CENTRAL IMMO INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CENTRAL IMMO INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.914.227

Publication

25/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 17.06.2014, NGL 20.06.2014 14198-0487-010
02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.06.2013, NGL 26.07.2013 13364-0372-011
12/05/2011
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~~v~~

r.N~!?~~~' ~t" ~w~L~ ~-~

^ r , raerpen

éli E1

!C ~.

~7 ~é .l:'

Griffie

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

III III II 1I II1 1I I III 1111 III

*1101651+







Ondernemingsnr : S33 J4t/ e29-

Benaming : CENTRAL IMMO INVEST

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Floralaan 83

2640 Mortsel

Onderwerp akte : BVBA: oprichting-benoemingen

OPRICHTING

Uittreksel uit een akte verleden voor Patrick Knevels, geassocieerd notaris te Mortsel, o

zevenentwintig april tweeduizend en elf.

Oprichters:

1) Mevrouw NUIJTS .Yvonne Maria , geboren te Mortsel op 16 juli 1929, wonende te 2640 Mortsel, Floralaan 81. Met rijksregisternummer 29.07.16-314.58

2) De heer VANBAEDEN Willy Margareta Cornelius, geboren te Mortsel op elf februari;' negentienhonderd zesenvijftig, wonende te Mortsel, Christus Koninglaan 30. Met;' rijksregisternummer 560211.409-63.

i Rechtsvorm van de vennootschap: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

" Naam van de vennootschap: CENTRAL IMMO INVEST

Zetel van de vennootschap: 2640 Mortsel, Floralaan 83

Doel van de vennootschap:

De vennootschap heeft tot doel, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor;, rekening van derden, rechtstreeks of door middel van aangestelden of tussenpersonen, alleen of in;. samenwerking met derden:

Het beheren van patrimonia zowel in België als in het buitenland en dit voor eigen rekening; Alle; immobiliaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen doen, met uitzondering van die verrichtingen die verband houden met de normale activiteiten uitgeoefend door vastgoedmakelaars., zo ondermeer de aankoop, verkoop, ruil, verhuring, expertise, beheer, verkaveling, oprichting,; omvorming, verbouwing, valorisatie, leasing, het geven of nemen van erfpacht of opstal, van roerende en onroerende goederen. Tevens het aanleggen van infrastructuur zoals wegen,; nutsvoorzieningen, plantsoenen en zo verder. Deze aanduiding en opsomming zijn niet beperkend;, doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin.

De vennootschap mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle commerciële : industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen of verrichtingen stellen, die;'' haar nuttig voorkomen om rechtstreeks of onrechtstreeks haar maatschappelijk doel te realiseren of de realisatie ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap mag, onder om het even welke vorm, samenwerken met of participeren in, zowel in België als in het buitenland, fysische en rechtspersonen, waarvan de activiteit of het doel: gelijkaardig of verwant is of van aard de realisatie van het eigen doel te bevorderen of te:l vergemakkelijken.

De vennootschap kan zich ten gunste van derden borg stellen of hen aval verlenen, hypothecaire of! andere zekerheden verstrekken.

In algemene zin mag de vennootschap alle roerende, onroerende, commerciële, industriële, financiële of nijverheidshandelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, kunnen verband houden met de verwezenlijking van haar doel, uitoefenen.

De vennootschap mag belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, overname of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te'],;

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

richten zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doei nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Duur:

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting en verkrijgt de rechtspersoonlijkheid vanaf de datum van neerlegging van een uittreksel uit de akte op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen ter publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad. De vennootschap treedt alsdan in werking, behoudens bekrachtiging van de daarvoor aangegane verbintenissen.

Bedrag van het maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen negenhonderd veertigduizend (1.940.000) euro, vertegenwoordigd door duizend negenhonderd veertig (1.940) aandelen op naam, zonder nominale waarde, doch enkel met fractiewaarde.

INBRENG IN GELD

De heer VANBAEDEN Willy Margareta Cornelius, voornoemd, heeft ingetekend op vijftigduizend euro (¬ 50.000) vertegenwoordigd door 50 aandelen. De comparant heeft elk ingetekend aandeel volledig volstort. Het bedrag van de storting, hetzij vijftigduizend euro (50.000) werd gedeponeerd op een bijzondere rekening ten name van de vennootschap in oprichting geopend bij de BNP Paribas Fortis Bank te Mortsel-centrum.

* INBRENG IN NATURA

Mevrouw NUIJTS Yvonne Maria, voornoemd, heeft ingetekend op één miljoen achthonderd negentigduizend euro (¬ 1.890.000) door nagemelde inbreng in natura van onroerende goederen in ruil waarvoor haar 1.890 aandelen zullen worden toegekend.

Beschrijving van de eigendommen die worden ingebracht:

A. STAD MORTSEL  TWEEDE AFDELING

Een eigendom, bestaande uit een handelsgelijkvloers en 2 appartementen staande en gelegen te Mortsel, STATIELEI 119, ten kadaster bekend als "building" wijk B nummer 771N12 voor een oppervlakte van achtennegentig vierkante meter.

B. STAD MORTSEL  DERDE AFDELING

1. Een eigendom, bestaande uit 2 gelijkvloerse winkelpanden en 2 appartementen staande en gelegen te Mortsel, FLORALAAN 79-81, ten kadaster bekend als "Handthuis"wijk C nummer 253/P/5 voor een oppervlakte van tweehonderd vijfenveertig vierkante meter.

2. Een eigendom, bestaande uit 2 gelijkvloerse winkelpanden en 3 bureelruimten op de verdiepingen, staande en gelegen te Mortsel, FLORALAAN 83, ten kadaster bekend als "Handthuis"wijk C nummer 254/G/6 voor een oppervlakte van vijfhonderd dertig vierkante meter. Besluiten van het verslast van de bedrijfsrevisor.

De Heer Jean-Paul LOOTS, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 2000 Antwerpen, Leopoldstraat 37 heeft overeenkomstig de vennootschappenwet, in verband met deze inbreng in natura, een verslag opgesteld dat dateert van 21 maart 2011.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"V. CONCLUSIE

Ondergetekende Jean-Paul Loots, Bedrijfsrevisor, verklaart betreffende de inbreng in natura van 3 handelspanden gelegen te Mortsel, zoals beschreven in het inbrengverslag, door Mevrouw Nuijts voor een waarde van 1.890.000,00 Euro, terwijl er ook 50.000,00 Euro in speciën door dhr. Vanbaeden wordt gestort dat:

de verrichting werd nagezien in overeenstemming met de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake controle van inbreng in natura en quasi-inbreng; de oprichters zijn verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

de door de partijen weerhouden waarderingsmethoden bedrijfseconomisch verantwoord zijn.

de door de partijen toegepaste waarderingsmethoden leiden tot inbrengwaarden die tenminste overeenkomen met de fractiewaarde en het aantal van de tegen de inbreng uit te geven aandelen. de vergoeding van de inbreng bestaat in 1.890 aandelen van BVBA CENTRAL IMMO INVEST. Deze conclusie is onder voorbehoud dat de in te brengen aandelen nog steeds vrij en onbelast zijn op het moment van de inbreng.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat in overeenstemming met voornoemde norm onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen 'faimess opinion' is.

Dit verslag is enkel geldig voor bovenstaande verrichting en voor een periode niet langer dan 2' maanden na de ondertekening en voor zover geen wijziging wordt aangebracht aan het bijzondere verslag van de oprichters.

Opgemaakt te Antwerpen, 21 maart 2011

VCLJ BEDRIJFSREVISOREN BVBA

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Vertegenwoordigd door

Jean-Paul Loots

Bedrijfsrevisor"

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Is er slechts één zaakvoerder, dan verkrijgt hij de algehele bevoegdheid zoals toegekend aan de

zaakvoerders.

Zijn er meerdere zaakvoerders, dan vormen zij een college dat geldig beslist wanneer een

meerderheid van haar leden tegenwoordig is. Beslissingen worden er genomen met meerderheid

van stemmen.

Alleenhandelend kunnen de zaakvoerders alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het

bereiken van het doel van de vennootschap, behalve die welke de wet voorbehoudt aan de

algemene vergadering.

Alleenhandelend kunnen zij eveneens bijzondere machten toekennen aan de mandatarissen van de

vennootschap, al dan niet in dienstverband.

Zij kunnen de dagelijkse leiding bij volmacht overdragen.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in alle akten, inbegrepen akten met openbare

ambtenaren alsmede handelingen in rechte, door 1 zaakvoerder.

Indien een rechtspersoon wordt aangeduid als zaakvoerder van de vennootschap zal hij

overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen een natuurlijke persoon

dienen aan te stellen als vaste vertegenwoordiger.

De zaakvoerder(s) zijn onder voorbehoud van hetgeen gemeld in artikel 12 bevoegd voor alle daden

van bestuur en beschikking, die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten worden

voorbehouden aan de Algemene Vergadering.

Het mandaat van de zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de Algemene Vergadering anders

wordt beslist.

Beslissingen betreffende zaken, die niet ressorteren onder het dagelijks bestuur worden door de

zaakvoerder(s) geacteerd in een register van verslagschriften; elk verslagschrift wordt door de

zaakvoerder(s) ondertekend.

Aanstelling niet statutaire zaakvoerder: de heer Vanbaeden Willy, voornoemd wordt aangesteld als

niet-statutaire zaakvoerder. Het mandaat wordt niet bezoldigd.

Er werd beslist geen commissaris aan te stellen.

Jaarvergadering:

Deze jaarvergadering heeft plaats de derde dinsdag van de maand juni om twintig uur .

Indien die dag een feestdag is, wordt de jaarvergadering verschoven naar de eerstvolgende

werkdag.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en dertien.

Boekjaar:

Het maatschappelijk boekjaar loopt samen met het kalenderjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot

en met eenendertig december tweeduizend en twaalf.

Volmacht:

De comparanten, aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, geven hierbij volmacht aan de bvba

AGIVER, Bisschoppenhoflaan 588 te deurne of één van haar aangestelden met recht van

indeplaatsstelling om alle noodzakelijke inschrijvingen en/of wijzigingen in de kruispuntbank van

ondernemingen en bij alle belastingadministraties te verrichten, dit onder opschortende voorwaarde

van neerlegging van een expeditie van onderhavige akte op de griffie van de rechtbank van

koophandel te Antwerpen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, voor registratie

DE NOTARIS

Getekend Patrick Knevels

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift  verslag revisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.05.2015, NGL 10.07.2015 15296-0078-010

Coordonnées
CENTRAL IMMO INVEST

Adresse
FLORALAAN 83 2640 MORTSEL

Code postal : 2640
Localité : MORTSEL
Commune : MORTSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande