CBS TRADING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CBS TRADING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.681.714

Publication

08/09/2014
ÿþ MOd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0502.681.714 Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

28 AlIG. 2014 Griffie

*14166267*

UI

Benaming

(voluit) CBS TRADING

(verkort)

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Schupstraat 114 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte: Benoeming bestuurder zaakvoerder.

Tekst: Uit het verslag van de gewone algemene vergadering der aandeelhoudeers gehouden op 2 junii 2014 blijkt dat

Met éénparigheid werd beslist tot de benoeming van de NV Vlimmo Invest, met zetel Schupstraat 1/7 2018 Antwerpen als bestuurder zaakvoerder van de vennootschap voor een periode van zes laar tot de algemene, vergadering over boekjaar 2019., vertegenwoordigd door Mevrouw Bolsens Denise.

Robert Brachfeld

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

04/02/2013
ÿþMod Word 11.1

fl¬ e ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111

1 0209 0I

Neergelegd ter griffie van de Rechtbani van Koophendel te Antwerpen, op

2 2 JAN 2013

Griffie

h

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : CBS TRADING

(verkort) :

0 5 02" 6S1" 714

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2018 Antwerpen, Schupstraat 1 bus 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING  BENOEMINGEN.

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Michel SMETS, geassocieerd notaris van de notarissenassociatie Michel SMETS  Marc DENS, met zetel te Antwerpen op veertien januari tweeduizend en dertien, dat er door

1° De naamloze vennootschap "C.B.S. IMMO Il", waarvan de zetel gevestigd is te Antwerpen, Schupstraat 1, opgericht bij akte verleden voor notaris Jacques Troquet, te Antwerpen-Deurre, op 1 november 1991, bekendgemaakt in de Bijlage van het Belgisch Staatsblad van 27 november daarna onder nummer 911127-18, en waarvan de statuten gewijzigd werden bij akte verleden voor notaris Troquet voornoemd op 18 november 1994, bekendgemaakt in de Bijlage van het Belgisch Staatsblad van 10 december daarna, onder nummer 941210-161, 162 en 163, houdende fusie door overneming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "C.B.S, Immo".

De statuten werden verschillende malen gewijzigd en voor het laatst bij besluiten der buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Eric Michoel te Antwerpen-Deurre op 30 januari 2003, bekendgemaakt (n de Bijlage van het Belgisch Staatsblad van 20 februari daarna, onder nummer 2003022023053.

Ondernemingsnummer 0445.614.139.

2° De naamloze vennootschap "VLIMMO INVEST N.V.", waarvan de zetel gevestigd is te Antwerpen, Schupstraat 1, opgericht bij akte verleden voor notaris Jan Boeykens te Antwerpen op 4 juni 1997, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 18 juni daarna onder nummer 970618-327, en waarvan de statuten gewijzigd werden bij akte verleden voor notaris Jan Boeykens te Antwerpen op 15 december 1997, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 6 januari 1998, onder nummer 980106-651.

Ondernemingsnummer 0460.814.039.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht voor onbepaalde duur, met de naam "CBS TRADING", met zetel te 2018 Antwerpen, Schupstraat 1 bus 1, met aanvang van werkzaamheden bij de verkrijging van rechtspersoonlijkheid, en met een kapitaal van achttien duizend zeshonderd euro (@ 18.600,00), verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen, volgestort ten belope van éénlderde,

De vennootschap heeft tot doel :

De aankoop, verkoop, invoer en uitvoer, fabricatie, verwerking, installatie en distributie van alle materialen, artikelen, voorwerpen, toestellen en producten.

Het organiseren en verlenen van diensten, onder andere marketing, verkoopspromotie, design, advertising en marktonderzoek.

Aankoop en verkoop, bewerking en verwerking van koopwaren, waren afgewerkt en niet afgewerkte! producten, voedingswaren, machines, verbruiksvoorwerpen, niets uitge-zonderd, inbegrepen zowel: grondstoffen als verwerkingsproducten van allerlei aard als werktuigen, elektrische benodigdheden, huisraad,; huishoudelijke apparaten, meubelen of versierende voorwerpen, de koop en verkoop en verhuring vang kantoormeubilair en benodigdheden, en verkoop van keukens, badkamers en sanitair, textiel, leder, plastiek en; metalen producten, sportartikelen, transportsystemen, verpakkingssystemen en goederen-< behandelingssystemen, waren en voorwerpen.

In- en uitvoer van menigvuldige goederen.

Trading in de meest ruime zin.

Het onthaal, de omkadering, de begeleiding en het verstrekken van informatie aan personen en instellingen;! het bevorderen van public relations en contracten, het opstellen van programma's en de evaluatie en realisatie ervan; het verstrekken van diensten en adviezen terzake,

Publ iciteitsondememing.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Zij mag alle brevetten, vergunningen of merken die betrekking hebben op haar maatschappelijk doel aankopen, exploiteren en afstaan.

Het verwerven, beheren, onderhouden en oordeelkundig uitbreiden van een patrimonium, hoofdzakelijk bestaande uit onroerende goederen welke de vennootschap ook mag vervreemden indien daarvoor goede redenen bestaan. Binnen het kader van haar doelstelling zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, uitrusten, restaureren, valoriseren, bouwen en verbouwen, huren en verhuren van onroerende goederen al dan niet gemeubeld, alsmede tot alle verrichtingen van onroerende leasing. Het beleggen van beschikbare middelen in roerende goederen en alle investeringsgoederen in het algemeen.

Bedrijven en administraties bijstaan, adviseren bij de uitvoering van hun activiteiten en alle dienstverleningen van welke aard ook, zowel commercieel, industrieel als financieel.

Het voeren van het beheer en de directie van andere vennootschappen en/of bedrijven, alsook het uitoefenen van de functies van bestuurder en vereffenaar van andere vennootschappen.

Al het bovenstaande zowel in het binnen- als in het buitenland, voor eigen rekening als voor rekening van derden.

De vennootschap kan kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel. Zij is verbonden door de rechtshandelingen verricht door haar organen van vertegenwoordiging, zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij de vennootschap bewijst dat een derde daarvan op de hoogte was of er gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten,

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap en kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder heeft het recht bijzondere volmachten aan derden te geven.

Werden tot enige zaakvoerders benoemd met individuele vertegenwoordigingsmacht en voor onbepaalde duur:

1) De Heer BRACHFELD Jozef Henri, voornoemd.

2) De Heer BRACHFELD Robert Aaron, voornoemd.

Hun opdracht is onbezoldigd.

Er werden geen commissarissen benoemd,

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand juni te elf uur ten

maatschappelijke zetel en voor de eerste maal in het jaar tweeduizend veertien.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. het eerste boekjaar

van de vennootschap dat aanvangt op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt, zal

eindigen op éénendertig december tweeduizend dertien.

VOLMACHT:

Om bij alle administraties, en onder meer bij het ondememingsloket, het Bestuur van de B.T.W. en bij het

Bestuur Economisch Potentieel, aile formaliteiten van inschrijving en wijziging te vervullen, werd volmacht

gegeven aan Mevrouw SAEYVOET Christiane, Mollenweg 1, 2960 Sint-Lenaerts.

met macht om afzonderlijk op te treden.

VOOR UITTREKSEL,

Notaris Michel SMETS

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie.

*} Belgisch

Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 13.07.2016 16327-0185-011

Coordonnées
CBS TRADING

Adresse
SCHUPSTRAAT 1, BUS 1 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande