CEMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CEMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.404.587

Publication

26/11/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 25.10.2013, NGL 25.11.2013 13666-0101-010
01/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 31.10.2014, NGL 28.11.2014 14677-0338-011
03/05/2012
ÿþ ti Motl Worti 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i i I i i i II

bel

ai

B4 Sta



*12083504*

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) ; CEMO

{verkort} "

Neergelegd fer griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

2 0 APR. 2012

Griffie

neb .1a71_587

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : (2900) Schoten, Botermelkdijk 398

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Dirk COUTURIER ter standplaats Antwerpen-Wilrijk, op 18 april 2012, neergelegd ter registratie, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CEMO", werd opgericht.

Hierna volgt het ontledend uittreksel, met het oog op de neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel te Antwerpen vóár registratie:

1. rechtsvorm en naam : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CEMO"

2. Zetel : (2900) Schoten, Botermelkdijk 398

3, Oprichters:

1. De heer MORTIER Patrick Albert Leo, wonende te (9150) Kruibeke, Kattestraat 253.

2. Mevrouw MORTIER Céline Germaine Georges, wonende te (2900) Schoten, Botermelkdijk 398.

4, Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderdduizend euro (200.000,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde. Het maatschappelijk kapitaal is ten belope van één/vierde volgestort,

5. Samenstelling kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is volgestort door inbreng in geld.

6. boekjaar: begint op één juli en eindigt op dertig juni van elk jaar, het eerste boekjaar ingaande op datum der neerlegging van het vennootschapsdossier ter griffie van de Rechtbank van Koophandel en en eindigt op 30 juni 2013,

7. Reserves  winst  vereffening :

Van de te bestemmen winst wordt vijf ten honderd bestemd voor het aanleggen van de wettelijke reserve

tot wanneer deze tien ten honderd van het kapitaal bedraagt.

- Over de aanwending van het overblijvend saldo spreekt de algemene vergadering zich uit.

- Na de aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap wordt het saldo van het

maatschappelijk vermogen gelijkelijk verdeeld tussen aile geheel afbetaalde aandelen.

8. Bestuur :

8.1. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

De algemene vergadering stelt de zaakvoerder(s) aan en bepaalt de duur van hun opdracht.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers, een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

a. a

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap komt de

bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan,

De zaakvoerder(s) heeft (hebben) de meest uitgebreide bevoegdheid om ieder afzonderlijk alle handelingen

te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering

van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigt (vertegenwoordigen) de vennootschap jegens derden en in rechte als

eiser of verweerder.

8.2. Tot zaakvoerder van de vennootschap wordt benoemd:

Voornoemde mevrouw MORTIER Céline, hier aanwezig en aanvaardend.

Duur: hun opdrachten worden toegekend voor onbepaalde duur;

Bezoldiging; geen, behoudens andersluidende beslissing door de algemene vergadering.

9, Doel :

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, aile activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, managementvennootschap, syndicus, makelaar, aannemer, handelaar, expert, commissionair, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van 4 december 1990 en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijke erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen, voor zoverre daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen.

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, en betreffen onder meer:

1. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundige beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals:

- onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

- beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter;

2. Advies, bijstand en know-how verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

3. Het nemen van participaties onder eender welke vorm, In alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand, het waarnemen van mandaten als bestuurder of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en I of besturen

van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

4. Land- en tuinbouwgronden verpachten of zelf land- en tuinbouwbedrijven uitbaten.

5. Alle handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbatingen, serviceflats, rusthuizen, winkels, horeca uitbatingen en vakantieoorden, vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, onderhuren en verhuren, verkopen en ruilen, commercialiseren, exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.

6.Onderneming in roerende en onroerende goederen, en het optreden als makelaar of bouwpromotor in de meest ruime zin, met uitzondering van de activiteiten die vallen onder het toepassingsgebied van de kaderwet van één maart 1976 tot reglementering van de beroepstitel en het Koninklijk Besluit van 6 september 1993; alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard; agent en/of makelaar in verzekeringen, eveneens voor Belgische en voor buitenlandse vennootschappen; leasing, financieringen en Leningen; verwerven, bouwen, ruilen, laten

bouwen, verbouwen, in huur geven of nemen, onderhuren of -verhuren, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten, beheren van alle onroerende goederen in de breedste zin, zoals, appartementen, kantoren, winkels, woningen, studentenhomes, gronden, wouden, waters en domeinen.

7, De organisatie van businessmeetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen- als in buitenland, en alles wat daarmede verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand, met uitzondering van deze activiteiten die overeenkomstig de wet zijn voorbehouden aan vergunninghoudende reisbureau's.

8. Trading in de meest ruime zin.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkings-verbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

aanvullende activiteiten ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De vennootschap mag ten vcordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, zich borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

10. Jaarvergadering ; De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand oktober van elk jaar om 18.00 uur. De eerstvolgende jaarvergadering zal plaats hebben in oktober 2013.

11. Bijzondere Volmacht

Zelfde vergadering geeft volmacht met recht van indeplaatsstelling aan LiEVENS & C°, te (8200) Stugge, Wittemolenstraat 47, om in naam en voor rekening van de vennootschap de nodige formaliteiten te vervullen en te dien einde alle akten en stukken te tekenen tot:

- inschrijvingen en alle latere wijzigingen en schrappingen van deze vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij het Ondememingsloket;

- neerlegging bij de Griffie van de Rechtbank van Koophandel van alle bekendmakingen in het Belgisch Staatsblad;

- inschrijvingen, en alle latere wijzigingen en schrappingen van deze vennootschap als belastingplichtige bij de administratie van de Belastingen op de Toegevoegde Waarde en bij de administratie van de Directe Belastingen;

- aansluiting bij het sociaal secretariaat, de sociale dienst voor zelfstandigen en de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid.

12. Ondergetekende notaris Couturier bevestigt het bankattest ontvangen te hebben op 16 april april 2012 om het te bewaren in het vennootschapsdossier. Voormeld attest werd afgeleverd door BNPPARIBASFORTIS, ten bewijze van de storting, voorafgaandelijk aan de akte, van vijftigduizend euro (50.000 EUR) op een bijzondere rekening.

Notaris Dirk COUTURIER.

Tesamen hierbij neergelegd

- afschrift

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetztt van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Coordonnées
CEMO

Adresse
BOTERMELKDIJK 398 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande