CENTRAL ASIA LINK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CENTRAL ASIA LINK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 509.998.482

Publication

18/09/2013
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

U. II











ergelegoi ter grià garj de behihdi Koophandej#eAniiverpen, op

Griffie SEP UM

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0509.998.482

Benaming

(voluit) : CENTRAL ASIA LINK

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Museumstraat 9 - 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Adreswijziging maatschappelijke zetel.

Uittreksel uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van 4 september 2013.

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van 4 september 2013 blijkt dat het adres van de maatschappelijke zetel wordt overgebracht naar :

Rooiboslaan 99 bus 19 F

2610 Wilrijk

Deze wijziging gaat in vanaf 30 november 2013.

Pim Sterckx,

Zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/03/2013
ÿþ Mod Word 1t.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie var l r13 Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

2 0 FEB, 2013

Griffie

Voor-

behoudf

aan he

BeEgisc

Staatsbt

1 03 238+

0509.998"  2

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : CENTRAL ASIA LINK

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : MUSEUMSTRAAT 9 - 2000 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN

Uit een akte verleden voor Hans VAN OVERLOOP, notaris te Wilrijk (stad Antwerpen), op achttien februari TWEEDUIZEND DERTIEN blijkt dat werd opgericht door

De heer STERCKX Pim geboren te Antwerpen op 9 oktober 1982, wonende te 2000 Antwerpen, Museumstraat 9, ongehuwd, identiteitskaartnummer 590 8625480 72, rijksregisternummer 821009 331 27

een vennootschap met de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam CENTRAL ASIA LINK .

Comparanten verklaren mij in te tekenen op volgende aantallen aandelen:

Comparant verklaart mij in te tekenen op alle honderd zesentachtig (186) aandelen van de vennootschap.

Ondergetekende notaris bevestigt dat een bedrag van achttien duizend zeshonderd euro (18.600 EUR) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer 363-1159483-82 op naam van Central Asia Link bvba bij de ING, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 5 februari 2013 een afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

De oprichter verklaart dat deze volstorting gelijkelijk gespreid is over alle ingeschreven aandelen,

Artikel 2. Re zetel is gevestigd binnen het Vlaams Gewest of het Brussels Hoofdstedelijk gewest.

Hij mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) naar om het even welke andere plaats binnen voornoemd territorium overgebracht worden, mits vervulling van de formaliteiten en handelingen die daartoe nodig zijn.

Artikel 1 De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, met ingang van de dag van de akte. Artikel 4. De vennootschap heeft tot doel:

Het uitvoeren van internationale transporten en verhuizingen.

Alle onroerende investeringen, met name het aankopen, uitrusten, herstellen, valoriseren, bouwen en verbouwen, in huur nemen of verhuren van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of ongemeubeld, inclusief het verrichten van alle handelingen van onroerende leasing.

Zij mag optreden als zaakvoerder of bestuurder van vennootschappen.

De aankoop, de verkoop, de vervaardiging en het verwerken van alle producten, grondstoffen, toestellen en bijhorigheden die enig verband hebben met het maatschappelijk doel.

Alle verrichtingen van commerciële, administratieve, industriële, onroerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel betrekking hebben of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen beheer.

De ontwikkeling, de aankoop, de verkoop, het in concessie geven en het nemen van brevetten en octrooien, de knowhow van alle bijhorende artikelen.

Het waarnemen van alle beheersopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden.

Dit alles zowel in België als in het buitenland, in- en export, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in samenwerking met derden.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, inschrijving, geldschieting of om op het even welke wijze belangen nemen in andere bedrijven of vennootschappen, die een zelfde, gelijkaardig of aanverwant doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Op de laatste biz van t 'je; B vamrekrien Recto Naam en hoedanigheid van de 'rrstrumenterersde rotaas, het-'ij van de persor,o)rr(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag zich borg stellen voor derden, hen aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verschaffen.

Al die verrichtingen waarvoor bijzondere toelatingen, machtigingen, vergunningen of erkenningen vereist zijn, zal de vennootschap maar mogen uitoefenen na het bekomen ervan en nadat de daarmee overeenstemmende inschrijving bij het ondernemingsloket werd bekomen.

Zij mag tevens alle handels verrich-tingen uitvoeren die rechtstreeks of onrecht-streeks in verband staan met haar doel.

luie activiteiten omvat in het hierboven -vermeld doel waartoe een vooraf-'gaande toelating van de bevoegde overheid of een daartoe bevoegd organisme, een attest of getuigschrift vereist is, die gereglementeerd zijn of aan toelatingsvoorwaarden onderworpen, zal de vennootschap laten doen door een rechts-persoon die aan de gestelde voorwaarden voldoet, tenzij de vennootschap, of een persoon in de door de wetgeving en/of toepasselijke reglementering vereiste verhouding verbonden aan de vennootschap, over de nodige attesten, stukken en/of toelatingen be-schikt opdat de vennoot-schap die activiteiten zelf mag uitoefe-nen.

tje vennootschap kan zowel in België als in het buitenland alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrich-tingen doen, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking en uit-breiding van haar maatschappelijk doel of de maatschappelijke bedrijvigheid kunnen vergemakkelijken.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in alle onderre-mingen waarvan het doel met het haro gelijk, gelijkaardig of verwant is of waarvan het doel rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen aan de verwezenlijking van haar eigen doel, en aldus door inbreng (van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk kapitaal), fusie, onderschrijven of op elke andere wijze deelnemen in bestaande of op te rich^ten vennootschappen en ondernemingen. Zij mag zich met deze versmelten en inbreng doen van het geheel of een gedeelte van haar vermogen.

0e eventuele opsommingen in het doel, zoals hierboven vermeld, zijn exemplatief en houden geen beperking in.

Ie vennootschap mag zich borg stellen voor andere vennootschappen of ondernemingen die een zelfde of aanverwant doel nastreven, zo deze zekerheidsstelling niet bedoeld is om de verwerving door derde(n) van aandelen van deze vennootschap mogelijk te maken.

In zoverre de wet dit niet verbiedt, om welke reden ook, mag de vennoot-schap zakelijke of persoonlijke zekerheden verlenen in het voordeel van fysische personen of rechtspersonen, welke omwille van hun betrokkenheid met het bestuur, hun aandeelhouderschap of hun langdurige contractuele verhouding met de vennootschap met deze laatste een band hebben. Dergelijke zekerheid kan alleen verschaft worden voor verbintenissen welke dergelijke personen aangaan of aangegaan zijn ten overstaan van een rechtspersoon of instelling gecontroleerd door de commissie voor het bank-, financie- en assurantiewezen en in zoverre het verlenen van dergelijke waarborg niet in strijd is met de belangen van de vennootschap.

Artikel 5. Het ingeschreven maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIEN DUIZEND ZE$HONDERD EURO (18.600 EUR) en wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, met fractiewaarde. Alle aandelen werden bij de oprichting van de vennootschap volledig onderschreven in geld en voldoende volstort om aan de vennootschappenwet te voldoen.

Artikel 8. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat bepaalt.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten, die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelin-gen die door dwingende bepalingen van de wet worden voorbehouden aan de bevoegdheid van de algemene vergadering, en in zoverre bij beslissing van de algemene vergadering deze bevoegdheden niet beperkt werden.

Zij vertegenwoordigen de vennootschap tegenover derden en eveneens in rechte, als eiser of verweerder. Het mandaat van zaakvoerder is in principe onbezoldigd. Nochtans kan een vaste of veranderlijke bezoldiging of vergoeding voor de toekomst worden toegekend door de algemene vergadering.

Artikel 10. Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks worden gehouden op de derde dinsdag van juni.

Artikel 11. De algemene vergaderingen worden gehouden op de maat-schappe-fijke zetel, of op een andere plaats binnen het gerechtelijk arrondissement waarbinnen de maatschappelijke zetel ligt, op voorwaarde dat deze plaats nauwkeurig wordt aangegeven in de bijeenroepingen. Iedere vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, mits deze zelf vennoot is, en mits overhandiging van de volmacht aan de zaakvoerder(s), uiterlijk acht en veer-tig uur voor de vergadering.

Onder voorbehoud van toepassing van andersluidende dwingende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, heeft elk aandeel recht op één stem.

Het stemrecht verbonden aan de aandelen ingeschreven op naam van een persoon gehuwd onder een stelsel dat een gemeenschappelijk vermogen omvat, komt uitsluitend toe aan de persoon op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen behoren tot zijn persoonlijk vermogen dan wel tot het gemeenschappelijk vermogen dat tussen de beide echtgenoten bestaat,

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat een enkele persoon daartoe schriftelijk

is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit. Indien aandelen toebehoren aan enerzijds naakte eigenaars en anderzijds vruchtgebruikers, zal het de vruchtgebruiker (of de door de vruchtgebruikers aangewezen persoon) zijn die de rechten uitoefent.

Behalve wanneer de wet dwingend anders oplegt, worden de beslissingen in het algemeen genomen bij volstrekte meerderheid van de uitgebrachte stemmen, wat ook het aantal aandelen is dat op de vergadering is vertegenwoordigd; bij staking van stemmen wordt het voorstel aangezien als verworpen.

Artikel 13. Het boekjaar neemt aanvang op één januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Artikel 14. Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten,

afschrijvingen, waardeverminderingen en dekkingen voor risico's en lasten, vormt de netto winst,

Op deze winst wordt vijf procent voorafgenomen voor de wettelijke reserve. Die voorafneming is niet meer

vereist wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering beslist over de bestemming van (de rest van) de netto winst.

BESCHIKKINGEN VAN VOORBIJGAANDE AARD

De oprichter treft nog volgende beslissingen:

A. in verband met de oprichting:

1° het eerste boekjaar vangt aan op heden en eindigt op 31 december 2013.

2° de eerste gewone algemene vergadering der vennoten zal worden gehouden in het jaar 2014 op dag,

uur en plaats bepaald in de statuten.

3° als niet-statutair zaakvoerder wordt voor onbepaalde duur aangewezen: de heer STERCKX Pim,

voornoemd, die het mandaat aan-'vaardt,

Gelet op de omvang van de vennootschap en de te verwachten ontwikkeling in de nabije toekomst besluit

de algemene vergadering thans geen commissarissen aan te duiden.

4° De maatschappelijke zetel wordt thans gevestigd te 2000 Antwerpen, Museumstraat 9,

B. Comparant verklaart dat de vennootschap de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 28 januari 2013. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, dienen eveneens te worden bekrachtigd eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft.

C. Bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling wordt gegeven aan BVBVBA Van de Vliet en C° te Schilde, Brasschaatsebaan 3, en al haar medewerkers en aangestelden, om nu en in de toekomst uit naam en voor rekening van onderhavige vennootschap alle formaliteiten te vervullen en initiatieven te nemen die verband houden met het nemen van inschrijving bij en in verband met de Kruispuntbank Ondernemingen, het handelsre-'gister, de BTW-administratie en de Directe Belastingen, met daarin begrepen het verrichten van doorhalingen, opheffingen, wijzigingen en uitbreidingen van deze inschrijvingen en het ervan afstand doen en het verrichten van alle formaliteiten en aanvragen bij de Kamer van Ambachten en neringen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, afgeleverd váór registratie, om alleen te dienen voor de noden van de publiciteit voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen.

De notaris,

Hans Van Overloop

f Voorbehouden aari het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste btz. van turk B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam erg handtekening

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 16.06.2015, NGL 31.08.2015 15552-0375-009
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 21.06.2016, NGL 29.08.2016 16522-0251-009

Coordonnées
CENTRAL ASIA LINK

Adresse
ROOIBOSLAAN 99, BUS 19F 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande