CENTURY STRATEGY & MANAGEMENT, AFGEKORT : CSM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CENTURY STRATEGY & MANAGEMENT, AFGEKORT : CSM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 480.090.117

Publication

19/02/2013
ÿþ mod 11.1

a3 in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte







&crab e! 11: ; , e Coehtbge VSJ tiGe lmi.:j A,asrfo,pen, ©p

Griffie0 7 FEB »13

MM1191MIW 1

ia

Oridememingsnr : BE0480.090.117

Benaming (voluit) : Century Strategy & Management

(verkort) : CSM

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Terbekehofdreef 24

2610 Antwerpen (Wilrijk)

Onderwerp akte : BVBA: FUSIE DOOR OVERNEMING MET VEREENVOUDIGDE PROCEDURE

(GERUISLOZE FUSIE)- VERGADERING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Uit een akte opgemaakt door notaris Patrick Knevels te Mortsel op negenentwintig januari; tweeduizend dertien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Century Strategy & Management", afgekort; "CSM", met maatschappelijke zetel te 2610 Antwerpen Wilrijk, Terbekehofdreef 24, opgericht onder de benaming "Integrated Management Administration Services", afgekort "IMAS" bij akte verleden; voor notaris Daan Smets te Mortsel op elf april tweeduizend en drie, gepubliceerd in de Bijlagen tot; het Belgisch Staatsblad van drieëntwintig april daarna onder nummer 03050181, waarvan de; statuten volgens verklaring van nagemelde vennoot, met name de besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid "Verder Invest' met zetel te Antwerpen-Wilrijk, Terbekehofdreef laatst werd gewijzigd ingevolge akte verleden voor notaris Daan Smets te Mortsel op vijftien juni; tweeduizend en negen, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zesentwintig juni daarna, onder nummer 09090389 waaraan een verbetering werd aangebracht bij akte verleden voor; ondergetekende notaris op zestien februari tweeduizend en tien, gepubliceerd in de Bijlagen tot het: Belgisch Staatsblad van drie maart nadien onder nummer 10032361, ingeschreven in het; rechtspersonenregister te Antwerpen en hebbende als B.T.W.- en ondernemingsnummer (0)480.090.117, met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

j,. De vergadering keurt het fusievoorstel, de dato vijftien november tweeduizend en twaalf, opgesteld door de organen van bestuur van vennootschappen "Verdec Invest' met zetel te Antwerpen-Wilrijk, Terbekehofdreef 24 en "Century Strategy & Management', voornoemd, goed' zoals het werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen op: zesentwintig november tweeduizend en twaalf en betuigt haar instemming met de verrichting waarbij; de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Verdec Invest" met zetel te Antwerpen-Wilrijk, Terbekehofdreef 24, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aansprakelijkheid "Century Strategy & Management", voornoemd, bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder; uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de comparante, overnemende '; vennootschap en enige aandeelhouder van de vennootschap en worden de aandelen van de over-: genomen vennootschap vernietigd.

Vanaf één januari tweeduizend en dertien worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen; vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende ven nootschap.

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

Aan de leden van de bestuursorganen van de overgenomen vennootschap en de overnemende vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vergadering verzoekt, ondergetekende notaris, de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap vast te stellen.

De diverse activa en passiva vermogensbestanddelen van de overgenomen vennootschap worden in de boekhouding van de overnemende vennootschap opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap die naar aanleiding van deze fusie vernietigd worden.

De comparante verklaart, vertegenwoordigd als gezegd, dat sedert het opmaken van het fusievoorstel de bedrijfsactiviteit van de vennootschap op normale wijze werd verdergezet en dat er zich geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in het vermogen van de overgenomen vennootschap sedert voormelde datum.

De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, haar cliënteel, het voordeel van de bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden met haar handelszaak.

Het archief van de vennootschap, omvattende aile boeken en documenten die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren, wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap in de zetel bewaard.

Tenslotte omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten die de vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie ze gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en vennoten, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap, met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken.

De overgenomen vennootschap verklaart geen personeel in dienst te hebben.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten verbonden aan de handelszaak van de overgenomen vennootschap.

De comparanten verklaren dat de handelszaak van de overgenomen vennootschap vrij en onbelast is.

3.. De zaakvoerders van de overnemende vennootschap worden gemachtigd om de formaliteiten van openbaarmaking van de verrichting met betrekking tot de vennootschap te verrichten en om het aandelenregister te vernietigen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, voor registratie

DE NOTARIS

Getekend Patrick Knevels

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

erÿ,Voor-behrden aan het Belgisch Staatsblad

14/02/2013
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

PIeergde; r1 ter griffie van rfr Retrifbank van âephandel te Antwerpen, op

Griffie Ü 4 FEB. 2Ü13

Ondernemingsnr : 0480090117

Benaming

(voluit) : Century Strategy & Management

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Terbekehofdreef 24, 2610 Wilrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag Zaakvoeder

De buitengewone algemene vergadering van 8 januari 2013, gehouden op de maatschappelijke zetel, heeft het ontslag als zaakvoeder aanvaard van

Benny Vervliet

August Vermeylenlaan 19

2630 Aartselaar

Dit met ingang vanaf 01.01.2013

Robert Decant

Zaakvoeder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/12/2012
ÿþ ~ tlq-P'\ fti) Mod Word tt .t

~ J ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Seerftltgd tir grat fin dg beitbai vin Xoopkaunki k Argent-sui, +p

2 6 NOV. 2012.

Griffie

1

*12196691

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Terbekehofdreef 24 2610 Wilrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

VOORSTEL VAN FUSIE DOOR OVERNEMING MET VEREENVOUDIGDE PROCEDURE Tussen Verdec Invest : 0477353232 en Century Strategy & Management: 0480090117

Op 15/11/2012 is overeenkomstig artikel 693 van het wetboek van vennootschappen, door de zaakvoeders van de nagemelde vennootschappen, in gemeen overleg, het voorstel van fusie door overneming, met vereenvoudigde procedure als bepaald in artikel 719 van het wetboek van vennootschappen, opgesteld, waarvan hierna de tekst volgt.

De aan de voorgestelde fusie deelnemende vennootschappen zijn:

1.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " Verdec Invest " gevestigd te 2610 Antwerpen, Terbekehofdreef 24 . Deze vennootschap is opgericht bij akte verleden door Notaris Smets te Antwerpen op 11/04/2002, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 30/04/2002, onder het nummer 20020430-0448. Zij is ingeschreven in het KBO onder het nummer 0477353232 en is geregistreerd als B.T.W.-belastingplichtige onder het nummer 477.353.232.

Zij wordt hierna genoemd " overnemende vennootschap ". Namens haar tekenen Robert Decant, wonende 2660 Brecht, Vogelkersfaan 50 en Benny Vervliet, wonende 2630 Aartselaar, August Vermeyelenlaan 19, in hun hoedanigheid van zaakvoerder,

De statuten werden achtereenvolgens meermaals gewijzigd en wel als volgt:

bij akte verleden voor notaris Patrick Knevels te Mortsel op 17/11/2003, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op vijfentwintig 29/1212003 onder nummer 03129004;

bij akte verleden voor notaris Patrick Knevels te Mortsel op 25/04/2005, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op vijfentwintig 17/05/2005 onder nummer 0069645

bij akte verleden voor notaris Patrick Knevels te Mortsel op 01/0212011, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op vijfentwintig 25/02/2011 onder nummer 0030883

bij akte verleden voor notaris Patrick Knevels te Mortsel op 08/10/2012, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op vijfentwintig 08/11/2012 onder nummer 0182193

2.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " Century Strategy & Managment " afgekort CSM gevestigd te 2610 Antwerpen, Terbekehofdreef 24 , Deze vennootschap is opgericht bij akte verleden door Notaris Smets te Mortsel op 11/04/2003, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 23/04/2003 onder het nummer 0305181. Zij is ingeschreven in het KBO onder het nummer 0480.090.117 en is geregistreerd als B,T.W.-belastingplichtige onder het nummer 480.090.117.

Zij wordt hierna genoemd " overgenomen vennootschap ". Namens haar tekenen Robert Decant, wonende 2660 Brecht, Vogelkerslaan 50 en Benny Vervliet, wonende 2630 Aartselaar, August Vermeyelenlaan 19, in hun hoedanigheid van zaakvoerder,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0480090117 Benaming

(voluit)

(verkort) :

Century Strategy & Management

De statuten werden achtereenvolgens meermaals gewijzigd en wel als volgt:

bij akte verleden voor notaris Patrick Knevels te Mortsel op 21/05/2007, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op vijfentwintig 06/06/2007 onder nummer 07080035

bij akte verleden voor notaris Patrick Knevels te Mortsel op 15/06/2009, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op vijfentwintig 26/06/2007 onder nummer 09090389

bij akte verleden voor notaris Patrick Knevels te Mortsel op 03/0312010, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op vijfentwintig onder nummer 0032361

te.

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

In aanmerking nemende dat:

-De overnemende vennootschap houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap;

-De zaakvoerders van beide voormelde vennootschappen het initiatief hebben genomen ertoe strekkende een fusie door te voegen waarbij het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap, met toepassing van de bepalingen van de artikelen van de Vennootschappenwet, zal overgaan op de overnemende vennootschap en dit volgens de vereenvoudigde procedure ingesteld bij de artikelen van zelfde wet, verbinden de zaakvoerders van beide genoemde vennootschappen zich jegens elkaar te doen wat in hun macht ligt om tussen genoemde vennootschappen een fusie tot stand te brengen tegen de na vermelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast, dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke algemene vergaderingen van de aandeelhouders van deze vennootschappen.

Aldus wordt vastgesteld dat:

a)De fusie zal worden doorgevoerd tussen:

1.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " VERDEC INVEST " gevestigd te 2610 Antwerpen, Terbekehofdreef 24, die luidens artikel 3 van de statuten het na gemeld doel heeft:

In eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden, rechtstreeks of door middel van aangestelden of tussenpersonen alleen of in samenwerking met derden :

Het verlenen van diensten, en dit in de ruimste zin van het woord, in verband met bijstand van de administratieve organisatie van ondernemingen.

Het ontwerpen, onderhouden, herstellen, fabriceren en installeren van computer hardware en software, netwerkinfrastructuren, informatie- en communicatietechnologieën.

Organisatie en doceren van allerhande cursussen, voordrachten en seminaries.

De import, export, productie, ontwikkeling, herstelling van alle computer hard- en software, en alle aanverwante apparaten.

Het management, adviseren, consulteren, begeleiden, leiden, optreden als bestuurder van en in alle vennootschappen en ondernemingen.

Het adviseren, ontwikkelen, organiseren, en realiseren van promotionele en publicitaire activiteiten, met inbegrip van het voeren van commerciële transacties dienaangaande.

Het adviseren op het vlak van marketing en publiciteit.

Het verlenen van diensten aan bedrijven en personen, waarin ondermeer begrepen, het verstrekken van adviezen, het optreden als tussenpersoon, agent, commissionair, enz.

Het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen.

Het beheren van vennootschappen, ondernemingen en patrimonia, welke ook hun doel wezen, met inbegrip van de uitoefening van de functies van bestuurder, gedelegeerd bestuurder en vereffenaar van vennootschappen.

In verband met onroerende goederen: verwerven, kopen verkopen, ruilen, huren, verhuren, bouwen, onderhouden, beheren, in hypotheek geven en ontvangen.

In verband met roerende goederen, lichamelijke en onlichamelijke: verwerven, kopen, verkopen, ruilen, huren, verhuren, onderhouden, beheren, in pand geven en ontvangen,

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, ais tussenpersoon of ais vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

verbintenissen, zowel voor haarzelf als deze voor alle derden. De vennootschap mag leningen verrichten aan derden.

De vennootschap mag aile roerende en onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar doel en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, eveneens door deelneming in andere vennootschappen of bedrijvigheden onder alle mogelijke vormen

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " CSM " gevestigd te 2610 Antwerpen, Terbekehofdreef 24, die luidens artikel 3 van de statuten het na gemeld doel heeft:

Het verlenen van diensten, en dit in de ruimste zin van het woord, in verband met bijstand van de administratieve organisatie van ondernemingen.

Het ontwerpen, onderhouden, herstellen, fabriceren en installeren van computer hardware en software, netwerkinfrastructuren, informatie- en communicatietechnologieën.

Organisatie en doceren van allerhande cursussen, voordrachten en seminaries.

De import, export, productie, ontwikkeling, herstelling van alle computer hard- en software, en alle aanverwante apparaten.

Het management, adviseren, consulteren, begeleiden, leiden, optreden als bestuurder van en in alle vennootschappen en ondernemingen.

Het adviseren, ontwikkelen, organiseren, en realiseren van promotionele en publicitaire activiteiten, met inbegrip van het voeren van commerciële transacties dienaangaande.

Het adviseren op het vlak van marketing en publiciteit.

Het verlenen van diensten aan bedrijven en personen, waarin ondermeer begrepen, het verstrekken van adviezen, het optreden als tussenpersoon, agent, commissionair, enz,

Het nemen van participaties onder eender welke vorm in aile bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen.

Het beheren van vennootschappen, ondernemingen en patrimonia, welke ook hun doel wezen, met inbegrip van de uitoefening van de functies van bestuurder, gedelegeerd bestuurder en vereffenaar van vennootschappen,

ln verband met onroerende goederen: verwerven, kopen verkopen, ruilen, huren, verhuren, bouwen, onderhouden, beheren, in hypotheek geven en ontvangen,

in verband met roerende goederen, lichamelijke en onlichamelijke: verwerven, kopen, verkopen, ruilen, huren, verhuren, onderhouden, beheren, in pand geven en ontvangen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties,

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stelten en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als deze voor alle derden. De vennootschap mag leningen verrichten aan derden.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar doet en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, eveneens door deelneming in andere vennootschappen of bedrijvigheden onder alle mogelijke vormen

De sub 1 genoemde vennootschap zal, als overnemende vennootschap, het gehele vermogen verkrijgen van de sub 2 gemelde vennootschap, die de overgenomen vennootschap is. Er bestaan tweehonderd dertig (230) aandelen in de overgenomen vennootschap, die alle gehouden worden door de overnemende vennootschap, derwijze dat bij de goedkeuring van het fusievoorstel geen aandelen moeten worden uitgereikt in vergoeding voor de aandelen van de overgenomen vennootschap die onmiddellijk na het fusiebesluit worden vernietigd.

b)Vanaf 01/01/2013 worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn uitgevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

c)Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bijzondere effecten waaraan weliswaar geen stemrecht is verbonden maar waaraan bijzondere rechten werden toegekend en die toebehoren aan andere personen dan de overnemende vennootschap die niet voor rekening van de overnemende vennootschap optreden,

d)Aan de zaakvoerders van de overnemende en/of overgenomen vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

Het bovenstaande fusie voorstel wordt door de zorgen van de ondergetekenden, in hun hoedanigheid van organen van bestuur van beide vennootschappen neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap uiterlijk op 31/12/2012

De zaakvoerders van zowel de overnemende als de overgenomen vennootschap zullen het voorstel binnen de korts mogelijke termijn ter goedkeuring voorleggen aan de respectievelijke algemene vergaderingen, teneinde de voorgenomen verrichting tot stand te brengen, met inachtneming van de wettelijke en statutaire bepalingen.

Opgemaakt in vier exemplaren op 15/11/2012----. Elke zaakvoerder erkent twee door of namens beide zaakvoeders getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de respectievelijke vennootschappen.

Vervliet Benny

Z4¢34.14J2G12-D

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

14/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 07.09.2012, NGL 10.09.2012 12560-0181-017
05/06/2012
ÿþt r ~ '11

Mod Ward f id

~ 3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



lieorgclegd ter griffte van d: rodent> Koophendd Adrityptt.~

2 4 M E! 2012

Griffie"

liii II iii

*12100305*

V< behc III

aar

Bell Staa

III

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0480090117

Benaming

(voluit) : Century Strategy & Management

(verkort) : CSM

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Terbekehofdreef 24 2610 Wilrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming Commisaris

De Algemene vergadering van de aandeelhouders, gehouden op de maatschappelijke zetel op 16/05/2012, benoemd als commisaris voor een periode van 3 jaar, die automatisch een einde zal nemen ter gelegenheid van de Algemene vergadering, die zal gehouden worden op de maatschappelijke zetel in het jaar 2015:

Revisorenfirma:

"Deloitte Bedrijfsrevisoren (B025)" BV ov.ve.CVBA.

Louizalaan 240

1060 Brussel

Vertegenwoordigd door Bedrijfsrevisor Patrick De Schutter ( N-01419)

met ingang vanaf het boekjaar 2012

Benny Vervliet

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

09/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 02.09.2011, NGL 05.09.2011 11535-0523-017
20/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 03.09.2010, NGL 19.10.2010 10581-0414-018
29/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 04.12.2009, NGL 06.01.2010 10004-0053-017
14/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 26.12.2008, NGL 12.01.2009 09008-0095-016
13/04/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 02.03.2007, NGL 03.04.2007 07115-0333-016
13/03/2006 : ME. - JAARREKENING 30.09.2005, GGK 03.03.2006, NGL 10.03.2006 06067-1363-014
15/03/2005 : ME. - JAARREKENING 30.09.2004, GGK 04.03.2005, NGL 08.03.2005 05070-3850-014
02/05/2003 : ANA075006

Coordonnées
CENTURY STRATEGY & MANAGEMENT, AFGEKORT : CSM

Adresse
TERBEKEHOFDREEF 24 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande