CENT POUR CENT

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : CENT POUR CENT
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 534.669.542

Publication

09/01/2015
ÿþ Mod Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor

behoud aan h1 Balgis,

Staatsb

1111111

*15004481*

Ondernemingsnr : 0534 669 542 Benaming

(voluit) : CENT POUR CENT (verkort)



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 9 DEC. 2014

afc guiRntwerpen

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : DRABSTRAAT 256 TE 2640 MORTSEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING ZETEL

Bij algemene vergadering van 9 DECEMBER 2014 wordt beslist de zetel te verplaatsen naar HARENTSTRAAT 7 te 2820 BONHEIDEN en dit vanaf heden.

Te Bonheïden , 9 december 2014

HUBRECHTSEN WIM

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheld van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/06/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111F1111111111

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

23 MUS

Griffie

Qndemerningsnr : 5 3 L 6 6,9 . 542,

Cent pour cent

trri3 t~=) :

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Drabstraat 256 te 2640 Mortsel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een onderhandse akte opgemaakt op 21 mei 2013 blijkt tussen de ondergetekenden:

1) de heer Hubrechtsen Wim Freddy Doris Margareta, geboren te Oostende op 12 mei 1971 en wonende te 2640 Mortsel in de Drabstraat 256;

2) mevrouw Tersago Dina Maria Albert, geboren te Sint-Niklaas op 03 januari 1979 en wonende te 2640 Mortsel in de Drabstraat 256

Is overeengekomen het opstellen van de statuten van een vennootschap onder firma, die zij ais volgt verklaren op te richten:

Rechtsvorm  Naam - Vennoten

De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een vennootschap onder firma

aanneemt met als naam Cent pour cent, opgericht tussen:

- enerzijds de heer Hubrechtsen Wim, voornoemd;

- anderzijds mevrouw Tersago Dina, voornoemd.

Zetel

De zetel is gevestigd te 2640 Mortsel in de Drabstraat 256.

Het bestuur kan de zetel binnen het Vlaamse Gewest en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest verplaatsen en waar dan ook bijkantoren en andere centra van werkzaamheden oprichten.

Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van

elke andere natuurlijke of rechtspersoon, in België of in het buitenland aile prestaties te verrichten die

rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

-Het leveren van acteer- en presentatiewerk voor televisie, film, bioscoop, theater, radio, bedrijven, video, dvd, Cd, cd-rom en alle andere gekende en ongekende beeld- en geluidsdragers, alsook de productie en de realisatie ervan.

-Het schrijven voor tijdschriften en van boeken (fictie en non-fictie), publicaties of scenario's voor bovengenoemde media.

-Het innen, verdelen, administreren en beheren van aile mogelijk intellectuele eigendomsrechten. -De prospectie, organisatie, opvolging en afhandeling van activiteiten van merchandising in de meest uitgebreide zin van het woord, waarbij onder merchandising onder meer en niet beperkend wordt verstaan, de exploitatie van creaties van auteursrechtelijke- of andere aard, uitvindingen, merken, figuren en/of karakters, via de vervaardiging, de verdeling en/of de verkoop van producten of levering van diensten, waarbij in de benaming van het product of de dienst en/of de verpakking en/of de vorm van het product rechtstreeks of onrechtstreeks wordt verwezen naar de creatie, de uitvinding, het merk, de figuur en/of de karakters.

Op de laatste blz van Luit BB ve rnelden Recto Naam en hoedanigheid van de insthurnenterende notans. hetzij van de perso(o)nien) bevoegd de =echtspereoon ten aanzien van derden te vertegenaoordiuen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

r .

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

-Het verlenen van licenties met betrekking tot de creaties, uitvindingen, merken, figuren en/of karakters zoals hierboven omschreven, waarbij onder het verlenen van een licentie wordt verstaan, het verlenen van het tijdelijk recht, door het sluiten van een overeenkomst, aan een licentienemer (fabrikant of ondernemer) tegen betaling van een vergoeding om producten te vervaardigen, te verdelen en/of te verkopen of diensten te verlenen, waarbij in de benaming van het product of de dienst en/of de verpakking en/of de vorm van het product rechtstreeks of onrechtstreeks wordt verwezen naar de creatie, de uitvinding, het merk, de figuren en/of karakters.

-Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

-Het schrijven, (laten) publiceren, verkopen, voorstellen van liedjes en liedjesteksten in eerder welke vorm, substantie of wijze van voorstelling en de exploitatie hiervan; het beheren van de eruit voortvloeiende auteursrechten; het voeren van promotie en het aangaan van overeenkomsten dienaangaande in de meest ruime zin.

-Het verzorgen van de interne regelingen tussen de deelnemers aan muziek- en artistieke prestaties, in het bijzonder op, doch niet beperkt tot, juridisch en financieel vlak. Het produceren, adviseren en coachen van artiesten werkzaam in de cultuur- en ontspanningssector.

-Het verhuren van of handelen in muziekinstrumenten en of andere audiovisuele materialen in de ruimste zin, alsook audiovisuele producten en alles met betrekking tot audiovisuele evenementen, dit alles zonder enige beperking.

-Het organiseren van muziekevenementen en/of alles met betrekking tot deze evenementen zoals gebouwen, concerthalls, tenten, personeel, transport, licht- en klankinstallaties enz.

-De exploitatie van een bureau voor arbeidsbemiddeling tegen betaling van schouwspelartiesten, waarbij onder de term 'schouwspelartiesten' wordt verstaan dramatische, lyrische, choreografische en variétéartiesten, musici, orkestleiders, balletmeesters en aanvullingsartiesten die tegen betaling van een loon in dienst genomen worden om op te treden tijdens voorstellingen, repetities, radio- en televisiezendingen, film-, plaat- of bandopnamen.

-Het organiseren van opleidingen en incentives in de meest uitgebreide zin van het woord.

-De ontwikkeling en uitvoering van concepten met betrekking tot onroerende goederen en aanverwante sectoren.

-Aile welkdanige verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op management en consultancy In de meest ruime betekenis van het woord, omvattend - doch geenszins beperkt tot - het uitvoeren van alle studies en onderzoeken alsmede het verlenen van alle adviezen en alle bijstand inzake het geheel of enig deelaspect van het bestuur, de directie, de controle en de vereffening van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen zonder onderscheid.

-Het optreden ais studie-, organisatie-, raadgevend en beherend bureau inzake zowel de in onderhavig artikel vermelde aangelegenheden, als inzake financiële, handels-, fiscale of sociale aangelegenheden, marketing, intellectuele rechten, human resources zowel ten behoeve van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden, openbare besturen, verenigingen en particulieren,

-Het nemen van participaties in ondernemingen, al dan niet Belgische, in alle sectoren van de industrie, handel of diensten. Dit omvat ondermeer kapitaalverschaffing aan bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen en ook investeringen in toekomstgerichte projecten met hogere risicograad. De vennootschap kan de participaties verwerven door aankoop of enige andere rechtsgeldige wijze van verwerving. Zij kan haar participaties beheren, valoriseren en ten gelde maken.

-Het waarnemen van bestuurs- en vereffeningsmandaten in om Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschap. Zij mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat, of die verwant zijn met haar aandeelhouders of bestuurders. Meer in het bijzonder kan de vennootschap ondernemingen waarin zij participeert of onrechtstreeks belang bij heeft, mee besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering teneinde de ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doel van deze ondernemingen te stimuleren en te coördineren.

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, het borg stellen of aval verlenen in de meest ruime zin, het dekken van risico's voortspruitend uit schommelingen van de wisselkoersen en intrestvoeten, kortom: het verrichten van alle handels- en financiële operaties behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan de houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen. Meer in het bijzonder kan de vennootschap alle leningen, van gelijk welke vorm (onder andere onder vomi van converteerbare obligatieleningen) en voor gelijk welke duur toestaan aan de vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat, of persoonlijke of zakelijke zekerheden verstrekken voor deze vennootschappen.

-De uitbouw van een roerend patrimonium, het beleggen of wederbeleggen van alle beschikbare middelen onder welke vorm ook, onder andere door het participeren door middel van fusie, inschrijving, deelname of verkrijging van aandelen in alle bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, het aankopen van obligaties of kasbons, en dergelijke, en het beheer van deze roerende waarden. -Het beheer van een onroerend patrimonium zowel in volle eigendom, vruchtgebruik als blote eigendom als

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

onder de vorm van alle andere onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten. Onder beheer wordt verstaan: de aankoop, (onder)verhuring, uitrusting, verbouwing, gratis ter beschikking stelling en vervreemding, als ook het verschaffen van voordelen aan haar zaakvoerders of vennoten om de werking van de vennootschap te bevorderen.

-Het verlenen van financiële, administratieve, commerciële, juridische, fiscale, technische en consultatieve bijstand aan ondernemingen en natuurlijke personen, en het uitvoeren van alle hiertoe strekkende handelstransacties verrichtingen, inclusief het verlenen van voorschotten, overname van vorderingen, intekenen op obligaties, waarborgverstrekking, verlenen van managementadvies en aanverwante verrichtingen, en dit zelfs zonder enige participatie in het maatschappelijk kapitaal van de bedoelde personen en ondernemingen te hebben.

-Het uitvoeren van alle studies en onderzoek, onder andere van commerciële, publicitaire of wetenschappelijke aard, en de publicatie van de resultaten ervan.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, maar enkel aanwijzend zodat de vennootschap alle burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen kan stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doei, alles in de meest ruime zijn van het woord. Daartoe mag zij alle roerende, onroerende en financiële handelingen verrichten zoals onder meer haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen in pand stellen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

De vennootschap eindigt niet:

-door het tenietgaan van de zaak of door het voltrekken van de handeling;

-door de dood van één van de vennoten;

-door de onbekwaamverklaring of het kennelijk onvermogen van één van de vennoten.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 1.000,00 (duizend) euro en wordt vertegenwoordigd door 100

participatiebewijzen zonder vermelding van nominale waarde.

Het is onderschreven en volstort in geld als volgt:

1. door de heer Hubrechtsen Wim voornoemd, op 50 participatiebewijzen, hetzij voor een bedrag van 500,00 (vijfhonderd) euro;

2. door mevrouw Tersago Dina voornoemd, op 50 participatiebewijzen, hetzij voor een bedrag van 500,00 (vijfhonderd) euro.

Participatiebewijzen

Karakter

De participatiebewijzen zijn op naam.

Eigendom

De eigendom van de participatiebewijzen wordt bewezen door inschrijving in het vennotenregister,

Participatiebewijzen in onverdeeldheid

De participatiebewijzen zijn ondeelbaar. Ingeval er meerdere rechthebbenden zijn omtrent hetzelfde participatiebewijs, wordt de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat een enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als vertegenwoordiger van het participatiebewijs is aangewezen. De identiteit van die vertegenwoordiger zal in de statuten van de vennootschap worden vermeld,

Participatiebewijzen opgesplitst in vruchtgebruik en blote eigendom.

Indien aandelen opgesplitst zouden zijn in blote eigendom en vruchtgebruik, komen de rechten, behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, in alle gevallen en dus zowel op de gewone, de bijzondere als de buitengewone algemene vergadering toe aan de vruchtgebruiker, met inbegrip van het stemrecht ingeval van fusie of met fusie gelijkgestelde verrichting, splitsing, partiële splitsing, inbreng of verkoop van een algemeenheid, ontbinding, kapitaalverhoging en kapitaalvermindering, tenzij in die gevallen waar deze statuten het anders regelen of er dwingende wetsbepalingen bestaan die hiervan afwijken.

De vruchtgebruiker zal zijn rechten steeds ter goeder trouw moeten uitoefenen, rekening houdend met de belangen van de blote eigenaar en met de verplichting die te vrijwaren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bij terugbetaling van het kapitaal ingeval van reële kapitaalvermindering of ingeval van vereffening van de vennootschap zullen de uitgekeerde bedragen, behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, toekomen aan de blote eigenaar, op aast de uitgekeerde bedragen te plaatsen op een geblokkeerde bankrekening die op naam van de blote eigenaar en de vruchtgebruiker gezamenlijk zal worden geopend, waarbij het vruchtgebruik door de vruchtgebruiker verder zal worden uitgeoefend op die geplaatste bedragen op basis van zaakvervanging. Indien de terugbetaling van het kapitaal gebeurt in natura, dan zullen de betreffende activa desgevallend eveneens bij wijze van zaakvervanging, enerzijds, wat betreft het vruchtgebruik toekomen aan de vruchtgebruiker en, anderzijds, wat betreft het blote eigendomsrecht toekomen aan de blote eigenaar; behoudens andersluidende afspraken alsdan gemaakt tussen de vruchtgebruiker en blote eigenaar, zullen de bepalingen van de artikelen 578 tot 624 van het Burgerlijk Wetboek van toepassing zijn.

Overdracht van participatie

De participatiebewijzen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder

de levenden noch overgaan wegens overlijden dan met schriftelijke toestemming van alle vennoten.

De erfgenamen en legatarissen die in de onmogelijkheid verkeren om vennoot te worden, of de erfgenamen en legatarissen die door de overblijvende vennoten als vennoot worden geweigerd, hebben recht op de waarde van de participatiebewijzen zoals deze wordt vastgesteld overeenkomstig het bepaalde in artikel 8 van deze statuten.

Bij weigering zijn de weigerende vennoten verplicht zelf de participatie in te kopen. Tenzij onder hen anders wordt overeengekomen, kopen de weigerende vennoten in in eenzelfde verhouding die dan tussen hen bestaat zonder rekening te houden met de over te nemen participatiebewijzen.

Waarde van de participatiebewijzen

De prijs van een participatiebewijs is gelijk aan de werkelijke waarde ervan op de dag van de verkoop.

Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen, wordt de werkelijke waarde vastgesteld door een deskundige in gemeen overleg aangewezen of, bij gebreke aan overeenstemming door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waarin de zetel van de vennootschap is gevestlgd, welke de waardering zal dienen te doen golng-concern. Tegen de beslissing van de deskundige is geen verhaal mogelijk.

De afkoop en de betaling moet In ieder geval tot stand komen binnen zes (6) maanden na de dag waarop de waarde definitief werd vastgesteld.

intern Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders.

Het bestuur heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens deze statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Bevoegdheden

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

Vertegenwoordigingsmacht

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen.

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

In elk stuk dat de vennootschap verbindt, dient bij de handtekening van de persoon die namens de vennootschap ondertekent, zijn naam en hoedanigheid te worden vermeld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het mandaat van zaakvoerder zal onbezoldigd zijn, tenzij bij de benoeming of nadien anders wordt beslist.

Rechten en verplichtingen van vennoten

De vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor aile verbintenissen van de vennootschap.

De vennoten kunnen niet persoonlijk veroordeeld worden op grond van verbintenissen van de vennootschap, zolang deze zelf niet is veroordeeld.

Controle

De controle op de vennootschap zal geschieden in zoverre zulks wettelijk vereist is ofwel indien de

algemene vergadering hiertoe beslist door één of meer commissarissen te benoemen.

Wordt er geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

Algemene vergadering

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het

stemrecht.

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot. Geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat.

Iedere vennoot Kan, per aangetekend schrijven gericht aan alle vennoten, de algemene vergadering bijeenroepen op de maatschappelijke zetel of in elke andere plaats bepaald in de oproeping, telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke bijeenroeping geschiedt minstens vijftien dagen vooraf en bevat datum, uur, plaats en agenda van de vergadering.

De beslissingen worden bij enkele meerderheid genomen, behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten. Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering regelmatig mogen beraadslagen welk ook het aantal aanwezige vennoten is.

De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken. Afschriften voor derden worden ondertekend door een zaakvoerder.

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats op eerste maandag van de maand om juni om 20 uur. Indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag Is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur. Zij wordt voorgezeten door Hubrechtsen Wim, voornoemd of in diens afwezigheid door de oudste van de aanwezige vennoten. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel. ln geval van staking van stemmen, is die van de voorzitter beslissend.

Stemrecht

Elk participatiebewijs geeft recht op één stem.

Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

Winstverdeling

De algemene vergadering beslist jaarlijks over de bestemming van het resultaat. Elk participatiebewijs heeft

een gelijk aandeel in de winst of het verlies.

Ontbinding  Vereffening

De ontbinding van de vennootschap kan slechts gevorderd worden door een vennoot Indien de geleden verliezen de helft van het maatschappelijk vermogen bedragen. De andere vennoten bezitten evenwel de mogelijkheid de ontbinding van de vennootschap te vermijden mits afkoop, binnen de maand te rekenen vanaf de betekening door de vennoot die de ontbinding vraagt, van de participatiebewijzen van de vennoot in kwestie, dit in naleving van de betalingsmodaliteiten voorzien in artikel 8 van deze statuten en van de vastlegging van de waarde van het participatiebewijs, bepaald bij hetzelfde artikel.

in geval van overlijden, onbekwaamverklaring, faillissement, kennelijk onvermogen of ontslag van een vennoot, zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden zijn, doch verdergezet worden door de

overlevende vennoten of vennoot, samen in voorkomend geval met de erfgenamen in rechte lijn van de overleden vennoot, mits zij als vennoot worden toegelaten door de algemene vergadering.

De erfgenamen van de overledene zullen het deel dat aan de overledene toekomt volgens de laatste balans die opgemaakt werd vôár het overlijden enkel in speciën kunnen opeisen. Daarenboven zullen zij deel hebben in de winsten of de verliezen van het lopende jaar. Hierbij wordt alleen rekening gehouden met de tijd gedurende welke de overledene nog deel uitmaakte van de vennootschap.

Wordt de vennootschap ontbonden, dan zal de vereffening geschieden door de zorgen van één of meer vereffenaars. Zij worden aangesteld door de algemene vergadering die ook hun machten zal bepalen. Indien er meerdere vereffenaars zijn, vormen zij een college.

Tenzij bij hun aanstelling anders bepaald, beschikken de vereffenaars over alle machten als voorzien in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van vennootschappen.

Verdeling liquidatiesaldo

Elk participatiebewijs geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening, rekening

houdend met hun volstorting.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle participatiebewijzen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de participatiebewijzen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de participatiebewijzen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Woonstkeuze

De zaakvoerders en vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden geacht voor de gehele duur van hun taak woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hen alle dagvaardingen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap en de verantwoordelijkheid voor hun bestuur.

De vennoten dienen Iedere adreswijziging mee te delen aan de vennootschap door middel van een aangetekende brief. Bij gebreke daarvan worden zij geacht woonstkeuze te hebben gedaan op het laatste door hen aan de vennootschap per aangetekende brief meegedeelde adres, waar alle kennisgevingen en betekeningen uit hoofde van hun hoedanigheid van vennoot van de vennootschap hen geldig kunnen worden gedaan.

Overgangsbepalingen:

-Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt tot en met 31 december 2014. De eerste jaarvergadering vindt aldus plaats in juni 2015. -Worden benoemd tot niet statutair zaakvoerder van de vennootschap, de heer Hubrechtsen Wim en mevrouw Tersago Dina, voornoemd. Hun mandaat is bezoldigd tenzij de algemene vergadering hierover anders beslist.

-ln navolging van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen worden de handelingen gesteld door de oprichters vanaf de datum van 01 mei 2013 overgenomen door de vennootschap, indien dit zou blijken uit de wil van de oprichters en de vennoten. Deze wil zal automatisch aanwezig zijn wanneer de verrichting uitdrukkelijk ten laste gelegd wordt van de vennootschap, hetzij door een specifieke wilsuitdrukking c.q. verslag van de vennoten, hetzij door de opname ervan in de boekhouding van de vennootschap.

Wim Hubrechtsen Zaakvoerder Dina Tersago

Zaakvoerder

4 ~

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening

F " Vor-behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
CENT POUR CENT

Adresse
DRABSTRAAT 256 2640 MORTSEL

Code postal : 2640
Localité : MORTSEL
Commune : MORTSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande