CASUS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CASUS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 862.730.272

Publication

24/04/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Néergefegd ter griffie van d Rechtbank

van Koophandel le Antwerpenop

2 APR, 7417

Griffie

111

*13078648*

Ondernemingsnr : 0862.730.272

Benaming

(voluit) : Casus

(verkort) :

Rechtsvoren : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Fruitoflaan 97 bus 26, 2600 Berchem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusie

HEDEN, negenentwintig maart tweeduizend en twaalf.

Voor Ons, Meester Patrick De Bus Sergeyssens, notaris met standplaats te Antwerpen, district Borgerhout.

Is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de vennoten/aandeelhouders van de De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Casus, met zetel te 2600 Antwerpen (Berchem), Fruithoflaan 97 bus 26, RPR Antwerpen, BTW-BE 0862.730.373.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Patrick De Bus Sergeyssens te Antwerpen, district Borgerhout op acht januari tweeduizend en vier, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgische Staatsblad van drieëntwintig januari daarna onder nummer 04012399. Ongewijzigd tot op heden,

Beraadslaging  Beslissingen

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende beslissingen:

Eerste beslissing: Kennisname van documenten en verslagen

I. De vergadering neemt kennis en gaat over tot de bespreking van het fusievoorstel waarvan de

aandeelhouders, voormeld, verklaren dat het sedert meer dan één maand op de maatschappelijke zetel ter beschikking is en waarvan de aandeelhouders kosteloos een afschrift konden bekomen.

Het fusievoorstel werd opgesteld op zeventien januari tweeduizend en twaalf door de raad van bestuur van de naamloze vennootschap FINQ, voornoemd en van de zaakvoerder de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CASUS, voornoemd, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen en werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op achttien januari tweeduizend en twaalf en de neerlegging werd bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van eenendertig januari daarna, onder nummer 12026919.

Il. De aandeelhouders bevestigen in hun hoedanigheid van houders van aandelen op naam, uiterlijk één maand voor de datum van deze algemene vergadering een afschrift ontvangen te hebben van het fusievoorstel in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen.

De aandeelhouders erkennen tevens dat zij de mogelijkheid hebben gehad om één maand voor de datum van deze algemene vergadering in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken en documenten, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen, te weten:

1° de fusievoorstellen;

2° de jaarrekening over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken zijn;

HI. De vergadering verklaart de inhoud van de bovengemelde documenten, verslagen en stukken te kennen en zij ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan.

Tweede beslissing: Fusiebesluit  Overgang ander algemene titel van het vermogen

1. Fusie door overneming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CASUS en vermogensovergang

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt op zeventien januari tweeduizend en twaalf door de raad van bestuur van de naamloze vennootschap FINQ, voornoemd en de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CASUS en dat werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen op achttien januari tweeduizend en twaalf en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van eenendertig januari daarna, onder nummer 12026919.

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de naamloze vennootschap FINQ, met zetel te Antwerpen (Berchem), Fruithoflaan 95 bus 28, hierna genoemd "de overnemende vennootschap", de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CASUS, met zetel te Antwerpen (Berchem), Fruithoflaan 97 bus 26, hierna genoemd "de overgenomen vennootschap", bij wijze van fusie

_ouemeemt,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap, in de staat waarin het zich bevindt en wordt op voorwaarde dat de algemene vergadering van de overnemende vennootschap tot eenzelfde besluit komt, de overgenomen vennootschap ontbonden zonder vereffening.

2. Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf één januari tweeduizend en twaalf

geacht boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

3. bevoorrrechte aandelen of effecten

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere

rechten werden toegekend.

4. Bijzondere voordelen voor bestuurders/zaakvoerders

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende

vennootschappen.

5. Eigendomsovergang  algemene voorwaarden van de overgang

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap gced.

De overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, enfof het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar bcekhouding, kortom: alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden aan die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat tevens:

- aile eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten Nut singuli" enz.). Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergadering ontslaat ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen,

- alle handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschap partij is als huurder of verhuurder;

- alle intellectuele rechten omvattend onder meer: alle tekeningen, logo's, de fabrieks- en handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschap titularis of beneficiaris is;

- wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de overnemende vennootschap zal de raad van bestuur van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving ter zake.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft

aangegaan. "

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gestoten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsovergang van de onroerende goederen toebehorende aan de overgenomen vennootschap.

ln verband met dit laatste wordt verklaard dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CASUS geen eigenaar is van onroerende goederen noch titularis van enig onroerend zakelijk recht.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende aile boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten laste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan,

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak die overgaat op de overnemende vennootschap. Aile eventuele inschrijvingen van pand op handelszaak blijven onverkort behouden.

6, Boekhoudkundige verwerking

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief- en passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continuïteitsbeginsel (zoals vastgelegd door het K.B. van dertig januari tweeduizend en één), geboekt zullen worden in de overnemende vennootschap.

Derde beslissing: Machten tot uitvoering

De vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissingen. Vierde beslissing: Volmacht:

De buitengewone algemene vergadering verklaart hierbij volmacht te geven aan de heer Luc Mortelmans,

wonende te Leopoldplein 37, 2500 Lier, om de nodige verrichtingen te doen met het oog op de inschrijving in

de kruispuntbank voor ondernemingen en het ondememingsloket en desgevallend de meldingen bij de BTW

administratie, en alle nodige verrichtingen bij een ondememingsloket.

Vijfde beslissing

Vermits aile aandelen op naam zijn, worden alle machten verleend aan de bestuurders van de

overnemende vennootschap om het aandelenregister van de overgenomen vennootschap te vernietigen. Op

voorwaarde dat deze fusie wordt goedgekeurd door de overnemende vennootschap, wordt de zaakvoerder

ontslaan van zijn mandaat en wordt hem hierover kwijting gegeven.

Stemming

De beslissingen die voorafgaan werden alle genomen met eenparigheid van stemmen.

Notariële wettig heidsverklaring

Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, het

bestaan en zowel de interne en externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CASUS, overgenomen vennootschap, gehouden is,

WAARVAN AKTE

Verleden te Antwerpen district Borgerhout, op bovengemelde datum.

Nadat de akte werd voorgelezen en toegelicht als voormeld hebben de comparanten met Ons, Notaris

getekend,

(volgen de handtekeningen)

Geregistreerd drie bladen vier renvooien te Antwerpen, elfde kantoor der registratie op: 02 APR 2012 boek

281 blad 26 vak 3 Ontvangen euro (25,00 EUR) De Eerstaanwezend Inspecteur wn, (getekend)

H. Huberland

Voor ontledend uittreksel

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte

4

rVoor- r

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/03/2012
ÿþa

Mod Wort! 1 I

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



iïeergefegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie O 2 !MARI 2012

Voor-behoudei

aan het Belgisch Staatsbias

" izossaai*

J

Ondernemingsnr : 0862.730.272

Benaming

(voluit) : CASUS

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Fruithoflaan, 97 bus 2612600 Berchem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en Benoeming

De bijzondere algemene vergadering heeft beslist om op 28 februari 201 mevrouw Viviane Poets, wonende, te 2100 Antwerpen(Deume) ,Michiel Melijnstraat 5 te ontslaan als zaakvoerder per 15 maart 2012.

Tijdens deze bijzondere algemene vergadering wordt volgende zaakvoerder benoemd vanaf 28 februari 2012.

-de heer Luc Mortelmans, wonende te 2500 Lier, Leopoldplein 37;

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd.

Luc Mortelmans

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/01/2012
ÿþRechtsvorm : BVBA

Zetel : Fruithoflaan 97 bus 2612600 Antwerpen-Berchem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Neerlegging van de stukken inzake de fusie tussen de vennootschappen Finq NV, gevestigd te 2600 Antwerpen-Berchem, Fruithoflaan, 95 bus 28 met ondememingsnummer 0449.397.832 en Casus BVBA, gevestigd te 2600 Antwerpen-Berchem, Fruithoflaan, 97 bus 26 met ondememingsnummer 0862.730.272.

Neergelegde stukken bijgevoegd: Fusievoorstel

Viviane Poels

Zaakvoerder

Mod Word 11.1

Luik B

1111111110111111

*12026919*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

îltf&orgelegd ter griffie von de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

"1 8 id. 912

Griffie

1

Ondernemingsnr : 0862.730.272

Benaming

(voluit) : Casus

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.06.2011, NGL 18.07.2011 11308-0222-016
07/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 31.08.2010 10506-0068-016
07/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 05.08.2009 09538-0044-016
01/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 07.06.2008, NGL 30.06.2008 08302-0358-016
06/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 02.06.2007, NGL 02.08.2007 07523-0347-015
04/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 03.06.2006, NGL 31.08.2006 06717-2723-015
29/09/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 06.06.2005, NGL 28.09.2005 05715-4903-014

Coordonnées
CASUS

Adresse
FRUITHOFLAAN 97, BUS 26 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande