CAYMAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CAYMAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 873.403.440

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.05.2014, NGL 02.07.2014 14264-0580-011
04/02/2014
ÿþondernemingsar 0873.403.440

Benaming

(voluit) : CAYMAN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2470 Retie, Meidoorndreef, 9

(volledig adres)

Onderwerp akte ; KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA VAN DE SCHULDVORDERING VAN DE DIVIDENDGERECHTIGDE NIET UITGIFTE VAN NIEUWE AANDELEN

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor Notaris Lien Couck, geassocieerd Notaris te Aalst, op 16 december 2013, geregistreerd te Aalst, f, op 23 december 2013, boek 943, blad 78, vak 3. Ontvangen: vijftig euro (50,00 EUR). Vr de eerstaanwezend inspecteur, a.i. (getekend) Myriam Redent, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "CAYMAN", waarvan de zetel gevestigd is te 2470 Retie, Meidoorndreef, 9, met algemeenheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING: Kennisname van de uitkering van een tussentijds dividend

Bij beslissing van de algemene vergadering de dato 7 december 2013 werd er beslist tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van honderd en drieduizend zevenhonderd zevenenzeventig komma achtenzeventig (EUR 103.777,78) uit de beschikbare reserves. Het verslag hiertoe werd voorgelegd.

Rekening houden met de bestaande aandeelhoudersstructuur betekent dit een netto-dividend ten belope van drieënnegentigduizend vierhonderd euro (EUR 93.400,00).

Uit voornoemd verslag blijkt voorts dat de aandeelhouders het dividend niet in speciën wensen te ontvangen, doch dat zij de intentie hebben om de vordering, die zij ingevolge de beslissing tot uitkering van het dividend op de vennootschap hebben, onmiddellijk in te brengen in het kapitaal van de vennootschap om te kunnen genieten van de in de Programmawet van 28 juni 2013 voorziene 10% roerende voorheffing door het vastklikken van de laste reserves.

De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing elk van de aandeelhouders een schuldvordering heeft op de Vennootschap ten belope van zijn deel in het tussentijdse dividend.

De dividenden komen voort uit een vermindering van de belaste reserves, welke reserves (lees: de jaarrekening) zijn goedgekeurd door de algemene vergadering uiterlijk op 31 maart 2013.

TWEEDE BESLISSING: Verslagen

Overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, krijgt de vergadering kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato 13 december 2013, en van het verslag van VGD Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA, kantoorhoudend te 9240 Zele, Spinnerijstraat, 12 (RPR: 0875.430.443) vertegenwoordigd door de heer Jurgen Lelie, bedrijfsrevisor, de dato 12 december 2013, door de zaakvoerder aangesteld om verslag uit te brengen oves de voorgenomen inbreng in natura. De vennoot verklaart een kopij van dit verslag ontvangen te hebben.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor gedateerd op 12 december 2013, luiden als volgt:

BESLUITEN:

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Cayman" bestaat uit een inbreng van schuldvordering aangehouden door mevrouw Dorien Ooms, voor een totaal bedrag van drieënnegentigduizend vierhonderd euro (93.400,00 EUR). Deze schuldvordering is ontstaan naar aanleiding van een dividenduitkering in de zin van artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

7.1De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura evenals voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

7.2.De beschrijving van de inbreng in natura voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie v

lumen

r

ti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

7.3.Het bestuursorgaan heeft slechts één waarderingsmethode gehanteerd voor de waardering van de ingebrachte schuldvorderingen, met name de nominale waarde. Om de als tegenprestatie te verstrekken nieuwe aandelen te bepalen heeft ze enkel de fractiewaarde van de bestaande aandelen weerhouden vermits de vennootschap slechts één vennoot telt en dat hierdoor geen verschuivingen kunnen ontstaan tussen de vennoten.

7.4.Rekening houdend met de weerhouden methoden van waardering en in het bijzonder dat er geen verschuivingen kunnen ontstaan tussen de vennoten, hebben wij louter een analytisch nazicht gedaan van de jaarrekening per 31-12-2012 en de tussentijdse cijfers van de inbrenggenietende vennootschap;

7.5.In deze omstandigheden zijn de weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord. De waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden komen overeen met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

7.6.De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 934 aandelen van BVBA Cayman, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat uitspraak te doen over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Volledigheidshalve benadrukken wij dat enkel en alleen de in het huidige verslag beschreven bestanddelen deel uitmaken van deze inbreng in natura.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 §1, eerste en tweede lid W. Venn., aangaande de voorgenomen inbreng in natura bij wijze van kapitaalverhoging van BVBA Cayman in het kader van de toepassing van artikel 537 WIB92 en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Opgesteld te Zele op 12 december 2013,

VGD Bedrijfsrevisoren burg. CVBA

vertegenwoordigd door Jurgen Lelie

Bedrijfsrevisor"

DERDE BESLISSING: Verhoging van het maatschappelijk kapitaal door inbreng in natura (rekening/courant)

Elk van de aandeelhouders afzonderlijk verklaart deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 WIB onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de Vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde drieënnegentigduizend vierhonderd euro (EUR 93.400,00) om het van achttienduizend zeshonderd euro (EUR 18.600,00) te brengen op honderd en twaalfduizend euro (EUR 112.000,00) door de uitgifte van negenhonderd vierendertig (934) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrij-ving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de aandeelhouders van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de Vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de $ bedrijfsrevisor.

VIERDE BESLISSING: Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

Tussenkomst  Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Is volgens tussengekomen, de enige vennoot, die verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de Vennootschap en die uiteenzet dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de Vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, wordt aan de enige vennoot die aanvaart de negenhonderd vierendertig (934) nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

VIJFDE BESLISSING: Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, Notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van drieënnegentigduizend vierhonderd euro (EUR 93.400,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderd en twaalfduizend euro (EUR 112.000,00), vertegenwoordigd door duizend honderd twintig (1.120) aandelen zonder vermelding van waarde.

ZESDE BESLISSING: Wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalver'hoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd en twaalfduizend euro (EUR 112.000,00) vertegenwoordig door duizend honderd twintig (1.120) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, ieder aandeel vertegenwoordigend een/duizend honderd twintigste (111.120ste) van het maatschappelijk kapitaal".

ZEVENDE BESLISSING: Volmachtcoërdinatie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

.

Voor-

t behouden

aan het

Belgisch

I Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De vergadering verleent aan de notarisassociatie Van Maele & Couck, alle machten om de gecoördineerde

tekst van de statuten van de Vennootschap op te stellen, te onderteke-nen en neer te leggen op de griffie van

de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wet-'telijke bepalingen terzake.

ACHTSTE BESLISSING: Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Lien Couck

Bijlage:

-Expeditie van de akte

-Coördinatie van de statuten

02/12/2013
ÿþMal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgin kopie

na neerlegging ter griffie van vice R G E L E G

GRIFFIE RECHTBANK VAN

Iu111111w~u~11111j~11wi11u1

Ondernemingsnr : 0873.403.440

Benaming

(voluit) : Cayman

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Meidoorndreef 9, 2470 Retie

(volledig adres)

Onderwerp akte : Aanstelling vaste vertegenwoordiger

Uit het verslag van de zitting van de zaakvoeder dd. 31 oktober 2013 blijkt dat:

De zaakvoerder heeft besloten om aan te stellen als vaste vertegenwoordiger van Cayman BVBA: Mevrouw Dorien OOMS en dit met ingang vanaf 31 oktober 2013.

Retie, 31 oktober 2013

Dorien OOMS

Zaakvoerder

2 0 NOV, 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de reohtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.05.2013, NGL 23.07.2013 13335-0175-011
10/01/2013
ÿþMaa word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111 130 65m~~w~911211111uo

V bed a Be Sta<

eg ter griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 ó DEC. 2012

TUR OUT

De"G ,i iFier,

Ondernemingsnr : 0873.403.440

Benaming

(voluit) : CAYMAN

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : LAAR 6C, 2440 GEEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel Uittreksel uit het verslag van de zaakvoerder dd. 10 december 2012:

De maatschappelijke zetel wordt met ingang vanaf heden overgebracht

van:

Laar 6C, 2440 GEEL

naar:

Meidoorndreef 9, 2470 RETIE

Opgemaakt te Geel,

10 december 2012

Ooms Dorien

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

27/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.05.2012, NGL 23.08.2012 12437-0312-011
29/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.05.2011, NGL 26.07.2011 11336-0578-010
12/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.05.2010, NGL 05.07.2010 10276-0084-010
15/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.05.2009, NGL 09.07.2009 09403-0065-010
09/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.05.2008, NGL 04.07.2008 08363-0149-011
20/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 04.05.2007, NGL 16.07.2007 07411-0358-011
11/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 05.05.2006, NGL 10.07.2006 06442-1279-010
10/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 02.05.2015, NGL 30.07.2015 15397-0565-011

Coordonnées
CAYMAN

Adresse
MEIDOORNDREEF 9 2470 RETIE

Code postal : 2470
Localité : RETIE
Commune : RETIE
Province : Anvers
Région : Région flamande