CERASUS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CERASUS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 561.873.092

Publication

22/09/2014
ÿþ4

mod 11.1



, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

2143370 na neerlegging ter griffie van de akte

" Te

II *14173566* II



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

1 1 SEP. 2014

ce. affentwerpen

"

"

Uittreksel afgeleverd váôr registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van! Koophandel te Antwerpen, afdeling Antwerpen.

;! Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, notaris te!

Antwerpen, op 10 september 2014, dat: "

1. Rechtsvorm - naam: handelsvennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een besloten:

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als naam: 'CERASUS". "

2. Zetel: Boechout (Vremde), Berthoutstraat 51.

3. Oprichters:

1/ De heer GEERTS Stijn Désiré Angèle, geboren te Antwerpen op 14 februari 1977, wonende te 25311

Boechout (Vremde), Berthoutstraat 51;

2/ Mevrouw VAN DYCK Karen, geboren te Schoten op 23 oktober 1975, wonende te 2531 Boechout

(Vremde), Berthoutstraat 51,

4. Kapitaal: 18,600,00 euro.

5. Gestorte bedrag: 18.600,00 euro.

6. Samenstelling: in geld.

7. Boek jaar: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2015.

8. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een !!twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op! wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van! een gelijk recht voor elk aandeel,

9. Verdeling vereffeningsaidg: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na! i! vereffening rekening houdend met hun voIstorting. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen! ;! terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat

ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze!

laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

10. Externe vertegenwoordiging: ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derderij en in rechte als eiser of als verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebbeni

r.

zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen.

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen,

11. Niet-statutaire zaakvoerder: voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar: de heer GEERTS! !: Stijn, voornoemd.

"

12. Commissarissen: geen.

13, Doek De vennootschap heeft tot doel:

Alle activiteiten in de ruimste zin van het woord met betrekking tot adviesverlening, consuItancy en:

1: management in het algemeen en in diverse sectoren en onder meer in het bijzonder in de financiële sector en

l; de bedrijfseconomische sector, omvattende onder meer maar niet uitsluitend:

!: adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend!

I; het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het; !verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van onder meer planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

561" 873 092

.

Benaming (voluit): CERASUS

:

1;

,l (verkort) :

l,

!; Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

I! Zetel: Berthoutstraat 51

ii (volledig adres) 2531 Boechout (Vremde)

!!

Onderwerp(en) akte: OPRICHTING

Ondernemingsnr :

mod 11.1

- managementactiviteiten in het algemeen waaronder onder meer het tussenkomen in het dagelijks' bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

studie-, organisatie en raadgevend bureau Inzake financiële, handels-, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van aile handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

Het beheren, kopen, verkopen, onderhouden, installeren, verwijderen, assembleren, transporteren, programmeren, analyseren en onderzoeken van:

- alle telecommunicatie en telefonische apparatuur;

- computers, servers, netwerkapparatuur, randapparatuur en onderdelen;

- alle elektrische installaties en industriële procescontrolesystemen;

"CNC" en "PLC" uitgeruste machines, installaties en robotica;

- radio, radar, antenne en kunstmanen;

- domotica- en gebouwautomatisatiesystemen;

- verwarmIngs- en koelingsinstallaties;

inbraakbeveiliging, toegangscontrolesystemen en camerabewaking.

Audit, onderzoek, manipulatie, reverse engineering, forensisch onderzoek (op financieel terrein) en het testen van veiligheidsprocedures en personeel van bedrijven, overheden, organisaties en elle eerder genoemde systemen en installaties in het kader van een legitiem onderzoek.

Het analyseren van broncode, encryptie algoritmes, het versleutelen en decrypteren van data al dan niet geforceerd in functie van een legitiem onderzoek.

Het inbreken in gebouwen, elektronische en elektrische systemen in het kader van een legitiem onderzoek.

Het trainen en onderwijzen van personeel van bedrijven en instellingen.

Het kopen, verkopen, huren en verhuren van voertuigen.

Het bestuur en normaal beheer van een onroerend en roerend patrimonium, met inbegrip van het onderhoud, de verhuring, de inpandgeving, verkaveling, verfraaiing en verbetering en in de algemene zin alles wat ten goede komt van dergelijk patrimonium. Zulks omvat het verwerven en oordeelkundig uitbreiden van het patrimonium, waarvan ook de onroerende goederen kunnen worden vervreemd indien daartoe gegronde redenen bestaan. Het stellen van alle handelingen die tot doel hebben de waarde van het patrimonium in stand te houden, te vergroten of beschermen tegen waardevermindering.

De vennootschap mag aile roerende en onroerende goederen verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen, en in het algemeen alle handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de uitbating van aile intellectuele rechten en van industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

Zij handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren ln allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf ais voor aile derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

14. Gewone alaemene vereaderinq: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de derde woensdag van de maand mei om twintig uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. De eerste wordt gehouden in het jaar 2016.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

15. Volmachten: Nihil.

16. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen ais bleek uit het attest afgeleverd door ING.

17. Bijzondere volmacht: Er werd aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FISKAAL BUREAU WOUTERS", rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Antwerpen 0426.488.808, met zetel te Schoten, Mariale' 9, evenals aan haar aangestelden, mandatarissen en fasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bil één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig

Op de laatste blz. van Lufk B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

rnod 11.1

voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap ais handelsonderneming

bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de

uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Notaris Frank Liesse

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

" an het Belgisch staatsblad J.

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.05.2016, NGL 23.08.2016 16483-0202-010

Coordonnées
CERASUS

Adresse
BERTHOUTSTRAAT 51 2531 VREMDE

Code postal : 2531
Localité : Vremde
Commune : BOECHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande