CENTRUM CULTUUR, ARMOEDE, STAD, UITSLUITING EN MAATSCHAPPIJ, AFGEKORT : CASUM

Société en commandite simple


Dénomination : CENTRUM CULTUUR, ARMOEDE, STAD, UITSLUITING EN MAATSCHAPPIJ, AFGEKORT : CASUM
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 836.488.408

Publication

06/06/2011
ÿþ~1i. P~ei 2C11 14:1E

10117

À~r~,

.

LENAERTS-FEREMANS & CO 034439535 Ur. 0453 P. 3

Nod 29

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mnwmu~ ~iHunmi

" 11083833'

Neergelegd fer griffie van de Resttb 'von Koophandel te Amwexper), ep

2 4 2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) ; Centrum Cultuur, Armoede, Stad, Uitsluiting en Maatschappij

of verkort CASUM

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Quinten Matsijslel 5 te 2018 Antwerpen

Onderwerp akte : OPRICHTING-- STATUTEN

Uit een onderhandse akte opgesteld op 1 april 2011

'Geregistreerd zeven bladzijden te Antwerpen 10, op 19 april 2011, deel 6218, blad 48, vak 684_ Ontvangen: 25,00 euro. Getekend door De eerstaanwezend inspecteur

__blijkt dat-een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht met ais beherende vennoot de heer Jean Pierre François Vranken wonende te 2018 Antwerpen, Quinlen Matsijslei 5 en als Stille vennoot mevrouw Alice Maria Ghislaine Geelissen wonende te 2018 Antwerpen, Quinten Matsijslei 5.

De vennootschap wordt aangegaan tussen voormelde vennoten, die beiden de door hen beloofde inbrengen in speàdn hebben volgestort.

De vennootschap handelt onder de benaming:. "Centrum Cultuur, Armoede, Stad, Uitsluiting en Maatschappij" afgekort "CASUM"

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2018 Antwerpen, dutnten Matsijslei 5, maar ken door eenvouáige beslissing van de beherende vennoten worden overgebracht naar om het even welke plaats in België.

oe vennootschap heeft als doel:

(i) Het verstrekken van expertise, van onderzoek, advies, informatie en organisatie over toestanden, ontwikkelingen en problemen in de samenleving (er in het bijzonder ever allerlei vormen van sociale ongelijkheid en uitsluiting en over stedelijke problemen) en in de cultuur (literatuur en kunst in de ruimste zin van het woord) op lokaal, Vlaams, federaal, Europees supranationaal en internationaal vlak. Het betreft, zonder beperking door opsomming:

.Voeren en opmaken van studies en rapporten.

.Deelname eon en organisatie van studiedagen, vergaderingen en andere bijeenkomsten.

" Deelnemen aan visitaties, RmmissieS en evaluaties.

-Verschaften van beleidsadviezen.

-Organisatie en opzetten van onderzoeksprojecten.

0.8=3á. 408, 4 00

(ii) Het beheer van patrimonium in de ruimste zin van het woord, met dien verslende evenwel dat de werking van de vennootschap buiten de toepassing van de wet over de financiële verrichtingen en de financiële merkden blijft. De vennootschap kan alle handelingen verrichten met betrekking tot zowel roerende als onroerende goederen. Zij mag haar patrimonium uitbreiden door

" liet verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren. promoten, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende goederen, evenais aile welkdanige transacties en verrichtingen, onder meer doch niet beperkend het in erfpacht nemen van vastgoed.

.Het kopen en verkopen, beheren ven alle roerende goederen en waarden, het beleggen en investeren van gelden en waarden.

" Het opnemen van gelden ter leen en het ter leen verstrekken, al dan niet onder het stelsel van zekerheid

" Het stellen van zekerheden, zowel voor eigen schulden als voor schulden van derden;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de parso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

e" Voor-

n behouden

i` . aan het

'à, Belgisch " Het huren en verhuren van alle roerende en onroerende goederen.

! staatsblad " Leasing van onroerende goederen.

(iii) De vennootschap kan deelnemen bij wijze van inbreng, overdracht, opslorping, fusie, deelname door financiële tussenkomst of op andere wijze, in elke beslaande of op te richten vennootschap, onderneming of groepering. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg verklaren of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken."

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven, zowel rechtstreeks als door vertegenwoordiging, zowel voor eigen rekening als voor rekening en op risico van derden.

De vennootschap mag in alle plaatsen van binnen- en buitenland exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, verkoopburelen, bijhuizen, opslag- en bewaarplaatsen, agentschappen of hoe ook genaamd oprichten. Deze opsomming is verklarend en geenszins beperkend.









De vennootschap bestaat met ingang van heden voor onbeperkte duur.

De vennootschap wordt bestuurd door de beherende vennoot, de heer Jean Pierre François Vranken wonende te 2018 Antwerpen, Quinten Matsijslei 5.



Het totaal van de inbrengen, als kapitaal bijeengebracht, bedraagt drieduizend euro (3.000,00 E) - waarvan 2.000,00 euro door de heer Jean Pierre François Vranken ingebracht en 1.000,00 euro ingebracht door mevrouw Alice Maria Ghislaine Geelissen - zijnde honderd procent van de thans door beide vennoten aangegane verbintenissen tot inbreng.

" Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december. Het eerste boekjaar loopt van 1 april 2011 tot 31 december 2012. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2013 (de laatste vrijdag van maart om 16 uur).

In de oprichtingsakte heeft de vergadering beslist dat alle verbintenissen gedaan in naam van de vennootschap in oprichting, vanaf datum 1 januari 2011 tot op heden, worden bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap.

Volmacht wordt verleend aan Lenaerts Heremans & Co CVBA, Berchemstadionstraat 76 bus 6, B-2600 Berchem, en meer in het bijzonder mevrouw Grace VAN HOVE en/of mevrouw Rita VAN LOOY, om elk : afzonderlijk, met recht van indeplaatsstelling zowel naar aanleiding van deze als vroegere of toekomstige akten, alle formaliteiten te vervullen de kruispuntbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten, de Btw-administratie en alle andere overheidsinstanties.

Voor uittreksel en tegelijk hiermee neergelegd: dubbel van de oprichtingsakte.



Jean VRANKEN Alice GEELISSEN

Beherende vennoot Stille Vennoot

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd dE: rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CENTRUM CULTUUR, ARMOEDE, STAD, UITSLUITING …

Adresse
QUINTEN MATSIJSLEI 5 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande