CENTRUM INSANA

Société en commandite simple


Dénomination : CENTRUM INSANA
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 515.982.887

Publication

06/03/2013
ÿþJ

MOD 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Lui,I(,B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

1 :

~ .,,

D a)

Ondernerningsnr.:

Benaming (voluit) : CENTRUM INSANA

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie i5 fa.

(verkort) :

Rechtsvans : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Kapellei 34 - 2980 Sint-Antonius Zoersel

(volledig adres)

Onderwerp(en) kte : Oprichting

voc behoi aan Belg Staat:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

*13038329

IIR

II

Heden op 14 februari 2013 zijn bijeengekomen voor het oprichten van een gewone commanditaire vennootschap onder de benaming Centrum Insana.

1. juffr. Van Looveren Pia(90.02.16-410.44), Leeuwlantstraat 103, 2100 Deurne.

2. Mevr. Sneyers Linda(63.06.10-282.07), Ambachtsstraat 52, 2390 Malle.

Er wordt een gewone commanditaire vennootschap opgericht onder de benaming Centrum Insana.

De vennootschap zal telkens wanneer zij haar naam gebruikt, deze naam laten voorafgaan of volgen door de melding van haar rechtsvorm, ofwel voluit geschreven als "Gewone Commanditaire Vennootschap" ofwel afgekort tot "Comm. V.".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2980 Sint-Antonius Zoersel, Kapellei 34. De zetel mag overgebracht worden naar een andere plaats binnen het nederlandstalig landsgedeelte op verzoek van de zaakvoerder(s).

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Zij kan slechts worden ontbonden door een beslissing van een buitengewone algemene vergadering en dit met meerderheid van stemmen van de vennoten aanwezig op de buitengewone algemene vergadering. De buitengewone algemene vergadering die handelt over de ontbinding van de vennootschap kan worden opgeroepen door één of meerder vennoten.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 5.000,00 ¬ en wordt vertegenwoordigd door 5.000 aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde per aandeel. Het kapitaal in specien is volledig volstort :

- door juffr. Van Looveren Pia voornoemd : 4.999,00 ¬ .

- door Mevr. Sneyers Linda voornoemd : 1,00¬ .

Als vergoeding voor hun respectieve inbreng worden aan de vennoten volgende aandelen

toegekend:

- aan juffr. Van Looveren Pia voornoemd: 4.999 aandelen.

- aan Mevr. Sneyers Linda voornoemd : 1 aandeel.

L

rr r~

Voor-

behoudbn

aan het

Belgisch

Staatsblad

~

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

~.

Luik B - vervolg MOD 11.1

juffr. Van Looveren Pia voornoemd is hoofdelijk aansprakelijk geconº%manditeerde vennoot en wordt beherend vennoot genoemd.

Mevr. Sneyers Linda voornoemd is stille vennoot. Zij draagt niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot het beloop van hetgeen zij beloofd heeft in de vennootschap in te brengen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerder(s). Wordt tot die hoedanigheid be-noemd Juffr. Van Looveren Pia voornoemd. Haar mandaat kan niet worden herroepen zolang de vennootschap duurt tenzij Juffr. Van Looveren Pia haar instemming geeft voor haar ontslag als zaakvoerder. De bezoldiging van de zaakvoerder(s) wordt bepaald door de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen.

Er kunnen tijdens het bestaan van de vennootschap nog één of meerdere zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering en dit met meerderheid van stemmen. Elke zaakvoerder met uitzondering van

Juffr. Van Looveren Pia voornoemd kan ten alle tijde worden ontslagen mits goedkeuring van de meerderheid van de vennoten aanwezig op een algemene vergadering.

Zolang de vennootschap bestuurd wordt door één(1) zaakvoerder beschikt deze over aile machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen zonder beperking.

Vanaf de moment dat de vennootschap bestuurd wordt door meer dan één(1) zaakvoerder beschikken deze zaakvoerders over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen beperkt tot de som van 1.000,00¬ . Vanaf de moment dat een handeling gesteld door één zaakvoerder de som van 1.000,00¬ overschrijdt, dient juffr. Van Looveren Pia altijd mee te tekenen.

De zaakvoerder(s) is (zijn) bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren.

Een vennoot kan zijn aandeel in de vennootschap slechts overdragen onder de levenden aan een medeven-noot of aan een derde, na vooraf aan alle andere vennoten de mogelijkheid te hebben geboden van zijn aan-deel in de vennootschap over te nemen tegen een prijs te bepalen in onderling akkoord, of bij gebreke van akkoord tegen een prijs vast te stellen door een deskundige, aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg van het arrondissement waar de verkopende vennoot zijn woonplaats heeft. Indien ver-scheidene vennoten de overname wensen, zullen zij het inkooprecht kunnen uitoefenen, ieder naar evenredigheid van het aandeel dat hij (zij) op dat ogenblik bezit in de vennootschap.

Wanneer geen der vennoten wenst gebruik te maken van zijn inkooprecht, kan de vennoot zijn aandeel over-dragen aan een derde.

Het overlijden van een vennoot geeft geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap.

Bij overlijden zullen de aandelen van de overleden vennoot toekomen aan zijn erfgenamen, indien alle andere vennoten hiermede hun akkoord betuigen.

Indien de erfgename niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel recht een vergoeding in geld op te eisen, die overeenstemt met de waarde van de aandelen van de overleden vennoot. De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechterlijke inventaris laten opmaken noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

Het boekjaar gaat in op 1 oktober en eindigt op 30 september van ieder jaar.

Het eerste boekjaar gaat in vanaf heden en zal afgesloten worden op 30 september 2014.

Op het einde van het boekjaar maakt(maken) de zaakvoerder(s) een inventaris op van de

onderneming.

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. De beslissing dient met meerderheid van stemmen van de vennoten te worden genomen.

Op de laatste blz. van Lu¬ k.B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien Van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

,2 é ,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MOD 111

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behOuden

aan het '

Belgisch

Staatsblad

-----y----

Luik B - vervolg

Tegelijk hierbij neergelegd de oprichtingsakte.

Juffr. Van Looveren Pia

Zaakvoerder - beherend vennoot

Coordonnées
CENTRUM INSANA

Adresse
KAPELLEI 34 2980 ZOERSEL

Code postal : 2980
Localité : ZOERSEL
Commune : ZOERSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande