CENTURY CENTER PARKING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CENTURY CENTER PARKING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 535.860.266

Publication

14/08/2014
ÿþ Mod word it.1

lait In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingnr : 0535.860.266

Benaming

(voluit) : CENTURY CENTER PARKING

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Leopold de Waelplaats 8, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van bestuurder

Uittreksel uit de schriftelijke besluitvorming van de enige aandeelhouder van 30 juli 2014.

1. De algemene vergadering neemt kennis van, en aanvaardt, het ontslag van Admires BVBA, met maatschappelijke zetel te 2243 Pulle, Acaciadreef 7, met ondernemingsnummer 0871.312.396, RPR Antwerpen, met vaste vertegenwoordiger mevrouw Anneleen Desmyter, als bestuurder van de vennootschap, en dit met ingang van 30 juli 2014.

2. Bij afzonderlijke stemming, beslist de algemene vergadering om een tussentijdse kwijting te verlenen aan de ontslagnemende bestuurder van de vennootschap voor alle handelingen die voornoemde in de uitoefening van haar bestuurdersmandaat heeft gesteld.

De aandeelhouder zal worden gevraagd om de aan deze bestuurder verleende tussentijdse kwijting omtrent de uitoefening van haar mandaat te bevestigen op de volgende jaarvergadering.

3, De algemene vergadering beslist om Anneleen Desmyter BVBA, met maatschappelijke zetel te 2243 Pulle, Acaciadreef 7, met ondernemingsnummer 0537.881.133, RPR Antwerpen, met vaste vertegenwoordiger mevrouw Anneleen Desmyter, als bestuurder van de vennootschap te benoemen, en dit met ingang van 30 juli 2014,

Bijgevolg zijn, met ingang van 30 juli 2014, de bestuurders van de vennootschap:

-Anneleen Desmyter BVBA, met vaste vertegenwoordiger mevrouw Anneleen Desmyter;

-Business Management & Consultancy Center BVBA, met vaste vertegenwoordiger de heer Freddy

Hoorens; en

-Fontenelle BVBA, met vaste vertegenwoordiger de heer Herman Du Bois.

Zij oefenen hun mandaat onbezoldigd uit,

Overeenkomstig artikel 10 van de statuten, wordt de vennootschap ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een, notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-bestuurder, aangewezen door de raad van bestuur.

4, De algemene vergadering beslist verder om bijzondere machten toe te kennen aan mevrouw Martine De Vrieze, aan mevrouw Ann De Wilde, aan de heer Steven Strobbe, of aan elke andere medewerker van BDO, hiertoe woonstkeuze doende te 9820 Merelbeke, Guldensporenpark 100 blok K, en aan meester Michaël Bollen, meester Alexia Vervisch of ieder ander advocaat van het advocatenkantoor DLA Piper UK LLP, met kantoren te Louizalaan 106, 1050 Brussel en Brusselstraat 59, 2018 Antwerpen, ieder individueel handelend met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om over te gaan tot (i) de publicatie van het ontslag van Admires BVBA en de benoeming van Anneleen Desmyter BVBA als bestuurder van de vennootschap in de Bijlage bij het Belgisch Staatsblad, onder meer door het ondertekenen en indienen, als bijzondere gevolmachtigde, van de publicatieformulieren I en Il, (ii) voor zover als nodig, de aanpassing van de inschrijving van de vennootschap bij

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

lIll1uM!111~~Wi N ni

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

0 5 AUG, 2014

Griffie

iiè

e r- z,

 ,, behouden aan het Belgisch Staatsblad



de Kruispuntbank van Ondernemingen en de BTW-administratie en (iii) het stellen van alle nodige formaliteiten,' in dit verband.

Voor eensluidend verklaard uittreksel

Ann De Wilde

bijzonder gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2014 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd: notulen van de schriftelijke besluitvorming van de enige aandeelhouder d,d. 30 juli 2014











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/08/2014
ÿþ Mod Woed 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

i I II 111W!IllJ

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

0 5 AB. 2014

Griffie

Ondernemingsar Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel:

(volledig adres)

Onderwerp akte : neerlegging fusievoorstel

Werd neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen:

Het gemeenschappelijk voorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting van Century Center Parking NV door Qrf Comm. VA, openbare vastgoedbevak naar Belgisch recht, met zetel te 2000 Antwerpen, Leopold de Waelplaats 811, RPR Antwerpen 0537.979.024, niet BTW plichtig, overeenkomstig de procedure van artikel 676 juncto de artikelen 719 t/m 727 van het Wetboek van vennootschappen, opgemaakt op 30 juli 2014, en waarvan hierna een uittreksel volgt:

Century Center Parking

Naamloze vennootschap

Leopold de Waelplaats 8

2000 Antwerpen

RPR Antwerpen

BTW BE 0535.860266

Over Te Nemen Vennootschap

Qrf

Commanditaire vennootschap op aandelen

Openbare vastgoedbevak naar Belgisch recht

Leopold de Waelplaats 811

2000 Antwerpen

RPR Antwerpen 0537.979:024

Niet BTW-plichtig

Overnemende Vennootschap

Gemeenschappelijk voorstel tot een met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting van Century Center Parking NV door Qrf Comm. VA, overeenkomstig de procedure van artikel 676 juncto de artikelen 719 tot en met 727 van het Wetboek van vennootschappen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

0535.860.266

CENTURY CENTER PARKING

naamloze vennootschap

Leopold de Waelplaats 8, 2000 Antwerpen

De raad van bestuur van Century Center Parking NV (CCP of de Over Te Nemen Vennootschap) enerzijds en de statutaire zaakvoerder van Qrf Comm. VA (Qrf of de Overnemende Vennootschap) anderzijds, hebben op 31 juli 2014 dit gemeenschappelijk voorstel tot een met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting goedgekeurd, overeenkomstig artikel 676, 1° juncto artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen (W.. Venn.).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Overeenkomstig artikel 13, § 3 van het Koninklijk Besluit van 7 december 2010 met betrekking tot vastgoedbevaks zijn de bijzondere voorwaarden van artikel 13, § 2 van hetzelfde KB mutatis mutandis van toepassing op de in artikelen 671 tot 677 en 681 tot 758 van het W. Venn. bedoelde fusies en met een fusie gelijkgestelde verrichtingen.

1,Beoogde verrichting

1.1. Beschrijving

Qrf is voornemens om CCP op te slorpen door middel van een met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting. De statutaire zaakvoerder van Qrf en de raad van bestuur van CCP bevestigen dat Qrf eigenaar is van 100% van de aandelen uitgegeven door de Over te Nemen Vennootschap.

Bijgevoig maakt deze verrichting een met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (ofwel een "geruisloze fusie") uit in de zin van artikel 676, 1° juncto artikel 719 tot en met 727 W. Venn.

De statutaire zaakvoerder van Qrf en de raad van bestuur van CCP verklaren kennis genomen te hebben van de wettelijke verplichting, voorgeschreven door artikel 719, derde lid W. Venn. voor aile bij de met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting betrokken vennootschappen, om het fusievoorstel neer te leggen ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en bekend te maken bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 W. Venn. of in de vorm van een mededeling overeenkomstig artikel 75 W. Venn, die een hyperlink bevat naar een eigen website van de bij de geruisloze fusie betrokken vennootschappen. Beide bestuursorganen opteren voor een neerlegging en een publicatie bij uittreksel in toepassing van artikel 74 W. Venn.

Overeenkomstig artikel 722, § 1 W. Venn. is de voltooiing van de met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke algemene vergaderingen van Qrf en CCP, overeenkomstig de geldende regels van aanwezigheid en meerderheid. Bovendien is in elke commanditaire vennootschap op aandelen de instemming van alle beherende vennoten vereist (art. 722, § 5 W. Venu.). De notulen van de algemene vergaderingen van Qrf en van CCP waarin tot de niet een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting wordt besloten, worden opgesteld bij authentieke akte, overeenkomstig artikel 723 W. Venn.

1.2. Motivering

Qrf heeft tot hoofddoel het collectief beleggen in vastgoed, Bovendien bepaalt het beleggingsbeleid van Qrf dat zij hoofdzakelijk belegt in winkelvastgoed. Overeenkomstig artikel 7, eerste lid, 5° van de Wet van 3 augustus 2012 betreffende bepaalde vormen van collectief beheer van beleggingsportefeuilles en artikel 2, 20° van het Koninklijk Besluit van 7 december 2010 met betrekking tot vastgoedbevaks kan Qrf beleggen in aandelen met stemrecht uitgegeven door vastgoedvennootschappen die exclusief of gezamenlijk door Qrf worden gecontroleerd. Teneinde haar maatschappelijk doel en beleggingsbeleid te verwezenlijken, met name het collectief beleggen in (winkel)vastgoed en aanverwanten, beoogt Qrf alle aandelen van CCP te verwerven. Vervolgens wenst Qrf aile activa van CCP rechtstreeks te verwerven middels de in het huidige gemeenschappelijke fusievoorstel beoogde fusieverrichting, om zodoende haar eigen vastgoedportefeuille te vormen en uit te breiden.

CCP is onder meer actief in het aanleggen, uitbouwen en beheren van onroerende vermogens resp. de verwerving, verkoop of gelijkaardige transactie van onroerende goederen. Sinds haar oprichting heeft CCP een vastgoedportefeuille opgebouwd, uitsluitend bestaande uit een parking die deel uitmaakt van winkelvastgoed, dewelke nader wordt beschreven in punt 6 van het huidige gemeenschappelijke fusievoorstel.

De kernactiviteiten van CCP zijn nauw verwant met bepaalde activiteiten en doelstellingen die Qrf nastreeft, en de verwerving van de activa van CCP, met name een parking onder winkelvastgoed, door Qrf zal de eigen vastgoed portefeuille van Qrf aanzienlijk uitbreiden. De geplande met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting kadert perfect in het beleggingsbeleid van Qrf, alsmede in de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

2.ldentificatie van de te fuseren vennootschappen (art. 719, lid 2, 1° W. Venn.)

2,1.De Overnemende Vennootschap

Qrf is een commanditaire vennootschap op aandelen en tevens een openbare vastgoedbevak naar Belgisch recht.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Leopold de Waelplaats 8/1, 2000 Antwerpen. Het ondernemingsnummer is 0537,979.024 (RPR Antwerpen), de vennootschap is niet BTW-plichtig.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

De statutaire doelomschrijving van Qrf luidt als volgt:

1. De vennootschap heeft tot hoofddoel het collectief beleggen in "vastgoed", zoals bedoeld in artikel 7, eerste lid, 5° van de Wet van 3 augustus 2012 betreffende bepaalde vormen van collectief beheer van beleggingsportefeuilles en dit in overeenstemming met de Vastgoedbevakwetgeving.

Onder vastgoed wordt begrepen:

-onroerende goederen als gedefinieerd in artikelen 517 en volgende van het Burgerlijk Wetboek, en de

zakelijke rechten op onroerende goederen;

-aandelen met stemrecht uitgegeven door vastgoedvennootschappen, die exclusief of gezamenlijk wordt gecontroleerd door de vastgoedbevak;

-optierechten op vastgoed;

-aandelen van openbare of institutionele vastgoedbevaks, op voorwaarde dat hierover, in laatstgenoemd geval, een gezamenlijke of exclusieve controle wordt uitgeoefend;

-rechten van deelneming in buitenlandse instellingen voor collectieve belegging in vastgoed die zijn ingeschreven op de in artikel 33 van de Wet van 3 augustus 2012 bedoelde lijst;

-rechten van deelneming in instellingen voor collectieve belegging in vastgoed die in een andere lidstaat van de Europese Economische Ruimte zijn gevestigd en niet zijn ingeschreven op de in artikel 33 van de Wet van 3 augustus 2012 bedoelde lijst, voor zover zij aan een gelijkwaardig toezicht zijn onderworpen als de openbare vastgoedbevaks;

-vastgoedcertificaten zoals gedefinieerd in artikel 5, §4 van de wet van zestien juni tweeduizend en zes op de openbare aanbieding van beleggingsinstrumenten en de toelating van beleggingsinstrumenten tot de verhandeling op een gereglementeerde markt;

-rechten die voortvloeien uit de contracten die één of meer goederen in leasing geven aan de vennootschap of die andere analoge gebruiksrechten verlenen;

alsook elke andere goederen, aandelen of rechten begrepen onder de definitie gegeven aan vastgoed door de Vastgoedbevakwetgeving.

2. De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, alle handelingen stellen die nuttig of nodig zijn voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, of die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan, conform de Vastgoedbevakwetgeving en conform deze statuten. Zij kan eveneens, zowel in België als in het buitenland, in overeenstemming met de Vastgoedbevakwetgeving en met deze statuten:

a)eender welke commerciële of financiële verrichting doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met vastgoed (zoals hierboven bepaald), en met name de aankoop, de verkoop, de inbreng, de ruil, de verbouwing, de verkaveling, de huur, de onderhuur en het beheer van dergelijke goederen, of de vestiging van enig zakelijk recht op dergelijke goederen;

b)aandelen, deelbewijzen of belangen in eender welke bestaande of op te richten vastgoedvennootschap of vastgoedonderneming aanhouden, verwerven of overdragen (met name d.m.v. de aankoop, ruil of verkoop of door middel van een inbreng in geld of in natura, een fusie, een splitsing of daarmee gelijkgestelde verrichting of een inschrijving);

c)gebouwen in leasing nemen, met of zonder koopoptie en, in bijkomende orde, onroerende goederen in leasing geven, met of zonder koopoptie;

d)leningen aangaan;

e)hypotheken of andere zekerheden of garanties verstrekken in het kader van de financiering van vastgoedactiviteiten;

f)kredieten verstrekken aan en zich borg steilen voor een gemeenschappelijke dochter of ondernemingen waarin ze een participatie bezit;

g)eender welk intellectueel of zakelijk recht in het bezit hebben dat nuttig of noodzakelijk is voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel;

h)in bijkomende of tijdelijke orde, beleggen in niet-vastgoedwaarde, niet-toegewezen liquide middelen bezitten en toegestane afdekkingsinstrumenten kopen of verkopen, met uitzondering van speculatieve verrichtingen.

2.2.De Over Te Nemen Vennootschap

Century Center Parking is een naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te Leopold de Waelplaats 8, 2000 Antwerpen. Het ondememingsnummer is BTW BE 0535.860.266 (RPR Antwerpen).

De statutaire doelomschrijving van Century Center Parking luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel in België en het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

1)Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de )tuur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van, onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

2)Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

3)Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in aile bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden zekerheden verlenen, onder meer door borgstelling of door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële (inclusief het aangaan of verstrekken van kredieten en andere vormen van financieringen), roerende en/of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. "

3.Datum vanaf welke de handelingen van de Over Te Nemen Vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap (art. 719, lid 2, 2° W, Venn.)

De met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting tussen de Over Te Nemen Vennootschap en de Overnemende Vennootschap zal voor boekhoudkundige en fiscale (directe belastingen) doeleinden worden uitgevoerd op 1 april 2014 (de Fusiedatum).

Op de Fusiedatum zal het geheel van activa en passiva van de Over Te Nemen Vennootschap, ipso jure, boekhoudkundig worden overgedragen op de Overnemende Vennootschap. Alle rechten en verplichtingen verbonden aan de actief- en passiefbestanddelen van de Over Te Nemen Vennootschap blijven boekhoudkundig toebehoren aan de Over Te Nemen Vennootschap tot en met de dag voorafgaand aan de Fusiedatum.

Juridisch gezien echter (met name voor wat betreft de datum van eigendomsovergang van de actief- en passiefbestanddelen van de Over Te Nemen Vennootschap op de Overnemende Vennootschap) heeft de fusie pas uitwerking op het ogenblik dat de algemene vergadering van zowel de Over Te Nemen Vennootschap als de Ovememende Vennootschap de voorgenomen met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting hebben goedgekeurd overeenkomstig artikelen 722 en 723 W. Venn.

4.Bijzondere rechten en voordelen (art. 719, lid 2, 3° en 4° W. Venn.)

Alle aandelen die het kapitaal van de Over Te Nemen Vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de Overnemende Vennootschap geen aandelen zullen worden gecreëerd die bijzondere rechten toekennen. Er bestaan geen andere effecten binnen de Over Te Nemen Vennootschap.

Aangezien op Fusiedatum de Overnemende Vennootschap 100% van de aandelen van de Over Te Nemen Vennootschap bezit, zullen er geen nieuwe aandelen worden uitgegeven en zal het kapitaal van de Overnemende Vennootschap niet worden verhoogd. Bijgevolg dient er geen ruilverhouding te worden vastgesteld. De met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting heeft geen weerslag op het pro rata aandeelhouderschap van de bestaande aandeelhouders van de Overnemende Vennootschap en hun aandeel in (I) het maatschappelijk kapitaal en (ii) de netto-inventariswaarde van de Overnemende Vennootschap.

Aan de leden van de bestuursorganen van de Overnemende Vennootschap en de Over Te Nemen Vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

5.Wijziging van de statuten van de Overnemende Vennootschap

De statuten van de Overnemende Vennootschap dienen niet gewijzigd te worden naar aanleiding van de verwezenlijking van de met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting,

6.Beschrijving van de Over Te Nemen Vennootschap en de onroerende goederen/rechten die tot hun patrimonium behoren

De bestaande portefeuille van Century Center Parking bestaat uit één (1) parking;

-De Keyserlei 58-60-62, 2018 Antwerpen, gekadastreerd in Sectie H, nummer 1169/N/5 en 1169/P/5, met 229 parkeerplaatsen

Overeenkomstig artikel 30 van het Koninklijk Besluit van 7 december 2010 wordt de reële waarde van het door de openbare vastgoedbevak en haar dochtervennootschappen gehouden vastgoed door een deskundige gewaardeerd telkens wanneer de openbare vastgoedbevak overgaat tot een met een fusie gelijkgestelde verrichting. De waardering mag niet eerder dan één maand voor de geplande verrichting worden uitgevoerd. Wanneer het voorstel tot een met een fusie gelijkgestelde verrichting echter wordt neergelegd binnen vier maanden na de laatste waardering of actualisering van de waardering van het betrokken vastgoed en de deskundige bevestigt dat er geen nieuwe waardering vereist is, zal geen nieuwe waardering vereist zijn. De bestuursorganen van beide betrokken vennootschappen verklaren dat dergelijke waardering die aan de voormelde voorwaarden voldoet, beschikbaar is.

7, Bod emattesten

Voor voormelde onroerende goederen heeft OVAM op 12 juni 2014 bodemattesten afgeleverd, waarvan de inhoud letterlijk luidt als volgt:

a)Voor wat betreft het onroerend goed gelegen te Antwerpen, De Keyserlei 58, Sectie H nummer 1169/N/5:

"Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

1.Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten op deze grond geen verdere maatregelen worden uitgevoerd.

1.1 Extra informatie

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond. De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 04.11.2013.

2.Documenten over de bodemkwaliteit

2.1Extra informatie

DATUM: 15.11.2005

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL; Oriënterend bodemonderzoek Century Center te Antwerpen (05/10533/Hb) + verklaring Antea

Belgium nv dd. 29.05.2013

AUTEUR; Ecolas NV

DATUM: 04.11.2013

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend bodemonderzoek Century Center, De Keyserlei 58 en 60/62, 2000 Antwerpen

(2270493004/amm)

AUTEUR; Antea Belgium NV

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten."

b)Voor wat betreft het onroerend goed gelegen te Antwerpen, De Keyserlei 60  62, Sectie H nummer 1169/P/5:

"Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

1,Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten op deze grond geen verdere maatregelen worden uitgevoerd.

1,1 Extra informatie

In overeenstemming met het Bodemdecreet is voldaan aan de volgende verplichtingen:

-Het eindevaluatleonderzoek van 13.12.2013 werd bij de OVAM ingediend op 09.01.2014. Hierop werd door de OVAM een eindverklaring afgeleverd. Deze verklaring omvat de resultaten van de bodemsaneringswerken zoals beschreven in het bodemsaneringsproject d.d. 15.03.2010. Door de uitgevoerde bodemsaneringswerken zijn, met betrekking tot de bodemverontreiniging opgenomen in het voornoemde bodemsaneringsproject, volgens het Bodemdecreet geen verdere maatregelen noodzakelijk.

2.Documenten over de bodemkwaliteit

2,1 Extra informatie

DATUM: 15.11.2005

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend bodemonderzoek Century Center te Antwerpen (05110533/Hb) + verklaring Antea

Belgium nv dd. 29.05.2013

AUTEUR: Ecolas NV

DATUM: 08,12.2005

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend bodemonderzoek Verzamel Obo Voor Deelpercelen -- Telenet N,V. -- Verscheidene

Sites (lhkv Artikel 48 Regelin)

AUTEUR: AIB-Vinçotte Ecosafer NV

DATUM: 13.10.2006

TYPE: Beschrijvend bodemonderzoek

TITEL: Beschrijvend bodemonderzoek, Vestingstraat 30-34 te Antwerpen, Dossier Nr. Bofas: 0844 --

123886020/Aha

AUTEUR: Soresma NV

DATUM: 15.03.2010

TYPE: Bodemsaneringsproject

TITEL: Bodemsaneringsproject Parking Vesting, Vestingstraat 30-34 te Antwerpen -- 2050583006

AUTEUR: Soresma NV

DATUM: 04.11.2013

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend bodemonderzoek Century Center, De Keyserlei 58 en 60/62, 2000 Antwerpen

(2270493004/amm)

AUTEUR: Antea Belgium NV

DATUM: 13.12.2013

TYPE: Eindevaluatieonderzoek

TITEL: Eindevaluatieonderzoek Bofasnr. 844-Parking Vesting Vestingstraat 30-34 te 2018 Antwerpen

AUTEUR: Antea Belgium NV

Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten."

8.Rechten van de aandeelhouders van de Overnemende Vennootschap en van de Over Te Nemen Vennootschap

Overeenkomstig artikel 720, § 1, 2e lid W. Venn. wordt uiterlijk één maand voor de algemene vergadering een afschrift van het fusievoorstel bezorgd aan alle aandeelhouders op naam van, respectievelijk, Qrf en CCP.

Iedere aandeelhouder van Qrf en CCP heeft het recht om ten minste één maand voor de datum van de

algemene vergadering die over het fusievoorstel moet besluiten, op de maatschappelijke zetel kennis te nemen,

alsook op verzoek kosteloos een volledig of gedeeltelijk afschrift te verkrijgen van:

a)het gemeenschappelijk fusievoorstel;

b)de jaarrekening van Qrf over het boekjaar dat afsluit per 30 december 2013 ;

. ~ Y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

c)het jaarverslag van de bestuurders en het controleverslag van de commissaris van Qrf over het boekjaar

dat afsluit per 30 december 2013;

d)de cijfers van CCP en van Qrf per 31 maart 2014;

e)de tussentijdse cijfers van CCP en van Qrf omtrent de stand van het vermogen die niet meer dan drie

maanden voor de datum van dat voorstel zijn vastgesteld, met name per 30 juni 2014.

De bestuursorganen vestigen er hierbij de aandacht op dat Qrf haar eerste boekjaar pas afgesloten heeft op 30 december 2013, en dat CCP haar eerste boekjaar pas zal afsluiten op 31 december 2014.

De stukken hierboven vermeld onder a) tot en met d) zullen door de bij de met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting betrokken vennootschappen niet aan de aandeelhouders ter beschikking worden gesteld via hun respectievelijke websites. Evenmin zullen de aandeelhouders van de bij de met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting betrokken vennootschappen beschikken over de mogelijkheid om de hierbij bedoelde stukken te downloaden en af te printen in de zin van artikel 720 §4, 2e lid W. Venn.

9. Kosten

De kosten verbonden aan de met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting in de zin van artikel 676, 1° W. Venn. zullen worden gedragen door de Overnemende Vennootschap.

10.Verbintenissen

De statutaire zaakvoerder van Qrf en de raad van bestuur van CCP verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting onder de hiervoor bepaalde voorwaarden.

Zij verbinden zich ertoe om ten aanzien van elkaar, alsook ten aanzien van de aandeelhouders van de Overnemende Vennootschap alle nuttige inlichtingen mee te delen op de door het Wetboek van vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit gemeenschappelijk fusievoorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn

vertrouwelijk. De statutaire zaakvoerder van Qrf en de raad van bestuur van

CCP verbinden zich er derhalve wederzijds toe het vertrouwelijk karakter te respecteren.

11. Weerlegging

Dit fusievoorstel wordt door de statutaire zaakvoerder van de Overnemende Vennootschap en de raad van bestuur van de Over Te Nemen Vennootschap, of hun respectievelijke gemachtigden, neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel in Antwerpen, in één exemplaar per betrokken vennootschap.

12. Volmachten

De statutaire zaakvoerder van Qrf en de raad van bestuur van CCP verlenen hierbij volmacht (i) aan elke bestuurder van de statutaire zaakvoerder van Qrf, (ii) aan elke bestuurder van COR en (iii) aan mevrouw Martine De Vrieze, aan mevrouw Ann De Wilde, aan de heer Steven Strobbe, of aan elke andere medewerker van BDO, hiertoe woonstkeuze doende te 9820 Merelbeke, Guldensporenpark 100 blok K, ieder individueel handelend met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle nodige handelingen te stellen en alle documenten en formulieren te ondertekenen met het oog op de neerlegging en publicatie van dit fusievoorstel en, In het bijzonder om het formulier te ondertekenen voor de publicatie daarvan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en om het formulier alsmede het fusievoorstel neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, alsook, in het algemeen, alles wat hiertoe nodig of nuttig zou zijn met het ook op de realisatie van de voorgenomen fusie.

Opgemaakt op 30 juli 2014 in vier (4) exemplaren, waarvan twee exemplaren bestemd zijn voor de neerlegging ter griffie en twee exemplaren voor elk van de bij de met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting betrokken vennootschappen.

(getekend) de bestuurders van de Over Te Nemen Vennootschap en de statutaire zaakvoerder van de Overnemende Vennootschap

. " r

w

Voor eensluidend uittreksel

Anneleen Desmyter BVBA, bestuurder en bijzonder gevolmachtigde

Anneleen Desmyter, vaste vertegenwoordiger

Tegelijk hiermee neergelegd: het fusievoorstel d.d. 30 juli 2014

11"

Voor,

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van ruik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/07/2013
ÿþMoa Word 11.1

Neergelegd ter griffie van do Rechtbank vano phand$l te Antwerpen

op 1 7 JiIN 7013

Do GriIfIor

Griffie

i

Vo beha aan Belg Staat

u

1 105 5"

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

-

5

Ondernemingsnr : 5 g o 4

Benaming

(voluit) : Century Center Parking

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Leopold de Waelplaats 8 -- 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden op 19 juni 2013 voor Meester Vincent VRONINKS, geassocieerd notaris te Elsene, dat:

1. de naamloze vennootschap "Quares Real Estate Investment Management", verkort "Quares Reim", waarvan de zetel gevestigd is te 2000 Antwerpen, Leopold de Waelplaats 8, met ondernemingsnummer BTW BE 0872.236.569 RPR Antwerpen; en

2. de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Quares Holding", waarvan de zetel

gevestigd is te 2000 Antwerpen, Leopold de Waelplaats 8, met ondernemingsnummer BTW BE

0881.077.526 RPR Antwerpen,

een vennootschap hebben opgericht met volgende kenmerken:

Rechtsvorm: naamloze vennootschap.

Naam: Century Center Parking.,

Zetel: 2000 Antwerpen, Leopold de Waelplaats 8. -

Doel:

De vennootschap heeft tot deel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

1) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtin-

gen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

2) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de: huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van aile- verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3) Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten,

industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Op-de-laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(sn)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

,, " De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden zekerheden verlenen, onder meer door borgstelling of door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële (inclusief het aangaan of verstrekken van kredieten en andere vormen van financieringen), roerende en/of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Kapitaal, éénenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500,00 EIJR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde,

Bestuur: de vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur ten minste bestaande uit het minimum aantal leden voorzien door het Wetboek van vennootschappen, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap, natuurlijke personen of rechtspersonen.

Bevoegheden van de bestuurders,

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de verplichtingen voortvloeiend uit het collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Dagelijks bestuur

De raad van bestuur kan aan een of meer personen, al dan niet lid van de raad, het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen; zij treden afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college op, zoals bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur beperkt in voorkomend geval hun vertegenwoordigingsbevoegdheid. Dergelijke beperkingen zijn niet tegenstelbaar ten aanzien van derden.

De persoon aan wie de bevoegdheden van dagelijks bestuur zijn opgedragen, zal de titel van "directeur" voeren, of indien hij bestuurder is, de titel van "gedelegeerd bestuurder".

Bevoegdheidsdelegatie

De raad van bestuur en degenen aan wie het dagelijks bestuur wordt opgedragen, kunnen, eveneens in het kader van dit bestuur, bijzondere en bepaalde machten delegeren aan één of meerdere personen van hun keuze,

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de lastgever ingeval van optreden buiten de volmacht, Vertegenwoordiging

De raad van bestuur vertegenwoordigt, als college, de vennootschap in aile handelingen ten aanzien van derden, in en buiten rechte.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in rechte en ten aanzien van derden, hieronder begrepen een openbaar ambtenaar (onder meer de hypotheekbewaarder), rechtsgeldig vertegenwoordigd:

- hetzij door twee bestuurders, die samen optreden;

hetzij door een gedelegeerd bestuurder, alleen optredend;

hetzij, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, door de perso(o)n(en) aan wie dit bestuur is

opgedragen.

Zij dienen geen bewijs van een voorafgaandelijk besluit van de raad van bestuur voor te leggen.

Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door speciale lasthebbers binnen de grenzen

van hun opdracht.

Jaarvergadering: wordt gehouden op 31 mei van ieder jaar, om 10.00 uur, Indien deze dag een zaterdag, een

zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats, behalve op

zaterdag, op hetzelfde uur. De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of op een andere

plaats in België zoals aangeduid in de oproepingen.

Toelating

Om tot de vergaderingen toegelaten te worden, kan de raad van bestuur de houders van effecten op naam of

hun vertegenwoordigers verzoeken hem, uiterlijk drie werkdagen vôôr de datum van de voorgenomen

vergadering, schriftelijk te verwittigen van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vertegegwoordigi ng

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, al

dan niet aandeelhouder.

De raad van bestuur mag de vorm van de volmachten bepalen. De volmachten dienen op de algemene

vergadering voorgelegd te worden, teneinde aan de notulen van de vergadering gehecht te worden.

Aanwezigheidsl'j_st

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de aandeelhouders of hun lasthebbers verplicht de

aanwezigheidslijst te ondertekenen, met de vermelding van de naam, voornaam, woonplaats of de naam en

zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen, dat zij vertegenwoordigen.

Uitoefening van het stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schorsing van het stemrecht - Inpandgeving van aandelen - Vruchtgebruik

a) Wanneer de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

b) Het stemrecht, verbonden aan een aandeel in onverdeeldheid, mag slechts worden uitgeoefend door een persoon, aangeduid door alle mede-eigenaars.

c) Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens verzet van de blote eigenaar.

Kan tussen de blote eigenaar en de vruchtgebruiker geen overeenstemming worden bereikt, dan zal de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij, een voorlopige bewindvoerder benoemen, om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden,

d) Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar-pandgever uitgeoefend, tenzij anders bedongen in de overeenkomst tot inpandgeving en de vennootschap daarvan op de hoogte werd gebracht.

Boekjaar: begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Aanleg van Reserves - Winstverdeling - Saldo na vereffening: de wettelijke bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de verdeling van het na verereffening overblijvende saldo zijn van toepassing.

DIVERSE BEPALINGEN

lnschriiving en volstorting van het kapitaal: op de 100 aandelen werd door de oprichters ingeschreven door middel van een inbreng in geld als volgt:

1. De vennootschap "Quares Real Estate Investment Management", voornoemd

sub 1., ten belope van negennnegentig aandelen 99

2. De vennootschap "Quares Holding", voornoemd sub 2., ten belope van één

aandeel 1

Elk aandeel werd volledig volstort.

De instrumenterende notaris bevestigt dat het bedrag van volstorting, conform artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening geopend bij ING Bank. Het door voormelde financiële instelling verstrekt bewijs werd aan de notaris overhandigd en zal in zijn dossier worden bewaard.

Benoeming van de bestuurders: Werden tot bestuurder benoemd, voor een termijn die zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van 2019, die zich zal uitspreken over de jaarrekening afgesloten per 31 december 2018:

a) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FONTENELLE", waarvan de zetel gevestigd is te Schaarbeek (1030 Brussel), Diamantlaan 24, met ondernemingsnummer BTW BE 0462.347.332 RPR Brussel, dewelke voor het waarnemen van haar bestuursopdracht zal vertegenwoordigd zijn door haar vaste vertegenwoordiger, aangesteld conform artikel 61, §2 van het Wetboek van vennootschappen, zijnde de heer Herman Henri Du Bois, geboren te Merchtem, op 31 juli 1964, gedomicilieerd te 1785 Merchtem, Processiebaan 16, zaakvoerder van genoemde vennootschap;

b) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BUSINESS MANAGEMENT & CONSULTANCY CENTER", waarvan de zetel gevestigd is te 8501 Bissegem, Lisbloemstraat 6, met ondernemingsnummer BTW BE 0880.293.608 RPR Kortrijk, dewelke voor het waarnemen van haar bestuursopdracht zal vertegenwoordigd zijn door haar vaste vertegenwoordiger, aangesteld conform artikel 61, §2 van het Wetboek van vennootschappen, zijnde de heer Freddy Michel HOORENS, geboren te Kortrijk, op 15 november 1963, gedomicilieerd te 8501 Bissegem, Lisbloemstraat 6, zaakvoerder van genoemde vennootschap;

o) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ADMIRES", waarvan de zetel gevestigd is te

2243 Pulle, Acaciadreef 7, met ondernemingsnummer BTW BE 0871.312.396 RPR Antwerpen, dewelke

voor het waarnemen van haar bestuursopdracht zal vertegenwoordigd zijn door haar vaste

vertegenwoordiger, aangesteld conform artikel 61, §2 van het Wetboek van vennootschappen, zijnde

mevrouw Anneleen Greet Desmyter, geboren te Turnhout, op 4 september 1976, gedomicilieerd te

2243 Pulle, Acaciadreef 7, zaakvoerder van genoemde vennootschap.

Hun opdracht wordt niet vergoed.

Eerste boekiaar: vanaf de dag waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt tot 31 december

2014.

Eerste laarverciaderino: in 2015.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL (opgemaakt vóár registratie in toepassing van

artikel 173, 1°bis van het Wetboek der Registratierechten).

Vincent VRONINKS, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte.

Voor-

behouden

aan heet

Belgisch

Staatsblad

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/01/2015
ÿþMod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Ari:wsraen

19 JAN, 2015

afdelínenerpen



Ondernemingsnr : 0535.860.266 `

Benaming

(voluit) : Century Center Parking

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Leopold de Waelplaats 8  2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRRICHTING  ALGEMENE VERGADERING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Vincent Vroninks, geassocieerd notaris te Elsene, op 7 november 2014, dat de buitengewone algemene vergadering van de enige aandeelhouder van de naamloze vennootschap "CENTURY CENTER PARKING", waarvan de zetel gevestigd is te 2000 Antwerpen, Leopold de Waelplaats 8, besloten heeft

1. overeenkomstig de bepalingen van het fusievoorstel en binnen de wettelijke voorwaarden en modaliteiten, tot goedkeuring van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting als gevolg van ontbinding zonder vereffening van huidige vennootschap "CENTURY CENTER PARKING" (overgenomen vennootschap), bij wijze van overgang onder algemene titel van haar gehele vermogen in de commanditaire vennootschap op aandelen "QRF", openbare vastgoedbevak naar Belgisch recht, waarvan de zetel gevestigd is te B-2000 Antwerpen, Leopold de Waelplaats 8/1, gekend onder het ondememingsnummer BTW BE 0537.979.024 RPR Antwerpen (overnemende vennootschap).

De vergadering heeft bijgevolg besloten tot de ontbinding zonder vereffening van de vennootschap.

Deze overgang wordt verwezenlijkt op basis van de staat van activa en passiva afgesloten op 31 maart; 2014. Alle handelingen gesteld door de overgenomen vennootschap vanaf (en met inbegrip van) 1 april 2014,° worden boekhoudkundig en fiscaal geacht te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap.

Conform artikel 726 van het Wetboek van vennootschappen, zal door de overnemende vennootschap geen nieuwe aandelen worden uitgegeven, gezien deze laatste de enige aandeelhouder is van de overgenomen vennootschap.

2. dat voorgaande besluiten genomen zijn onder de opschortende voorwaarde van een overeenstemmend

besluit tot met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door de buitengewone algemene

vergadering van de vennoten of aandeelhouders van de ovememende vennootschap.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL (opgemaakt vóár registratie in toepassing van

artikel 173, 1°bis van het Wetboek der Registratierechten).

Vincent VRONINKS, geassocieerd notaris.

Gefle: Jg.e neerlegging:

- de expeditie van het proces-verbaal.

i

*15015963*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

-Op-delaatstel blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 07.11.2014, GGK 19.05.2015, NGL 16.06.2015 15186-0224-011

Coordonnées
CENTURY CENTER PARKING

Adresse
LEOPOLD DE WAELPLAATS 8 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande