CASTELPACK

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CASTELPACK
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 506.794.712

Publication

16/12/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

als hun agent of vertegenwoordiger.

Zij kan leningen of voorschotten toestaan aan haar vennoten, evenals aan derden binnen het kader van het maatschappelijk doel.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder, of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap is verbonden door de rechtsgeldig gestelde handelingen van haar organen van vertegenwoordiging mits deze uitdrukkelijk voor haar rekening werden gesteld, zelfs indien deze handelingen buiten het maatschappelijk doel liggen, tenzij zij het bewijs levert dat de medecontractant daarvan op de hoogte was of er, gelet op de omstandigheden, niet onkundig kon van zijn. De bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe echter geen voldoende bewijs. De vennootschap kan alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten, van welke aard ook, commercieel, industrieel, financieel, roerend of onroerend, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij kan bij wege van samenwerking, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of onder enige andere vorm deelnemen in alle vennootschappen, samenwerkingen, zaken of ondernemingen met eenzelfde, analoog, gelijkaardig of samenhangend doel of met een doel dat de ontwikkeling van haar onderneming of de afname van haar producten en diensten kan bevorderen.

Zij kan de functies van bestuurder of vereffenaar uitoefenen in andere vennootschappen.

5. Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderdduizend euro (¬ 200.000,00). Het wordt vertegenwoordigd door tweeduizend (2.000) gelijke aandelen, zonder aanduiding van de nominale waarde, met een fractiewaarde van één/tweeduizendste van het maatschappelijk kapitaal. Alle aandelen werden onderschreven door inbreng in speciën en volgestort ten belope van de totaliteit, hetzij voor tweehonderdduizend euro (¬ 200.000,00).

6. Boekjaar: Gaat in op 1 oktober en eindigt op 30 september van elk jaar. Het eerste boekjaar vangt aan op de dag van de neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel van de zetel van de vennootschap van een uittreksel van onderhavige akte en eindigt op 30 september 2015.

7. Jaarvergadering, voorwaarden van toelating en van stemuitoefening: Ieder jaar op de eerste

maandag van de maand maart om achttien (18) uur en voor de eerste maal in 2016.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

8. Bepalingen voor het aanleggen van reserves, winstverdeling en toekenning van het vereffeningsresultaat: De jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Van die winst wordt ten minste vijf procent ingehouden voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt. De verplichting herleeft indien de wettelijke reserve wordt aangesproken, tot het reservefonds opnieuw één tiende van het kapitaal van de vennootschap heeft bereikt.

De aanwending van het saldo der winsten wordt geregeld door de jaarvergadering bij gewone meerderheid van stemmen, op voorstel van de raad van bestuur.

De uitkering van dividenden geschiedt op het tijdstip en op de plaatsen die de raad van bestuur aanduidt.

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om, op eigen verantwoordelijkheid en overeenkomstig de wettelijke bepalingen, de uitkering van voorschotten op dividenden te beslissen. Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

De goederen die nog in natura aanwezig zijn worden op dezelfde wijze verdeeld.

Indien niet op alle aandelen in dezelfde mate is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de verdeling, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door bijkomende stortingen te vragen ten laste van de aandelen waarop niet voldoende werd gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte aandelen.

9. Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit ten minste drie

bestuurders. Evenwel, indien bij de oprichting of op een algemene vergadering wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de samenstelling van de raad van bestuur worden beperkt tot twee leden, tot op de algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering voor hoogstens zes jaar en kunnen ten allen tijde door haar worden ontslagen.

Uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Het mandaat van de uittredende bestuurders die niet herbenoemd zijn, houdt onmiddellijk op na de algemene vergadering die heeft beraadslaagd over de herverkiezing.

Ieder lid van de raad van bestuur kan zelf ontslag nemen bij aangetekende brief aan de raad van bestuur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag verder zijn opdracht te vervullen totdat in zijn vervanging is voorzien binnen een redelijke termijn.

De raad van bestuur kiest uit zijn midden een voorzitter.

De raad kan ook een ondervoorzitter benoemen.

Indien de voorzitter verhinderd is, wordt hij vervangen door de onder-voorzitter of bij gebrek aan ondervoorzitter, door een andere bestuurder die aangeduid is door zijn collega s, of bij gebrek aan overeenstemming, door de oudste aanwezige bestuurder.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of, indien hij verhinderd is, door de onder-voorzitter of bij gebrek aan ondervoorzitter, door een andere bestuurder die aangeduid is door zijn collega s, telkens het belang van het vennootschap dit vereist, alsook binnen vijftien (15) dagen na een daartoe strekkend verzoek van twee bestuurders.

De bijeenroeping geschiedt schriftelijk, ten laatste vijftien (15) dagen vóór de vergadering,

behoudens in geval van hoogdringendheid. In dit laatste geval worden de aard en de redenen van de hoogdringendheid vermeld in de oproeping of in het verslag van de vergadering.

De vergadering wordt gehouden in de plaats aangewezen in de oproepingsbrief en bij gebrek aan dergelijke aanwijzing, in de zetel van de vennootschap.

De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en geldig besluiten indien de meerderheid van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

Elke bestuurder kan aan één van zijn collega s bij gewone brief, telegram, telex, telefax of elk ander communicatiemiddel dat drager is van een gedrukt document, volmacht verlenen om hem te vertegenwoordigen op een welbepaalde raad van bestuur en om er in zijn plaats te stemmen. De lastgever wordt dan geacht aanwezig te zijn.

Een bestuurder mag niet meer dan één van zijn collega s tegelijkertijd vertegenwoordigen. De raad van bestuur kan slechts rechtsgeldig beraadslagen en besluiten over aangelegenheden die niet op de agenda vermeld zijn indien alle leden op de vergadering aanwezig zijn en ermee instemmen.

Deze instemming wordt geacht te zijn verleend wanneer blijkens de notulen geen bezwaar werd gemaakt.

De besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij meerderheid van stemmen.

Bij staking van stemmen wordt het voorstel verworpen.

De besluiten van de raad van bestuur worden weergegeven in de notulen, die worden ondertekend door de voorzitter van de vergadering en minstens de meerderheid van de aanwezige leden. De notulen worden bewaard in een bijzonder register.

De volmachten alsook de adviezen en stemmen die schriftelijk zijn uitgebracht, worden er aangehecht.

Alle afschriften en uittreksels van de notulen worden ondertekend door alle aanwezige bestuurders. De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om, binnen de beperkingen opgelegd door de wet, zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité.

Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité.

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn. De voorwaarden voor hun aanstelling, hun ontslag, hun eventuele bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, opdragen aan één of meer van zijn leden, die dan de titel dragen van gedelegeerd bestuurder, of aan één of meer directeurs, al dan niet lid van de raad van bestuur. De raad van bestuur bepaalt of zij alleen, dan wel gezamenlijk optreden.

De gedelegeerden voor het dagelijks bestuur kunnen in het kader van dat bestuur bijzondere volmachten verlenen aan iedere lasthebber.

De raad van bestuur stelt de eventuele toekenningen en verloning vast voor de gedelegeerden tot het dagelijks bestuur. Hij kan hen op elk ogenblik ontslaan.

1. Alle akten die de vennootschap verbinden, in en buiten rechte, zijn geldig wanneer zij ondertekend worden door twee bestuurders of één gedelegeerd bestuurder, alleen handelend.

2. Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap ook in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door de gedelegeerde of gedelegeerden voor dit bestuur die alleen handelen.

3. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, wordt de vennootschap, met uitzondering van de taken die overeenkomstig de wet niet kunnen overgedragen worden aan het directiecomité, in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door één lid van het directiecomité, binnen de grenzen opgelegd in de aanstelling.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Staatsblad

Voorbehouden

aan het Belgisch

Mod PDF 11.1

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

4. Hij-zij moet(en) tegenover derden geen bewijs leveren van zijn-haar-hun machten.

5. De raad van bestuur mag bijzondere volmachten verlenen aan één of meer personen. De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd door deze bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

De algemene vergadering beslist bij elke benoeming of en in welke mate het ambt van bestuurder zal bezoldigd zijn met een vaste of variabele vergoeding.

De raad van bestuur kan vergoedingen toekennen aan de personen belast met het dagelijks bestuur, de leden van het directiecomité en de bijzondere gevolmachtigden.

10. Benoemingen: Werden tot bestuurders benoemd:

- de Gewone Commanditaire Vennootschap  WULLAERT ALAIN & Co , met maatschappelijke zetel te 9170 Sint-Gillis-Waas, Lijkveldestraat 68.

Ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Gent, afdeling Dendermonde met

ondernemingsnummer 0468.975.006, hebbende als zaakvoerder de Heer WULLAERT Alain, voornoemd.

- de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  ACS Consulting , met maatschappelijke zetel te 2930 Brasschaat, Elisalei 11.

Ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Antwerpen, afdeling Antwerpen met ondernemingsnummer 0465.086.492, hebbende als zaakvoerder de Heer HOSTE Stephan, voornoemd;

- de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  VIA ALEA , met maatschappelijke zetel te 2600 Berchem, stad Antwerpen, Hugo Verrieststraat 6, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Antwerpen, afdeling Antwerpen onder nummer 0871.359.611, hebbende als zaakvoerder de Heer Tim Nagels, voornoemd.

Nadat de raad van bestuur was samengesteld, heeft deze verklaard zich te verenigen met het oog op de benoeming van de voorzitter en de afgevaardigd bestuurder.

Werd tot voorzitter en afgevaardigd bestuurder benoemd : de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  VIA ALEA , voornoemd, hebbende als vaste vertegenwoordiger, de Heer NAGELS Tim, voornoemd.

11. Overname verbintenissen: De vennootschap die thans is opgericht, neemt de volgende verbintenissen over die werden aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, vanaf 15 november 2014.

Deze overname zal evenwel slechts uitwerking hebben vanaf de datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid bekomt.

12. Volmacht: Bijzondere volmacht werd verleend aan de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  Antwerps Boekhoudkantoor , met zetel te 2100 Antwerpen-Deurne, Dascottelei 11 (BE0430.935.366), of elke andere persoon die door haar wordt aangewezen teneinde alle stukken te ondertekenen, alle nodige verklaringen af te leggen en in het algemeen alle nodige handelingen te stellen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen.

13/03/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van da akte

Nemeiegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

03 UT 2015

ANTWERPEN aroeling TURNHOUT

De Griffier

i









Ondernemingsnr : 0506.794.712

Benaming

(voluit) : Castelpack

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Winkelomseheide 221, 2440 Geel

(volledig adres)

Onderwer!. akte : Benoeming bestuurder en afgevaardigd bestuurder

Op 19 januari 2015 werd gehouden ten maatschappelijke zetel de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders van de NV Castelpack, met zetel te 2440 Geel, Winkelomseheide 221, ingeschreven in het' Ondernemingsloket onder het nummer 0506.794.712.

Besloten werd:

1, De algemene vergadering beslist als bestuurder te benoemen: ATventures BVBA, met maatschappelijke' zetel te 1560 Hoeilaart, Waversesteenweg 83 (0568.855.015). Het mandaat gaat in op 19/01/2015 en wordt: toegekend voor een periode van 5 jaar en zal dus behoudens herverkiezing eindigen op de algemene; vergadering van 2020. Het mandaat is onbezoldigd.

Voor deze vennootschap zal dhr. Jan Van der Beke wonende te 1560 Hoeilaart, Waversesteenweg 83 optreden als vaste vertegenwoordiger in de zin van artikel 61 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen.

Vervolgens komt de Raad van Bestuur tezamen en met algemeenheid van stemmen worden de volgende beslissingen genomen:

1. ATventures BVBA met maatschappelijke zetel te 1560 Hoeilaart, Waversesteenweg 83 (0568.855.015),: hebbende als vaste vertegenwoordiger, dhr. Jan Van der Beke, wordt benoemd als afgevaardigd of° gedelegeerd bestuurder vanaf 19/01/2015 en dit tot de algemene vergadering te houden in 2020. Het mandaat, is onbezoldigd.

Er wordt volmacht verleend, met recht van indeplaatsstelling, aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Antwerps Boekhoudkantoor, (BE0430.935.366), met zetel te 2100 Antwerpen, Dascottelei 11, haar aangestelden en bedienden, teneinde:

-Inschrijving te nemen in het ondernemingsregister, alsook om alle latere wijzigingen of schrappingen uit te' voeren.

-Namens de vennootschap alle nodige administratieve handelingen te verrichten tegenover het Ondernemingsloket van de vennootschap.

-Namens de vennootschap alle nodige administratieve handelingen te verrichten tegenover de BTW-administratie.

Betreffende voorgaande punten kan deze volmachthouder alle formaliteiten vervullen, alle documenten en in het algemeen alles doen wat noodzakelijk of nuttig is om de oprichting en de latere wijzigingen van de vennootschap te volbrengen, zoals onder meer het aanvragen van vergunningen. Dit mandaat is kosteloos.

ATventures BVBA

Afgevaardigd bestuurder,

vertegenwoordigd door dhr. Jan Van der Beke

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
CASTELPACK

Adresse
WINKELOMSEHEIDE 221 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande