CAVIAR ANTWERP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CAVIAR ANTWERP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 476.386.596

Publication

10/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 09.05.2014, NGL 02.06.2014 14149-0094-041
05/08/2014
ÿþ Atcd POF 11.1

'.lÿ`Ë ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte



Voorbehoud aan he Bolgist staatsb! I11111i11~amuur~u~~u~uuu~u Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

9199 13 afdeling Antwerpen, op 2 5 JULI206 Griffie





Ondememingsnr Benaming (voluit) 0476.386.596

CAVIAR ANTWERP

(verkort) : Naamloze vennootschap

Rechtsvorm : Zetei : Cogels Osylei 74, 2600 Berchem (Antwerpen), België

(volledig adres) :Uittreksel uit akte ontslag vast vertegenwoordiger van cie bestuurder; Uittreksel uit akte benoeming vast vertegenwoordiger van de bestuurder; Uittreksel uit akte ontslag bestuurder; Uittreksel uit akte benoeming bestuurder

Onderwerp(en) akte Tekst :

Ontslag van 921 bvba met betrekking tot zijn mandaat alsvast vertegenwoordiger van Caviar Group nv, Voorzitter-bestuurder van de vennootschap - Aanwijzing van een nieuwe vastvertegenwoordiger- benoeming van een nieuwe vast vertegenwoordiger.

De voorzitter van deze Raad van Bestuur informeert de Raad van Bestuur dat hij van 921 bvba een ontslagbriefvoor zijn mandaat van vaste vertegenwoordiger van Caviar Group nv ontvangen heeft, met ingang vanaf het moment dat er de vervanging is voor deze hoedanigheid.

De voorzitter wil 921 bvba bedanken voorzijn inspanningen die het gewijd heeft ten voordele van het bedrijf en vraagt aan deze Raad van Bestuur om dit ontslag te erkennen.

De voorzitter stelt ook voor dat, in overeenstemming met artikel 519 van het Wetboek van Vennootschappen, Keep Cairn & Steady Llc (vertegenwoordigd door de heer Bert Hamelinck), wordt voorgedragen als Vastvertegenwoordiger van Caviar Group nv met onmiddellijke ingang. De Raad van Bestuurwordt eraan herinnerd dat deze benoeming door de volgende algemene vergadering van de aandeelhouders wordt bevestigd, indien noodzakelijk.

Deze Raad van Bestuur (met de uitzondering van 921 bvba die niet deelneemt aan de stemming) keurt unaniem de voorstellen van de hogergenoemde voorzitter goed. Keep Cairn & Steady Lie., (Vertegenwoordigd door de heer Bert Hamelinck) wordt daarom met onmiddelijke ingang benoemd tot vast vertegenwoordiger van Caviar Group nv.

Keep Cairn & Steady Lic., wordt uitgenodigd deel te nemen aan de rest van deze Raad van Bestuur en dankt deze Raad van Bestuur voor het vertrouwen.

op de laatste blz. van LIA B vermelden : 1ttocto : Naam er hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van dé peïso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luttl - vervolg A40d PDF 11.1

Ontslag van 921 bvba uitzijn mandaat als bestuurder-Aanwijzing van een nieuwe bestuurder - benoeming van een nieuwe bestuurder.

De voorzitter van deze Raad van Bestuur informeert de Raad van Bestuur dat hij van 921 bvba een ontslagbrief voor zijn mandaat van bestuurder ontvangen heeft, met ingang vanaf het moment dat er de vervanging is voor deze hoedanigheid.

De voorzitter wil 921 bvba bedanken voor zijn inspanningen die het gewijd heeft ten voordele van het bedrijf en vraagt aan deze Raad van Bestuur om dit ontslag te erkennen.

De voorzitter stelt ook voor dat, in overeenstemming met artikel 519 van het Wetboek van Vennootschappen, Keep Calm & Steady Llc (vertegenwoordigd door de heer Bert HameIinck), wordt voorgedragen als Bestuurder van de Vennootschap met ingang van vandaag; het wordt eraan herinnerd dat deze benoeming door de volgende algemene vergaderingvan de aandeelhouders zal moetenwordenbevestigd.

Deze Raad van Bestuur (met de uitzondering van 921 bvba die niet deelneemt aan de stemming) keurt unaniem devoorstellen van de hogergenoemde voorzitter goed. Keep Cairo & Steady Lic,, (Vertegenwoordigd door de heerBert Hamel inck) wordt daarom met onmiddel Iijke ingang benoemd totBestuurder van de Vennootschap.

Keep Calm & Steady Lic., wordt uitgenodigd deel te nemen aan de rest van deze Raad van Bestuur en dankt deze Raad van Bestuur voor het vertrouwen.

Brussel, 10 juni 2014

Iroise bvba-Bestuurder, vertegenwoordigd door Jean-Christophe Massart

t

º%

r h

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/12/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel Antwerpen

0 2 DEC. 2014

Griffie

adc;i,ig Ai diwerpen

I

i

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0476.386.596

Benaming

(voluit) : CAVIAR ANTWERP

(verkort)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : COGELS OSYLEI 74, 2600 BERCHEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG VAN BESTUURDERS; BEVESTIGING VAN BENOEMING VAN BESTUURDER

(Uittreksel uit de eenparige schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders van 19 september 2014)

ONTSLAG UIT HET MANDAAT VAN BESTUURDER VAN IROISE BVBA (VAST VERTEGENWOORDIGD DOOR DE HEER JEAN-CHRISTOPHE MASSART)

De Aandeelhouders nemen kennis van en, voor zover als nodig, aanvaarden het ontslag van Iroise BVBA, met maatschappelijke zetel te 1380 Lasne, Chaussée de Louvain 420, ingeschreven bij het Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer 0502.691.414, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Jean-Christophe MASSART, met ingang vanaf 21 augustus 2014,

ONTSLAG UIT HET MANDAAT VAN BESTUURDER VAN 921 BVBA (VAST VERTEGENWOORDIGD; DOOR DE HEER BERT HAMELINCK)

De Aandeelhouders nemen kennis van en, voor zover ais nodig, aanvaarden het ontslag van 921 BVBA, met maatschappelijke zetel te 2600 Berchem, Steenweg 479, ingeschreven bij de Kruispuntbank van: Ondernemingen (RPR Antwerpen) onder nummer 0451.489.072, bestuurder van de Vennootschap,: vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Bert HAMELINCK, vanaf het moment dat in zijn: vervanging kan worden voorzien. Dit werd door de raad van bestuur van de Vennootschap vastgesteld op 10: juni 2014,

BEVESTIGING VAN DE BENOEMING VAN KEEP CALM AND STEADY LLC (VAST VERTEGENWOORDIGD DOOR DE HEER BERT HAMELINCK) TOT BESTUURDER

De Aandeelhouders bevestigen de benoeming van Keep Cairn and Steady LLC, een vennootschap onder' het recht van California (VSA), met maatschappelijke zetel te Encino, CA 91436 (VSA), 16255 Ventura Btvd Ste' 600, met ondernemingsnummer 201221210077, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordigd, de heer: Bert HAMELINCK, tot bestuurder van de Vennootschap, met ingang vanaf 10 juni 2014.

Voor zover ais nodig bekrachtigen de Aandeelhouders alle handelingen gesteld door voormelde bestuurder in het kader van zijn mandaat sinds 10 juni 2014.

Gelet op de voorgaande besluiten, is de raad van bestuur van de Vennootschap vanaf 21 augustus 2014 als volgt samengesteld:

" Keep Calm & Steady LLC, vertegenwoordigd daar de heer Bert HAMELINCK, vaste vertegenwoordiger;

" Caviar Group NV, vertegenwoordigd door Keep Calm & Steady LLC, vast vertegenwoordiger, op haar beurt vertegenwoordigd door de heer Bert HAMELINCK, vaste vertegenwoordiger;

" All Rïghts Reserved BVBA, vertegenwoordigd door de heer Frank VAN PASSEL, vaste vertegenwoordiger;

" Sonar Consult BVBA, vertegenwoordigd door de heer Frank VAN PASSEL, vaste vertegenwoordiger.

VOLMACHT

Op de laatste blz, van t.uík B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-bèhouden aan het Belgisch Staatsblad

De Aandeelhouders geven hierbij volmacht aan mevrouw Charlotte SCHAUMANS, die in het kader van deze volmacht woonplaats kiest op de maatschappelijke zetel van de Vennootschap, teneinde alle , noodzakelijke of nuttige formaliteiten te vervullen met betrekking tot onderhavige besluiten van dé Vennootschap, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank van Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor publicatie van de besluiten van de Vennootschap in de Bijiagen van het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen het noodzakelijke doen.

Getekend,

Charlotte SCHAUMANS

Volmachthouder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/10/2013
ÿþ" ~K

Mod Wart) 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

- H¬ etgGked ter crfffie von de Rachfbank vrGrr Koophandei rte Artr'rferpen, op

L10 OKT 2

Griffie -

llllUH11Iu~iii

13 5939

iiu~ii iii

IV

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ond ernemingsnr : 04.76.386.596

Benaming

(voluit) : CAVIAR FILMS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Cogels Osylei 74 - 2600 Berchem

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGINGEN

Uit een akte voor Meester Jean-François POELMAN, Notaris te Schaarbeek, op 18 september 2013, blijkt' dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "CAVIAR FILMS" waarvan de zetel thans gevestigd is te 2600 Berchem, Cogels Osylei, 74, heeft beslist:

WIJZIGING VAN DE BENAMING

De vergadering beslist vanaf heden, de benaming te vervangen door : "CAVIAR ANTWERP".

WIJZIGINGEN VAN HET DOEL

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan lezing te geven van de verslagen van de raad van bestuur en de commissaris over de voorgenomen wijziging van het doel. Aan deze verslagen is een staat van activa en; passiva gesloten per 30 juni 2013 gehecht, de aandeelhouders erkennende er een perfecte kennis van te hebben om er een exemplaar van voor heden te hebben ontvangen.

De vergadering beslist het doel van de vennootschap als volgt te vervangen:

"De vennootschap heeft tot doel, in België of in het buitenland, rechtstreeks of via afgeleide producten, het ontwikkelen, uitwerken, vormgeven, begeleiden, realiseren, promoten en commercieel uitbalen van creatieve; projecten en in hoofdzaak, maar niet beperkt tot, audiovisuele producties voor televisie, publiciteit en film. De: vennootschap kan daartoe de nodige contracten afsluiten, de uitvoering van de contracten opvolgen en de: hieruit voortvloeiende inkomsten beheren.

Met name:

1.Het vervaardigen, coördineren, verhuren en distribueren in alle stadia van afwerking van aile communicatie- en audiovisuele producten en dit met inbegrip van opnemen, opmaak, sonorisatie en verdere afwerking en in het bijzonder van filmen en producties op gebied van televisie, radio en videorecording en alle; huidige en toekomstige communicatievormen, alsmede het distribueren hiervan met alle mogelijke technische; middelen.

De informatie inzake audiovisuele producten van videorecording bij middel van alle mogelijke publicaties,; voordrachten, tentoonstellingen, cursussen.

De exploitatie in de ruimste zin van een film- en televisiebedrijf.

Het produceren en regisseren, verdelen, kopen en verkopen, huren en verhuren van films en filmmateriaal. 2.1-let exploiteren van bioscoopzalen en aanverwanten.

3.Het schrijven van scenario's, het uitgeven ervan, het produceren, schrijven, realiseren en regisseren van: televisieprogramma's en televisie-uitzendingen.

4.De uitbating van een onderneming voor de verdediging van auteursrechten omvattende de inning van; auteursrechten en alle gelijkaardige rechten die daarmee verband houden. Het stellen van` makelaarsverrichtingen ter gelegenheid van het innen van auteurs- en aanverwante rechten.

5.Het doen bouwen en doen verbouwen, de verandering, het inrichten, het huren en verhuren, het beheren in de breedste zin van alle onroerende en roerende goederen meer speciaal maar niet uitsluitend: studioruimten, decors en technische installaties.

6.Het voorbereiden, ontwerpen, opstellen, aanpassen, coördineren en uitvoeren van activiteiten eigen aan. een productiehuis van audiovisuele werken, onder alle mogelijke vormen en met alle mogelijke middelen en het voorbereiden, ontwerpen, opstellen, aanpassen, coördineren en uitvoeren van activiteiten van communicatie, promotie, public relations, propaganda en marketing, copywriting en algemeen management en dit in de meest ruime zin.

7.Het verzorgen van de merchandising van producties van audiovisuele werken en het exploiteren van die rechten verbonden aan audiovisuele werken en muziek.

8.Net verlenen van diensten, consultancy, begeleiding met betrekking tot en de effectieve uitvoering van:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

i.projecten in de media, elektronische media, Internet, intranet, telecommunicatie, e-commerce, interactieve media;

ii.knowledge management, communicatie en marketing;

iii.organisetie van evenementen in eigen beheer of in opdracht van derden.

9.Het realiseren van projecten In de media, van e-commerce en e-business projecten in de nieuwe media, inbegrepen handel via elektronische media;

10.De aankoop, verkoop, import, export, bemiddeling, huur en verhuur van alle producten verband houdende met de audiovisuele sector, de papierwarensector, de amusementsector, de fotografie, ICY, elektronica, robotica, telecommunicatie alsmede het verlenen van diensten hiermee verband houdend;

11.Het verlenen van bijstand, advies en leiding, het geven van lessen, colleges en cursussen aan bedrijven, privé-personen en instellingen in verband met de hiervoor genoemde activiteiten;

12.1-let verlenen van bestuursadviezen voor bedrijven;

13.Alle verrichtingen, zowel industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op cinematografie, de fotografie, de uitgave en de handel van boeken en meer bepaald de handel en vervaardiging van alle cinematografische producten en apparaten, het vervaardigen van films, in het bijzonder over artistieke vulgarisatie, het uitgeven en de handel van alle boeken, dagbladen en tijdschriften.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waamemen in alle vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en met alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een participatie nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien door artikel 559 Wetboek van Vennootschappen." WIJZIGINGEN VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist

-Artikel 1 : als volgt te vervangen:

"De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming "CAVIAR ANTWERP"."

-Artikel 3 : als volgt te vervangen

"De vennootschap heeft tot doel, in België of in het buitenland, rechtstreeks of via afgeleide producten, het ontwikkelen, uitwerken, vormgeven, begeleiden, realiseren, promoten en commercieel uitbalen van creatieve projecten en in hoofdzaak, maar niet beperkt tot, audiovisuele producties voor televisie, publiciteit en film. De vennootschap kan daartoe de nodige contracten afsluiten, de uitvoering van de contracten opvolgen en de hieruit voortvloeiende inkomsten beheren.

Met name:

1.Het vervaardigen, coördineren, verhuren en distribueren in alle stadia van afwerking van alle communicatie- en audiovisuele producten en dit met inbegrip van opnemen, opmaak, sonorisatie en verdere afwerking en in het bijzonder van filmen en producties op gebied van televisie, radio en videorecording en alle huidige en toekomstige communicatievormen, alsmede het distribueren hiervan met alle mogelijke technische middelen.

De informatie inzake audiovisuele producten van videorecording bij middel van alle mogelijke publicaties, voordrachten, tentoonstellingen, cursussen.

De exploitatie in de ruimste zin van een film- en televisiebedrijf.

Het produceren en regisseren, verdelen, kopen en verkopen, huren en verhuren van films en filmmateriaal. 2.Het exploiteren van bioscoopzalen en aanverwanten.

3.Het schrijven van scenario's, het uitgeven ervan, het produceren, schrijven, realiseren en regisseren van televisieprogramma's en televisie-uitzendingen.

4.De uitbating van een onderneming voor de verdediging van auteursrechten omvattende de inning van auteursrechten en alle gelijkaardige rechten die daarmee verband houden. Het stellen van makelaarsverrichtingen ter gelegenheid van het innen van auteurs- en aanverwante rechten.

6.Het doen bouwen en doen verbouwen, de verandering, het inrichten, het huren en verhuren, het beheren in de breedste zin van alle onroerende en roerende goederen meer speciaal maar niet uitsluitend: studioruimten, decors en technische installaties.

6.Het voorbereiden, ontwerpen, opstellen, aanpassen, coördineren en uitvoeren van activiteiten eigen aan een productiehuis van audiovisuele werken, onder alle mogelijke vormen en met alle mogelijke middelen en het voorbereiden, ontwerpen, opstellen, aanpassen, coördineren en uitvoeren van activiteiten van communicatie, promotie, public, relations, propaganda en marketing, copywriting en algemeen management en dit in de meest ruime zin.

7.1-let verzorgen van de merchandising van producties van audiovisuele werken en het exploiteren van die rechten verbonden aan audiovisuele werken en muziek.

8.Net verlenen van diensten, consultancy, begeleiding met betrekking tot en de effectieve uitvoering van: 1.projecten in de media, elektronische media, Internet, intranet, telecommunicatie, e-commerce, interactieve media;

ii.knowledge management, communicatie en marketing;

iii.organisatie van evenementen in eigen beheer of in opdracht van derden.

9.1-let realiseren van projecten In de media, van e-commerce en e-business projecten in de nieuwe media, inbegrepen handel via elektronische media;

10.De aankoop, verkoop, import, export, bemiddeling, huur en verhuur van alle producten verband houdende met de audiovisuele sector, de papierwarensector, de amusementsector, de fotografie, ICT, elektronica, robotica, telecommunicatie alsmede het verlenen van diensten hiermee verband houdend;

11.Het verlenen van bijstand, advies en leiding, het geven van lessen, colleges en cursussen aan bedrijven, privé-personen en instellingen in verband met de hiervoor genoemde activiteiten;

12.Het verlenen van bestuursadviezen voor bedrijven;

13.Alle verrichtingen, zowel industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op cinematografie, de fotografie, de uitgave en de handel van boeken en meer bepaald de handel en vervaardiging van alle cinematografische producten en apparaten, het vervaardigen van films, in het bijzonder over artistieke vulgarisatie, het uitgeven en de handel van alle boeken, dagbladen en tijdschriften.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waamemen in alle vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en met alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een participatie nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de

d1D statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien door artikel 559 Wetboek van Vennootschappen? BENOEMING-ONTSLAG

1) De vergadering ontslaat in hoedanigheid van bestuurder en afgevaardigd bestuurder, vanaf vandaag :

921 BVBA, RPR 0451.489.072, met zetel te 2600 Antwerpen, Grotesteenweg, 479, vast vertegenwoordigd door de heer Bert Hamelinck, te 2600 Antwerpen, Grotesteenweg, 479, afgevaardigd bestuurder

ó PACINO COMMUNICATIONS NV, RPR 0459.924.708, met zetel te 1780 Wemmel, Sleedoomlaan, 8, vast vertegenwoordigd door Mevrouw Kathleen Maes, te 1785 Brussegem, Brusselsesteenweg, 375B, afgevaardigd

e bestuurder

ALL RIGHTS RESERVED BVBA, RPR 0440.627.646, met zetel te 3001 Heverlee, Prinses Lydialaan, 83, vast vertegenwoordigd door de heer Frank Van Passet te 3001 Heverlee, Prinses Lydialaan, 83, afgevaardigd bestuurder

PETERDEUSS BVBA, RPR 0863.474.994, met zetel te 2140 Borgerhout, Betogingsstraat, 4, vast vertegenwoordigd door de heer Peter Deuss te 2140 Borgerhout, Betogingsstraat, 4, nationaal nummer 70.04.18195-84.

CAVIAR GROUP NV, ondememingsnummer 0870.626.666, vertegenwoordigd door 921 BVBA, RPR

eq 0451.489.072, vast vertegenwoordigd door de heer Bert Hamelinck;

IROISE BVBA, RPR 0502.691.414, met zetel te 1380 Lasne, Chaussée de Louvain, 420, vast

vertegenwoordigd door de heer Jean-Christophe Massart te 1410 Waterloo, avenue des Sorbiers, 70,

N 2) De vergadering beslist de volgende nieuwe bestuurders, voor een termijn van 6 Jaar, te benoemen

CAVIAR GROUP NV, ondernemingsnummer 0870.626.666 , vertegenwoordigd door 921 BVBA, RPR 0451.489.072, met zetel te 2600 Antwerpen, Grotesteenweg, 479, vast vertegenwoordigd door de heer Bert Hamelinck, te 2600 Antwerpen, Grotesteenweg, 479

IROISE BVBA, RPR 0502.691.414, met zetel te 1380 Lasne, Chaussée de Louvain, 420, vast vertegenwoordigd door de heer Jean-Christophe Massart te 1410 Waterloo, avenue des Sorbiers, 70.

SONAR CONSULT, RPR 0465.868.432, met zetel te 2930 Brasschaat, d'Oultremontlei, 15, vast vertegenwoordigd door de heer Piet VAN ROE, te 2930 Brasschaat, d'Oultremontlei,15.

921 BVBA, RPR 0451.489.072, vast vertegenwoordigd door de heer Bert Hamelinck

ALL RIGHTS RESERVED BVBA, RPR 0440.627.646, met zetel te 3001 Heverlee, Prinses Lydialaan, 83, vast vertegenwoordigd door de heer Frank Van Passe] te 3001 Heverlee, Prinses Lydialaan, 83.

die hier aanwezig of vertegenwoordigd aanvaarden. Hun mandaat zal ten einde komen na de gewone algemene vergadering van tweeduizend negentien.

VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De bestuurders, vertegenwoordigd door de Heer Nicolas BLONDEAU, voornoemd, komen in raad van bestuur bijeen, en benoemen:

ALL RIGHTS RESERVED BVBA, RPR 0440.627.646 vast vertegenwoordigd door de heer Frank Van Passet als afgevaardigd bestuurder,

CAVIAR GROUP NV, vertegenwoordigd door 921 BVBA, RPR 0451.489.072, met zetel te 2600 Antwerpen, Grotesteenweg, 479, vast vertegenwoordigd door de heer Bert Hamelinck, te 2600 Antwerpen, Grotesteenweg, 479, als Voorzitter van de Raad van Bestuur.

Hun mandaten zullen ten einde komen na de gewone algemene vergadering van tweeduizend negentien. De raad van bestuur beslist de volgende handtekeningbevoegdheden toe te kennen:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rekening houdend dat de Business Unit als volgt wordt gedefinieerd:

Business Unit Scripted Content: alle transacties die, direct of indirect, verband houden met de productie van

audiovisuele werken van fictie, zoals - maar de lijst is niet beperkend - speelfilm, korte film, documentaire, tv-

series, etc....

I) Alle contracten in verband met "human ressource" en onderhandelingen op rekening van de

vennootschap worden ondertekend:

-door iemand van groep A en iemand van groep B wanneer het totaal jaarlijks bedrag boven de 100.000¬

(honderdduizend euro) ligt. De volgende personen behoren, tot publicatie van het tegendeel, tot de volgende

volmachten-groep:

GROEP AGROEP B

The Toulemonde Company BVBA

vertegenwoordigd door Christophe Toulemonde (enkel voor Business Unit Scripted)

Sonar Consult B.V.B.A. vertegenwoordigd door Piel van Roe

921 B,V.B.A. vertegenwoordigd dcor Bert Hamelinck

All Rights Reserved B.V.B.A. vertegenwoordigd door Frank Van Passel

Iroise S.P.R.L. vertegenwoordigd door Jean-Christophe Massait

En in geval van afwezigheid of dringendheid:

Michael Sagol

Pacino Communications N.V., vertegenwoordigd door Kathleen Maes

921 B.V.B.A. vertegenwoordigd door Bert Hamelinck

Sonar Consult B.V.B.A. vertegenwoordigd door Piet van Roe

-door iemand van groep C en iemand van groep D wanneer het totaal jaarlijks bedrag onder de 100.000¬

(honderdduizend euro) ligt. De volgende personen behoren, tot publicatie van het tegendeel, tot de volgende

volmachten-groep:

GROEP CGROEP D

The Toulemonde Company BVBA vertegenwoordigd door Christophe Toulemonde (enkel voor Business

Unit Scripted)

Ivy Vanhaecke (enkel voor Business Unit Scripted)

Koeken Dame BVBA vertegenwoordigd door Helen Perquy (enkel voor Business Unit Scripted)

Bo De Group (enkel voor Business Unit Scripted) Véronique Anselme

Gabrielle Willard

Nicolas Blondeau

Het concept "human ressources" bevat alles wat betrekking heeft tot aanwerving, bevcrdering en opzegging

van personeel.

Een zelfde fysieke persoon, bestuurder of vaste vertegenwoordiger van een bestuurder, die tot de groep A

of C en de groep 13 of D behoort, mag nooit twee keer tekenen.

Een persoon, die over handtekeningbevoegdheden beschikt om voor een hoger bedrag te tekenen, mag

altijd tekenen vcor een lagere bedrag.

Il) Alle contracten in verband met "revenues" en cnderhandelingen op rekening van de vennootschap

worden ondertekend:

-door iemand van groep A, afhankelijk van de business unit waarop de operatie betrekking heeft, en iemand

van groep B wanneer het totaal jaarlijks bedrag boven de 500.000¬ (vijfhonderdduizend euro) ligt. De volgende

personen behoren, tot publicatie van het tegendeel, tot de volgende volmachten-groep:

GROEP AGROEP B

The Toulemonde Company BVBA vertegenwoordigd door Christophe Tculemonde (enkel voor Business

Unit Scripted)

Sonar Consult B.V.B.A. vertegenwoordigd door Piet van Roe

921 B.V.B.A. vertegenwoordigd door Bert Hamelinck

All Rights Reserved B.V.B.A. vertegenwoordigd door Frank Van Passet

Iroise S.P.R.L. vertegenwoordigd door Jean-Christophe Massart

En in geval van afwezigheid of dringendheid:

Michael Sagol

Pacino Communications N.V. vertegenwoordigd door Kathleen Maes

921 B.V.B.A. vertegenwocrdigd door Bert Hamelinck

Sonar Consult B.V.B.A. vertegenwoordigd door Piet van Roe

-door iemand van grcep C, afhankelijk van de business unit waarop de operatie betrekking heeft, en

iemand van groep D wanneer het totaal jaarlijks bedrag onder de 500.000¬ (vijfhonderdduizend euro) ligt. De

volgende personen behoren, tot publicatie van het tegendeel, tot de volgende volmachten-groep:

GROEP CGROEP D

The Toulemonde Company BVBA vertegenwoordigd door Christophe Toulemonde (enkel voor Business

Unit Scripted)

Ivy Vanhaecke (enkel voor Business Unit Scripted)

Koeken Dame BVBA vertegenwoordigd door Helen Perquy (enkel voor Business Unit Scripted)

Bo De Group (enkel voor Business Unit Scripted) Véronique Anselme

Gabrielle Willard

Nicolas Blondeau

A Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge ) Het concept "revenues" bevat alle inkomsten die betrekking hebben tot de verkoop en de operaties.

Een zelfde fysieke persoon, bestuurder of vaste vertegenwoordiger van een bestuurder, die tot de groep A

of C en de groep B of D behoort, mag nooit twee keer tekenen.

Een persoon, die over handtekeningbevoegdheden beschikt om voor een hoger bedrag te tekenen, mag

altijd tekenen voor een lagere bedrag.

III) Alle contracten in verband met "cast of sales" en onderhandelingen op rekening van de vennootschap

worden ondertekend:

-door iemand van groep A, afhankelijk van de business unit waarop de operatie betrekking heeft, en iemand

van groep B wanneer het totaal jaarlijks bedrag boven de 100.000¬ (honderdduizend euro) ligt. De volgende

personen behoren, tot publicatie van het tegendeel, tot de volgende volmachten-groep:

GROEP AGROEP B

The Toulemonde Company BVBA vertegenwoordigd door Christophe Toulemonde (enkel voor Business

Unit Scripted)

Sonar Consult B.V.B.A vertegenwoordigd door Piet van Roe

921 B.V.B.A, vertegenwoordigd door Bert Hamelinck

All Rights Reserved B.V.B.A. vertegenwoordigd door Frank Van Passel

Iroise S.P.R.L. vertegenwoordigd door Jean-Christophe Massait

En in geval van afwezigheid of dringendheid:

Michael Sagol

Pacino Communications N.V. vertegenwoordigd door Kathleen Maes

921 B.V.B.A. vertegenwoordigd door Bert Hamelinck

Sonar Consult B.V.B.A, vertegenwoordigd door Piet van Roe

-door iemand van groep C, afhankelijk van de business unit waarop de operatie betrekking heeft, en

iemand van groep D wanneer het totaal jaarlijks bedrag onder de 900.000¬ (honderd duizend euro) ligt. De

volgende personen behoren, tot publicatie van het tegendeel, tot de volgende volmachten-groep;

GROEP CGROEP D

The Toulemonde Company BVBA vertegenwoordigd door Christophe Toulemonde (enkel voor Business

Unit Scripted)

Ivy Vanhaecke (enkel voor Business Unit Scripted)

Koeken Dame BVBA vertegenwoordigd door Helen Perquy (enkel voor Business Unit Scripted)

Bo De Group (enkel voor Business Unit Scripted) Véronique Anselme

Gabrielle Willard

Nicolas Blondeau

Het concept "tost of sales" bevat alle kosten die betrekking hebben tot de verkoop en de operaties.

Een zelfde fysieke persoon, bestuurder of vaste vertegenwoordiger van een bestuurder, die tot de groep A

of C en de groep B of D behoort, mag nooit twee keer tekenen.

Een persoon, die over handtekeningbevoegdheden beschikt om voor een hoger bedrag te tekenen, mag

altijd tekenen voor een lagere bedrag.

IV) Alle contracten in verband met "overheads" en onderhandelingen op rekening van de vennootschap

worden ondertekend:

-door iemand van groep A en iemand van groep B wanneer het totaal jaarlijks bedrag boven de 25.000¬

(vijfentwintigduizend euro) ligt. De volgende personen behoren, tot publicatie van het tegendeel, tot de volgende

volmachten-groep:

GROEP AGROEP B

The Toulemonde Company BVBA vertegenwoordigd door Christophe Toulemonde (enkel voor Business

Unit Scripted)

Sonar Consult B.V.B.A. vertegenwoordigd door Piet van Roe

921 B.V.B.A. vertegenwoordigd door Bert Hamelinck

All Rights Reserved B.V.B.A. vertegenwoordigd door Frank Van Passel

Iroise S.P.R.L. vertegenwoordigd door Jean-Christophe Massart

En in geval van afwezigheid of dringendheid:

Michael Sagol

Pacino Communications N.V. vertegenwoordigd door Kathleen Maes

921 B.V.B.A. vertegenwoordigd door Bert Hamelinck

Sonar Consult B.V.B.A. vertegenwoordigd door Piet van Roe

-door iemand van groep C en iemand van groep D wanneer het totaal jaarlijks bedrag onder de 25.000¬

(vijfentwintigduizend euro) ligt. De volgende personen behoren, tot publicatie van het tegendeel, tot de volgende

volmachten-groep:

GROEP CGROEP D

The Toulemonde Company BVBA vertegenwoordigd door Christophe Toulemonde (enkel voor Business

Unit Scripted)

Ivy Vanhaecke (enkel voor Business Unit Scripted)

Koeken Dame BVBA vertegenwoordigd door Helen Perquy (enkel voor Business Unit Scripted)

Bo De Group (enkel voor Business Unit Scripted) Véronique Anselme

Gabrielle Willard

Nicolas Blondeau

Het concept "overheads" bevat de nieuwe investeringen of vaste activa, maar ook alle kosten niet begrepen in de bovenstaande categorieën.

Een zelfde fysieke persoon, bestuurder of vaste vertegenwoordiger van een bestuurder, die tot de groep A of C en de groep B of D behoort, mag nooit twee keer tekenen.

Een persoon, die over handtekeningbevoegdheden beschikt om voor een hoger bedrag te tekenen, mag altijd tekenen voor een lagere bedrag.

Volmachten

De vergadering beslist aan de raad van bestuur alle volmachten toe te kennen, met het oog op het uitvoeren van de hierboven genomen beslissingen, en met name met het oog op het opstellen, de ondertekening en de neerlegging van de statuten in hun gecoördineerde versie overeenkomstig de desbetreffende wettelijke voorschriften, waarvan bijzondere volmacht wordt verleend aan de Heer Jacques de Lange. Volmacht wordt ook toegekend aan de heer Nicolas BLONDEAU om alle nodige handelingen te vervullen bij de kruispuntbank van de ondernemingen en andere administraties.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Afgeleverd vóár de registratie uitzonderlijk ter neerlegging op de Griffie van Rechtbank van Koophandel

J.F. POELMAN, Notaris

Ter zelfde tijd neergelegd:

- Uitgifte akte

- verslag van de raad van bestuur met staat van activa en passiva

- verslag van de commissaris

- gecoordineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

o w"." ,e

a

Voor-

' behouden

aan het Belgisch

" Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/04/2013
ÿþMod POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Zetel : Havenlaan 75, 1000 Brussel 1, België

(volledig adres)

Oriderwerp(enl akte :Zetelverplaatsing bij beslissing raad van bestuur; Uittreksel uit akte

Tekst ; benoeming commissaris; Uittreksel uit akte ontslag bestuurder; Uittreksel uit

akte benoeming bestuurder

1.. De Raad van Bestuur beslist om de maatschappelijke zetel van de Vennootschap te verhuizen vanaf 1. april 2013 naar de Cogels Osytei 74 te 2600 Berchem. De vennootschap zal verder gebruik maken van haar exploitatie zetel te Brussel op de Havenlaan 75 - 1000 Brussel

2. De Algemene Vergadering gehouden op 18 maart 2013, beslist met éénparigheid van stemmen om BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA, met zetel te Guldensporenpark 100 BLOK K, 9820 Merelbeke, te herbenoemen tot commissaris voor een periode van 3 jaar. Het mandaat vervalt op de Algemene Vergadering van 2016 die zich zal uitspreken over de jaarrekening van boekjaar 2015. BDO Bedrijfsrevisoren stelt mevrouw Catry Veerle aan als permanente vertegenwoordiger. De mandaatprijs wordt vastgesteld op 3.950,- Eur, Deze maandaatprijs wordt jaarlijks onderworpen aan de evolutie van de gezondheidsindex en is exclusief BTW en onkosten (IBR-bijdrage, verplaatsing, secretariaat, e.a.)

3. De Algemene Vergadering neemt kennis van het ontslag van Wissant bvba,vast vertegenwoordigd door Jean-Christophe Massart, als Bestuurder en dit met ingang vanaf 15 april 2013.

4. Door bijzondere stemming en met éénparigheid van stemmen benoemt de Algemene Vergadering de bvba IROISE, vast vertegenwoordigd door de heer Jean-Christophe Massart en met maatschappelijke zetel te Leuvensesteenweg, 420 - 1380 Lasne, als Bestuurder van de Vennootschap voor een periode van 3 jaar met ingang op 15 april 2013. Het mandaat vervalt op de Algemene Vergadering van 2016 die zich zal uitspreken over de jaarrekening van boekjaar 2015.

921 bvba

vast vertegenwoordigd door Bert Hamelinck

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatst= biz vnn luik B vetmeiden : Recto . Hian t :n 110 1.11.i(}li d unn .ie in strunienferendn notatis héizij van " .ie persd(ó)n(enj

bevoegd de rent;aspersoon ten aanzien vare derden le vertegellerooidigen

Verso 7 Naur1 Cri handlskemng

pRusest

8 APR 2013

Griffie

*1306 as"

Ondernemingsnr : Benaming (voluit}

(verkort} :

Rechtsvorm :

III

0476.386.596 CAVIAR FILMS

Naamloze vennootschap

i

Bijlagen bij Iie Bëlgisch Staatsblad - 29/0472013 - Annexes du Moniteur belge

25/04/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.03.2013, NGL 18.04.2013 13093-0346-041
31/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.03.2012, NGL 22.05.2012 12124-0472-036
22/11/2011
ÿþti Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i di i II ~Y i 1111 i A

*11175110*

Vc behc

aar

Bel! Staal

Griffie ®~ ``II d ~i`JUi,~w

Ondernemingsnr : 0476.386.596

Benaming

(voluit) : CAVIAR FILMS

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Havenlaan, 75 -1000 Brussel

Onderwerp akte : STATUTENWIJZINGEN

Uit een akte voor Meester Jean-François POELMAN, Notaris te Schaarbeek, op 27 oktober 2011, blijkt dat:

de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "CAVIAR FILMS"

waarvan de zetel thans gevestigd is te 1000 Brussel, Havenlaan, 75, heeft beslist:

WIJZIGING VAN AANDEELKLASSE

De vergadering ontlast de voorzitter lezing te geven van het verslag van de raad van bestuur opgesteld:

volgens artikel 560 van het Wetboek van Vennootschappen, betreffende de wijziging van aandeelklasse,:

waarvan iedere vennoot erkent er kennis van te hebben genomen.

De vergadering beslist de aandeelklassen A en B te schrappen. Zodra bestaat er allen maar 10.000:

aandelen zonder melding van klasse.

WIJZIGINGEN VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist :

-Artikel 5 : als volgt te vervangen:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfhonderd eenenzestig duizend vijfhonderd euro (561.500,00 ¬ ).

Het wordt vertegenwoordigd door tienduizend (10.000) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder:

één/ tienduizendste (1 /10.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

(...)

-Artikel 14 : als volgt te vervangen :

"Dé vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie (3) leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes (6) jaar door de algemene; vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer: evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee (2) leden: bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door aile middelen, dat; er meer dan twee (2) aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee (2) leden telt, houdt dei clausule vermeld onder artikel 15 van deze statuten krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene; vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

ln geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een: nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering; geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij; afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige; bestuurders.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is zij verplicht één of meer natuurlijke personen; aan te duiden die individueel dan wel gezamenlijk bevoegd zullen zijn om haar te vertegenwoordigen voor alle handelingen die dit bestuur betreffen."

-Artikel 15: als volgt te vervangen :

"De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd-bestuurder of twee (2) bestuurders, tenminste drie (3) dagen voor de datum voorzien voor de vergadering.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e mail. "

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegen-woordigen wordt als;

s regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2011- Annexes du Moniteur belge

ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping.

Iedere bestuurder kan, hetzij schriftelijk, hetzij per telegram, telex of telecopie, volmacht geven aan een ander Lid van de raad om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere .van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet is vervuld kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien tenminste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoor-digd zijn.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslagge-vend.

ln uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mede te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die zulks verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering voor dewelke ze zijn gegeven.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee (2) bestuurders."

-Artikel 17 : wat volgt te schrappen :

"Iedere gedelegeerd bestuurder wordt benoemd onder de bestuurders voorgedragen door de aandeelhouders klasse A."

BENOEMING-ONTSLAG

1) De vergadering ontslaat in hoedanigheid van vast vertegenwoordiger, vanaf vandaag : RRCC BVBA vast vertegenwoordigd door Thierry Geerts, als vast vertegenwoordiger van CAVIAR GROUP

2) De vergadering beslist de volgende nieuwe bestuurders, voor een termijn van 6 jaar, te benoemen :

921 BVBA, RPR 0451.489.072, met zetel te 2600 Antwerpen, Grotesteenweg, 479, vast vertegenwoordigd

door de heer Bert Hamelinck, te 2600 Antwerpen, Grotesteenweg, 479

PACINO COMMUNICATIONS NV, RPR 0459.924.708, met zetel te 1780 Wemmel, Sleedoornlaan, 8, vast

vertegenwoordigd door Mevrouw Kathleen Maes, te 1785 Brussegem, Brusselsesteenweg, 375B,

ALL RIGHTS RESERVED BVBA, RPR 0440.627.646, met zetel te 3001 Heverlee, Prinses Lydialaan, 83,

vast vertegenwoordigd door de heer Frank Van Passel te 3001 Heverlee, Prinses Lydialaan, 83.

PETERDEUSS BVBA, RPR 0863.474.994, met zetel te 2140 Borgerhout, Betogingsstraat, 4, vast

vertegenwoordigd door de heer Peter Deuss te 2140 Borgerhout, Betogingsstraat, 4.

WISSANT BVBA, RPR 0463.833.511, met zetel te 1410 Waterloo, avenue des Sorbiers, 70, vast

vertegenwoordigd door de heer Jean-Christophe Massart te 1410 Waterloo, avenue des Sorbiers, 70, NN 65.

CAVIAR GROUP NV, vertegenwoordigd door 921 BVBA, RPR 0451.489.072, vast vertegenwoordigd door

de heer Bert Hamelinck;

die hier aanwezig of vertegenwoordigd aanvaarden. Hun mandaat zef ten einde komen na de gewone

algemene vergadering van tweeduizend zeventien.

VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De bestuurders, vertegenwoordigd door Jean-Christophe MASSART en/of Christophe TOULEMONDE,

voornoemd, komen in raad van bestuur bijeen, en benoemen:

921 BVBA, RPR 0451.489.072 vast vertegenwoordigd door de heer Bert Hamelinck,

PACINO COMMUNICATIONS NV, RPR 0459.924.708 vast vertegenwoordigd door Mevrouw Kathleen

Maes,

ALL RIGHTS RESERVED BVBA, RPR 0440.627.646 vast vertegenwoordigd door de heer Frank Van

Passel.

als afgevaardigd bestuurder,

en CAVIAR GROUP NV vertegenwoordigd door 921 BVBA, RPR 0451.489.072, vast vertegenwoordigd

door de heer Bert Hamelinck,

als voorzitter.

Hun mandaat zal ten einde komen na de gewone algemene vergadering van tweeduizend zeventien.

(...)

Voor- VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

behóuden aan het Belgisch Afgeleverd vôôr de registratie uitzonderlijk ter neerlegging op de Griffie van Rechtbank van Koophandel

Staatsblad J.F. POELMAN, Notaris

Ter zelfde tijd gedeponseerd:

- Uitgifte akte

- gecoordineerde statuten



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.03.2011, NGL 01.06.2011 11146-0063-033
30/04/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.03.2010, NGL 27.04.2010 10100-0085-031
28/04/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 16.03.2009, NGL 20.04.2009 09115-0247-032
25/04/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 17.03.2008, NGL 15.04.2008 08109-0371-031
26/04/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 20.03.2006, NGL 20.04.2006 06115-3440-021
29/12/2005 : ANA070003
21/01/2005 : ANA070003
30/09/2004 : ANA070003
24/06/2004 : ANA070003
25/07/2003 : ANA070003
22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 13.07.2016, NGL 14.07.2016 16323-0162-043

Coordonnées
CAVIAR ANTWERP

Adresse
BRIALMONTLEI 10 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande