CAVALE STEEL COMPANY, AFGEKORT : CSC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CAVALE STEEL COMPANY, AFGEKORT : CSC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.049.613

Publication

09/09/2014
ÿþ Mod Wed 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111111,111111L11111

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN

29 AN. 20111

iiftielinuHAsraT

Griffie



Ondernemingsnr : 0838.049.613

Benaming (voluit): CAVALE STEEL COMPANY

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel: 3530 Houthalen-Helchteren, Centrum-Zuid 2050

Onderwerp akte: WIJZIGING DER STATUTEN

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Emile JAGENEAU te Diepenbeek op 27' augustus 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " CAVALE STEEL COMPANY ", met' zetel te 3530 Houthalen-Helchteren, Centrum-Zuid 2050, de volgende besluiten heeft' , genomen:

' 1) AFKORTING VAN DE BENAMING

De benaming van de vennootschap werd ook afgekort in "CSC". De volledige en de, afgekorte naam kunnen gezamenlijk of elk afzonderlijk worden gebruikt.

2) KAPITAALVERHOGING

2.1. VERSLAG VAN BEDRIJFSREVISOR

In verband met de inbrengen in natura heeft de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VGD, BEDRIJFSREVISOREN", met zetel te 1090 Brussel, vertegenwoordigd door de heer DE MEYER Philip, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 3580 Beringen, Pieter Bruegelstraat 7: een verslag opgemaakt op 25 augustus 2014, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen.

De besluiten van het verslag luiden als volgt:

Bij de kapitaalverhoging door inbreng in natura zullen leningen ingebracht worden ten bedrage van 200.000,00 Euro. Ais tegenprestatie zullen er door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Cavale Steel Company 2.000 nieuwe aandelen uitgegeven worden, waardoor het kapitaal van deze vennootschap toeneemt tot 700,000,00 Euro en, vertegenwoordigd wordt door 7,000 aandelen,

- De inbreng in natura werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bederevisoren. De zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Cavale Steel Company is verantwoordelijk voor de waardering van de uit te geven aandelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven: aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura

- De beschrijving van de inbreng in natura voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

- De waardering van de aandelen die worden uitgegeven, geschiedt op basis van de nominale waarde van de in te brengen schuldvorderingen en is toegelicht hiervoor. De inbrenggenieters aanvaarden een waardering aan nominale waarde, niettegenstaande de marktwaarde van de ingebrachte schuldvorderingen aanzienlijk lager is, omwille van de geleden verliezen. De aandeelhouders en inbrengers hebben bevestigd akkoord te gaan, met de door de zaakvoerder opgestelde waardering op basis van het kapitaal van de vennootschap zonder aanpassingen in meer of min.

Op de laatste blz. van Luik vermekien : Recto :Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso-(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Tfijiagen birliétlièréfia Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

- De methode van waardering is bedriffseconomisch verantwoord,

De waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt, komt overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

- De vergoeding van de inbreng in nature bestaat uit 2.000 aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Cavale Steel Company, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek Vennootschapsrecht in het raam van een kapitaalverhoging door inbreng in natura en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden."

2.2. BESLUIT TOT KAPITAALVERHOGING

Het kapitaal van de vennootschap werd verhoogd ten belope van TWEEHONDERDDUIZEND EURO (¬ 200.000,00) om het te brengen van vijfhonderdduizend Euro (¬ 500.000,00) op zevenhonderdduizend Euro (¬ 700.000,00) door uitgifte van tweeduizend (2.000) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde, genummerd van 5.001 tot en met 7.000, van dezelfde aard, die dezelfde rechten en voordelen genieten ais de bestaande aandelen en die in het resultaat van het boekjaar delen vanaf hun inschrijving, prorata temporis.

Deze nieuwe aandelen werden uitgegeven met uitdrukkelijk akkoord van alle vennoten tegen de uitgifteprijs / eenheidsprijs van honderd Euro (¬ 100,00) per aandeel, zijnde de fractiewaarde van de bestaande aandelen, en werden volledig volgestort.

Deze kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door inbreng van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvorderingen ten laste van onderhavige vennootschap, ten belope van een totaal bedrag van tweehonderdduizend Euro (¬ 200,000,00)

Deze schuldvorderingen werden uitvoerig beschreven en gewaardeerd in het verslag van de bedrijfsrevisor.

2.3. VERGOEDING VOOR DEZE INBRENGEN

Ais vergoeding voor deze inbrengen in natura werden aan de inbrengers, de tweeduizend (2.000) volledig volgestorte aandelen toegekend.

3) WIJZIGING DATUM BOEKJAAR - VERLENGING HUIDIG BOEKJAAR

De datum van het boekjaar, dat thans ingaat op één januari en afsluit op éénendertig december, werd gewijzigd, zodat het boekjaar voortaan zal ingaan op één oktober van ieder jaar en zal eindigen op dertig september van het daaropvolgende jaar.

Overgangsbepaling: het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op 1 januari 2014, werd verlengd tot 30 september 2015. Het huidig boekjaar zal derhalve afgesloten worden op 30 september 2015.

4) WIJZIGING DATUM JAARVERGADERING

De datum van de jaarvergadering, thans voorzien op derde vrijdag van de maand juni, werd verplaatst naar de derde vrijdag van de maand maart, om achttien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Overgangsbepaling: de eerstvolgende jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand maart tweeduizend zestien, om achttien uur.

5) WIJZIGING DER STATUTEN

De statuten werden gewijzigd teneinde deze in overeenstemming te brengen met de

hierboven genomen besluiten.

Bijgevolg werd:

- de tekst van artikel 1 van de statuten vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid en draagt de naam "CAVALE STEEL COMPANY", afgekort "CSC". De

volledige en de afgekorte naam kunnen gezamenlijk of elk afzonderlijk worden gebruikt"

- de tekst van artikel 5 van de statuten vervangen door volgende tekst:

"Het geplaatste kapitaal Is vastgesteld op ZEVENHONDERDDUIZEND EURO (¬

700.000,00). Het kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst Het is verdeeld in

zevenduizend (7.000) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk

.-:

" `"

één/zevenduizendste van het kapitaal vertegenwoordigen, genummerd van 1 tot erimet

7.000. (.,.)"

- de eerste alinea van artikel 15 van de statuten vervangen door volgende tekst:

"De jaarvergadering wordt ieder jaar gehouden op de derde vrijdag van de maand

maart, om achttien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op

de eerstvolgende werkdag gehouden."

- de eerste alinea van artikel 20 van de statuten vervangen door volgende tekst:

"Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig

september van het daaropvolgende jaar«"

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Emile JAGENEAU, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal,

verslagen van de bedrijfsrevisor en van de zaakvoerder, overeenkomstig artikel 313 van

het Wetboek van vennootschappen,

gecoördineerde statuten«

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/12/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
05/09/2013
ÿþ Mod Woed 11.1

_ in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

II

Hi I IIU il Ii iI II

*13136769*

Rechtbank van koopnandul

2 7 AUB, 2013

te HASSELT

Griffie

II

Ondernemingsar : 0838.049.613

Benaming (voluit) : CAVALE STEEL COMPANY

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel: 3530 Houthalen-Helchteren, Centrum-Zuid 2050

Onderwerp akte : WIJZIGING DER STATUTEN

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Emile JAGENEAU te Diepenbeek op 22 augustus 2013, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " CAVALE STEEL COMPANY ", met zetel te 3530 Houthalen-Helchteren, Centrum-Zuid 2050, de volgende besluiten heeft genomen:

1) KAP TAALVERHOGING

1.1. VERSLAG VAN BEDRIJFSREVISOR

In verband met de inbrengen in natura heeft de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen "VGD BEDRIJFSREVISOREN", met zetel te 1090 Brussel, vertegenwoordigd door de heer DE MEYER Philip, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 3580 Beringen, Pieter Bruegelstraat 7, een verslag opgemaakt op 21 augustus 2013, overeenkomstig artikel 313. van het Wetboek van vennootschappen.

De besluiten van het verslag luiden als volgt

"- Bij de kapitaalverhoging door inbreng in natura zal een achtergestelde lening ingebracht worden ten bedrage van 300.000,00 Euro. Als tegenprestatie zullen er door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CAVALE STEEL COMPANY 3.000 nieuwe aandelen uitgegeven worden, waardoor het kapitaal van deze vennootschap toeneemt tot, . 500.000,00 Euro en vertegenwoordigd wordt door 5.000 aandelen.

- De inbreng in natura werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfrevisoren. De zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CAVALE STEEL COMPANY is verantwoordelijk voor de waardering van de uit te geven aandelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven, aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

- De beschrijving van de inbreng in natura voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

- De waardering van de aandelen die worden uitgegeven, geschiedt op basis van de nominale waarde van de in te brengen schuldvorderingen en is toegelicht hiervoor. De inbrenggenieters aanvaarden een waardering aan nominale waarde, niettegenstaande de marktwaarde van de ingebrachte schuldvorderingen aanzienlijk lager is, omwille van de geleden verliezen. De aandeelhouders en inbrengers hebben bevestigd akkoord te gaan met de door de zaakvoerder opgestelde waardering op basis van het kapitaal van de vennootschap zonder aanpassingen in meer of min.

- De methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord.

De waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt, komt overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voos r-

behouden aan het Belgisch

Staats blad

natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 3.000 aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CAVALE STEEL COMPANY, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek Vennootschapsrecht in het raam van een kapitaalverhoging door inbreng in natura en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden."

1.2. BESLUIT TOT KAPITAALVERHOGING

Het kapitaal van de vennootschap werd verhoogd ten belope van DRIEHONDERDDUIZEND EURO (¬ 300.000,00) om het te brengen van tweehonderdduizend Euro (¬ 200.000,00) op vijfhonderdduizend Euro (¬ 500.000,00) door uitgifte van drieduizend (3.000) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde, genummerd van 2.001 tot en met 5.000, van dezelfde aard, die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten ais de bestaande aandelen en die in het resultaat van het boekjaar zullen delen vanaf hun inschrijving, prorata temporis.

Deze nieuwe aandelen werden uitgegeven met uitdrukkelijk akkoord van alle vennoten tegen de uitgifteprijs/eenheidsprijs van honderd Euro (¬ 100,00) per aandeel, zijnde de fractiewaarde van de bestaande aandelen, en werden volledig volgestort.

Deze kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door de inbrengen in natura door vennoten van hun achtergestelde leningen aan onderhavige vennootschap ten belope van driehonderdduizend Euro (¬ 300.000,00).

Deze inbrengen in natura werden uitvoerig beschreven en gewaardeerd in het verslag van de bedrijfsrevisor.

1.3. VERGOEDING VOOR DEZE INBRENGEN

Als vergoeding voor deze inbrengen in natura werden aan de inbrengsters, de drieduizend (3.000) volledig volgestorte aandelen toegekend.

2) WIJZIGING DER STATUTEN

De tekst van artikel 5 van de statuten werd vervangen door volgende tekst, teneinde het in overeenstemming te brengen met de hierboven genomen besluiten.

"Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op VIJFHONDERDDUIZEND EURO NUL NUL CENT (¬ 500.000,00). Het kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst. Het is verdeeld in vijfduizend (5.000) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/vijfduizendste van het kapitaal vertegenwoordigen, genummerd van 1 tot en met 5.000.

(" " " )"









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Emile JAGENEAU, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal,

verslagen van de bedrijfsrevisor en van de zaakvoerder,

gecoordineerde statuten.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/07/2012
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11.111 1151(i 111

be a

st2

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

12 -07- 2012

HASSELT

untne

Ondernemingsnr : 0838 049 613

Benaming

(voluit) : CAVALE STEEL COMPANY

(verkort) : CSC

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Demerstraat 10 te 3590 DIEPENBEEK

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING ADRES

Uittreksel voor bekendmaking in de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad

BVBA CAVALE STEEL COMPANY

Demerstraat 10, 3590 DIEPENBEEK

RPR Hasselt

BTW-nummer: BE 0838 043 613

UITTREKSEL UIT DE BESLISSING VAN DE ZAAKVOERDER

In toepassing van artikel 2 van de statuten, beslist de zaakvoerder van de BVBA CAVALE STEEL'

COMPANY hierbij om de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang van 01/06/2012 te

verplaatsen:

van: Demerstraat 10 te 3590 DIEPENBEEK

naar: Centrum-Zuid 2050 te 3530 Houthalen-Helchteren

Deze beslissing zal worden bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Gedaan te Hasselt op 27/06/2012

Dimitri Casters

De zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/08/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ui

*11119955*

V.

beh.

aa.

Bel

Staa

IY



RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 2 _07e 2011

HASSELT

Griffie

Ondernemingsnr :  3 (`a á C. .3

Benaming

(voluit) CAVALE STEEL COMPANY

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3590 Diepenbeek, Demerstraat 10

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Emile JAGENEAU te Diepenbeek op 20 juli 2011, blijkt dat een vennootschap werd opgericht, als volgt :

IDENTITEIT DER OPRICHTER :

De heer CASTERS Renast Jan Maria, geboren te Genk op 5 september 1945, echtgenoot van mevrouw

BEELEN Aurelia Joanna Augusta, geboren te Diepenbeek op 24 april 1946, wonend te 3590 Diepenbeek,

Heidestraat 62.

RECHTSVORM : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

NAAM : " CAVALE STEEL COMPANY "

ZETEL : 3590 Diepenbeek, Demerstraat 10.

DOEL : De vennootschap stelt zich tot doel :

1) Onderneming voor algemene bouwonderneming, welke ondermeer omvat:

1.1. De bouw van gebouwen; ontwikkeling van bouwprojecten:

A) ontwikkeling van bouwprojecten:

A.1. ontwikkeling van residentiële bouwprojecten:

projectontwikkeling voor de nieuwbouw van individuele woningen of voor renovatiewerken, voor de bouw

van appartementsgebouwen;

A.2. ontwikkeling van niet-residentiële bouwprojecten:

- projectontwikkeling voor kantoorbouw;

- projectontwikkeling voor de bouw of de aanleg van commerciële en industriële centra, hotels,

industriezones en markten, jachthavens, autowegen, wintersportcentra, enzovoort;

- projectontwikkeling voor de aanleg of renovatie van stadswijken;

grondverkavelingen;

- ruilverkavelingen;

B) burgerlijke en utiliteitsbouw:

B.1. algemene bouw van residentiële gebouwen:

- het optrekken van de ruwbouw van individuele huizen;

- de bouw van individuele huizen volgens de formule "sleutel op de deur",

B.2. algemene bouw van gebouwen met celstructuur: appartementsgebouwen, kantoorgebouwen,

enzovoort:

- het optrekken van de ruwbouw van deze gebouwen,

- de bouw van appartementen volgens de formule "sleutel op de deur",

B.3. algemene bouw van andere niet-residentiële gebouwen:

- het optrekken van de ruwbouw van deze gebouwen,

- algemene coördinatie werkzaamheden bouwwerf;

1.2. Bouw van bruggen en tunnels en onder andere:

- de bouw van bruggen (inclusief bruggen voor verhoogde wegen), viaducten en dergelijke;

- de bouw van tunnels voor spoorweg- en autoverkeer en van overige ondergrondse doorgangen;

1.3. Aanleg van pijpleidingen, telecommunicatieleidingen en hoogspanningsleidingen en onder andere:

- de aanleg van waterdistributienetten en rioleringen;

- de aanleg van pijpleidingen voor het vervoer van gas, petroleumproducten, enzovoort,

- de aanleg van leidingen voor het vervoer en de distributie van elektrische energie;

- de aanleg van telecommunicatielijnen en -netten;

1.4. Slopen en bouwrijp maken van terreinen en onder andere:

Op de laatste blz. van Luik B versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2011- Annexes du Moniteur belge

- het slopen van gebouwen en andere bouwwerken;

- het ruimen van bouwterreinen;

- het uitvoeren van horizontale boringen voor het leggen van kabels en kanalisaties;

- sanering en ander afvalbeheer;

1.5. Elektrische installatie: elektrotechnische installatiewerken aan gebouwen, en onder andere:

onderneming voor de installatie van elektrische bedrading en toebehoren, van hulpvoedingssystemen

(generatoraggregaten), van de bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen, van elektrische

verwarmingsinstallaties, van liften en roltrappen, van bewakingssystemen en alarminstallaties tegen diefstal,

evenals van antennes en bliksemafleiders.

1.6. Loodgieterswerk

1.7. Installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie:

- de installatie in gebouwen en andere bouwwerken van apparatuur (inclusief regelapparatuur) en leidingen

voor verwarming, ventilatie, koeling en klimaatregeling;

- de installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie (zonder verwarming); 1.8. Afwerking van gebouwen:

A) Stukadoorswerk:

- het aanbrengen van pleister- en stukadoorswerk (inclusief het aanbrengen van een hechtgrond) aan de

binnen- of buitenzijde van gebouwen en andere bouwwerken;

- het plaatsen van tussenwanden van gipsplaten;

B) Schrijnwerk, zowel schrijnwerk van hout of van kunststof als metaalschrijnwerk, voor :

- de montage van buiten- en binnenschrijnwerk: deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten,

inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enzovoort,

- de installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enzovoort,

- de installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enzovoort,

- de installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren,

- de montage van serres, veranda's, enzovoort;

C) Vloerafwerking en wandbekleding:

- het plaatsen van vloer- en wandtegels,

- het plaatsen van vloerbedekking en wandbekleding van hout evenals van andere materialen;

D) Schilderen: het schilderen van het binnen- en buitenwerk van gebouwen, het schilderen van metalen constructies, enzovoort;

E) Glaszetten: de installatie van binnendeuren, scheidingswanden, enzovoort, van glas;

1.9. Dakwerkzaamheden: de bouw van daken, het plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal,

het plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen, het waterdicht maken van daken en dakterrassen,

1.10. Onderneming voor overige gespecialiseerde bouwwerkzaamheden, zijnde voor :

- constructie- en laswerken, machinebouw en automatisering,

- het bouwen van funderingen, inclusief heien,

- het vlechten van ijzer en aanbrengen van bekisting,

- het uitvoeren van metsel- en voegwerken,

- het aanbrengen van chape,

- het bouwen van schoorstenen en industriële ovens,

- het bouwen van open haarden, stookplaatsen, sierschouwen, enzovoort.

2] De groot- en kleinhandel, de invoer- en uitvoerhandel, de aan- en verkoop, de handelsbemiddeling, de

huur en de verhuur, de productie en de vervaardiging van:

- alle bouwmaterialen en -producten en onder andere:

* hout, bouwmaterialen, algemeen assortiment, inclusief verf en vernis, zand, grind, cement, bakstenen, vlakglas, sanitaire artikelen (baden, wasbakken, toiletten, enzovoort), schrijnwerk anders dan hout, doe-het-zelfzaken;

* ijzerwaren: ijzerwaren voor algemeen gebruik (nagels, draad, schroeven, bouten, ...), werktuigen (hamers, zagen, schroevendraaiers, ...), elektrisch aangedreven handgereedschap, huishoudelijke gebruiksvoorwerpen van metaal, enzovoort;

* installatiemateriaal voor loodgieterswerk, sanitair en verwarming: apparaten voor sanitair en centrale verwarming, materiaal voor de installatie van sanitair en centrale verwarming (buizen, pijpen, fittings, kranen, verbindingsstukken, rubberslangen, ...), enzovoort;

- alle producten en materialen die nuttig of dienstig zijn voor het uitvoeren van de bovenvermelde activiteiten;

- alle pijpleidingen, machines (inclusief machinebouw), apparaten, werktuigen en toebehoren voor de handel en de nijverheid;

- alle elektrisch en elektronisch materiaal, inclusief installatiemateriaal voor commercieel en industrieel gebruik, voor huishoudelijk gebruik;

- elektrische huishoudelijke apparaten, audio- en videoapparatuur, verlichtingsapparatuur en -artikelen;

- alle artikelen voor binnenhuisinrichting, decoratie en meubilering in de ruimste zin van het woord;

- informatie- en communicatieapparatuur: computers, randapparatuur en software, elektronische en telecommunicatieapparatuur en delen daarvan;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2011- Annexes du Moniteur belge

- alle voertuigen, nieuwe als tweedehandse, zowel geschikt voor personen- als voor goederenvervoer evenals alle onderdelen en accessoires ervan; vaste en vloeibare brandstoffen, smeer- en koelmiddelen en aanverwante producten en artikelen;

3] Onderneming voor onderhouds-, herstellings- en transformatiewerken met betrekking tot bovenvermelde activiteiten, machines, apparaten, computers, voertuigen en enzovoort.

4] Bouwarchitecten: het verlenen van bouwkundige adviezen aan de bouwheer; het tekenen en ontwerpen van gebouwen; het toezien op de bouwwerkzaamheden (ruwbouw, installatie, afwerking, enzovoort); het leiden van belangrijke herstellingswerkzaamheden aan gebouwen; het uitvoeren van studies en het verlenen van advies in verband met stedenbouwkundige planning en landschapsarchitectuur; het ontwerpen van tuinen en parken, enzovoort.

5] Uitwerking en de realisatie van studies en projecten op het gebied van de elektriciteit en elektronica, mijnbouw, chemie, machine- en werktuigbouw, industriële systeemontwikkeling, veiligheid, enzovoort.

6] Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondememingen.

7] Studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, sociale, administratieve en computeraangelegenheden.

8] Het waarnemen en het uitoefenen van alle bestuursopdrachten en mandaten.

Dit alles in de ruimste zin.

De vennootschap kan haar doel verwezenlijken voor eigen rekening en voor rekening van derden, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger, op de wijze die haar het meest geschikt lijkt, zowel in België als in het buitenland.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële, roerende en onroerende verrichtingen kan stellen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten en diensten te vergemakkelijken. Zij kan kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich borg stellen zowel voor haar eigen verbintenissen als voor de verbintenissen van derden, onder andere door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, met inbegrip van haar handelsfonds.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal zij die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake.

DUUR EN AANVANG : onbepaalde duur te rekenen vanaf 20 juli 2011; zij verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

GEPLAATSTE KAPITAAL : TWEEHONDERDDUIZEND EURO NUL NUL CENT (¬ 200.000,00).

Samenstelling : Het is verdeeld in tweeduizend (2.000) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/tweeduizendste van het kapitaal vertegenwoordigen, genummerd van 1 tot en met 2.000.

Op de aandelen werd INGESCHREVEN IN GELD, tegen de prijs van honderd Euro nul nul cent (¬ 100,00) per aandeel, door de oprichter, namelijk de heer CASTERS Renaat Jan Maria, voornoemd, mits een storting van tweehonderdduizend Euro nul nul cent (¬ 200.000,00).

Volstorting : het kapitaal werd volledig volgestort door inbreng in geld.

Als VERGOEDING voor deze inbreng, werd aan de oprichter, de tweeduizend (2.000) aandelen toegekend. OMVANG EN WIJZE VAN UITOEFENING VAN HET BESTUUR

ARTIKEL 10 - BESTUURSORGAAN

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering en steeds door haar afzetbaar. De algemene vergadering bepaalt eveneens hun aantal, in voorkomend geval hun statutaire hoedanigheid, alsmede de duur van hun mandaat.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de wetsbepalingen terzake.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college. Het college kan slechts geldig besluiten wanneer de meerderheid van de zaakvoerders aanwezig of vertegenwoordigd is; de besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

ARTIKEL 11 - INTERN BESTUUR

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige ; verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen, ook niet nadat zij openbaar is gemaakt.

ARTIKEL 12 - EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

ARTIKEL 13 - BIJZONDERE VOLMACHTEN

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) ingeval van overdreven volmacht.

BOEKJAAR : gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december.

JAARVERGADERING : ieder jaar op de derde vrijdag van de maand juni, om achttien uur, of indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag, in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats aangewezen in de oproeping.

AANLEGGEN RESERVES EN WINSTVERDELING :

De jaarlijkse netto-winst wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Van deze winst wordt jaarlijks tenminste één/twintigste voorafgenomen lot vorming van het wettelijk reservefonds, totdat deze éénftiende van het geplaatste kapitaal bereikt.

Over het saldo beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen op voorstel van het bestuursorgaan, met inachtneming van de wettelijke beperkingen.

VERDELING VAN HET VEREFFENINGSSALDO

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden, naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt. ln voorkomend geval, zullen eerst alle aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

De oprichter heeft volgende besluiten genomen :

1) EERSTE BOEKJAAR - OVERNAME VERBINTENISSEN

Het eerste boekjaar gaat in op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 december 2012.

De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, alle handelingen, verbintenissen en overeenkomsten, zonder uitzondering noch voorbehoud, overneemt en bekrachtigt die in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan of afgesloten, te rekenen vanaf 1 juni 2011 tot aan voormelde neerlegging van het uittreksel.

De vennootschap verklaart en erkent van deze handelingen, verbintenissen en overeenkomsten op de hoogte te zijn en verleent aan de zaakvoerder alle machten om alle formaliteiten te vervullen en aile akten, overeenkomsten en documenten te tekenen die noodzakelijk zouden blijken voor het op zich nemen door de vennootschap van deze handelingen, verbintenissen en overeenkomsten.

2) EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

3) BENOEMING ZAAKVOERDER

Het aantal niet-statutaire zaakvoerders werd vastgesteld op één.

Tot deze functie werd benoemd voor onbepaalde duur:

de heer CASTERS Dimitri Paul Ann, geboren te Genk op 11 februari 1969, echtgenoot van mevrouw

DRIESEN Christel Linda Nadia, geboren te Hasselt op 5 november 1970, wonend te 3590 Diepenbeek,

Peperstraat 47. De eerstvolgende algemene vergadering besluit over de al dan niet bezoldiging van de

zaakvoerder afzonderlijk.

4) BENOEMING COMMISSARIS

Er werd geen commissaris benoemd, daar de vennootschap voor het eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria voorzien in de wet. Derhalve heeft de enige vennoot de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

5) BIJZONDERE VOLMACHT

De comparanten verlenen bijzondere volmacht aan de heer JORISSEN Jean Marie Paul, geboren te Tongeren op 10 januari 1961 (rijksregister nummer 610110 285-24), wonend te 3720 Kortessem, Omstraat 31, met macht om afzonderlijk op te treden en met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten te vervullen bij de bevoegde diensten, zoals de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de fiscale administraties, het bestuur van de Belasting op de Toegevoegde Waarde, een sociaal verzekeringsfonds en bij andere overheidsdiensten, en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren.

Uittreksel vóór registratie neergelegd op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel, met als

enige doel rechtspersoonlijkheid te verkrijgen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Emile JAGENEAU, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte met in bijlage : één bankattest

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/06/2015
ÿþ;e1

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*15084 82* 1111

t

i

RECHTBANK van KOOPHANDEL l

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

- 0 5 MU 2015

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0838.049.613

Benaming

(voluit) : Cavale Steel Company

(verkort) : cavale

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Centrum-Zuid 2050 3530 Houthalen Helchteren

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

De bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders van 17 maart 2015 heeft besloten tot

1. ontslag van Dimitri Casters als zaakvoerder ( benoemd ingevolge oprichtingsakte bij notaris Jageneau te

Diepenbeek dd. 20 juli 2011)

2. benoeming tot zaakvoerder CIM cvba (ondememingsnummer 0536.666.059) met als vaste

vertegenwoordiger Christel Gijsbrechts

De wijzigingen hebben ingang vanaf 1 april 2015

Getekend

Christel Gijsbrechts , vaste vertegenwoordiger CIM cvba

Coordonnées
CAVALE STEEL COMPANY, AFGEKORT : CSC

Adresse
CENTRUM-ZUID 2050 3530 HOUTHALEN-HELCHTEREN

Code postal : 2050
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande