CASSELMAN

Société en commandite simple


Dénomination : CASSELMAN
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 840.359.401

Publication

19/09/2014
ÿþ4

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ONITEUR

I -09-

GISCH STA

BELGE MM .7.,..:Y"-% E r r)

"' i e:2 1. e-.' > --'

26 -08- 2i-i

ATSBLmrikolli--,.. .,,,Griffié:::

-:=t-: -.N GEL

ANtirÉN. iàicl MËCHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2014 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr 0840.359.401

Benaming

(Voluit): Casselman

(verkort)

Rechtsvorm Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel: Smoutmolendreef 28C, 2560 Kessel

(volledig adres)

Onderwerp akte Verplaasting maatschappelijke zetel

Bij beslissing van de zaakvoerder, Dhr Sander Swaan, wordt met ingang van 16 juli 2014 de maatschappelijke zetel van de vennootschap overgebracht naar: Leefdaalstraat 12 2200 Morkhoven.

Sander Swaan

De zaakvoerder

, ... . 

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

28/10/2011
ÿþ,

Mod 2.0

~l jJ1 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- I1U 1A64iiui101+Iii lui lle

behouder 11

aan het

Belgisch

Staatsblac





Ondememingsnr : c+' .. 3Sq .

Benaming

(voluit) : Casselman

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Smoutmolendreef 28C 2560 Kessel

Onderwerp akte :Oprichting

Tekst

Uittreksel uit de oprichtingsakte dd 01/10/2011

Op heden, 1 oktober 2011, zijn bijeengekomen :

1. De heer Sander Swaan, wonende te 2560 Kessel, Smoutmolendreef 28C;

2. Mevrouw Cora Rutgeerts, wonende te 2560 Kessel, Smoutmolendreef 28C.

Die een gewone commanditaire vennootschap oprichten, waarvan de naam zal luiden "Casselman" en waarvan de zetel zal gevestigd zijn te 2560 Kessel, Smoutmolendreef 28C. De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van de neerlegging van een uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Vermogen

De oprichters verklaren en erkennen dat een vermogen van 1.000,00 euro is ingebracht en

volgestort.

De volstorting is gebeurd door inbreng in geld tot beloop van 1.000,00 euro.

De inbreng in geld voor een bedrag van 950,00 euro wordt gedaan door de oprichter sub 1., waarvoor hij een deelneming in het vermogen van de vennootschap bekomt in verhouding tot haar inbreng.

De inbreng in geld voor een bedrag van 50,00 euro wordt gedaan door de oprichter sub 2.,

waarvoor zij een deelneming in het vermogen van de vennootschap bekomt in verhouding tot haar inbreng

De heer Sander Swaan neemt deel aan de oprichting als beherende vennoot voor de duur van de vennootschap. Hij is onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap.

Mevrouw Cora Rutgeerts neemt deel aan de oprichting als stille vennoot, die slechts tot beloop van haar inbreng aansprakelijk is.

De oprichters stelten vervolgens de statuten van de vennootschap vast zoals hierna volgt:

STATUTEN

Artikel 1 : Rechtsvorm - Naam - Identificatie

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap.

De naam van de vennootschap luidt "Casselman".

De vennootschap moet telkens wanneer zij haar naam gebruikt, deze laten voorafgaan of volgen

door de vermelding van haar rechtsvorm ofwel voluit geschreven ais "gewone commanditaire

vennootschap", ofwel in het kort als "Comm.V".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

"

NEERGELEGD

1 8 -10- 2011

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANDEEECHELEN

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

(=VU-4 [ - vervolg Mai 2.0

r

Verder moet de vennootschap steeds de nauwkeurige aanwijzing van haar zetel toevoegen aan haar naam en rechtsvorm, samen met de vermelding van haar ondememingsnummer.

Artikel 2 : Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2560 Kessel Smoutmolendreef 28C, en de vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (RPR) ter griffie van de rechtbank van koophandel te Mechelen.

Hij kan, bij besluit van de zaakvoerder, naar elke andere plaats binnen hetzelfde taalgebied in België worden overgebracht. ledere verandering van de zetel van de vennootschap wordt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt door toedoen van de zaakvoerder. De vennootschap kan, bij besluit van de zaakvoerder en met inachtneming van de wettelijke beschikkingen inzake het taalgebruik in België, administratieve of exploitatiezetels, dochtervennootschappen, bijkantoren en agentschappen vestigen in België en in het buitenland

Artikel 3 : Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Aan de duur van de vennootschap kan op elk ogenblik een einde gesteld worden, waardoor de

vennootschap ontbonden wordt bij besluit van de algemene vergadering genomen met

eenparigheid.

Artikel 4 : Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

1/ Het uitoefenen van een leidinggevende of adviesfunctie binnen een onderneming of organisatie; 2/ Het ter beschikking stellen van management; het voeren van bedrijfsmanagement in de meest ruime zin van het woord, daarin begrepen het uitoefenen van de functie van bestuurder of vereffenaar van vennootschappen; van het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan; het optreden als mandataris voor alle binnenlandse en buitenlandse vennootschappen; alsook het waarnemen van beheer op alle niveaus, zowel voor eigen rekening als voor rekening of in deelneming met derden.

Dit alles voor alle handels-, nijverheids- of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

3/ Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verscheidene vormen aan derden, en dit op het vlak van organisatie, informatisering, enzovoort; het verlenen van adviezen en intellectuele hulp en administratieve hulp, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat, van concrete projecten, opleidingen en trainingen, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verscheidene wetgevingen.

4l Het voeren van een onderneming van import- en export, groot- en kleinhandel, makelarij, in alle soorten goederen en diensten, zoals onder meer grondstoffen, producten van de visvangst, landbouw, tuinbouw, veeteelt en voedingsbedrijven, producten van mijnen, graverijen en steengroeven, producten van de tabaksnijverheid, producten van de scheikundige nijverheid, producten van de houtnijverheid, producten van de papiernijverheid en van de drukkunst, producten van de leernijverheid, producten van de textiel- en kledingnijverheid, producten van de keramische nijverheid en de glasnijverheid en producten voor de bouwnijverheid, producten van de metaalbedrijven, producten van de kunst- en precisienijverheid, recuperatieproducten, producten van de autonijverheid, alle consumptiegoederen, geschenkartikelen, speelgoed, cosmetica, accessoires, schoenen en toebehoren, kortom de invoer, uitvoer- en groothandel en makelarij in menigvuldige goederen, in de ruimste zin, zonder dat de bovenstaande opsomming beperkend zou zijn.

5/ Alle onroerende verrichtingen en verhandelingen inzonderheid de verkrijging, en meer in het bijzonder de aankoop, ruil, verdeling of inbetalinggeving, van alle welk danige onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, al dan niet met het oog op wederverkoop of verhuring, en de daaropvolgende vervreemding of overdracht van de gezegde onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten, inzonderheid de verkoop, ruil, verdeling, inbetalinggeving of inbreng in vennootschap, alsook de vestiging van alle onroerende zakelijke rechten en de verhuring van de gezegde goederen, het verrichten, het uitvoeren, promoten en coördineren voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle onroerende projecten, inzonderheid verkavelingen van aile aard, appartementsgebouwen en andere complexen.

Artikel 5 : Maatschappelijk vermogen

Het vermogen van de vennootschap bedraagt 1.000,00 euro.

Hiervoor werden 100 bewijzen van deelneming uitgereikt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Lutt`a 11- vervolg Mod 2.0

r

Artikel 8 : Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder die geen stille vennoot mag zijn. Tot zaakvoerder beherende vennoot wordt voor de duur van de vennootschap benoemd:

Sander Swaan.

Hij kan ten allen tijde ontslag nemen.

Het ontslag van een zaakvoerder heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt. In geval van ontslag van de zaakvoerder dient hij zijn deelneming over te laten aan de overblijvende stilte venno(o)t(en) die, in buitengewone vergadering bij statutair beding een nieuwe zaakvoerder aanstel(t)(len), die door hen als beherende vennoot werd aanvaard.

Wordt binnen zestig (60) dagen na het ontslag - door de algemene vergadering der stille vennoten - geen nieuwe statutaire zaakvoerder aangesteld, noch een besluit genomen tot omzetting van de vennootschap, dan is de vennootschap na het verstrijken van deze termijn van rechtswege ontbonden.

Indien de ontslagnemende enige zaakvoerder geen opvolger heeft, dient hij gedurende een termijn van vijfenveertig (45) dagen zijn opdracht verder te vervullen.

De in vereffeningstelling of het faillissement van de zaakvoerder of het verlies van zijn hoedanigheid als vennoot, heeft dezelfde gevolgen als het ontslag.

ln geval van ontslag van de enige zaakvoerder, dan kan elke stille vennoot het initiatief nemen strekkende tot het bijeenroepen van een buitengewone algemene vergadering en inmiddels bij wijze van zaakwaarneming de dringende zaken van beheer verrichten zonder dat hij hierdoor zijn hoedanigheid van stille vennoot verliest, mits hij duidelijk laat blijken dat hij enkel optreedt als voorlopig bewindvoerder.

De opdracht van een zaakvoerder kan slechts worden herroepen bij besluit van een buitengewone algemene vergadering genomen met inachtneming van de bepalingen voorgeschreven voor een statutenwijziging en mits er daartoe ernstige redenen voorhanden zijn. Indien de ernst van deze redenen betwist wordt door de betrokken zaakvoerder, blijft deze zijn opdracht vervullen tot de bevoegde rechter daarover uitspraak zal hebben gedaan.

De betrokken zaakvoerder blijft zijn functie vervullen totdat de rechter de afzetting zal hebben uitgesproken. Bij het definitief worden van de herroeping van de opdracht van de enige zaakvoerder wordt op dezelfde wijze gehandeld als hiervoor is uiteengezet met betrekking tot het ontslag van een zaakvoerder.

De algemene vergadering kan aan de zaakvoerder een vergoeding toekennen die de vorm kan hebben van een vaste bezoldiging die bij de bedrijfskosten van de vennootschap wordt geboekt. Daarnaast kan de algemene vergadering aan de zaakvoerder een tantième toekennen.

De zaakvoerder is bevoegd om alles te doen wat nodig is of dienstig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren met uitzondering van die verrichtingen of besluiten, waarvoor krachtens de wet/of de statuten alleen de algemene vergadering van vennoten bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen en buiten rechte. De benoeming van de zaakvoerder moet blijken uit de statuten van de vennootschap.

Het einde van zijn opdracht moet worden vastgesteld bij statutenwijziging.

Begin en einde van de opdracht als zaakvoerder wordt daarenboven openbaar gemaakt door neerlegging in het rechtspersonenregister van een uittreksel uit het besluit waaruit de benoeming of de herroeping blijkt.

Uit het gepubliceerde uittreksel van het benoemingsbesluit moet de omvang blijken van de bevoegdheid van de zaakvoerder evenals de wijze waarop hij de vennootschap vertegenwoordigt. De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De vennootschap is niet verbonden door handelingen gesteld door de gevolmachtigden met overschrijding van hun bevoegdheden en buiten de hun verleende opdracht.

Artikel 10 : Algemene vergadering van de vennoten

De gewone algemene vergadering is deze die jaarlijks moet worden bijeengeroepen binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar in de plaats aangewezen in de oproeping met het oog op de goedkeuring van de rekeningen.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

LA& ~3 - vervolg Mod 2.0

Artikel 11 : Boekjaar - inventaris - jaarrekening - jaarverslag - winstverdeling - reservering

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken afgesloten en maakt de zaakvoerder de

inventaris op van het vermogen van de vennootschap.

De algemene vergadering beslist bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder te

verlenen kwijting.

Het saldo van de winst is ter beschikking van de algemene vergadering die enkel met het akkoord

van de zaakvoerder de bestemming kan bepalen.

OVERGANGSBEPALINGEN

Met het oog op de effectieve inwerkingstelling van de vennootschap nemen de oprichters nog

volgende beslissingen:

1. Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2012.

; 2. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in 2013.

" 3. De oprichters besluiten in uitvoering van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen dat geen commissaris moet worden aangesteld.

; 4. De heer Sander Swaan aanvaardt zijn mandaat van zaakvoerder.

5. Een bijzondere volmacht wordt voor onbepaalde tijd verleend onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OUTCOME", te 1800 Vilvoorde, Kantorenpark Everest, Leuvensesteenweg 248D, vertegenwoordigd door Mevrouw Ilse Getteman te 1150 Brussel, Kamelialaan 10 of de Heer Patrick De Smet, te 1982 Zemst, Populierendreef, 5, om, met bevoegdheid tot indeplaatsstelling en met mogelijkheid om afzonderlijk te handelen alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister, bij een ondernemingsloket, op de griffie van de rechtbank van koophandel en/of bij alle administratieve autoriteiten.

Een bijzondere wordt daarenboven voor onbepaalde tijd verleend onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FILOTAX", te 2600 Antwerpen-Berchem, Grote Steenweg, 616, vertegenwoordigd door één van haar zaakvoerders, de heer Jean-Louis Verhaert of de Heer Philippe van Dieren, met kantoor op zelfde adres om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vennootschap in te schrijven bij de belasting over de toegevoegde waarde.

Voornoemde bijzondere volmachten aan "OUTCOME" en "FILOTAX" hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten.

Opgemaakt in twee exemplaren te Kessel op 1 oktober 2011.

Tegelijk neergelegd: oprichtingsakte dd 01/10/2011

Sander Swaan

zaakvoerder

" voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlag+errb'rfiret Bulgisch Staatsblact --28/10/2011

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
CASSELMAN

Adresse
SMOUTMOLENDREEF 28C 2560 KESSEL

Code postal : 2560
Localité : Kessel
Commune : NIJLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande