CG POWER SYSTEMS BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CG POWER SYSTEMS BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 412.527.538

Publication

09/05/2014
ÿþ mod 1t.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehoud

aan hE

Belgisc Staats b'

IA

NEERGELEGD

D

181# .0, 2014

1ifiClef3A` '-ti~ Kra~~~~l~4Ai"a~

raTwE~~N, fà, IUiECiln1'ÿh1

Ondernemingsar : 0412.527.538

Benaming (voluit) : CG Power Systems Belgium NV

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Antwerpsesteenweg 167

2800 MECHELEN

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA VAN EEN SCHULDVORDERING MET VERSLAGGEVING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op eenendertig maart tweeduizend veertien, door Meester Daisy DEKEGEL, Geassocieerd Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "CG Power Systems Belgium NV", waarvan de zetel gevestigd is te 2800 Mechelen, Antwerpsesteenweg 167, volgende beslissingen genomen heeft:

1 ° Verhoging van het kapitaal van de vennootschap met tachtig miljoen euro (80.000.000,00) EUR om het te brengen op honderdvijfenzeventig miljoen zeventigduizend euro (175.070.000,00 EUR) door de uitgifte van zevenenvijftigduizend zevenhonderd en elf (57.711) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving.

De kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door de inbreng door de naamloze vennootschap "CG Holdings Belgium NV", aandeelhouder, van een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering die zij heeft ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de commissaris.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng werden aan de naamloze vennootschap "CG Holdings Belgium NV", de zevenenvijftigduizend zevenhonderd en elf (57.711) nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend,

Conclusies van de commissaris

De conclusies van het verslag van de commissaris de dato 28 maart 2014, opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ernst & Young Bedrijfsrevisoren", te De Kleetlaan 2, 1831 Diegem, vertegenwoordigd door de heer Han Wevers, bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt:

"Besluiten

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging ad ¬ 80.000.000,00, zonder uitgiftepremie, van de naamloze vennootschap CG POWER SYSTEMS BELGIUM bestaat uit de vaststaande schuldvordering ad ¬ 80.000.000,00 welke CG HOLDINGS BELGIUM NV bezit op CG POWER SYSTEMS BELGIUM NV. De totale schuldvordering in rekening courant die CG HOLDINGS BELGIUM NV bezit op CG POWER SYSTEMS BELGIUM NV is per 19 maart 2014 ¬ 129.976.930,17 waarvan een bedrag ten belopen van ad ¬ 80.000.000, 00 wordt ingebracht door CG HOLDINGS BELGIUM NV.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en

duidelijkheid;

3. dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe de methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

4. dat rekening houdende met het feit dat het een intragroepstransactie betreft en de belangen van derden niet in het gedrang komen, en rekening houdende met de belangengemeenschap en die bestaat tussen de verschillende CG vennootschappen, waaronder tussen CG HOLDINGS BELGIUM NV en CG International B.V. enerzijds en CG POWER SOLUTIONS BELGIUM NV anderzijds, voor het bepalen van het aantal tegen de

Op de Laatste biz van Link 6 vermelden . Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzll van de persoiolnren)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

+ Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

\,i

mod 11.1

inbreng uit te geven aandelen, de door partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is in de gegeven omstandigheden en dat de toegepaste waarderingsmethode leidt tot een inbrengwaarde die tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

Als vergoeding in tegenprestatie van de inbreng in natura voor een totale waarde van E 80.000.000,00 zal het kapitaal verhoogd worden met E 80.000.000,00 door uitgifte van 57.711 nieuwe aandelen. De inbrenger ontvangt derhalve 57.711 nieuwe aandelen, met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of met andere woorden dat ons verslag geen "faimess opinion" inhoudt.

Het onderhavig controleverslag werd opgesteld in toepassing van de bepaling van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de inbreng in natura ter gelegenheid van de verhoging van het maatschappelijk kapitaal van de naamloze vennootschap CG POWER SYSTEMS BELGIUM en het huidig controleverslag raag niet voor andere doeleinden aangewend worden.

Diegem, 28 maart 2014

Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA

vertegenwoordigd door

(Getekend)

Han Wevers

Vennoot"

2° Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, vervanging artikel 5 van de statuten door de volgende tekst:

"Het geplaatst kapitaal Is vastgesteld op honderdvijfenzeventig miljoen zeventigduizend euro (175.070.000,00 EUR) vertegenwoordigd door honderdzesentwintigduizend tweehonderd vierennegentig (126.294) maatschappelijke aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde."

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, het verslag van de raad van bestuur en het verslag van de commissaris overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen, de gecoordineerde tekst van de statuten).

Dit uittreksel werd afgeleverd váór registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der Registratierechten.

Daisy DEKEGEL

Geassocieerd Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vernielden . Recto , Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(ctnteni bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

23/05/2014
ÿþ texl Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: Antwerpsesteenweg 167, 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte: Verbeterde publicatie van 28/0112014 statutaire benoemingen: correctie adres Henri Mottard

Uittreksel uit de Notulen van de statutaire algemene vergadering dd 9 september 2013 :

; De bestuurdersmandaten van Mark Wetton komen tot een eind na de statutaire algemene vergadering van: 9 september 2013.

De aandeelhouders beslissen om Mark Wetton te herbenoemen als bestuurder van de Vennootschap voor een periode van 6 jaar eindigend na de jaarlijkse algemene vergadering van 2019. Deze mandaten zijn niet bezoldigd.

Bijgevolg is de raad van bestuur met ingang van 9 september 2013 als volgt samengesteld:

- Dileep Patil Bestuurder + Voorzitter

- Martin Kelly Bestuurder + Gedelegeerd Bestuurder

- JG Kulkami Bestuurder

- Marc Schillebeecloc Bestuurder

- Mark Wetton Bestuurder

Beslissing van de aandeelhouders dd 29 oktober 2013:

De vergadering beslist unaniem om de volgende personen ais bestuurders van de vennootschap te benoemen met ingang van 29 oktober 2013. Hun mandaat zal onmiddellijk automatisch tot een einde komen na de jaarlijkse vergadering van aandeelhouders te houden in 2019. Dit mandaat van de bestuurders is onbezoldigd.

- Roland Vrenken, woonachtig te Cameedijk 9, Roosendaal, Nederland.

- VR Venkatesh, woonachtig te Maria Theresialei 11/9, 2018 Antwerpen, België.

- Henri Mottard, woonachtig te Chaussée de Waterloo 628, 1050 Ixelles, België.

De vergadering beslist unaniem om met ingang van 29 oktober 2013 het bestuurdersmandaat van de: vennootschap van de volgende personen te staken

Bestuurder + Voorzitter

Bestuurder + Gedelegeerd Bestuurder

Bestuurder

Bestuurder

Bestuurder

Bijgevolg is de raad van bestuur van de vennootschap vanaf 29 oktober 2013 als volgt samengesteld:

- Roland Vrenken Bestuurder + Voorzitter + Gedelegeerd Bestuurder

VR Venkatesh Bestuurder

Henri Mottard Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Voorbehoud( aan he Belgisc Staatsbl

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) (verkort):

412.527.538

CG POWER SYSTEMS BELGIUM NV

*14105830*

Il

NEERGELEGD

14 -05- 2014

RÉOHISANKepiedeCAPHANCisL ANTWERP-M-ro. MECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Dileep Patil

- Martin Kelly

JG Kulkami

- Marc Schillebeecloc

- Mark Wetton

{ b 4idlaá n %an het Seigisch Staatsblad

De aandeelhouders beslissen om volmacht te geven aan Dirk Vermeulen, Accounting Manager van de Vennootschap, om alle noodzakelijke formaliteiten n.a.v. de voorgaande besluiten te vervullen bij de Handelsrechtbank en de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Mechelen,

24 april 2014

Dirk Vermeulen

Accounting Manager

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik Ei vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/07/2014
ÿþOnclernemingsnr : 0412.527.538

Benaming

(voluit) : CG Power Systems Belgium NV

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Antwerpsesteenweg 167, 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte Mededeling in het kader van artikel 556 van het Wetboek van vennootschappen - benoeming van een gedelegeerd bestuurder

Neerlegging van de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden bij eenparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders dd, 29 mei 2014 houdende goedkeuring, in overeenstemming met artikel 556 van het Wetboek van vennootschappen, van bepalingen die van toepassing zijn ingeval van een controlewijziging.

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur gehouden op 22 mei 2014

4. Bekrachtiging van de benoeming van een gedelegeerd bestuurder (...)

De raad van bestuur neemt kennis van de benoeming van de heer Roland Vrenken, met woonplaats te Cameedijk 9, Roosendaal, Nederland, als gedelegeerd bestuurder (...) ter gelegenheid van de algemene vergadering gehouden op 29 oktober 2013.

(...)

Gelet op het voorgaande, beslist de raad van bestuur, met eenparigheid van stemmen, om de benoeming van de heer Roland Vrenken als gedelegeerd bestuurder (...) te bekrachtigen

5. Toekenning van bijzondere machten

De raad van bestuur beslist, met eenparigheid van stemmen, bijzondere machten toe te kennen aan Meester Erwin Simons, Meester Kristof Slootmans, en elke andere advocaat van het advocatenkantoor "DLA Piper UK LLP", met kantoren te Loulzalaan 106, B-1050 Brussel en Gateway Flouse, Brusselstraat 59, B-2018 Antwerpen, elk alleen handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatststefling, om (i) over te gaan tot de publicatie van de genomen beslissingen in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad. onder meer door het ondertekenen en indienen, als gevolmachtigde, van de publicatieformulieren I en Il, (ii) de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de BTW-administratie aan te passen en (110 alle handelingen die nodig of nuttig zijn in dit verband te stellen.

Voor eensluidend verklaard uittreksel

Kristof Slootmans

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

Ij In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

O 4 JULI 20%

RECHTBANAKOOPHANDEL ANTWERPer ed. MECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

28/01/2014
ÿþMotl Word 11.1

Bijgevolg is de raad van bestuur van de vennootschap vanaf 29 oktober 2013 als volgt samengesteld

- Roland Vrenken Bestuurder + Voorzitter + Gedelegeerd Bestuurder

- VR Venkatesh Bestuurder

- Henri Mottard Bestuurder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1U35

MONITE[J

21 -0 1- 2014

ELGISCH

E LEC D

09 -01- 2014

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDEL te MECHELEN

Griffie

f3tLGE

bel

aa

Be Staff

TAATSBLAC

Ondernemingsnr : 412.527.538

Benaming

(voluit) : CG POWER SYSTEMS BELGIUM NV

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Antwerpsesteenweg 167, 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutaire benoemingen

Uittreksel uit de Notulen van de statutaire algemene vergadering dd 9 september 2013 :

De bestuurdersmandaten van Mark Wetton komen tot een eind na de statutaire algemene vergadering van 9 september 2013.

De aandeelhouders beslissen om Mark Wetton te herbenoemen als bestuurder van de Vennootschap voor een, periode van 6 jaar eindigend na de jaarlijkse algemene vergadering van 2019. Deze mandaten zijn niet bezoldigd.

Bijgevolg is de raad van bestuur met ingang van 9 september 2013 als volgt samengesteld:

- Dileep Patil Bestuurder + Voorzitter

- Martin Kelly Bestuurder + Gedelegeerd Bestuurder

- JG Kulkami Bestuurder

- Marc Schillebeeckx Bestuurder

- Mark Wetton Bestuurder

Beslissing van de aandeelhouders dd 29 oktober 2013 :

De vergadering beslist unaniem om de volgende personen als bestuurders van de vennootschap te benoemen? met ingang van 29 oktober 2013. Hun mandaat zal onmiddellijk automatisch tot een einde komen na de jaarlijkse vergadering van aandeelhouders te houden in 2019. Dit mandaat van de bestuurders is onbezoldigd,

- Roland Vrenken, woonachtig te Cameedijk 9, Roosendaal, Nederland.

- VR Venkatesh, woonachtig te Maria Theresialel 11/9, 2018 Antwerpen, België.

- Henri Mottard, woonachtig te 481 Avenue Louise, 1050 Brussel, België.

De vergadering beslist unaniem om niet ingang van 29 oktober 2013 het bestuurdersmandaat van de vennootschap van de volgende personen te staken :

Bestuurder + Voorzitter

Bestuurder + Gedelegeerd Bestuurder

Bestuurder

Bestuurder

Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Dileep Patil

- Martin Kelly

- JG Kulkarni

- Marc Schillebeeckx

- Mark Wetton

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De aandeelhouders beslissen om volmacht te geven aan Dirk Vermeulen, Accounting Manager van de Vennootschap, om alle noodzakelijke formaliteiten n.a.v. de voorgaande besluiten te vervullen bij de; Handelsrechtbank en de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Mechelen,

13 december 2013

Dirk Vermeulen

Accounting Manager

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 09.09.2013, NGL 02.12.2013 13675-0367-050
26/11/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Neerlegging, overeenkomstig artikel 556 van het Wetboek Vennootschappen, van het schriftelijk besluit van de enige aandeelhouder dd. 8 oktober 2014.

Sera Eggermont Gevolmachtigde

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

uni

14 13 84*

Ondernemingsnr : 0412.527.538

Benaming

(voluit) : CG POWER SYSTEMS BELGIUM Nef

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Antwerpsesteenweg, 167, 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging overeenkomstig artikel 556 van het Wetboek Vennootschappen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELE

...~~..o_..~.. ~

2 9 OKT. 20#%

là14-1TBANK ve" {f OPHANDEL ANTWERPEN, afd. MECHELEN

MONITE(IR $E 19 `l 1- 20

@ELGISCH STAAT

12/08/2013
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*13126415>

AI 11



iuu

NEERUELEGD

01 -08- 2013

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANDIdFMAECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr :0412527538

Benaming (voluit) : CG Power Systems Belgium NV

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetei : Antwerpsesteenweg 167

2800 Mechelen

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING - INBRENG iN NATURA VAN AANDELEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op één juli tweeduizend dertien, door Meester Daisy Dekegel,.! Geassocieerd Notaris te Brussel,

die aan het slot volgende registratiemelding draagt :

"Geregistreerd drie bladen twee renvooien op het 2da Registratiekantoor van Jette op 16 juli 2013 boek 46;' blad 74 vak 20. Ontvangen vijftig euro (50 ¬ ), De eerstaanwezend inspecteur a.i. (getekend) W. ARNAUT.",

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "CG Power Systems Belgium NV", waarvan de zetel gevestigd is te 2800 Mechelen, Antwerpsesteenweg 167, hierna "de vennootschap" genoemd, volgende beslissingen genomen heeft:

1/ Verhoging van het kapitaal van de vennootschap door inbreng in natura met tien miljoen negenhonderd4 zeventigduizend euro (10.970.000,00 EUR) om het te op vijfennegentig miljoen zeventigduizend euro;` (95.070.000,00 EUR) door de uitgifte van zevenduizend negenhonderddertien (7.913) nieuwe aandelen.

Deze kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door de inbreng door de naamloze vennootschap "CG Holdings; Belgium NV', van alle 100 aandelen in CG Power Solutions USA, Inc. en alle 100 aandelen in CG Sales; Networks Americas, lnc.en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de commissaris.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng werden aan de naamloze vennootschap "CG Holdings Belgium NV", dei zevenduizend negenhonderddertien (7.913) nieuwe volledig volgestorte aandelen toegekend.

REVISORAAL VERSLAG

De conclusies van het verslag van de commissaris de dato 13 juni 2013 opgesteld door de burgerlijke,: vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ernst &: Young Bedrijfsrevisoren", te De Kleetlaan 2, 1831 Diegem, vertegenwoordigd door de heer Han Wevers, bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt

"Besluiten

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging ad ¬ 10.970.000,00, zonder uitgiftepremie, van de naamloze:: vennootschap CG POWER SYSTEMS BELGIUM bestaat uit de aandelenparticipaties CG Power Solutions:: USA, Inc. en CG Sales Networks Americas, Inc., welke CG HOLDINGS BELGIUM NV bezit en die telkens,, 100% vertegenwoordigen van het totaal aantal aandelen van de vennootschap. CG HOLDINGS BELGiUM NVV', neemt voor om deze twee participaties integraal in te brengen in CG POWER SYSTEMS BELGiUM NV tegeni, marktwaarde en de geschatte markwaarde van deze twee participaties werd door een externe partij, Bonadio &;; Co, LLP bepaald ad ¬ 10.970.000,00.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut van; de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap. verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het;_ aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van;; nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering;; bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe de methode van waardering leidt,; tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat.de_inbran in.naturanieLav.eryfflardeerd.is -_W_

Op de laatste blz, van luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

4. dat rekening houdende met het feit dat het een intragroepstransacfie betreft en de belangen

van derden niet in het gedrang komen, en rekening houdende met de belangengemeenschap die bestaat ; tussen de verschillende CG vennootschappen, waaronder tussen CG HOLDINGS BELGIUM NV en CG International B.V. enerzijds en CG POWER SOLUTIONS BELGIUM NV anderzijds, voor het bepalen van het aantal tegen de inbreng uit te geven aandelen, de door partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is in de gegeven omstandigheden en dat de toegepaste waarderingsmethode leidt tot een inbrengwaarde die tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uitte geven aandelen,

Als vergoeding in tegenprestatie van de inbreng in natura voor een totale waarde van ¬ 90.970.000, 00 zal ' het kapitaal verhoogd worden met e 10.970.000,00 door uitgifte van 7.913 nieuwe aandelen. De inbrenger ontvangt derhalve 7.913 nieuwe aandelen, met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende ' de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of met andere woorden dat ons verslag geen "faimess opinion" inhoudt,

Het onderhavig controleverslag werd opgesteld in toepassing van de bepaling van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de inbreng in natura ter gelegenheid van de verhoging van het maatschappelijk kapitaal van de naamloze vennootschap CG POWER SYSTEMS BELGIUM en het huidig controle-verslag mag niet voor andere doeleinden aangewend worden.

Diegem, 93 juni 2093

Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA

vertegenwoordigd door

(Getekend)

Han Wevers

Vennoot"

2/ Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, vervanging van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst:

"Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op vijfennegentig miljoen zeventigduizend euro (95.070,000,00 EUR) vertegenwoordigd door achtenzestigduizend vijfhonderddrieëntachtig (68.583) maatschappelijke aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde."

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, een ; verslag van de raad van bestuur en een verslag van de commissaris opgemaakt overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen, de gecoördineerde tekst van statuten).

Peter Van Melkebeke

Geassocieerd Notaris

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/03/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V BEY

bah

aa

sel

5taa

NEERGELEGD

i S -03- 2013

GR(Ff=1rz PE~ ~T!?4

AN;ti

O~`11~,~~14,"' MEC, n' van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr :0412.527.638

Benaming (voluit) : CG Power Systems Belgium NV

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Antwerpsesteenweg 167

2800 MECHELEN

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING - INBRENG IN NATURA VAN EEN SCHULDVORDERING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op achtentwintig februari tweeduizend dertien, door Meester Daisy DEKEGEL, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondememingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "CG: Power Systems Belgium NV", waarvan de zetel gevestigd is te 2800 Mechelen, Antwerpsesteenweg 167,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Beslissing om de vennootschap niet te ontbinden, maar om de activiteiten van de vennootschap verder te: zetten.

2° Verhoging van het kapitaal met vijftig miljoen euro (50.000.000,00 EUR) om het te brengen op vierentachtig miljoen honderdduizend euro (84.100.000,00 EUR) door de uitgifte van zesendertigduizend zeventig (36.070) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf de onderschrijving.

De kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door de inbreng door de naamloze vennootschap "CG Holdings Belgium NV", aandeelhouder sub 1), van een zekere, vaststaande en opeisbare schuld-vordering die laatstgenoemde heeft ten laste van de vennootschap "CG Power Systems Belgium NV" en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de commissaris.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng werden aan de naamloze vennootschap "CG Holdings Belgium NV", de: zesendertigduizend zeventig (36.070) nieuwe volledig volgestorte aandelen toegekend.

Conclusies van de commissaris

De conclusies van het verslag van de commissaris de dato 25 februari 2013 opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ernst & Young Bedrijfsrevisoren", te De Kleetlaan 2, 1831 Diegem, vertegenwoordigd door de heer Han Wevers, bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt

"Besluiten

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging ad ¬ 50.000.000,00, zonder uitgiftepremie, van de naamloze: vennootschap CG POWER SYSTEMS BELGIUM bestaat uit de vaststaande schuldvordering ad ¬ 50.000.000,00 welke CG HOLDINGS BELGIUM NV bezit op CG POWER SYSTEMS BELGIUM NV. De totale schuldvordering in rekening courant die CG HOLDINGS BELGIUM NV bezit op CG POWER SYSTEMS BELGIUM NV is per 22 februari 2013 ¬ 116.508.340,00 waarvan een bedrag ten belope van ad ¬ : 50.000.000,00 wordt ingebracht door CG HOLDINGS BELGIUM NV.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan cie normale vereisten van nauwkeurigheid en', duidelijkheid;

3. dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering, bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe de methode van waardering leidt; tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

a

Bijlagen bij het ReTgisch Staatsblad - 28/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-ojio en aan het Belgisch Staatsblad

J ~ mcd 11.1

.

Als vergoeding in tegenprestatie van de inbreng in natura voor een totale waarde van ¬ 50.000.000,00 zal l

het kapitaal verhoogd worden met ¬ 50.000.000,00 door uitgifte van 36.070 nieuwe aandelen. De inbrenger,

ontvangt derhalve 36.070 nieuwe aandelen, met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of met andere woorden dat ons verslag geen "faimess

opinion" inhoudt.

Het onderhavig controleverslag werd opgesteld in toepassing van de bepaling van artikel 602 van het

Wetboek van Vennootschappen in hef kader van de inbreng in natura ter gelegenheid van de verhoging van het

maatschappelijk kapitaal van de naamloze vennootschap CG POWER SYSTEMS BELGIUM en het huidig

controle-verslag mag niet voor ander: doeleinden aangewend worden.

Diegem, 25 februari 2013

Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA

vertegenwoordigd door

(Getekend)

Robert Boons

Vennoot,

in afwezigheid van

Han Wevers

Vennoot"

3° Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaal-verhoging die

voorafgaat, vervanging van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst:

"Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op vierentachtig miljoen honderdduizend euro (84.100.000,00 EUR)

vertegenwoordigd door zestigduizend zeshonderdzeventig (60,670) maatschappelijke aandelen op naam

zonder aanduiding van nominale waarde."

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd ; een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, het verslag van de raad van bestuur en het verslag van de commissaris overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen, de gecoördineerde tekst van de statuten).

Dit uittreksel werd afgeleverd v66r registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der Registratierechten.

Daisy DEKEGEL

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

~

08/11/2012
ÿþVoor-

behouder aan Slet r3elgisch

Staeshlal

Motl Woitl 111

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr 412627638

Benam ing

rol t: CG POWER SYSTEMS BELGIUM NV

tverkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel ' Antwerpsesteenweg 167, 2800 Mechelen

{volledig adres)

Onderwerp akte : Statutaire benoemingen

Beslissing van de statutaire algemene vergadering dd 10 september 2012

Teneinde het commissaris mandaat van de Vennootschap te aligneren met de beslissing op groepsniveau om E&Y te benoemen als commissaris voor de CG juridische entiteiten buiten India,

- Nemen de aandeelhouders kennis van het ontslag als commissaris van de Vennootschap van PwC Bedrijfsrevisoren CVBA, Woluwedal 18, B-1932 Sint-Stevens Woluwe, vertegenwoordigd door Filip Lozie

- Nemen de aandeelhouders kennis van de goedkeuring door de Ondernemingsraad om Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA, De Kleetlaan 2, B-1831 Diegem, vertegenwoordigd door Han Wevers, te benoemen als commissaris van de Vennootschap

- Beslissen de aandeelhouders om Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA, De Kleetlaan 2, B-1831

Diegem, vertegenwoordigd door Han Wevers, voor een periode van 3 jaar eindigend na de Statutaire Algemene Vergadering van 2015, te benoemen als commissaris van de Vennootschap

De bestuurdersmandaten van Marc Schillebeeckx en JG Kulkarni komen tot een eind na deze statutaire algemene vergadering.

De aandeelhouders beslissen om Marc Schillebeeckx en JG Kulkarni te herbenoemen als bestuurder van de Vennootschap voor een periode van 3 jaar eindigend na de jaarlijkse algemene vergadering van 2015. Deze mandaten zijn niet bezoldigd.

Bijgevolg is de raad van bestuur met ingang van 10 september 2012 als volgt samengesteld:

- Dileep Patil Bestuurder + Voorzitter

- Martin Kelly Bestuurder + Gedelegeerd Bestuurder

JG Kulkarni Bestuurder

- Marc Schillebeeckx Bestuurder

- Mark Welton Bestuurder

De aandeelhouders beslissen om volmacht te geven aan Jean Steensels, Corporate Secretary van de Vennootschap, om alle noodzakelijke formaliteiten n.a.v. de voorgaande besluiten te vervullen bij de Handelsrechtbank en de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Mechelen

15 oktober 2012

Jean Steensels

Corporate Secretary

NEERGELEGD

26 -I0- 2012

GIRº%F1'IEce-eMTiÀNK van

ECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

11111J111.1!111.11RIIIIII

Op 1::.1.gatste hlz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzq van de persoio-4" " beaaegd de rechtspersoon ten aan?ien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

24/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 10.09.2012, NGL 12.10.2012 12613-0253-049
06/02/2015
ÿþ Mod Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1111e1111111 INA

NEF RGEL F

29 -01- 2010 1 4 JAN. 2015

MONITEUR BELGE

RECHTBAeriffie KOOPHANDEL

EL.GISCH ETA/1 N'r~nr~~~rrnº%,_e_tct F,oEcyg) F.N

Ondernemingsnr : 0412.527.538

Benaming

(voluit) : CG Power Systems Belgium NV

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Antwerpsesteenweg 167, 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Mededeling in het kader van artikel 556 van het Wetboek van vennootschappen

Neerlegging van de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden bij eenparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders dd. 17 december 2014 houdende goedkeuring, in overeenstemming met artikel 556 van het Wetboek van vennootschappen, van bepalingen die van toepassing zijn ingeval van een controlewijziging.

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden bij eenparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders dd. 17 december 2014

2. Toekenning van bijzondere machten

De algemene vergadering besluit, met eenparigheid van stemmen, om bijzondere machten toe te kennen aan Meester Erwin Simons, Meester Mimsy Van Bokkelen, Meester Kristof Slootmans en Iedere andere advocaat van het advocatenkantoor DLA Piper UK LLP, met kantoren te Louizalaan 106, 1050 Brussel en Gateway House, Brusselstraat 59/5, 2018 Antwerpen, elk alleen handelend en met de bevoegdheid van indeplaatstselling, om een uittreksel uit deze besluiten neer te leggen ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten dienaangaande te vervullen.

Voor eensluidend verklaard uittreksel

Davy Smet

Gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

23/03/2012
ÿþMol 21

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NECRG~.L}~GD

1 3- 03- 2:2

GP33rPlE RECHTBANK van KOOPHRNDirefelOAECh E t-EN

11111111111110 111

*12061934*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notadis, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondememingsnr : 412527538

Benaming

(voluit) : CG POWER SYSTEMS BELGIUM NV

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Antwerpsesteenweg 167, 2800 Mechelen

Onderwerp akte r Statutaire benoemingen

De raad van bestuur aanvaardt het ontslag als bestuurder van de vennootschap van Francis Robberechts, met ingang van 25 januari, 2012.

Bijgevolg is de raad van bestuur met ingang van 25 januari, 2012 ais volgt samengesteld:

- Dileep Patil Bestuurder + Voorzitter

- Martin Kelly Bestuurder + Gedelegeerd Bestuurder

- JG Kuikarni Bestuurder

- Marc Schillebeeckx Bestuurder

- Mark Wefton Bestuurder

Overeenkomstig de statuten van de vennootschap wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders, gezamenlijk optredend.

De aandeelhouders beslissen om volmacht te geven aan Jean Steensels, Corporate Secretary van de Vennootschap, om alle noodzakelijke formaliteiten n.a.v. de voorgaande besluiten te vervullen bij de Handelsrechtbank en de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Mechelen

2 maart 2012

Jean Steensels

Corporate Secretary

04/01/2012
ÿþMod2.S

LCe, ei In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voc behoi

aan

Belgi Staat

1111111,1,11111111,(111j11111,1,11,11,

1,111111



Ondernemingsnr : 412527538

Benaming

(voluit) : CG POWER SYSTEMS BELGIUM NV

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Antwerpsesteenweg 167, 2800 Mechelen

Onderwerp akte : Statutaire benoemingen

Beslissing van de aandeelhouders dd 1 juli 2011

De aandeelhouders beslissen eenparig om :

Mark Wetton, wonende Basdongenstraat 25C, 3120 Tremelo, België, met ingang van 1 juli 2011

te benoemen als bestuurder van de vennootschap.

Zijn mandaat zal automatisch een einde nemen onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering die

zal gehouden worden in 2013. Dit mandaat van bestuurder wordt onbezofdigd uitgeoefend.

Bijgevolg is de raad van bestuur met ingang van 1 juli 2011 als volgt samengesteld:

- Dileep Patil Bestuurder + Voorzitter

- Martin Kelly Bestuurder + Gedelegeerd Bestuurder

- JG Kulkarni Bestuurder

- Francis Robberechts Bestuurder

- Marc Schillebeeckx Bestuurder

- Mark Welton Bestuurder

Beslissing van de aandeelhouders dd 12 september 2011

De bestuurdersmandaten van Dileep Patil, Martin Kelly en Francis Robberechts komen tot een eind na deze

jaarlijkse algemene vergadering. De aandeelhouders beslissen

- Dileep Patil, Martin Kelly en Francis Robberechts te herbenoemen als bestuurder van de Vennootschap

voor een periode van 3 jaar eindigend na de jaarlijkse algemene vergadering van 2014

- dat geen enkel bestuurdersmandaat in de Vennootschap bezoldigd is

Bijgevolg is de raad van bestuur met ingang van 12 september 2011 als volgt samengesteld:

- Dileep Patil Bestuurder + Voorzitter

- Martin Kelly Bestuurder + Gedelegeerd Bestuurder

- JG Kulkarni Bestuurder

- Francis Robberechts Bestuurder

- Marc Schillebeeckx Bestuurder

- Mark Wetton Bestuurder

Overeenkomstig de statuten van de vennootschap wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders, gezamenlijk optredend.

De aandeelhouders beslissen om volmacht te geven aan Jean Steensels, Corporate Secretary van de Vennootschap, om alle noodzakelijke formaliteiten n.a.v. de voorgaande besluiten te vervullen bij de Handelsrechtbank en de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Z i -12- 2011

GRIFFIE RECHTBANKMECHELEN KOCs~i~xal' ~(3Eitf~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad ,

Mechelen

9 november 2011

Jean Steensels Corporate Secretary



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 12.09.2011, NGL 29.11.2011 11618-0438-049
27/07/2011
ÿþ % i5 Mod 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- b dil II111QII1II1IIII

behouder *11115715*

aan het

Belgisch

Staatsbla,





NEERGELEGD 1 4 -V. 2011

GRIFFIHTBANK van KOOPHANDEL te l'vIECHELEN

Ondernemingsnr : 412527538

Benaming

(voluit) : CG POWER SYSTEMS BELGIUM NV

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Antwerpsesteenweg 167, 2800 Mechelen

Onderwerp akte : Benoeming commissaris

Beslissing van de aandeelhouders dd 13 september 2010

Het commissaris mandaat van PricewaterhouseCoopers, Woluwedal 18, B 1932 Sint-Stevens-Woluwe, vertegenwoordigd door Filip Lozie, neemt een einde na deze algemene vergadering. De aandeelhouders besluiten om PricewaterhouseCoopers, Woluwedal 18, B 1932 Sint-Stevens-Woluwe, vertegenwoordigd door Filip Lozie te herbenoemen als commissaris, effectief vanaf heden en eindigend na de statutaire algemene vergadering van 2013.

Mechelen, 12 juli 2011

Jean Steensels

, Corporate Secretary

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2011- Annexes du Moniteur belge

22/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 13.09.2010, NGL 13.10.2010 10582-0582-049
09/11/2009 : ME046420
16/10/2009 : ME046420
06/01/2009 : ME046420
16/10/2008 : ME046420
12/09/2008 : ME046420
09/04/2008 : ME046420
22/10/2007 : ME046420
24/09/2007 : ME046420
13/10/2006 : ME046420
23/01/2006 : ME046420
02/01/2006 : ME046420
11/08/2005 : ME046420
23/06/2005 : ME046420
23/06/2005 : ME046420
10/01/2005 : ME046420
29/07/2004 : ME046420
27/07/2004 : ME046420
15/07/2004 : ME046420
24/09/2003 : ME046420
09/07/2003 : ME046420
27/09/2002 : ME046420
26/09/2002 : ME046420
03/11/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 14.09.2015, NGL 26.10.2015 15657-0313-050
25/06/2002 : ME046420
06/07/2001 : ME046420
08/11/2000 : ME046420
13/07/2000 : ME046420
29/06/2000 : ME046420
13/01/2000 : ME046420
23/07/1999 : ME046420
30/04/1999 : ME046420
14/01/1999 : ME046420
25/07/1998 : ME46420
13/05/1997 : ME46420
12/07/1995 : ME46420
05/04/1995 : ME46420
17/11/1993 : ME46420
11/11/1993 : ME46420
23/07/1992 : ME46420
13/07/1991 : ME46420
13/07/1991 : ME46420
20/07/1989 : ME46420
02/04/1988 : ME46420
01/01/1988 : ME46420
24/07/1986 : ME46420
16/07/1986 : ME46420
01/01/1986 : ME46420
05/12/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 12.09.2016, NGL 28.11.2016 16688-0224-050

Coordonnées
CG POWER SYSTEMS BELGIUM

Adresse
ANTWERPSESTEENWEG 167 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande