CENTRUM VOOR BEGAAFHEIDSONDERZOEK ANTWERPEN, AFGEKORT: CBO ANTWERPEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CENTRUM VOOR BEGAAFHEIDSONDERZOEK ANTWERPEN, AFGEKORT: CBO ANTWERPEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 888.770.814

Publication

03/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 28.12.2013, NGL 27.01.2014 14016-0415-015
06/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 31.12.2012, NGL 31.01.2013 13024-0437-016
08/06/2012
ÿþ Mod Word 11.1

artosva In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0888.770.814

Benaming

(voluit) : CENTRUM VOOR BEGAAFDHEIDSONDERZOEK ANTWERPEN (verkort) : CBO ANTWERPEN

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Grotesteenweg 40 te 2600 Antwerpen-Berchem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - statutenwijziging - ontslag en benoeming zaakvoerder

Uit een akte verleden voor notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deurne op 16 april 2012, "Geregistreerd vier bladen geen renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op 19 april 2012, boek 164 blad 30 vak 20. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00). De ontvanger ai (getekend) J. Martens", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CENTRUM VOOR BEGAAFDHEIDSONDERZOEK ANTWERPEN", afgekort "CBO ANTWERPEN" onder meer besloten heeft wat volgt

1) Kapitaalverhoging door inbreng in natura:

Na uiteenzetting van de redenen die de grondslag vormen van voorgenomen kapitaalverhoging, wordt er overgegaan tot lezing van het verslag van de zaakvoerders en het verslag van de bedrijfsrevisor.

Met betrekking tot de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura werd door de bedrijfsrevisor, te weten: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Van Cauter-Saeys & Co, met zetel te 9300 Aalst, Gentse Steenweg 55, vertegenwoordigd door mevrouw inge Saeys, bedrijfsrevisor, een verslag opgesteld in het kader van artiKel 313 van het Wetboek van vennootschappen, waarvan de besluiten letterlijk luiden als volgt:

"VIII. CONCLUSIES

De inbreng in natura naar aanleiding van de kapitaalverhoging in de BVBA CBO ANTWERPEN bestaat uit een gedeelte van de rekening-courant van de heer Wim Goossens ten belope van ¬ 21.400,00.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn we van oordeel dat:

a. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

b. de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

c, de voor de inbreng in natura docr de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn maar dat daarentegen de waardebepaling van de onderneming een conventionele waarde is welke in het licht van de zaakvoerders bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat we slechts een beperkte controle hebben kunnen uitvoeren op de financiële situatie per 31.12.2011. In dit kader dienen we ons te onthouden over het feit dat de waardebepaling van de onderneming waartoe de methoden van waardering geleid hebben voor de berekening van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

d.De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 98 nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de vennootschap BVBA CBO en toegekend aan de heer Wim Goossens.

We willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet uit bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Aalst, op 16 april 2012.

(getekend)

Burg. BVBA Van Cauter  Saeys & Co, Bedrijfsrevisorenkantoor,

Vertegenwoordigd door de Burg. BVBA Inge Saeys  bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigd door mevrouw Inge Saeys"

Na lezing, onderzoek en bespreking van het verslag van de zaakvoerders en van het verslag van de

bedrijfsrevisor stelt de vergadering vast dat er op de verslagen geen opmerkingen worden gemaakt door de

- _vennoten._Bijgen_olg_besluit.zij_zichaante.sluiten.bij_de_besluiten.erin_vervat

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd teï rrr1157v v F) fiechtbanb

[I?-on l , - - ,r

Griffie 3 a MEI 112'

I iiuiuiuiii 1111 lu li

*12102555*

il

i

Vc

behc

aar

Bell

5taa

u



Bijlagen la) het Belgisch Staatsblad - 08/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

~

.~~-" ~k

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Vervolgens besluit de vergadering het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met eenentwintigduizend vierhonderd euro (E 21,400,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) op veertigduizend euro (E 40.000,00), mits creatie van achtennegentig (98) nieuwe aandelen, door middel van inbreng in natura van hierna gemelde schuldvordering(en).

Deze achtennegentig (98) nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben ais de bestaande honderd (100) aandelen en zij zullen in de winst delen vanaf heden.

2) Plaatsing en volstorting - vaststelling verwezenlijking kapitaalverhoging:

De inbrenger, te weten: de heer GOOSSENS Wim Albert Alfons Maria, bediende, wonende te 2660 Antwerpen (Hoboken), Nachtegaallaan 37, verklaart dat hij persoonlijk een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten laste van onderhavige besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CENTRUM VOOR BEGAAFDHEIDSONDERZOEK ANTWERPEN", afgekort "CBO ANTWERPEN" van eenentwintigduizend vierhonderd euro (E 21.400,00), dewelke volgens verklaring van zelfde inbrenger niet in pand gegeven is noch bezwaard is met beslag of enig ander beletsel dat het eigendomsrecht of het genot ervan zou aantasten.

Na deze uiteenzetting verklaart voornoemde heer Wim Goossens zijn voormelde schuldvordering, die hij persoonlijk en afzonderlijk heeft ten laste van onderhavige besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CENTRUM VOOR BEGAAFDHEIDSONDERZOEK ANTWERPEN", afgekort "CBO ANTWERPEN" in deze vennootschap in te brengen. Bijgevolg worden zijn schuldvordering ten bedrage van in totaal een bedrag van eenentwintigduizend vierhonderd euro (E 21.400,00) ingebracht in onderhavige vennootschap om en mits cratie van achtennegentig (98) nieuwe aandelen dewelke in ruil voor onderhavige inbreng in natura alle achtennegentig toegekend worden aan voornoemde heer Wim Goossens, Deze schuldvordering wordt overgedragen op datum van 16 mei 2012.

Tenslotte besluit de vergadering dat deze achtennegentig nieuw gecrëerde aandelen dezelfde rechten en plichten hebben als de bestaande honderd aandelen, dat zij zullen delen in het resultaat van de vennootschap te rekenen vanaf heden en dat zij genummerd worden van 101 tot en met 198.

Tenslotte stelt de vergadering vast en verzoekt mij, Notaris, bij akte vast te leggen dat het kapitaal van de vennootschap ingevolge hiervoor gemelde inbreng in natura werd verhoogd tot in totaal veertigduizend euro (E 40.000,00), verdeeld over honderd achtennegentig aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, zodat bijgevolg deze kapitaalverhoging verwezenlijkt is.

3) Kapitaalverhoging door inbreng in geld:

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met veertigduizend euro (E 40.000,00) om het kapitaal te brengen van veertigduizend euro (E 40.000,00) op tachtigduizend euro (E 80.000,00), door inbreng in geld en mits creatie van honderd achtennegentig (198) nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Deze honderd achtennegentig (198) nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als de bestaande honderd achtennegentig (198) aandelen en zij zullen in de winst delen vanaf heden.

4) Voorkeurrecht, plaatsing en volstorting - vaststelling verwezenlijking kapitaalverhoging:

Alle huidige vennoten verklaren elk afzonderlijk en op onherroepelijke wijze afstand te doen van en te verzaken aan hun voorkeurrecht om bij voorrang in te tekenen op onderhavige kapitaalverhoging door middel van inbreng in geld hen toegekend ingevolge de wet en/of de statuten.

De vergadering stelt vast en alle leden van de vergadering erkennen ieder afzonderlijk dat de inbrenger, te weten: mevrouw VENDERICKX Kathleen Mimi Charles, docente, wonende te 3690 Zutendaal, Wijngaardstraat 2, verklaart onderhavige kapitaalverhoging door inbreng in geld volledig te onderschrijven ten belope van het globale bedrag van veertigduizend euro (E 40.000,00) om en mits creatie van honderd achtennegentig (198) nieuwe aandelen met dezelfde rechten en plichten als de honderd achtennegentig bestaande aandelen,

De inbrenger, te weten: voornoemde mevrouw Kathleen VENDERICKX, verklaart en alle leden van de vergadering erkennen dat zij onderhavige kapitaalverhoging ten belope van het globale bedrag van veertigduizend euro (E 40.000,00) volledig onderschreven heeft door middel van inbreng in geld, dat zij heeft ingetekend op alle honderd achtennegentig (198) nieuw te creëren aandelen en dat zij onderhavige kapitaalverhoging volledig heeft volstort door middel van een storting in geld, door haar gedaan op een bijzonder rekeningnummer BE29 0016 6742 6764 op naam van de vennootschap "CENTRUM VOOR BEGAAFDHEIDSONDERZOEK ANTWERPEN", afgekort "CBO ANTWERPEN" overeenkomstig artikel 311 van het Wetboek van vennootschappen bij Fortis Bank NV.

Vervolgens besluit de vergadering dat de honderd achtennegentig nieuw gecrëerde aandelen dezelfde rechten en plichten hebben ais de bestaande honderd achtennegentig aandelen, dat zijn zullen delen in het resultaat van de vennootschap te rekenen vanaf heden en dat zij genummerd worden van 199 tot en met 398.

Tenslotte stelt de vergadering vast en verzoekt mij, Notaris, bij akte vast te leggen dat de bij deze notulen vastgestelde kapitaalverhoging volledig geplaatst is en volledig volstort is, dat gelden ten belope van het bedrag van de kapitaalverhoging door inbreng in geld voorhanden en beschikbaar zijn en dat bijgevolg het kapitaal van de vennootschap ingevolge hiervoor gemelde inbreng in geld werd verhoogd tot in totaal tachtigduizend euro (E 80.000,00), verdeeld over driehonderd zesennegentig (396) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, vertegenwoordigend elk één/driehonderd zesennegentigste in het kapitaal. Bijgevolg is de kapitaalverhoging verwezenlijkt.

5) Statutenwijziging:

De vergadering besluit de tekst van de statuten aan te passen aan hoger vermelde besluiten, aan het

Wetboek van vennootschappen en aan de gewijzigde aandeelhoudersstructuur ondermeer als volgt:

-Artikel 2: De tekst van dit artikel wordt ondermeer vervangen door volgende tekst:

"De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2600 Antwerpen-Berchem, Grotesteenweg 40."

-Artikel 5: De tekst van dit artikel wordt vervangen door volgende tekst:

"Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tachtigduizend euro (80.000 EUR), en wordt vertegenwoordigd door driehonderd zesennegentig (396) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. De aandelen zijn genummerd van 1 tot 396,"

-Artikel 35: De tekst van dit artikel wordt vervangen door volgende tekst:

"Zijn er geen vereffenaar(s) benoemd, dan wordt de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar, mits bevestiging door de bevoegde rechtbank overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen en met uitzondering van hetgeen voorzien is in artikel 237 van het Wetboek van vennootschappen.

De algemene vergadering van de vennootschap in vereffening kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen of ontslaan évenwel onder opschortende voorwaarde van bevestiging van zijn mandaat door cie bevoegde rechtbank, Met het oog op het bekomen van de vereiste bevestiging dient de vereffenaar hiertoe een verzoekschrift in bij de rechtbank.

Zij bepaalt hun bevoegdheden, hun vergoeding alsook de wijze van vereffening. De benoeming van de vereffenaars stelt een einde aan de bevoegdheden van de zaakvoerder"

6) Ontslag en benoeming zaakvoerder:

De vergadering besluit om met ingang vanaf 16 april 2012 het ontslag ais zaakvoerder te aanvaarden van

de heer Wim Goossens, voornoemd.

De vergadering besluit om met ingang vanaf 16 april 2012 te benoemen tot zaakvoerder en dit voor

onbepaalde duur: mevrouw Kathieen Venderickx, voornoemd.

Elke zaakvoerder kan afzonderlijk de vennootschap vertegenwoordigen.

7) Machten:

Een bijzondere volmacht wordt verleend aan Van de Pol & Co, burgerlijke vennootschap onder de vorm van

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met zetel te 2980 Zoersel, Kasteeldreef 67,

BE0432.990.182, RPR Antwerpen, (elk afzonderlijk handelend en) met recht van in de plaatsstelling voor deze

akte en volgende akten, al dan niet onderhands, teneinde alle nodige formaliteiten te verrichten bij het

ondememingsloket, de Kruispuntbank van ondernemingen, de diensten van de B.T.W, en alle andere

administraties.

Voor ontledend uitreksel

Luc Mortelmans

notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte der akte dd. 16 april 2012

-geco5rdineerde versie van de statuten

-verslag van de zaakvoerders m.b.t. herstelmaatregelen

-verslag van de zaakvoerders m.b.t. inbreng in natura

-verslag van de bedrijfsrevisor

Bijlagen bij l ét Bëlgis6Staatsblad - 08/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

e

Voorbehouden aan het Beigiscle Staatsblad

.t

L

Op do laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 24.12.2011, NGL 20.01.2012 12013-0060-015
22/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 30.12.2010, NGL 15.02.2011 11037-0462-015
12/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 31.12.2009, NGL 02.02.2010 10036-0435-015
14/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 06.12.2008, NGL 05.01.2009 09003-0379-015

Coordonnées
CENTRUM VOOR BEGAAFHEIDSONDERZOEK ANTWERPEN,…

Adresse
GROTE STEENWEG 40 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande