CDP CONSULTANCY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CDP CONSULTANCY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.714.604

Publication

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 29.09.2014 14617-0260-010
30/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 26.08.2013 13467-0427-010
03/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 27.08.2012 12471-0156-010
24/02/2011
ÿþt"



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2011- Annexes du Moniteur belge

I " 11030285* 11

NBere3l?}jd ter eiffIe vnl de Reciitbal

' tr3~

:~9 ... ,~

~aS~Lr,~,tWd. d~ ' :.ü. fG~~

1 4 FEB. 2011

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondememingsnr : pg 33 . .

Benaming : CDP Consultancy

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2970 Schilde, Gazelledreef 8

Onderwerp akte :OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDER - VOLMACHTDRAGER - VASTE VERTEGENWOORDIGER

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Karin Poelemans, notaris te Schilde op 10 februari 2011 dat:

1. Mevrouw ANDRIES Catharina Delphina Peter, geboren te Deurne (Ant.) op 6 januari 1966, echtgenote van de Heer GOEYVAERTS Walter, wonende te 2970 Schilde, Gazelledreef 8.

2. Mevrouw ANDRIES Lydie Maria Antonia, ongehuwd, geboren te Sint-Truiden op 17 juli 1938, wonende te 2970 Schilde, Puttenhoflaan 15.

Een handelsvennootschap hebben opgericht in de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid waarvan de statuten werden vastgesteld als volgt:

1.naam: "CDP Consultancy"

2.zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2970 Schilde, Gazelledreef 8. De zaakvoerder kan, zonder statutenwijziging, de zetel verplaatsen in Belgïe.

3.doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in binnen- als in buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening evenals in naam en voor rekening van derden:

- het opnemen van bestuursmandaten in andere vennootschappen of verenigingen, onder meer als zaakvoerder, bestuurder, gedelegeerd bestuurder, lid van het directiecomité;

- het verlenen van advies en consult op vlak van algemeen management, crisismanagement en diversiteitmanagement voor ondernemingen, instellingen, verenigingen en overheden;

- het uitvoeren van audits, uitwerken van diversiteitplannen, ondersteunen van het personeelsbeleid en de personeelsadministratie, het geven van vormingen en trainingen, het coachen van werkgevers en werknemers;

- het verrichten van studies en analyses, adviseren, ontwikkelen, begeleiden en uitvoeren van alle projecten;

- secretariaatswerk voor bedrijven en verenigingen;

- het aankopen, verkopen en verhuren van onroerende en roerende goederen, evenals alle handels-, nijverheid, financiële, roerende of onroerende handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel;

- onderneming in lichamelijke en onlichamelijke roerende goederen, wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de valorisatie, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, de procuratie en het makelen in enerzijds installaties, machines, uitrusting, meubilair en rollend materieel en anderzijds concessies, octrooien, licenties, know-how, merken en soortgelijke rechten, evenals alle andere roerende (ver)handelingen in de meest ruime betekenis; - de vennootschap is gerechtigd alle industriële-, handels-, financiële-, roerende en onroerende handelingen te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het doel aansluiten of er de verwezenlijking van kunnen bevorderen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2011- Annexes du Moniteur belge

~

, Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

- de vennootschap kan leningen en voorschotten toestaan onder eender welke vorm of duur, aan de vennoten en alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze participatie bezit, evenals het waarborgen van alle verbintenissen van dezelfde ondernemingen;

- het verwerven, beheren, valoriseren en cederen van alle roerende en onroerende goederen of rechten, onder gelijk welke vorm, zowel in volle eigendom, in naakte eigendom als in vruchtgebruik, zowel in binnen- en buitenland, met uitsluiting van handelingen als vastgoedmakelaar;

- ze mag ondermeer:

* onroerende goederen verwerven, bouwen, opschikken, uitrusten en opbouwen;

* haar onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst;

* haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar goederen in pand stellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden;

- de vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, inschrijving, geldschieting of op om het even welke wijze belangen nemen in andere bedrijven, verenigingen of vennootschappen, zelfs indien het doel ervan niet gelijkaardig is of geen verband van samenhorigheid of samenhang vertoont met de hare.

4. duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur met aanvang op 10 februari 2011.

5. kapitaal : Het kapitaal van de vennootschap dat volledig geplaatst is, bedraagt twintigduizend euro (20.000,00 EUR) en is verdeeld in zeshonderd (600) aandelen zonder nominale waarde, ieder met een fractiewaarde van één/zeshonderdste van het kapitaal, die bij deze oprichting voor volledig en tegen pari werden ingeschreven. Het kapitaal is volledig volstort.

- Mevrouw Andries Catharina voornoemd, heeft ingetekend op vijfhonderd negentig (590) aandelen en stort hiervoor negentienduizend zeshonderd zesenzestig euro zevenenzestig cent (19.666,67 EUR).

- Mevrouw Andries Lydie voornoemd, heeft ingetekend op tien (1 0) aandelen en stort hiervoor driehonderd drieëndertig euro drieëndertig cent (333,33 EUR).

Samen: zeshonderd (600) aandelen met een fractiewaarde van één/zeshonderdste van het kapitaal, te weten twintigduizend euro (20.000,00 EUR), volledig volstort.

6. bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders al dan niet vennoten. Als niet-statutaire zaakvoerder werd aangesteld voornoemde Mevrouw Andries Catharina. De benoemde zaakvoerder heeft haar mandaat aanvaard, en heeft verklaard niet getroffen te zijn door maatregelen die zich hiertegen verzetten.

Haar mandaat is onbezoldigd, voor zover de algemene vergadering niet anders beslist;

Zij oefent deze bevoegdheid individueel uit. Krachtens artikel 14 van de statuten is aan haar volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid gegeven om namens de vennootschap op te treden in of buiten rechte.

De duur van het mandaat van de zaakvoerder is onbeperkt.

7. controle: De controle op de vennootschap zal geschieden in zoverre zulks wettelijk vereist is door één of meer commissarissen. Zoniet zal elke vennoot individueel ter zetel het normale controlerecht hebben.

Uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van één of meerdere commissarissen verplicht wordt, en dat de vergadering geen commissaris wenst te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld.

8. jaarvergadering: De gewone algemene vergadering heeft plaats elk jaar op de eerste vrijdag van juni om 20 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2012.

9. boekjaar: Het boekjaar begint op 1 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar begint op 10 februari 2011 en eindigt op 31 december 2011.

10. winstverdeling:

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst uit.

Eerst wordt van deze winst ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die er de aanwending van bepaalt.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, worden de netto-activa eerst aangewend om in geld of effecten het volgestort bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd, terug te betalen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Luik B - Vervolg

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder alle vennoten volgens het aantal van hun aandelen. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen. Vaste vertegenwoordiger

Als vaste vertegenwoordiger werd aangeduid genoemde Andries Catharina.

Overname verbintenissen

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 februari 2011. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOLMACHT

Als bijzondere gevolmachtigde wordt aangeduid de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Wherco" met zetel te Sint Niklaas, Guido Gezellelaan 64 en haar aangestelden, teneinde alle dokumenten te ondertekenen en handelingen te stellen met het oog op de inschrijving en alle latere wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap bij een erkend ondernemingsloket en dit voor alle administratieve verplichtingen ten overstaan van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, FOD Financiën, FOD Economie, Sociaal Verzekeringsfonds, alsook handelingen te stellen naar fiscale instanties.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor ontledend uittreksel  Notaris Karin Poelemans

Samen met dit uittreksel neergelegd:

- afschrift der akte

- uittreksel der akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 29.08.2016 16506-0312-011

Coordonnées
CDP CONSULTANCY

Adresse
GAZELLEDREEF 8 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande