CHAM

Société en commandite simple


Dénomination : CHAM
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 479.419.332

Publication

24/10/2014
ÿþmod 11.1

[1.1A le' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111 11111 11111 11111 liii! 11111 11111 11111 III! III!

*14195250*

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op 3

I4 r

1 I OKL 2014

Griffie

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap

Zetel: Elisabethlaan 60

2600 Antwerpen (Berchem)

Onderwerp akte : Ontbinding en vaststelling

Tekst

Ondernemingsnr : 0479419332

Benaming (voluit) CHAM

"CHAM"

Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire

vennootschap

Elisabethlaan 60

2600 Antwerpen ( Berchem)

0479419332

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Frederic Van Cauwenbergh te Edegem, vervangende zijn ambtgenoot, Wouter NOUWKENS, notaris met standplaats te Malle, wettelijk belet,

Dat de buitengewone algemene vergadering van de CHAM" , Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap, met zetel te 2600 Antwerpen (Berchem), Elisabethlaan 60- RPR Antwerpen 0479.419.332 is gehouden. Ondergetekende notaris heeft de aanwezigheid vastgesteld van de enige aandeelhouder, waarbij het aandelenregister hem tevens werd voorgelegd,

BERAADSLAGING

Met eenparigheid van stemmen zijn volgende beslissingen genomen

1/ Vaststelling van de eenhoofdigheid van de vennootschap en de gevolgen hiervan inzake ontbinding van rechtswege op basis van artikel 39, 50 Wetboek van Vennootschappen.

Mevrouw Nele Nouwkens heeft verklaard dat de stille vennoot om persoonlijke redenen haar verplicht heeft tot overname van zijn deel In de vennootschap. Hierdoor is de j vennootschap eenhoofdig geworden op 25 juni 2014.

Op basis van artikel 39,6° van het Wetboek van Vennootschappen en ingevolge de eenhoofdigheid van de vennootschap eindigt de vennootschap van rechtswege.

2/ Terugname van gens het actief en passief van de vennootschap door de enige vennoot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorafgaande uiteenzetting

De enige vennoot verklaart dat de wet in deze omstandigheden van ontbinding van rechtswege geen bijzondere verslagplicht heeft opgelegd.

Mevrouw Nele Nouwkens, enige aandeelhouder heeft uitdrukkelijk verklaard een volledig inzicht te hebben van de financiële situatie van de vennootschap en een goed overzicht van alle elementen van het actief en passief van de vennootschap.

"""" --------- ------ -------------- -------- ------- -------------- -------

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

L

è

Voor-

behouden

aan het

Belech

Staatebrad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Met kennis van zaken wordt door de enige vennoot een terugname gedaan van gens het actief en passief van de vennootschap ; aldus heeft Mevrouw Nele Nouwkens verklaard in de rechten en plichten te treden van de vennootschap en alle schulden die er bestaan ten aanzien van derden over te nemen onder de voorwaarden zoals deze in hoofde van de vennootschap bestonden. Ook alle fiscale verplichtingen die in hoofde van de vennootschap bestaan of nog ten laste kunnen gelegd worden ingevolge latere controles worden door haar overgenomen, met inbegrip van de taxaties die plaats hebben in het kader van de sluiting van deze vereffening.

Hierna volgt de beschrijving van het onroerend goed dat deel uitmaakt van het actief en welke aan bijzondere publiciteitsverplichtingen is onderworpen.

De vennootschap is eigenares te zijn van volgend onroerend goed:

BESCHRIJVING ONROEREND GOED

STAD ANTWERPEN, drieëntwintigste afdelind/BERCHEM derde afdeling.

Een eigendom op en met grond en aanhorigheden te Antwerpen(Berchem), Elisabethlaan 60, thans en volgens kadaster gekend sectie C nummer 200/C/2 met een oppervlakte van vijfentachtig vierkante meter (85m2)  Kadastraal inkomen : duizend en achtendertig euro.(1.038,00¬ )

TOEBEDELING AAN DE ENIGE VENNOOT.

In het kader van voormelde sluiting van de vereffening wordt voorschreven goed in volle eigendom toebedeeld aan de enige vennoot, Mevrouw Nele Nouwkens die dit aanvaardt, onder de voorwaarden zoals in het proces-verbaal van algemene vergadering beschreven. 3/ Beëindiging van het mandaat van de zaakvoerder

Ingevolge de sluiting van de vereffening eindigt het mandaat van Mevrouw Nele Nouwkens als zaakvoerder van de vennootschap.

4/ Afsluiting van de vereffening

De algemene vergadering stelt vast dat de vereffening op heden volledig afgesloten is en de vennootschap ophoudt te bestaan.

5/ Bepaling van de plaats waar de boeken en bescheiden van de vennootschap moeten worden neergelegd en bewaard gedurende ten minste viif iaar.

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap neergelegd en bewaard worden door Mevrouw Nele Nouwkens, die verklaart die te zullen bewaren te Antwerpen(Berchem), Elisabetblaan 60.

6/ Mandaat aan mevrouw Nele Nouwkens voor de vervulling van aile formaliteiten die te vervullen ziin ingevolge deze sluiting van vereffening.

Voor zover als nodig wordt bijzondete volmecht met recht van indeplaatsstelling verleend aan

Mevrouw NOUWKENS Nele Anna Jan,''geb9ren te Lier op 14 december 1971, rijksregistemummer 71.12.14-062.26,, ongehuwd, Wonende te Frankrijk, 74400 Chamonix-Mont-Blanc, 119, Passage de la Varlopr.,Aneinde aile formaliteiten te vervullen om wijziging en schrapping te vorderen van definschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. DE NOTARIS " "

mod11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/02/2003 : ANA074156

Coordonnées
CHAM

Adresse
ELISABETHLAAN.60 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande