CCGC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CCGC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 829.538.258

Publication

31/10/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
27/03/2013
ÿþRechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2000 Antwerpen, Nationalestraat 18

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging van het doel - zetelverplaatsing -

Het blijkt uit een akte verleden op 12 maart 2013 dat voor mij, Dirk STOOP, notaris te Antwerpen (Linkeroever), optredende voor de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid Notaris Dirk Stoop, ingeschreven in de Kruispuntbank te Antwerpen onder nummer BE 0899.286.109, BTW-nummer 899.286.109, in mijn kantoor te Antwerpen (Linkeroever), Blance-. fioerlaan 101, is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CCGC, met zetel te 2000 Antwerpen, Nationalestraat 18, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0829.538.258 en onderworpen aan de B.T.W. onder nummer BE 0829.538.258, opgericht bij akte verleden voor mij, notaris, op negen september tweeduizend en tien, bekendgemaakt in de bijlage van het Belgisch Staatsblad onder nummer 2010-10-0510145666,

Toelichting door de voorzitter

A. Dat deze vergadering werd bijeengeroepen met de volgende agenda

-Wijziging van het doel  kennisname van het verslag van de zaakvoerders

-zetelverplaatsing

B. Dat de honderd aandelen, hetzij geheel het maatschappelijk kapitaal, op deze vergadering vertegenwoordigd zijn en dat er derhalve geen rechtvaardiging omtrent de bijeenroeping vereist is.

C. dat aan de vennoten en zaakvoerder tijdig conform artikel 268

De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend. De vergadering stelt vast dat zij geldig is samengesteld en bevoegd is om over de agenda te beraadslagen.

Beraadslaging en besluiten

De vergadering neemt na beraadslaging de volgende beslissingen

EERSTE BESLISSING

De vergadering neemt kennis van het voorstel om het doel van de vennootschap te wijzigen. De voorzitter doet opmerken dat voldaan werd aan de bepalingen van artikel 287 Wetboek van Vennootschappen, Een staat van actief en passief opgemaakt op 31 december 2012 wordt aan ondergetekende notaris voorgelegd. De voorzitter verklaart dat de vennootschap geen commissaris diende aan te stelen. Na voorlezing en toelichting van het verslag van de zaakvoerder beslist de vergadering het doe! te wijzigen en keurt de nieuwe tekst goed zoals die verder in de nieuwe statuten zal worden opgenomen.

Artikel 4 wordt gewijzigd als volgt:

"Artikel 4. De vennootschap heeft tot doel:

De aanneming van alle bouw- en verbouwingswerken, wegenwerken, elektriciteit, schrijnwerkerij, loodgieterij, isolatiewerken, en dergelijke meer;

Het coördineren, uitvoeren, en laten uitvoeren van alle werken in roerende of onroerende staat in het kader van de bouw, verbouwing, renovatie, valorisatie en verbetering van onroerende goederen;

De groot- en kleinhandel en de handelsbemiddeling in:

- Intermediaire producten, afval en schroot, hieronder wordt onder meer verstaan brandstoffen, metalen en metaalertsen, hout, verf, vernis en bouwmaterialen, inclusief sanitair, ijzerwaren, loodgietermateriaal en verwarmingsinstallaties, chemische producten.

- Machines, apparaten en toebehoren, hieronder wordt onder meer verstaan gereedschapswerktuigen, machines voor de bouwnijverheid, industrie, handel, landbouw en de textielindustrie, naai- en breimachines, kantoormachines en kantoormaterieel.

Projectontwikkeling en handel in onroerend goed voor eigen rekening, alsmede verhuur van eigen onroerend goed en bemiddeling in en het beheer van onroerend goed voor rekening van derden.

Op de 3aatste blz van Luik R uarn :ldc,n Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ie vertegenwoordigen

Verso . Naam en handter.ening

d

r

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NII~IIIIIIII81Nl

1 098915*

©ndernemtngsnr : 0829.538.258

Benaming

(voluit) : CCGC

(verkort) :

RoCi t&u,i< r erpen

,

0 n LU lil

De Griffier.

Griffie

N

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

r

Voors behouden aan het Belgisch Staatsblad

- De verhuur van auto's, vrachtwagens, opleggers, trekkers en alle overige transportmiddelen voor vervoer te land, alsmede machines en werktuigen en alle overige roerende goederen.

-Advies en bijstand aan de bedrijfswereld

- Diverse dienstverlening hoofdzakelijk aan bedrijven

Zij mag tevens aile industriële, handels- en financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Die activiteiten omvat in het hierboven vermeld doel waartoe een voorafgaande toelating van de bevoegde overheid of een daartoe bevoegd organisme, een attest of getuigschrift vereist is, die gereglementeerd zijn of aan toelatingsvoorwaarden onderworpen, zal de vennootschap in onderaan-neming laten doen door een rechts-'perscon die aan de gestelde voorwaarden voldoet, tenzij de vennootschap, of een persoon in de door de wetgeving en/of toepasselijke reglementering vereiste verhouding verbonden aan de vennootschap, over de nodige attesten, stukken en/of toelatingen be-schikt opdat de vennootschap die activiteiten zelf mag uitoefenen.

Zij mag deze handelingen verrichten voor eigen rekening en/of in eigen naam en/of voor rekening van derden.

Zij mag optreden als vereffenaar, zaakvoerder of bestuurder van vennootschappen.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking en uitbreiding van haar maatschappelijk-doel of de maatschappelijke bedrijvigheid kunnen vergemakkelijken.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in alle ondernemingen waarvan het doel met het hare gelijk, gelijkaardig of verwant is of waarvan het doel rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen aan de verwezenlijking van haar eigen doel, en aldus door inbreng (van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk kapitaal), fusie, onderschrijven of op elke andere wijze deelnemen in bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen. Zij mag zich met deze versmelten en inbreng doen van het geheel of een gedeelte van haar vermogen.

De eventuele opsommingen in het doel, zoals hierboven vermeld, zijn exemplatief en houden geen beperking in.

De vennootschap mag zich borg stellen voor andere vennootschappen of ondernemingen die een zelfde of aanverwant doel nastreven, zo deze zekerheidsstelling niet bedoeld is om de verwerving door derde(n) van aandelen van deze vennootschap mogelijk te maken.

In zoverre de wet dit niet verbiedt, om welke reden ook, mag de vennootschap zakelijke of persconlijke zekerheden verlenen in het voordeel van fysische personen of rechtspersonen, welke omwille van hun betrokkenheid met het bestuur, hun aandeelhouderschap of hun langdurige contractuele verhouding met de vennootschap met deze laatste een band hebben. Dergelijke zekerheid kan alleen verschaft worden voor verbintenissen welke dergelijke personen aangaan of aangegaan zijn ten overstaan van een rechtspersoon of instelling gecontroleerd door de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten -FSMA., en in zoverre het verlenen van dergelijke waarborg niet in strijd is met de belangen van de vennootschap,"

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 2060 ANTWERPEN, ijzerlaan 18-20. Al de voormelde beslissingen werden ieder afzonderlijk genomen met eenparigheid van stemmen.

De voormelde vennoot, tevens zaakvoerder, erkent op de hoogte te zijn van de inhoud van artikel 213. § 1 Wetboek van Vennootschappen, dat luidt " Indien een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid eenhoofdig wordt, moet het gestorte bedrag van het kapitaal binnen één jaar ten minste 12.400 euro bereiken, tenzij binnen dezelfde termijn een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of de vennootschap ontbonden wordt.

Gebeurt dit niet, dan wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap die ontstaan zijn sinds het eenhoofdig worden van de vennootschap, en wel tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen, tot de ontbinding van de vennootschap wordt bekendgemaakt of tot het kapitaal werkelijk ten belope van 12.400 euro wordt gestort.

Vermits de agenda afgehandeld is, wordt de vergadering opgeheven om veertien uur

Voor ontledend uittreksel, (get) notaris Dirk Stoop

-mede neergelegd afschrift + gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vernielden Recto . Naam en hoedanigheid vair de instrumenterende notaris, hetze) van de perso(o)nlen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtel.er,ing

18/01/2013
ÿþ Mad Word 11.1

k i 1n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de ákte

d

" 13011055"

.1/4

Uceplogd tor gela wan do Ro-deh,r. íszr~ rwválSíf da.~l r±CtiurpCn, cr11

Griffie ® 8 JAR, 2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: 0829538258

Benaming

(voluit) : CCGC

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : NATIONALESTRAAT 18 - 2000 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 15/11/2012 blijkt dat de Heer DANCKAERT Rik ontslagen wordt als zaakvoerder op 16/11/2012. Hij krijgt décharge voor het door hem gevoerd beleid.

Wordt benoemd tot zaakvoerder met ingang van 15/1112012 de Heer VAN SEBROECK Domien, wonende te 2000 Antwerpen, Rembrandtstraat 22. Zijn mandaat is onbezoldigd.

VAN SEBROECK Domien

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

29/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.04.2012, NGL 20.08.2012 12440-0080-008
30/08/2011
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0829538258

Benaming

(voluit) : CCGC

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : PROVINCIALEBAAN 16B - 9120 BEVEREN-VRASENE

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 30 juni 2011 heeft beslist om met ingang van 1 juli 2011 de maatschappelijke zetel over te brengen van Provincialebaan 16B te 9120 Beveren-Vrasene' naar Nationalestraat 18 te 2000 Antwerpen.

Rik DANCKAERT

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto Naarn en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

*11132102*

V

beh aa Be

Sta;

 /('tIV _

~]~~

¬ ''t~r" !`. " L.~ . . _i: .

. ,

1 6. 2011

DENDErG:t=imd'1:,E

BijTágën bij" hef E rgisdi S'tá tsbIád = 30/08/2ÜI1- Annexes dn 1VIóniteur berge

25/02/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
CCGC

Adresse
IJZERLAAN 18-20 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande