CASTORO & C°

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CASTORO & C°
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 630.814.358

Publication

27/05/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

22-05-2015

Griffie

*15308669*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0630814358

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Castoro & C°

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

~~Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Kris Ducatteeuw te Edegem op 22 mei 2015 dat is opgericht een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als naam  Castoro & C° . De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2570 Duffel, Klokkestraat 48.

OPRICHTERS.

1° De heer BELIS (Belis) Hugo Fernand Filemon, geboren te Breendonk op tien februari negentienhonderd vierenveertig, en zijn echtgenote mevrouw BUSSCHOTS (Busschots) Jeannine Josephine, geboren te Kontich op negentien april negentienhonderd vierenveertig, wonende te 2550 Kontich, Mina Telghuislaan 10.

2 ° Mevrouw BELIS (Belis) Sabine Antoinette Alfons, geboren te Reet op vijfentwintig december negentienhonderd zevenenzestig, wonende te 2570 Duffel, Klokkestraat 48.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Bij de oprichting is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op driehonderdduizend euro (¬ 300.000,00).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde.

Op de driehonderd (300) aandelen wordt in geld ingetekend en volstort ten bedrage van driehonderdduizend euro (¬ 300.000,00) door de oprichter.

Ondergetekende notaris heeft de storting vastgesteld op basis van het bankattest van ING bank. DOEL VAN DE VENNOOTSCHAP

1/ Voor eigen beheer het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend en onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot gebouwde en niet-gebouwde onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering/leasing van onroerende goederen, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren, (gratis) ter beschikking stellen (aan de zaakvoerder) en uitbaten van gebouwde en niet-gebouwde onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

Voormelde verrichtingen kan de vennootschap doen voor rekening van derden op voorwaarde dat vennootschap voldoet aan alle wettelijke en reglementaire vereisten voor de uitoefening van deze activiteiten.

2/ Alle mogelijke diensten aan ondernemingen met betrekking tot hun operationeel, commercieel en administratief beleid; studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, bedrijfseconomische, marketing, technologische of sociale aangelegenheden; het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid, administratie, management, ontwikkeling en innovatie, het (laten) verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het verrichten van

Onderwerp akte :

Klokkestraat 48 2570 Duffel

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, technologie, research en development, marketing, import en export, personeelsbeleid, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en meer in het algemeen alles doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

3/ Het voeren van een onderneming van import- en export, groot- en kleinhandel, makelarij, in alle soorten goederen en diensten, zoals onder meer grondstoffen, producten van de visvangst, landbouw, tuinbouw, veeteelt en voedingsbedrijven, producten van mijnen, graverijen en steengroeven, producten van de tabaksnijverheid, producten van de scheikundige nijverheid, producten van de houtnijverheid, producten van de papiernijverheid en van de drukkunst, producten van de leernijverheid, producten van de textiel- en kledingnijverheid, producten van de keramische nijverheid en de glasnijverheid en producten voor de bouwnijverheid, producten van de metaalbedrijven, producten van de kunst- en precisienijverheid, recuperatieproducten, producten van de autonijverheid, alle consumptiegoederen, geschenkartikelen, speelgoed, cosmetica, accessoires, schoenen en toebehoren, kortom de invoer, uitvoer- en groothandel en makelarij in menigvuldige goederen, in de ruimste zin, zonder dat de bovenstaande opsomming beperkend zou zijn.

4/ Het geven van opleidingen, informatiesessies en onderwijs; het organiseren van studiedagen, cursussen, studiereizen, evenementen, het uitgeven van artikels, boeken en elektronische publicaties, het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhande¬lingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks ver¬band houden met haar maatschappelijk doel of deze activi¬teiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling.

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaf¬fen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschap¬pen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, finan¬ciële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemin¬gen, in België of in het buitenland, waarvan het maat¬schappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

In geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

BESTUUR

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van het directiecomité of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. De aftredende zaakvoerders zijn herkiesbaar. Het mandaat van de uittredende zaakvoerders verstrijkt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van vennoten, die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

In de mate de zaakvoerders benoemd worden door de vennoten zonder vaststelling van tijdsduur, wordt de benoeming geacht te zijn voor onbepaalde duur tot aan de herroeping van het mandaat door de vennoten.

Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mevrouw Sabine Belis, voornoemd.

Het overlijden of het uittreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt de ontbinding van de vennootschap niet teweeg, zelfs als hij vennoot is. Zo gaat het eveneens ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faling, of onvermogen van een zaakvoerder.

Het ontstaan van één of andere van die gebeurtenissen stelt onmiddellijke en van rechtswege een einde aan de functie van een zaakvoerder. Wanneer wegens overlijden of om één of andere reden een zaakvoerder zijn functie neerlegt, moet door de vennoot die de meeste aandelen bezit, de algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleggen van de functie om in zijn vervanging te voorzien.

In geval van overlijden, ontslag of bestendige onbekwaamheid van de statutair zaakvoerder, wordt de heer Hugo Belis, voornoemd, vanaf deze dag benoemd als statutair zaakvoerder zonder beperking van duur.

Ingeval van overlijden, ontslag of bestendige onbekwaamheid van de statutair zaakvoerder, mevrouw Sabine Belis en van de eerstopvolgend zaakvoerder, de heer Hugo Belis, wordt mevrouw Jeannine Busschots, voornoemd, vanaf deze dag als statutair zaakvoerder aangeduid zonder beperking van duur.

Bevoegdheden

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, benoemt het bestuursorgaan onder haar leden een

voorzitter. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige zaakvoerders.

In voorkomend geval kiezen de zaakvoerders in hun midden een secretaris.

Het bestuursorgaan mag welbepaalde bevoegdheden voor daden van dagelijks bestuur overdragen aan elke persoon die zij bekwaam zou achten.

De algemene vergadering kan een zaakvoerder ad hoc benoemen in de zin van het Wetboek van Vennootschappen. Die zaakvoerder ad hoc beschikt over dezelfde bevoegdheden als een zaakvoerder, in geval van belangenconflict tussen hem en de vennootschap.

De vennootschap wordt, ten overstaan van derden, in en buiten rechte, in alle rechtshandelingen en akten, met inbegrip van die akten die de tussenkomst vereisen van een openbaar ambtenaar, geldig vertegenwoordigd door een zaakvoerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door een zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap geldig verbonden door een gedelegeerde tot dit bestuur.

Binnen het kader van hun mandaat is de vennootschap geldig vertegenwoordigd door bijzondere gevolmachtigden.

De vennootschap wordt in het buitenland vertegenwoordigd door iedere persoon daartoe uitdrukkelijk aangesteld door het bestuursorgaan.

ALGEMENE VERGADERING

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden.

Zij heeft geen andere bevoegdheden dan binnen de door het Wetboek van Vennootschappen of de statuten bepaalde grenzen. Al haar beslissingen zijn bindend voor alle vennoten, ongeacht hun eventuele afwezigheid en de wijze waarop zij gestemd hebben.

De vergadering zal gehouden worden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, op tien juni om negentien uur.

Bovendien moet(en) de zaakvoerder(s) een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven.

De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda.

Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Samen met de oproeping wordt aan de vennoten, aan het bestuursorgaan en aan de commissaris(sen) een afschrift toegezonden van de stukken, die hen overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

De personen die krachtens het Wetboek van Vennootschappen tot een algemene vergadering dienen opgeroepen te worden en die aan een vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. Dezelfde personen kunnen tevens, voor of na een algemene vergadering, welke zij niet bijwoonden, verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping.

Elke vennoot mag zich op een algemene vergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot.

Rechtspersonen worden vertegenwoordigd door het krachtens hun statuten met de vertegenwoordiging belast orgaan, of door een persoon al dan niet vennoot, aan wie een schriftelijke volmacht is gegeven.

De volmacht moet bij brief, telefax of elk ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening), gegeven worden en moet worden neergelegd op het bureau van de vergadering.

Het bestuursorgaan kan de tekst van deze volmachten vastleggen en eisen dat deze uiterlijk vijf werkdagen voor de datum van de vergadering worden neergelegd op de zetel van de vennootschap. Verdaging

Elke gewone of buitengewone algemene vergadering kan door de zaakvoerders tijdens de zitting worden verdaagd met drie weken. Deze verdaging annuleert elke genomen beslissing. De tweede vergadering zal beraadslagen over dezelfde agenda en beslist definitief.

Zitting - Notulen

§ 1. De algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder of, bij gebrek daaraan, door de aanwezige vennoot die de meeste aandelen bezit en, in geval van pariteit, door de oudste. De voorzitter zal een secretaris aanduiden die niet noodzakelijk vennoot moet zijn en indien nodig één of meer stemopnemers.

§ 2. De notulen van de algemene vergadering of van de enige vennoot worden neergelegd in een register dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel. Zij worden ondertekend door de voorzitter van de zitting en door de aanwezige vennoten die erom vragen. De uitgiften, afschriften of uittreksels worden ondertekend door een zaakvoerder.

Beraadslagingen

§ 1. Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen.

Alle stemmingen ter vergadering geschieden door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de voorzitter een schriftelijke stemming gewenst acht of de algemene vergadering er met eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen dit vóór de stemming verlangt. Schriftelijke stemming geschiedt bij ongetekende, gesloten briefjes.

Iedere vennoot kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier, opgesteld door het bestuursorgaan, dat volgende vermeldingen inhoudt: (i) identificatie van de vennoot, (ii) het aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is en (iii) voor elke beslissing die overeenkomstig de agenda door de algemene vergadering moet worden genomen de melding  ja ,  neen of  onthouding .

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens uitdrukkelijke aanwijzing van een gemeenschappelijke vertegenwoordiger. Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar -pandgever uitgeoefend. Aandelen zonder stemrecht krijgen stemrecht in de door het Wetboek van Vennootschappen voorziene gevallen.

§ 2. Alle algemene vergaderingen mogen alléén beslissen over de voorstellen die zijn opgenomen in de agenda, behalve als alle personen die moeten worden opgeroepen, aanwezig of vertegenwoordigd zijn en, in het laatste geval, op voorwaarde dat de volmachten dit uitdrukkelijk vermelden.

§ 3. Behalve in de door het Wetboek van Vennootschappen bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van stemmen.

Behalve in de door het Wetboek van Vennootschappen bepaalde gevallen worden de onthoudingen, blanco en ongeldige stemmen geacht niet te zijn uitgebracht.

Met uitzondering van de beslissingen welke moeten worden genomen door een buitengewone algemene vergadering kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door het bestuursorgaan een rondschrijven per brief, telefax of e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerder(s), commissaris(sen), met de vraag aan de vennoten om de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

§ 4. In geval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar(s), worden de eraan verbonden stemrechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend. BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

WINSTVERDELING

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

De betaling van de dividenden gebeurt jaarlijks op de tijdstippen en op de plaatsen die door het bestuursorgaan wordt aangeduid. Dividenden die niet geïnd zijn, verjaren door verloop van vijf jaar, tenzij het Wetboek van Vennootschappen er anders over beschikt.

Elke uitkering van dividenden die gebeurde in strijd met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen dient door de vennoot die dergelijke uitkering heeft ontvangen te worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat de vennoot wist dat de uitkering in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

Verdeling van het netto-actief na vereffening

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

1.Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend zestien.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op tien juni tweeduizend zeventien om negentien uur.

2. Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de

comparanten op dit moment geen commissaris te benoemen.

3. Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

De vennootschap neemt alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien en alle activiteiten ondernomen sinds één maart tweeduizend vijftien door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting gesteld over.

Deze beslissing van de zaakvoerder(s) zal uitwerking hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

4. Volmachten

Een bijzondere volmacht wordt voor onbepaalde tijd verleend onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  OUTCOME , te 1800 Vilvoorde, Kantorenpark Everest, Leuvensesteenweg 248D vertegenwoordigd door mevrouw Ilse Getteman te 1150 Brussel, Kamelialaan, 10 of de heer Patrick De Smet, te 1982 Zemst, Populierendreef, 5, om, met bevoegdheid tot indeplaatsstelling en met mogelijkheid om afzonderlijk te handelen alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister, bij een ondernemingsloket, op de griffie van de rechtbank van koophandel en/of bij alle administratieve autoriteiten.

Een bijzondere wordt daarenboven voor onbepaalde tijd verleend onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  FILOTAX , te 2600 Antwerpen-Berchem, Grote Steenweg, 616, vertegenwoordigd door één van haar zaakvoerders, de heer Jean-Louis Verhaert of de Heer Philippe van Dieren, met kantoor op

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

zelfde adres om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vennootschap in te schrijven bij de

belasting over de toegevoegde waarde.

Voornoemde bijzondere volmachten aan  OUTCOME en  FILOTAX hebben betrekking op alle

mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS (get. K. DUCATTEEUW)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mee neergelegd : - afschrift

15/07/2015
ÿþPECHTSAPOM KOOPHANDEL

Ondernemingsnr : 0630814358

Benaming (voluit) : Castoro 84 C°

Rechtovorm: besloten vennootschap me beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Klokkestraat 48

2570 Duffel

Onderwerp akte : Neerlegging verslagen

Overeenkomstig artikel 222 Wetboek van Vennootschappen werd neergelegd op de griffie van de rechtbank

van koophandel

-het verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 220 Wetboek van Vennootschappen

-het verslag van de zaakvoerder overeenkomstig artikel 222 Wetboek van Vennootschappen

De Notaris (get. K. DUCATTEEUW)

------'--------- - - '

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam nn hoedanigheid notaris, hetzij van de perso(o)n(en bevoegd de rechtspersoon (en aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

__ _.--_--. -_-.___---_-_--_-ln de bijIagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

0w -07- 2015

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
CASTORO & C°

Adresse
KLOKKESTRAAT 48 2570 DUFFEL

Code postal : 2570
Localité : DUFFEL
Commune : DUFFEL
Province : Anvers
Région : Région flamande