CELMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CELMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.802.012

Publication

08/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.06.2014, NGL 27.08.2014 14491-0170-011
26/01/2011
ÿþln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophorde! te Antwerpen, op

4 SAN. 20.1

Griffie

111

*11013713*

Ondernemingsnr :

Benaming : CELMO (voluit)

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Heerbaan 20 - 1° verdieping

2530 Boechout

Onderwerp akte : Oprichting - benoemingen

Uit een akte verleden voor notaris Philip COPPENS te Boechout op 10 januari 2011 blijkt wat volgt.

1. Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "CELMO".

2. De vennoten zijn: 1. de heer Luk CELEN, wonende te 2530 Boechout, Weivaartstraat 14; 2. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIMOMAX" met zetel te 2530 Boechout, Welvaartstraat 14.

3. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2530 Boechout, Heerbaan 20 - 1° verdieping.

4. De vennootschap heeft tot doel:

- hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden of bij deelneming, alle hoegenaamde roerende en onroerende verrichtingen te doen, namelijk het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, onderhouden, inrichten, verkavelen, beheren, huren en verhuren, leasen, verlenen van opstalrechten, bouwen of doen bouwen, verbouwen of doen verbouwen, promotie en makelen in onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende verrichtingen in de meest brede zin. De vennootschap mag tevens de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooïngswerken door onderaannemers;

- alle verrichtingen als makelaar in onroerende goederen; - het uitoefenen van de activiteiten van syndicus van gebouwen;

- het verlenen van alle mogelijke diensten in verband met onroerende goederen, onder meer opvolging van te betalen huren (onder meer indexeringen, correcte betalingen), te huur aanbieden, opvolging van administratieve en boekhoudkundige verplichtingen (onder meer verzekeringen, belastingen);

- het verstrekken van raad en advies in de ruimste zin;

- zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden.

Daartoe zal de vennootschap alle commerciële, financiële, industriële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of deels verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking daarvan te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap mag bij wijze van inbreng, bijdrage, deelname, samenwerking of fusie belang nemen in alle zaken, vennootschappen en ondernemingen die een gelijkaardig doel hebben of geschikt zijn om rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking of de uitwerking van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Zij kan de functie van bestuurder of

vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

5. Het maatschappelijk kaaitaal bedraagt vijfentwintigduizend euro, vertegenwoordigd door honderd aandelen, zonder nominale waarde, volledig onderschreven en volstort door de oprichters; ondergetekende notaris Philip Coppens te Boechout verklaart dat dit bedrag van 25.000 euro gestort werd bij Dexia Bank.

6. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van neerlegging van dit uittreksel op de griffie van de rechtbank van koophandel.

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Werden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur: de heer Celen, en de vennootschap "Fimomax", beiden voornoemd.

Voor de uitoefening van het mandaat van de vennootschap "Fimomax" werd de heer Luk Celen, voornoemd, aangesteld als vaste vertegenwoordiger.

Hun opdracht van zaakvoerder kan bezoldigd worden.

8. Bestemming van de winst

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. De algemene vergadering beslist over de aanwending van het saldo op voorstel van de zaakvoerder.

9. Het boekjaar loopt van één januari tot eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van neerlegging van dit uittreksel op de griffie van de rechtbank van koophandel tot 31 december 2012.

10. De iaarvergaderinq wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats aangewezen in de oproeping, elk jaar de tweede dinsdag van de maand juni om vijftien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

11. De verrichtingen die véér de datum van de oprichtingsakte, voor rekening van deze vennootschap in oprichting en in haar naam werden verricht sinds 1 december 2010, zijn door deze vennootschap bekrachtigd en aanvaard, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, zodat deze, onder gemelde opschortende voorwaarde, dienen aanzien te worden als zijnde rechtstreeks door haar verricht.

Samen hiermee neergelegd: afschrift oprichtingsakte.

Ondergetekende, notaris Philip Coppens te 2530 Boechout, handelend als notaris van de onderneming verklaart dat deze opgave volledig en naar waarheid is opgemaakt. Gedaan te Boechout, op 12 januari 2011.

Op de kaatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij hef BéZgïsch StaáfsbIid - Zb70I7Z0II Annexes du 1Vlón teur belge

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 07.06.2016, NGL 30.08.2016 16547-0052-010

Coordonnées
CELMO

Adresse
HEERBAAN 20 2530 BOECHOUT

Code postal : 2530
Localité : BOECHOUT
Commune : BOECHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande