dienen de regels, voorgeschreven door de vennootschappenwetgeving inzake voorkeurrecht geëerbiedigd te worden.

Op aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals hiervoren is bepaald, kan slechts worden ingeschreven door de personen die krachtens de huidige statuten de aandelen kunnen verkrijgen, behoudens instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drielvierden kapitaal bezitten bij intekening door andere personen,

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het recht van voorkeur toe aan de vruchtgebruiker, en kan deze op de nieuwe aandelen intekenen met eigen middelen tenzij anders tussen naakte eigenaar en vruchtgebruiker werd overeengekomen.

De nieuwe verkregen aandelen behoren in voile eigendom toe aan de vruchtgebruiker, mits een eventuele vergoeding aan de blote eigenaar voor het uitoefenen van het voorkeurrecht.

Laat de vruchtgebruiker het recht van voorkeur onbenut, dan kan de blote eigenaar op de nieuwe aandelen intekenen met eigen middelen. De aandelen die deze laatste alzo verkrijgt, zijn met vruchtgebruik bezwaard.

Inbreng in natura: ingeval van inbreng in natura dienen de bepalingen van de vennootschappenwetgeving nageleefd te worden.

Aandelen die geheel of gedeeltelijk overeenstemmen met inbrengen in natura moeten onmiddellijk worden volgestort.

ARTIKEL ZEVEN - KAPITAALVERM1NDERING

De buitengewone algemene vergadering kan ten overstaan van een notaris besluiten tot een kapitaalvermindering, indien de oproeping tot deze vergadering het doel van de kapitaalvermindering en de wijze waarop ze zal gebeuren, vermeldt.

Bij iedere kapitaalvermindering moeten de aandeelhouders die zich in gelijke omstandigheden bevinden, gelijk behandeld worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL ACHT - KAPITAALVERLIES

Bij vermindering van het netto-actief tot minder dan de helft, respectievelijk eenlvierde van het maatschappelijk kapitaal, dienen de bepalingen terzake, voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen, nageleefd te worden.

ARTIKEL ACHT/BIS - AANDELEN OP NAAM - REGISTER - OVERDRACHT

De aandelen zijn steeds op naam,

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, waarin worden aangetekend,

1, nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het getal van de hem

toebehorende aandelen;

2. de gedane stortingen;

3, de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de

overdrager en de ovememer in geval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder en de

rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Naar aanleiding van de inschrijving in het aandelenregister, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs

hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend,

ARTIKEL NEGEN - OVERDRACHT VAN AANDELEN ONDER DE LEVENDEN

a. de aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden dan met instemming van de andere vennoot of vennoten.

Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden aan een vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of aan bloedverwanten in de rechte lijn van de overdrager.

b, de vennoot die één of meer aandelen wil overdragen moet van zijn voornemen aan de vennoten kennis geven bij een aangetekende brief, waarin hij de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de daarvoor geboden prijs.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen de drie maanden te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hun bij aangetekende brief toegezonden, zullen zij geacht warden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

c. tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open.Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen drie maanden, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden. Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het recht van voorkeur overeenkomstige toepassing,

d. in dit geval zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de laatst gekende balanswaarde op de dag van de overdracht.Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen.De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beinvloeden, en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap.Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derdedeskundige die, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, zal worden aangewezen door de vaarzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de venncotschap gevestigd is.Tegen de beslissing van de derdedeskundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde, op de hierboven bepaalde wijze, definitief zal zijn vastgesteld,Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen rechtens.

De bepalingen inzake overdracht onder levenden zijn van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

ARTIKEL TIEN - OVERGANG VAN AANDELEN BIJ OVERLIJDEN

a) Ingeval van overlijden van een vennoot, kunnen zijn aandelen niet overgaan op zijn erfgenamen of legatarissen, dan met toestemming van de andere vennoot of vennoten. De aandelen van de overleden vennoten kunnen bij voorkeur overgenomen worden door de overlevende vennoten, mits de tegenwaarde te betalen, waarvan sprake hierna.

De erfgenamen of legatarissen die geen deelgenoot kunnen worden, hebben het recht op de tegenwaarde van de aandelen in overgang, Deze tegenwaarde wordt vastgesteld en uitbetaald volgens de.modaliteiten zoals voorbepaald.

b) Ingeval van overgang door erfenis van aandelen op twee of meer rechtverkrijg ers, zal door deze laatsten binnen de zes maanden aan de vennootschap moeten meegedeeld worden, welke erfgenaam als eigenaar zal optreden.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden,

ARTIKEL ELF - VERKRIJGING VAN EIGEN AANDELEN

De vennootschap kan hetzij zelf, hetzij door personen die in eigen naam maar voor rekening van de vennootschap handelen, door inkoop of ruiling geen eigen aandelen verkrijgen dan volgens de regels terzake voorzien door de vennootschappenwetgeving.

Het in pand nemen van haar eigen aandelen door de vennoten zelf of door een persoon die in eigen naam maar voor rekening van de vennootschap handelt, wordt met een verkrijging gelijkgesteld. Niettegenstaande

' '

L

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

elke anders luidende bepaling kunnen noch de vennootschap, noch de in naam maar voor rekening van de vennootschap optredende persoon het stemrecht uitoefenen dat is verbonden aan de aandelen die hen in pand zijn gegeven.

ARTIKEL TWAALF

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid der ven-noten, mag geen middelen voorschieten,

leningen toestaan of zekerheden stellen met het oog op de verkrijging van haar aandelen door derden,

ARTIKEL DERTIEN - ONVERDEELBAARHEID - SPLITSING

De maatschappelijke aandelen zijn onverdeelbaar tegenover de vennootschap die slechts één eigenaar per aandeel kent.

De mede-eigenaars van de onverdeelde aandelen zijn verplicht zich te laten vertegenwoordigen door één enkele van hen genoemd bij schriftelijke overeenkomst of bij gebrek daaraan, door de heer Voorzitter der Handelsrechtbank, op aanvraag der meest gerede partij.

Zolang zulkdanige aanwijzing niet geschied is, kan de uitoefening der aan de aandelen verbonden rechten geschorst worden,

Ingeval van splitsing van een aandeel in naakte eigendom en vruchtgebruik, zal in ieder geval het stemrecht in de algemene vergadering toekomen aan de houder van het vruchtgebruik, behoudens de gevallen waarin beraadslaagd en besloten wordt omtrent materies die de positie van de naakte eigenaar kunnen benadelen of verzwakken. In zulkdanig geval zal de uitoefening der lidmaatschapsrechten, verbonden aan de betreffende aandelen, toekomen aan de naakte eigenaar, en ingeval van meerdere naakte eigenaars, geregeld worden zoals voorzien in het tweede en derde lid van onderhavig artikel.

C. BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

ARTIKEL VEERTIEN - BENOEMING - ONTSLAG

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Er kan een statutaire zaakvoerder benoemd worden die slechts kan worden ontslagen met éénpang goedvinden der vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de buitengewone algemene vergadering ten overstaan van een notaris met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

ARTIKEL VIJFTIEN - BEZOLDIGING - ONKOSTEN

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd of onbezoldigd. De opdracht wordt kosteloos vervuld, zolang

de algemene vergadering, daartoe bij uitsluiting bevoegd, niet uitdrukkelijk een bezoldiging heeft toegekend.

ARTIKEL ZESTIEN - INTERN BESTUUR - BEPERKINGEN

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De eventuele beperkingen kunnen tegen de derden niet worden ingeroepen, zelfs indien ze openbaar zijn gemaakt.

ARTIKEL ZEVENTIEN - EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. De vennootschap is ten overstaan van derden gebonden door rechtshandelingen, welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij ze aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

ARTIKEL ACHTTIEN - BIJZONDERE VOLMACHTEN

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Een algemene opdracht is verboden. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

De zaakvoerders kunnen één of meer onder hen de bevoegdheid verlenen om alleen of gezamenlijk de vennootschap te vertegenwoordigen en deze bepaling kan tegen derden worden ingeroepen onder de voorwaarden bepaald in de vennootschappenwetgeving,

ARTIKEL ACHTTEEN BIS - TEGENSTRIJDIG BELANG - VERBOD OPGELEGD AAN DE ZAAKVOERDER Is er een college van zaakvoerders, dan is het lid van het college dat bij een verrichting een tegenstrijdig vermogensrechtelijk belang heeft met de vennootschap, gehouden de vennootschappenwetgeving na te leven.

' "1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de verrichting mag slechts door een lasthebber ad hoc voor rekening van de vennootschap worden gedaan.

Indien de enige zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Het is de zaakvoerder uitdrukkelijk verboden, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen te hebben in zaken welke met de vennootschap zouden kunnen concurreren, behoudens uitdrukkelijk akkoord van de algemene vergadering.

D. TOEZICHT

ARTIKEL NEGENTIEN - BENOEMING EN BEVOEGDHEID

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap met toepassing van desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen niet verplicht is een of meer commissarissen te benoemen. De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant. Zij kunnen ondermeer ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap. In het tegenovergesteld geval moet het toezicht opgedragen worden aan een commissaris, die door de algemene vergadering wordt benoemd onder de leden van het Instituut der bedrijfsrevisoren en die bevoegd is zoals bepaald in de vennootschappenwetgeving.

E. ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL TWINTIG - GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden

bijeengeroepen op de laatste maandag van de maand mei om tien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

ARTIKEL EENENTWINTIG - BEVOEGDHEID VAN DE GEWONE EN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING

De gewone en de bijzondere algemene vergadering zijn bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van; de benoeming en het ontslag van de zaakvoerders en in voorkomend geval van de commissarissen, de vaststelling van het salaris van de zaakvoerders en in voorkomend geval van de commissarissen, het Instellen van de vennootschapsvordering tegen de zaakvoerders en de commissarissen, het verlenen van kwijting, de vaststelling van de jaarrekening, de bestemming van de beschikbare winst.

De bijzondere algemene vergadering is inzonderheid bevoegd om volgens de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen de quasi-inbreng goed te keuren.

ARTIKEL TWEEENTWINTIG - BEVOEGDHEID VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen in de statuten, en met name te besluiten tof, ongevraagd ontslag van de statutaire zaakvoerder om gewichtige redenen, vervroegde ontbinding van de vennootschap en in voorkomend geval verlenging van haar duur, voor zover er een beperking bestaat, verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal, fusie met één of meer vennootschappen, wijziging van het doel van de vennootschap, omzetting van de vennootschap in een vennootschap met een andere rechtsvorm,

ARTIKEL DRIEENTWINTIG - BIJEENROEPING - BEVOEGDHEID - VERPLICH-TING - VERLOOP

De zaakvoerders en in voorkomend geval de commissarissen kunnen zowel een gewone algemene vergadering (jaarvergadering) als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag. De zaakvoerders en de commissarissen zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één-/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproeping tot een algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding der verslagen, De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen die er om verzoeken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder en de eventuele commissaris geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen.

Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

ARTIKEL VIERENTWINTIG - VERTEGENWOORDIGING VAN VENNOTEN

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Er mag gebruik gemaakt worden van schriftelijke stemprocedures voor zover voorzien de vennootschappenwetgeving.

ARTIKEL VIJFENTWINTIG - STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in het volgend artikel is bepaald.

ARTIKEL ZESENTWINTIG - SCHORSING VAN HET STEMRECHT

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het

stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt eveneens geschorst.

ARTIKEL ZEVENENTWINTIG  AANWEZIGHEIDSLIJST - NOTULEN

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt.

F. INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE - WINSTVERDELING

ARTIKEL ACHTENTWINTIG - BOEKJAAR - JAARREKENING

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari en eindigt op eenendertig december van ieder

jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening en handelt verder naar voorschrift van het Wetboek van Vennootschappen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel.

Nà goedkeuring van de balans, beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerders en eventuele commissaris te verlenen kwijting.

ARTIKEL NEGENENTWINTIG -BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden. Verder dient gehandeld naar de voorschriften van de vennootschappenwetgeving.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt,

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen, Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

G. ONTBINDING - VEREFFENING

ARTIKEL DERTIG - ONTBINDING EN VEREFFENING

De vennootschap kan slechts ontbonden worden, behoudens door de rechter, zoals bepaald in artikel twee.

ARTIKEL EENENDERTIG - BENOEMING VAN VEREFFENAARS

De vereffenaars treden pas in functie na homologatie door de rechtbank van Koophandel, zoals voorzien in

het Wetboek van Vennootschappen.

'

ARTIKEL TWEEENDERT1G - BEVOEGDHEDEN VAN VEREFFENAARS

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vernield in het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de

algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

De vereffening van de vennootschap gebeurt in toepassing van de voorschriften van het Wetboek van

Vennootschappen.

H. KEUZE VAN WOONPLAATS

ARTIKEL DRIEENDERTIG

Alle zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden geacht voor de hele duur van hun taak woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap en de verantwoordelijkheid van hun toezicht.

Voor alles wat niet voorzien is in de onderhavige statuten geldt het Wetboek van Vennootschappen ingegaan op zes februari tweeduizend en één.

BESLISSING VIER - OVERGANGSBEPALINGEN

ONTSLAG EN BENOEMING

Er wordt door de algemene vergadering ontslag gegeven aan de bestuurders van de voormalige naamloze

vennootschap:

-Mevrouw CASSIMON Stéphanie, voornoemd;

-Mevrouw MAERTENS Sandra, voornoemd.

Wordt ais niet-statutaire zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid benoemd:

Mevrouw CASSIMON Stéphanie, voornoemd, die verklaart dit zaakvoerderschap te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige verbodsbepaling die zich daarentegen verzet.

Wordt als statutaire zaakvoerder der BVBA benoemd: mevrouw Sandra Maartens, voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet getroffen wordt door enige verbodsbepaling die zich daartegen verzet.

BEZOLDIGING

Het ambt van de zaakvoerder is onbezoldigd.

BESLISSING VIJF - MACHTIGING

Bijzondere volmacht wordt verleend aan Gorris Accountants BVBA met zetel te 2220 Heist-op-den-Berg, Boudewijnlaan 34, met recht van indeplaatsstelling, om in naam en voor rekening van de vennootschap, aile formaliteiten te vervullen aangaande de inschrijving, latere wijzigingen en de doorhaling bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en alle andere officiële instanties en administraties, alsmede alle andere formaliteiten te vervullen in verband met fiscale en sociale wetgeving,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Gauthier Clerens

Tegelijk hiermee neergelegd, expeditie akte, formulier I en formulier Il

Voor-

behouden aan heet Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

I.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/12/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

jn ~~i~~~t~~r `~ ~n~ fie.

1*~YnR~ ,: s }._~ i3'Î1+ ~{~ 7 pn

~JV';i ~, t+ii..,.S ; 3 T ~Ei~ls7~~,[e/ç+l

,'71r,iiw~:i :~

?S~ü;s

'1 S DEC. Zegriine

Voor. behoudt aan jee Belgisc Staatsml I1 ~I

111111



L ~

Ondernemingsnr : 0449.394.466

Benaming

(voluit) : CASMAER

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Sint Aldegondiskaai 10 bus 52, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag 2 bestuurders, verlenging mandaat bestuurder, aanstelling bestuurder en gedelegeerd-bestuurder, bekrachtiging van alle bestuursdaden

Ingevolge de bijzondere algemene vergadering van 28,11.2012 werden er volgende beslissingen genomen

Ontslag van de 2 bestuurders Coopman Guido, Lelielaan 30, 3191 Hever en Van Haesendonck Gerda,. Westdijk 6, 1880 Kapelle op den Bos.

Verlenging mandaat bestuurder voor 6 jaar van Sandra Maertens, Sint Aldegondiskaai 10 bus 52, 2000 Antwerpen.

Aanstelling bestuurder en gedelegeerd-bestuurder van Cassimon Stéphanie, Sint Ardegondiskaai 10 bus 52, 2000 Antwerpen.

Bekrachtiging van alle bestuursdaden gesteld door Sandra Maertens sinds 30.06.2010 tot op 28.11.2012,

Cassimon Stéphanie

gedelegeerd-bestuurder



1 Bijlagen Irij het Belgisch StaatsblItt 20/12/2012 =Annexes du Moniteur belgè





Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(ojn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : l'laarn en handtekening.

24/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.05.2012, NGL 22.10.2012 12613-0093-013
27/12/2011
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

':Jni,!aí neminGSr:}ry . 0449,394.466

~ÿ~_ ~6" .vi ~~!_.6^.

Ft,t i~ tr CASMAER :

fileorgelesd Per griffie tran de echtbank koophandel te Antwerpen, op

111 DDC, 2011

*11194090*

Id

Recntsvorm : Naamloze Vennootschap

Zeel : Borzestraat 21 bus 1 - 2000 Antwerpen

1t~liec~ ~2à,.? ,

rp;: wijziging adres maatschappelijke zetel

Ingevolge de bijzondere algemene vergadering van 22 november 2011 werd er volgende beslissing genomen :

het adres van de maatschappelijke zetel is vanaf 22 november 2011 gewijzigd naar Sint Aldegondiskaai 10 bus 52, 2000 Antwerpen.

Maertens Sandra

gedelegeerd-bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad 2'7/12" /2011- Annexes da Moniteur belge

Qp de iaetste blz. van Luicc B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrum " neusende rotai. s het,-r de. ^e so(o)r{zn1

bevoegd de rechtspersoon ten aanzie¬ , ven derd.'sre ?e c-egnrty or.ime 1

Versa : Naam en handtekening.

26/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.05.2011, NGL 20.07.2011 11318-0170-012
01/12/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 25.11.2010 10614-0090-016
20/04/2010 : LE084201
08/09/2009 : LE084201
08/07/2008 : LE084201
06/08/2007 : LE084201
28/07/2005 : LE084201
08/06/2005 : LE084201
16/06/2004 : LE084201
10/06/2004 : LE084201
06/08/2003 : LE084201
02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.05.2015, NGL 30.09.2015 15617-0307-013
04/10/2001 : LE084201
17/06/2000 : LE084201
01/01/1997 : LE84201
04/03/1993 : LE84201

Coordonnées
CASMAER

Adresse
SINR ALDEGONDISKAAI 10, BUS 52 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande