CHABRY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CHABRY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 420.917.048

Publication

30/06/2014
ÿþ P41 Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op 1 9 JUNI 2014

Griffie

*14125*

j11,1 H II

bel

ai

Be Sta

11111

Ondernemingsnr : 0420.917.048

Benaming

(voluit) Chabry

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Prins Boudewijnlaan 21, Bus G, 2550 Kontich

(volledig adres)

Onderwerp akte Neerlegging fusievoorstel

Op 17 juni 2014 is in uitvoering van artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen, door de bestuursorganen van BVBA Chabry en BVBA Tan in gezamenlijk overleg een fusievoorstel opgesteld, waarin wordt voorgesteld dat BVBA Chabry bij wijze van fusie door overneming BVBA Tan overneemt De tekst van het fusievoorstel luidt ais volgt:

1. RECHTSVORM - NAAM - DOEL ZETEL

1.1, OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP: BVBA Tan

De vennootschap BVBA Tan werd opgericht op 1 februari 1990, blijkens akte verleden voor Notaris Emile Van Tichelen, notaris te Antwerpen. De statuten werden sindsdien niet meer gewijzigd.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2550 Kontich, Prins Boudewijnlaan 21, bus' G. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en" draagt de naam "Tan".

De vennootschap heeft volgend doel:

"De handel zowel in het groot als in het ,klein, de import en export van edelstenen, edelmetalen, juwelen,; fantasiesieraden, uurwerken, vuuraanstekers en aanverwante artikelen. De opsomming is voorbeeldgevend en: geenszins beperkend.

De Vennootschap mag voor eigen rekening en/of voor rekening van derden alle commerciële, industriële,' financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel, en die van aard zouden zijn de verwezenlijking er van te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij mag belangen nemen door inbreng, afstand, samensmelting, financiële tussenkomst of op welke andere, wijze in alle maatschappijen of ondernemingen, die eenzelfde gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard is haar bedrijvigheid uit te breiden of te vergemakkelijken.

Zij mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken zowel in België als in de vreemde, op gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten die haar het best voorkomen."

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 1.000.000 BEF (afgerond 24.800 EUR) en wordt vertegenwoordigd door 1.000 aandelen, met een nominale waarde van elk 1.000 BEF (afgerond 24,80 EUR)

De vennootschap BVBA Tan is opgenomen in het rechtspersonenregister Antwerpen en heeft ais ondernemingsnummer 0440.093.651.

1.2. OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP: BVBA Chabry

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap BVBA Chabry werd opgericht op 25 november 1980. De statuten werden voor het laatst gewijzigd blijkens akte verleden voor Notaris Emile van Tichelen, notaris te Antwerpen, op 14 augustus 1990.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2550 Kontich, Prins Boudewijnlaan 21, bus vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "Chabry".

De vennootschap heeft volgend doel:

"De handel zowel in het groot als in het klein, de import en export van edelstenen, edelmetalen, juwelen, fantasiesieraden, uurwerken, vuuraanstekers en aanverwante artikelen. Deze opsomming is voorbeeldgevend en geenszins beperkend.

De vennootschap mag voor eigen rekening en/of voor rekening Van derden aile commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel, en die van aard zouden zijn de verwezenlijking er van te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij mag belangen nemen door inbreng, afstand, samensmelting, financiële tussenkomst of op welke andere wijze in aile maatschappijen of ondernemingen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard is haar bedrijvigheid uit te breiden of te vergemakkelijken.

Zij mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken, zowel in België als in de vreemde, op gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten die haar het best voorkomen."

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 750.000 BEF (afgerond 18.600 EUR) en wordt vertegenwoordigd door 250 aandelen met een nominale waarde van elk 3.000 BEF (afgerond 74,40 EUR).

De vennootschap BVBA Chabry is opgenomen in het rechtspersonenregister Antwerpen en heeft als ondernemingsnummer 0420.917.048.

1 RUILVERHOUDING - OPLEG IN GELD - WIJZE VAN UITREIKING

2.1. RUILVERHOUDING

Teneinde de ruilverhouding te kunnen bepalen, werd voor beide vennootschappen de waarde van het eigen vermogen genomen blijkens de laatste door de algemene vergaderingen goedgekeurde jaarrekeningen.

" De waarde van BVBA Chabry werd bepaald op EUR 1.837.016 zijnde het eigen vermogen van de vennootschap op 31 december 2011

De waarde van BVBA Tan werd bepaald op EUR 45.040 zijnde het eigen vermogen van de vennootschap op 31 december 2012,

Deze waardering werd conventioneel overeengekomen tussen de verschillende partijen op grond van het specifieke familiale kader waarbinnen de fusieverrichting plaatsgrijpt.

Deze waarden resulteren in een waarde per aandeel van EUR 7.348,06 per aandeel (EUR 1.837.016/250 aandelen) voor BVBA Chabry en van EUR 45,04 per aandeel (EUR 45.040/1.000 aandelen) voor BVBA Tan.

Er zijn geen aandelen van de over te nemen vennootschap in het bezit van de overnemende vennootschap BVBA Chabry.

Op grond van het voorgaande wordt de volgende ruilverhouding voorgesteld:

0,0061 aandelen BVBA Chabry voor 1 aandeel BVBA Tan (EUR 45,04/ EUR 7.348,06).

Rekening houdende met de nettoboekwaarde van BVBA Tan per 31 december 2012 van EUR 45.040 en dat bij de met de fusie verband houdende statutenwijziging de nominale waarde van de aandelen zal opgeheven worden, zullen in totaal 6 nieuwe aandelen BVBA Chabry worden uitgegeven in ruil voor 1.000 aandelen BVBA Tan. Op basis van de nettoboekwaarde van BVBA Tan per 31 december 2013 van EUR 53.090,69 had het aantal nieuw uit te geven aandelen door de BVBA Chabry slechts in beperkte mate zijn gewijzigd. De verschillende partijen verklaren zich akkoord over de vooropgestelde ruilverhouding

2.2, OPLEG IN GELD

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er zef geen opleg in geld toegekend worden aan de aandeelhouders van BVBA Tan.

2.3. WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP WORDEN UITGEREIKT

De nieuwe aandelen BVBA Chabry die worden uitgereikt ter vergoeding van het gehele vermogen van BVBA Tan, zullen gewone aandelen zijn in BVBA Chabry.

Zij zullen door de zaakvoerder van BVBA Chabry worden toegekend aan de enige aandeelhouder van BVBA Tan..

3. DATUM VOOR DEELNAME IN DE WINST

De nieuw uit te geven aandelen zullen recht geven te delen in de winst van BVBA Chabry vanaf 1 januari 2014. Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling getroffen.

4. BOEKHOUDING

De datum vanaf welke de handelingen van BVBA Tan boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van BVBA Chabry is vastgesteld op 1 januari 2014.

5. BIJZONDERE RECHTEN

Er zuilen geen bijzondere rechten worden toegekend aan de aandeelhouders van BVBA Tan.

6. BIJZONDERE BEZOLDIGING

Gelet op het feit dat er wordt voorgesteld dat de aandeelhouders afstand zullen doen van de verplichting tot opmaak van het verslag voorzien in art. 695 W.Venn. wordt in dit verband geen bezoldiging voor een bedrijfsrevisor/externe accountant voorzien.

7. BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN

Aan de zaakvoerders van de fuserende vennootschappen zullen geen bijzondere voordelen " Viorden toegekend.

B. STATUTENWIJZIGING

De statuten van BVBA Chabry zullen gewijzigd worden. De aandeelhouders van BVBA Chabry zullen tenminste beraadslagen en stemmen over een wijziging van het kapitaal.

Ten einde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren zullen de leden van de bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en de desbetreffende statuten.

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is 31 juli 2014.

Indien het fusievoorstel niet door de Algemene Vergadering der aandeelhouders wordt goedgekeurd, worden aile kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel, waarbij elke vennootschap instaat voor de vereffening van de kosten en honoraria van de door haar aangestelde raadslieden.

Bij goedkeuring worden aile kosten gedragen door BVBA Chabry.

à

-4t ee

Voor-

behouden aan hot Belgisch

Staatsblad

Opgemaakt te Kontich op 17 juni 2014 in vijf originele exemplaren, waarvan er één bestemd is om in het ' vennootschapsdossier van elke vennootschap ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen te worden neergelegd, één om te worden bewaard op de zetel van elke vennootschap en één om te worden bezorgd aan de notaris die de akte betreffende de fusie zal verlijden.

Brigitte Pluys

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

29/08/2014 : AN223743
27/02/2014 : AN223743
12/12/2013 : AN223743
07/12/2012 : AN223743
15/06/2012 : AN223743
22/12/2010 : AN223743
08/01/2010 : AN223743
24/10/2008 : AN223743
03/12/2007 : AN223743
05/09/2006 : AN223743
28/09/2005 : AN223743
27/12/2004 : AN223743
26/11/2003 : AN223743
15/10/2003 : AN223743
25/11/2002 : AN223743
12/07/2001 : AN223743
30/11/2015 : AN223743
05/07/2000 : AN223743
07/07/1999 : AN223743
26/09/1997 : AN223743
16/04/1994 : AN223743
01/01/1986 : AN223743

Coordonnées
CHABRY

Adresse
PRINS BOUDEWIJNLAAN 21, BUS G 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande