CCLEANTECH

Société en commandite simple


Dénomination : CCLEANTECH
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 627.794.688

Publication

14/04/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

HhII II I 1111111f iiuu

*15053813*



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

01 APR. 203

afdelingeffir}rpen



111

Ondernemingsnr : 0 fi 2 7. 7 9 4 " 6 8 8

Benaming

(voluit) : CCLEANTECH

(verkort) : Gewone Commanditaire Vennootschap

Rechtsvorm : $aan 22 - 2990 Wuustwezel

Zetel : OPRICHTING

(volledig adres)

Onderwerp akte ;



Op 20 februari 2015 werd een gewone commanditaire vennootschap opgericht door Cédrice CLAEYS,' wonende te Wuustwezel, met als naam "CCleanTech".

De heer Cédric CLAEYS, geboren te Etterbeek op 15/09/1979, is alleen beherende vennoot of gecommanditeerde. Hij is verantwoordelijk en hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

De stille vennoot is Caroline VEEBOCHT, geboren te Antwerpen op 14/10/1975. Zij is maar verbonden tot het bedrag dat zij beloofd heeft in te brengen zoals hierna bepaald.

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap, met als naam "CCleanïech".

De maatschappelijke zetel is gevestigd in Baan 22, 2990 Wuustwezel. De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België zonder dat hiertoe een statutenwijzing is vereist, op eenvoudige Beslissing van de beherende vennoot.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf heden.

De vennootschap kan administratieve zetels, bijhuizen, agentschappen, kantoren et bewaarplaatsen in België en in het buitenland vestigen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België ais in het buitenland

- Toezin op bouwwerkenzaakheden;

- Ingenieurs en aanverwante technische adviseurs, exclusief landmeters;

- Computerconsultancy-activiteiten;

- Beheer van computerfaciliteiten;

- Andere diensten op het gebied van informaticatechnologie en computer;

- Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie, n.e.g.;

- risicoanalisten en schadetaxateurs;

- handel in eigen onroerend goed;

- overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer, adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering;

- Industrieële vormgeving; "

- Diverse indersteunende activiteiten ten behoeve van voorzieningen;

- Algemene reiniging van gebouwen;

- Overige reinigingen van gebouwen; industriële reiniging;

- Andere reinigingsactiviteiten;

- Onderwijs voor sociale promotie;

- Beroepsopleiding;

- Overige vormen van onderwijs;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

- Aile handelingen welke met de handel en dienstverlening rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden ;

- Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, op gelijk welke wijze belangen nemen in onderneming van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan. Zij mag alles doen wat verban houdt met het bovengenoemde doel of wat kan bijdragen tot de realisatie ervan.

- De vennootschap zal, in het algemeen, alle handelingen mogen verrichten van roerende en onroerende, commerciële, industriele en financiële aard die met dit doel verwant zijn, of die van aard zijn om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, hieronder begrepen het beheer van het eigen vermogen, het verwerven en beheren van roerende en onroerende goeden en het doen van financiele verrichtingen zowel in België als in het buitenland.

- De vennootschap wordt niet ontbonden wanneer de stille vennoot overlijdt, wettelijk onbekwaam of anderszins verhinderd is. Indien de zaakvoerders overladen, wettelijk onbekwaam of anderszins verhinderd zijn, beslist de algemene vergadering met eenvoudige meerderheid van stemmen of de vennootschap ontbonden moet worden. Indien zij niet tot onbinding beslist, zal zij één of meerdere zaakvoerders benoemen ter vervanging van de overladen, onbekwame of verhinderde zaakvoerder, en wijzigt de firma overeenkomstig de in het bestuur ban de vennootschap getreden verandering.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op 500,00 euro.

De hoofdelijk aanspakelijke vennoot en zaakvoerder is Cédrix CLAEYS, wonende te Baan 22, 2990 Wuustwezel, geboren op 15/09/1979 te Etterbeek. Zij inbreng bedraagt 495,00 euro. De zaakvoerder heeft alle machten om te besturen en te beschikken alsmede volmachten te verlenen.

De stille vennoot is Caroline VERBOCHT, wonende te baan 22, 2290 Wuustwezel, geboren op 14/10/1975 te Antwerpen. Haar inbreng bedraagt 5,00 euro. Zij heeft onbeperkt recht tot toezicht en controle op alle verrichtingen van de beherende vennoot. Zij mag, ten alleen tijde inzage nemen, zonder verplaatsing van de boeken, de briewisseling, de proces-verbalen en in het algemeen van alle geschriften der vennootschap. Zij mag, op zijn kosten, zich laten bijstaan door een expert met het oog de boeken et rekeningen van de vennootschap te zien. De stille vennoot is enkel aanspakelijk voor het bedrag dat zij in de vennootschap steekt

Naast hun deelneming in de winst hebben de beherende vennoten recht op een bezoldiging, ten laste van de algemene onkosten. Deze bezoldiging wordt vastgesteld door de algemene vergadering, bij gewone meerderheid.

Het boekjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. Het eerste boekjaar loopt vanaf het bekomen van de rechtspersonlijkheid tot en met 31 december 2015.

De algemene vergadering is op de eerste vrijdag van juni elk jaar om 19.00 uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Ten allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over een wijziging van de statuten of over andere punten te beraadslagen en te besluiten.

Wuustwezel, 20/02/2015

Cédric CLAEYS,

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-betio" lden

" aáreat Belgisch Staatsblad

27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 20.07.2016 16341-0097-010

Coordonnées
CCLEANTECH

Adresse
BAAN 22 2990 WUUSTWEZEL

Code postal : 2990
Localité : WUUSTWEZEL
Commune : WUUSTWEZEL
Province : Anvers
Région : Région flamande