CCS CREDITMANAGEMENT SOLUTIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CCS CREDITMANAGEMENT SOLUTIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 886.788.747

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 19.06.2014, NGL 20.06.2014 14201-0590-016
24/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.06.2013, NGL 19.07.2013 13329-0085-016
25/04/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

*13302529*

Neergelegd

23-04-2013



Griffie

Ondernemingsnr : 0886.788.747

Benaming (voluit): CCS Creditmanagement Solutions

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2930 Brasschaat, Bredabaan 857

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Statutenwijziging

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van zeventien april tweeduizend dertien, gehouden voor geassocieerd notaris Yves De Deken te Antwerpen, blijkt dat met eenparigheid volgende beslissingen werden genomen:

1. Verhoging van het kapitaal met honderd en twaalfduizend zeshonderd vijftig euro (112.650 EUR) om het kapitaal te brengen van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550 EUR) op honderdeenendertigduizend tweehonderd euro (131.200 EUR), door inbreng in geld, mits uitgifte van elfduizend tweehonderd vijfenzestig (11.265) nieuwe aandelen tegen de fractiewaarde van de bestaande aandelen, welke nieuwe aandelen dezelfde rechten en voordelen hebben als de bestaande aandelen en delen in het resultaat over het lopende boekjaar pro rata temporis; vaststelling dat de inschrijving volledig volgestort werd op een bijzondere rekening bij KBC Bank, en vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging - toekenning van gemelde aandelen aan de inbrengende vennoot als vergoeding; door de notaris werd bevestigd dat de wettelijke vereisten aangaande de inschrijving en de volstorting werden nageleefd.

2. Creatie van twee categorieën van aandelen : met name A-aandelen en B-aandelen, welke aandelen alle van gelijke waarde zullen zijn, als volgt: zesduizend vijfhonderd zestig (6.560) aandelen genummerd van 6.561 tot en met 13.120 zullen behoren tot categorie A en zesduizend vijfhonderd zestig (6.560) aandelen genummerd van 1 tot 6561 zullen behoren tot categorie B; aanpassing van artikel 5 der statuten dat voortaan luidt als volgt:

 Het kapitaal bedraagt honderdeenendertigduizend tweehonderd euro (131.200 EUR). Het is

vertegenwoordigd door dertienduizend honderd twintig (13.120) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk vertegenwoordigend één/dertienduizend honderd twintigste (1/13.120ste) van het kapitaal.

De aandelen zijn verdeeld in zesduizend vijfhonderd zestig (6.560) A-aandelen en zesduizend vijfhonderd zestig (6.560) B-aandelen.

3. Beslissing om het mandaat van de heer RAMMELOO Erik als statutaire zaakvoerder te wijzigen in een mandaat als niet statutaire zaakvoerder, met ingang van 17/4/2013 voor de duur van zes jaar, en schrapping van de aanduiding van de statutaire zaakvoerder in artikel 11 der statuten. Het mandaat van de niet statutaire zaakvoerder zal voort onbezoldigd worden uitgeoefend.

4. Beslissing dat zaakvoerders voortaan benoemd worden voor een maximale duur van zes jaar, en dat er steeds een gelijk aantal zaakvoerders zal gekozen worden onder de kandidaten voorgedragen door de A-vennoten en deze voorgedragen door de B-vennoten; vaststelling van de modaliteiten van benoeming van de zaakvoerders; aanpassing van artikel 11 der statuten, dat voortaan luidt als volgt:

 De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd voor een maximale duur van zes jaar door de algemene vergadering, en te allen tijde door haar afzetbaar.

Elke categorie van vennoten heeft recht op de benoeming van een gelijk aantal zaakvoerders die op bindende wijze door haar worden voorgedragen.

De zaakvoerders zullen op bindende wijze gekozen worden onder de door elke categorie van vennoten voorgedragen kandidaten.

Voor elke functie van zaakvoerder waarin dient voorzien te worden, stellen de vennoten van elke categorie ter algemene vergadering twee kandidaten voor, waaruit de algemene vergadering gehouden is een keuze te maken bij gewone meerderheid.

Wanneer in meerdere functies dient voorzien te worden, heeft de verkiezing van iedere zaakvoerder afzonderlijk plaats vóór de voorstelling van de kandidaten voor de volgende bestuursfunctie.

5. Beslissing dat zo er meer dan twee zaakvoerders zijn benoemd, deze een college zullen vormen, dat beslissingen door het college van zaakvoerders slechts geldig zullen genomen worden in aanwezigheid van ten minste één zaakvoerder van elke categorie, en vaststelling van de materies waarover slechts kan beslist worden met eenparigheid van alle zaakvoerders zoals opgenomen in artikel 12 der statuten, dat voortaan luidt als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

 De enige zaakvoerder of iedere zaakvoerder afzonderlijk indien er twee zijn benoemd, zal de bevoegdheid hebben om alle handelingen ter verrichten die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die door wet zijn voorbehouden aan de algemene vergadering.

Wanneer er meer dan twee zaakvoerders benoemd zijn, vormen zij een college. In dit geval kan het college van zaakvoerders slechts geldig beraadslagen indien één zaakvoerder van elke categorie van aandelen aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien het aldus vereiste quorum niet wordt bereikt tijdens de eerste vergadering, zal het college van zaakvoerders slechts tijdens een volgende vergadering met dezelfde agenda en die wordt bijeengeroepen bij aangetekend schrijven met een oproeptermijn van 14 dagen, kunnen beraadslagen.

De beslissingen van het college van zaakvoerders worden genomen bij meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

In afwijking van het voorgaande zullen volgende beslissingen (sleutelbeslissingen) slechts kunnen worden genomen wanneer zij met eenparigheid worden goedgekeurd door alle aanwezige zaakvoerders van elke categorie.

1) het aangaan of verlenen van leningen, kredieten of voorschotten met andere partijen dan de dochtervennootschappen, van meer dan tienduizend euro ((10.000 EUR).

2) benoeming, ontslag, bezoldiging en taakomschrijving van een algemeen directeur (s) of een vennoot.

3) oprichting van een directiecomité en vaststelling van de bevoegdheden en de machten daarvan

4) goedkeuring en amendering van het businessplan en de jaarlijkse begroting van de vennootschap

5) alle bevoegdheden waarvoor de algemene vergadering in afwijking van de wettelijke regeling

bijkomend bevoegd is, en dit voor zover deze bevoegdheden gedelegeerd werden of de statutaire regeling niet meer zou stroken met de wettelijke regeling.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk zal de vennootschap kunnen vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

6. Vaststelling van exclusieve bevoegdheden van de algemene vergadering, en van de modaliteiten van besluitvorming dienaangaande, zoals hierna opgenomen in artikel 6 der statuten, dat voortaan luidt als volgt:

 De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de derde donderdag van de maand juni om zeventien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in elke plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is, als aangegeven in de oproeping; de bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats als aangegeven in de oproeping.

Het bestuursorgaan kan bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

De oproepingen worden meegedeeld aan iedere vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris, obligatiehouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, ten minste vijftien dagen vóór de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de bij wet voorgeschreven verslagen. Deze mededeling geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De bij de wet voorgeschreven stukken worden toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder(s) en eventuele commissaris, alsook aan de andere voornoemde personen die erom verzoeken.

In afwijking van de bevoegdheden van de zaakvoerder of van het college van zaakvoerders, is de algemene vergadering bovendien exclusief bevoegd om beslissingen te nemen in de hieronder vermelde sleutelmateries. Het gaat in het bijzonder om:

·ð Het besluit tot het verwerven van effecten in een andere vennootschap en/of tot overdracht van effecten in een andere vennootschap of tot het verwerven of overdragen van het handelsfonds of een bedrijfstak.

·ð Het uitoefenen van stemrecht verbonden aan aandelen welke de vennootschap in eigendom heeft.

·ð De benoeming, het ontslag, de bezoldiging en taakomschrijving van leden van het management van de vennootschap.

·ð Het besluit inzake het aangaan van leningen en financieringen.

·ð Het sluiten van contracten met derden of het plaatsen van bestellingen voor een waarde die drie ten honderd (3%) van de jaaromzet overschrijdt.

·ð Het sluiten van contracten met aandeelhouders of daarmee verbonden ondernemingen of personen of het plaatsen van bestellingen bij aandeelhouders of daarmee verbonden ondernemingen.

·ð Het beleggen van beschikbare fondsen anders dan op rekeningen.

·ð Het delegeren van bevoegdheden inzake dagelijks bestuur aan een gevolmachtigde.

·ð Het toekennen van tantièmes of voorschotten op dividenden.

·ð Het inleiden of stopzetten van juridische procedures met uitzondering van achterstallige debiteuren.

·ð Het goedkeuren van de budgets voor het komende boekjaar en elke significante investering of bestelling die hiervan afwijkt.

·ð Het stellen van waarborgen.

7. De geassocieerde notarissen Benoît De Cleene en Yves De Deken met standplaats te Antwerpen worden,

met recht om afzonderlijk te handelen, gemachtigd om de gecoördineerde tekst van de statuten op te maken en zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking.

Bovendien wordt bijzondere volmacht verleend, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten te vervullen bij de griffies en/of ondernemingsloketten, en bij de administratie van de BTW, inzake de

Luik B - Vervolg

inschrijving van de vennootschap, de wijzigingen daarvan en de schrapping, aan : Ge-Fibo bvba, Bredabaan 675 te 2930 Brasschaat, vertegenwoordigd door de heer Marc Geerts of zijn bedienden.

In verband hiermee kunnen deze volmachthouders alle documenten ondertekenen en in het algemeen alles doen wat noodzakelijk of nuttig is.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Yves De Deken, geassocieerd notaris te Antwerpen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

10/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.06.2012, NGL 05.07.2012 12264-0217-016
23/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.06.2011, NGL 17.08.2011 11407-0557-017
28/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 17.06.2010, NGL 19.07.2010 10327-0526-016
27/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 18.06.2009, NGL 24.08.2009 09617-0275-015
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 18.06.2015, NGL 28.08.2015 15499-0376-016

Coordonnées
CCS CREDITMANAGEMENT SOLUTIONS

Adresse
BREDABAAN 857 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande