CENTURY CENTER OFFICES, AFGEKORT : CCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CENTURY CENTER OFFICES, AFGEKORT : CCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 564.823.476

Publication

21/10/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

-DUUR: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

-KAPITAAL: 20.000 euro, volledig volstort.

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Op het volledige maatschappelijk kapitaal werd ingeschreven door inbreng in geld, door hierna

genoemde OPRICHTERS:

1) de vennootschap naar Nederlands recht  FIDIA HOLDING B.V. , met zetel te Breda (Nederland), gevestigd te 4837 DS Breda, Graaf Engelbertlaan 75, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van koophandel met nummer 61629200.

2) de heer OET Alexander Ferdinand Benjamin, geboren te Leiden (Nederland) op zesentwintig september negentienhonderd negenenvijftig, wonende te 20 Neue Winterthurerstrasse, Dietlikon 8305 (Zwitserland),

Door ondergetekende notaris is bevestigd dat gemeld bedrag van ¬ 20.000 werd gestort op een bijzondere rekening bij Crelan, en dat de wettelijk voorschriften van plaatsing en volstorting van het kapitaal werden nageleefd.

-BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Het vrijwillig aangeboden ontslag van een zaakvoerder heeft slechts gevolg vanaf de beslissing tot aanvaarding door de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Bevoegdheidsbeperkingen zijn niet tegenwerpbaar aan derden. Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk de vennootschap besturen. Zodra er evenwel meer dan twee zaakvoerders zijn vormen zij een college, handelend zoals een raadsvergadering. Iedere zaakvoerder kan volmacht geven aan een medezaakvoerder om hem op een welbepaalde vergadering van het college van zaakvoerders te vertegenwoordigen.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Indien er meerdere zaakvoerders zijn zullen zij hetzij alleen hetzij gezamenlijk optreden, zoals bepaald door de algemene vergadering.

-BENOEMING EERSTE ZAAKVOERDER: Het aantal zaakvoerders wordt vastgesteld op één.

Tot eerste niet statutaire zaakvoerder wordt/worden benoemd voor de langst door de wet toegelaten termijn:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk¬heid  European Real Estate Management in het kort  European REM , met zetel te Ambroossteenweg 170, 1981 Zemst (Hofstade), RPR Brussel, Nederlandstalig 0563.565.050, met als vaste vertegenwoordiger de heer DE ROOVER Michaël, wo¬nende te Ambroossteenweg 170, 1981 Zemst (Hofstade). De zaakvoeder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte.

-COMMISSARIS: Bij toepassing van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen wordt beslist geen commissaris te benoemen.

-GEWONE ALGEMENE VERGADERING: Moet elk jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van maand mei om zeventien uur,in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap gevestigd is. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in 2016.

-VOORWAARDEN TOELATING TOT DE VERGADERING EN UITOEFENING STEMRECHT: Onverminderd de regels betreffende de wettelijke ver¬te¬genwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke houder van aandelen op de ver¬gadering vertegenwoordigd worden door een gemachtigde, al dan niet vennoot. De volmacht dient schriftelijk, voorafgaand en uitdrukkelijk te zijn. De volmachten moeten, op straffe van nietigheid de agenda, met opgave van de te behandelen onderwerpen, bevatten.

De mede-eigenaars, de vruchtgebruikers en blote eigenaars, de pandschuldeisers en pandschuldenaars moeten zich respectievelijk door één en dezelfde persoon doen vertegenwoordigen.

De zaakvoerders mogen de formule van de volmachten bepalen en eisen dat deze worden gedeponeerd op de plaats die zij aanwijzen en binnen de termijn die zij vaststellen.

Elk aandeel geeft recht op één stem; stemmen per brief is niet toegelaten.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden vast¬gesteld, kunnen de vennoten evenwel eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

-BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 31/12/2015.

-AANLEGGEN RESERVES/VERDELING VAN DE WINST: Van de winst wordt tenminste één/¬twintigste vooraf ge¬nomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het kapitaal bedraagt. Over de bestemming van het saldo zal beslist worden door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerders.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

De zaakvoerders bepalen het tijdstip en de wijze waar¬op de dividenden zullen worden uitbetaald. -VERDELING VAN HET SALDO VAN DE VEREFFENING:

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om het passief te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto actief in geld of in effecten, onder de houders van aandelen naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. De goederen die nog in natura voorhanden zijn worden op dezelfde wijze verdeeld.

-BIJZONDERE VOLMACHT:

Bijzondere volmacht met recht van substitutie wordt ge¬geven aan aan voornoemde heer Bruno Vantomme, of iedere andere advocaat van NOTIUS Advocaten, te Kunstlaan 1, 1210 Brussel, afzonderlijk handelend, om de vennootschap te vertegenwoordigen ten aanzien van het Ondernemingsloket, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Btw-administratie en overige administratieve diensten.

-VERTEGENWOORDIGING BIJ VOLMACHT:

De beide oprichters werden vertegenwoordigd bij onderhandse schriftelijke volmacht door de heer VANTOMME Bruno, advocaat, kantoor houdend te Kunstlaan 1, 1210 Brussel,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor ontledend uittreksel

Notaris Jan Boeykens

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte.

16/12/2014
ÿþM Moti Word 91.1

,.:.,,.. ~.... In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op 5 21[11

Griffie

1

Ondernemingsnr : 0564823476

Benaming

(voluit) : CENTURY CENTER OFFICES

(verkort) : CCO

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : De Keyseriei 58-60, 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming van bijkomende zaakvoerder van de Vennootschap Uittreksel van de eenparige schriftelijke besluiten van de vennoten d.d. 17 november 2014:

De vennoten benoemen met eenparigheid van stemmen de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Ridge Plus (afgekort R+), met maatschappelijke zetel te Hovestraat 65, bus 3V, 2650 Edegem, vast vertegenwoordigd door de heer Jan Opdecam, wonende te Hovestraat 65, bus 3V, 2650 Edegem, als bijkomend zaakvoerder van de Vennootschap en dit met ingang vanaf 17 november 2014.

Als gevolg van deze benoeming heeft de Vennootschap met ingang van 17 november 2014 twee; zaakvoerders:

(i) European Real Estate Management (afgekort European REM) BVBA, vast vertegenwoordigd door de' heer Michaël De Roover

(ii) Ridge Plus (afgekort R+) BVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Jan Opdecam.

Conform artikel 15 van de statuten van de Vennootschap werd besloten dat de beide zaakvoerders; gezamelijk dienen op te treden en de Vennootschap derhalve enkel rechtsgeldig wordt vertegenwoordigd door beide zaakvoerders gezamelijk optredend.

Voor analytisch uittreksel

European Real Estate Management BVBA

Zaakvoerder

Vast vertegenwoordigd door de heer Michaël De Roover

Ridge Plus BVBA

Zaakvoerder

Vast vertegenwoordigd door de heer Jan Opdecam

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 20.06.2016 16205-0535-010

Coordonnées
CENTURY CENTER OFFICES, AFGEKORT : CCO

Adresse
DE KEYSERLEI 58-60 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande