CENTIEM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CENTIEM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.342.303

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 29.05.2014, NGL 26.06.2014 14231-0557-016
20/02/2013
ÿþMod Word 11.1

 tee In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

m

II





!Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

0 8 FEB, 2013

Griffie

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

r

Ondernemingsnr : 0848.342.303

Benaming

(voluit) : Centiem

(verkort) :

Rechtsvoren : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kauwenberg 13 - 2920 Kalmthout

(volledig adres)

Onderwerp akte : verplaatsing zetel

Uit de notulen van het college van zaakvoerders dd 30 januari 2013 blijkt dat de zetel per 30 januari 2013 verplaatst wordt naar:

Kapellensteenweg 163

2920 Kalmthout

Aan de firma TBW Accountants BVBA, Driehoekstraat 48 te 2920 Kalmthout, wordt volmacht verleend met mogelijkheid tot indeplaatsstelling om wijzigingen aan te brengen inzake het ondernemingsloket.

Tevens wordt volmacht verleend aan TBW Accountants BVBA., Driehoekstraat 48, 2920 Kalmthout, teneinde eventuele inschrijving en wijzigingen van deze vennootschap te vorderen als belastingplichtige bij de Belastingen over de Toegevoegde Waarde en tot het vervullen van alle voorschriften en formaliteiten ten opzichte van alle fiscale administraties en diensten.

Van Campenhout Yves Van Looy Els

zaakvoerder zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

11/09/2012
ÿþbe a Bi Sta

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

(l~iiÎL~'- Í~,g1i (~vtia1J

- ~

Ait

3 1 AUG 2012

Griffie

*12153009*

Ondernemïngsnr

31102 30

Benaming (voluit) : Centiem

1. (verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :

2920 Kalmthout

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Isis VERMANDER, geassocieerd notaris te Wuustwezeli op 29 augustus 2012, dat er tussen:

1. De heer Van Campenhout, Yves Albertina Paul, van Belgische nationaliteit, geboren te.; Antwerpen op 1 juli 1964, echtgenoot van mevrouw Van Looy, Els Christina Louisa, navermeld,; thans wonend te 2920 Kalmthout, Kauwenberg 13.

2. Mevrouw Van Looy, Els Christina Louisa, van Belgische nationaliteit, geboren te Antwerpen;; (Ekeren) op 24 augustus 1970, echtgenoot van de heer Van Campenhout, Yves Albertina Paul, thans wonend te 2920 Kalmthout, Kauwenberg 13.

NAAM - ZETEL - DOEL

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de benaming; "CENTIEM", met zetel te 2920 Kalmthout, Kauwenberg 13 en waarvan in de statuten het doeld

ditf,Ï;

* Het verwerven van participaties - in eender welke vorm - in alle bestaande of op te richten; rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling,; van voormelde rechtspersonen of ondernemingen;

* Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen ot particulieren, in eender welke vorm; het zich in dit kader borg stellen of aval verlenen, in de meest

ruime zin;

ii

*Alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten;

* Het verlenen van adviezen en het verstrekken van prestaties op financieel, technisch, juridisch,

ii logistiek, commercieel of administratief vlak;

* Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten enij functies;

il * Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven,;

van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa; ?;

!l Voor eigen rekening:

* Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle,; verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals dei

Op de laatste blz, van t-uiK BB vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

letterlijk ais volgt werd omschreven:

Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel:

1. Voor eigen rekening, voor rekening van derden in deelneming met derden:

Het optreden als zelfstandige bank- of spaarbankagent Centea nv of haar rechtsopvolgers en op het vlak van allerlei beleggingen, kredieten en verzekeringen;

:; * Het optreden als kredietmakelaar en als bemiddelaar inzake verzekeringen;

* Het verlenen van diensten en adviezen aan derden;

* Het waarnemen van bestuurdersopdrachten in andere vennootschappen;

mod 11.1

huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die hef genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

* het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

Bijzondere bepalingen:

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België, als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken. Ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doe!, doch met uitdrukkelijke uitzondering wat betreft het optreden als zelfstandig bank- of spaarbankagent waarvoor een absolute exclusiviteit geldt.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand geven, inclusief de eigen handelszaak.

Het doel van de vennootschap kan slechts gewijzigd worden door een besluit van de bijzondere Algemene Vergadering gehouden ten overstaan van een notaris en met inachtname van de voorschriften van artikel 287 W. vena."

DUUR

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

KAPITAAL

Net maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met een fractiewaarde van één honderdste (1/100ste) elk, in geld onderschreven.

Inschrijving in geld

Op het gehele maatschappelijk kapitaal werd met contant geld ingeschreven als volgt:

1. De heer Yves Van Campenhout, voornoemd sub 1/, volstort het volledig door hem geplaatste kapitaal van negenduizend tweehonderd vijfenzeventig euro (¬ 9.275,00) voor vijftig (50) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één honderdste (1/100ste) elk.

2. Mevrouw Els Van Looy, voornoemd sub 2/, volstort het volledig door haar geplaatste kapitaal van negenduizend tweehonderd vijfenzeventig euro (¬ 9.275,00) voor vijftig (50) aandelen zonder nominale waarde, met één honderdste (1il00ste) eik.

TOTAAL IN SPECIEN GEPLAATST KAPITAAL: achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬

18.550,00)

TOTAAL GESTORT KAPITAAL: achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00)

TOTAAL AANTAL VOLGESTORTE AANDELEN: honderd (100)

Bankattest:

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening bij Centea met nummer 6E54860117575597 ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CENTIEM", in oprichting, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling, op 24 augustus 2012 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier zal blijven bewaard.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor.

 ..behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Voor- mod 11.1

,behoLden

aan het

Belgisch

Staatsblad:



BESTUUR & EXTERNE VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders al of niet vennoten.

0e zaakvoerder(s) kunnen ieder INDIVIDUEEL in naam van de vennootschap handelen en haar

verbinden, welke ook de aard en de belangrijkheid der handelingen wezen. Elke zaakvoerder kan

eveneens, individueel handelend, in naam van de vennootschap in rechte optreden als eiser of als

verweerder.

BENOEMINGEN

De oprichters hebben zichzelf als eerste gewone zaakvoerder aangesteld.

Zij werden benoemd voor onbepaalde duur.

BEPALINGEN I.V.M HET AANLEGGEN VAN RESERVES EN DE WINSTVERDELING

Het batig saido van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na

afhouding ten bate van de wettelijke reserve, aangewend overeenkomstig de bestemming die de

algemene vergadering eraan zal geven.

BEPALINGEN I.V.M. HET VEREFFENINGSSALDO

Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten

Van de vereffening te dekken.

Het eventuele batig saldo en de goederen die nog in natura aanwezig zijn, zullen naar evenredigheid

met het aantal aandelen dat ze bezitten, onder de vennoten verdeeld worden, waarbij aan elk

aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

VOORWAARDEN VOOR TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERINGEN EN VOOR DE

UITOEFENING VAN HET STEMRECHT

In de statuten werden geen bijzondere voorwaarden opgenomen om aanwezig te mogen zijn op de

algemene vergaderingen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar loopt jaarlijks van 1 januari tot 31 december.

Het eerste boekjaar ving aan op de oprichtingsdatum en zal afgesloten worden op 31 december

2013.

JAARVERGADERING

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de tweede donderdag van de maand mei

van elk jaar om 19.00 uur in de zetel van de vennootschap, op het uur en de plaats in de oproeping

medegedeeld. Is de dag waarop de jaarvergadering moet gehouden worden geen werkdag, dan zal

ze bijeen komen op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede donderdag van de maand mei 2014

om 19.00 uur.

BIJZONDERE VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt verleend, met recht van indeplaatsstelling aan:

Het administratief mandaat voor de administratieve formaliteiten inzake Kruispuntbank van

Ondernemingen, de griffie en alle andere formaliteiten worden toevertrouwd aan TBW Accountants

BVBA, Driehoekstraat 48, 2920 Kalmthout, met recht van indeplaatsstelling.

Tevens wordt volmacht verleend aan TBW Accountants BVBA., Driehoekstraat 48, 2920 Kalmthout,

teneinde eventuele inschrijving van deze vennootschap te vorderen als belastingplichtige bij de

Belastingen over de Toegevoegde Waarde en Directe Belastingen evenals tot het vervullen van alle

Voorschriften en formaliteiten ten opzichte van alle fiscale administraties en diensten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/09/2012 - Annexes du Moniteur belge





VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

es VER/0:e,





Geassocieerd no ái`lesis VERMANDER

Samen hiermede neergelegd:

Eensluidend afschrift van de oprichtingsakte.

*Bankattest







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.06.2015, NGL 08.07.2015 15290-0076-016
21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 02.06.2016, NGL 16.06.2016 16185-0496-016

Coordonnées
CENTIEM

Adresse
KAPELLENSTEENWEG 163 2920 KALMTHOUT

Code postal : 2920
Localité : KALMTHOUT
Commune : KALMTHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande