CHAP-YT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CHAP-YT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.274.027

Publication

16/06/2014
ÿþ`41

M o d Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na meerlegging ter griffie van de akte

1

1111111

4116912*

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op 0 4 JUNI 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0835.274.027 Benaming

(voluit) : CHAP-YT

(verkort) "

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dorp 11, 2980 Zoersel

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER - VERPLAATSING ZETEL

Uit de notulen van de Buitengewone Algemene Vergadering der aandeelhouders van 8 mei 2014 blijkt dat het ontslag aangeboden door Johan D'Hooghe als zaakvoerder werd aanvaard met eenparigheid van stemmen en dit met ingang van 8 mei 2014.

Kwijting werd verleend voor het door hem gevoerde beheer.

Tevens wordt de maatschappelijke zetel verplaatst naar Vaartkant Links 39 A te 2960 Brecht vanaf 9 mei 2014

Zoersel, 8 mei 2014.

Gunter Loopmans, zaakvoerder

Jim Wouters, zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik E3 vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 04.06.2014, NGL 18.06.2014 14192-0191-008
18/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 05.06.2013, NGL 12.06.2013 13172-0193-009
19/04/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester Caroline De Cort, Geassocieerd Notaris te Antwerpen-Wilrijk op 05 april 2011, neergelegd vóór registratie, blijkt dat een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CHAP-IT gevestigd te 2980 Zoersel, Dorp 11 werd opgericht door: 1.de heer D'HOOGHE, Johan Elisabeth Hubert, geboren te Antwerpen-Deurne op 2 november 1971,1 wonende te 2980 Zoersel, Drengel 34, gehuwd met mevrouw BRESSELEERS Veerle onder het wettelijk stelsel bij ontstentenis van huwelijkscontract.

2.de heer LOOPMANS, Gunter, geboren te Brasschaat op 28 november 1974, , wonende te 2920 Kalmthout, Kapellensteenweg 212, gehuwd met mevrouw ITTE Maria Emiel onder het wettelijk stelsel blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris herman Verschraegen te Wuustwezel, niet gewijzigd tot op heden zo hij verklaart.

3.de heer WOUTERS, Jim Jozef Maria, geboren te Brecht op 27 oktober 1975, wonende te 2000 Antwerpen, Sint-Laureiskaai 7 B, gehuwd met mevrouw FRIKE Anna Herman onder het wettelijk, stelsel van scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Celis te Antwerpen, niet gewijzigd tot op heden zo hij verklaart. STATUTEN.

De oprichters verklaren de statuten van de vennootschap als volgt te bepalen:

Artikel 1

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de vorm ener besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming van "CHAP-YP.

Artikel 2

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur ingaande op heden.

Behoudens gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij beslissing van f de algemene vergadering, getroffen zoals inzake wijziging der statuten. Artikel 3.

De werkelijke zetel van de vennootschap is bij de oprichting gevestigd te 2980 Zoersel, Dorp 11. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of I het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder. De zetelverplaatsing wordt openbaar door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door de zaakvoerder ondertekende verklaring, samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder, in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

Artikel 4

De vennootschap heeft tot doel het stellen van in het algemeen alle handels-, industriële, financiële-, I roerende en onroerende verrichtingen in verband met:

- de recyclage van bouwmaterialen afkomstig uit sloop- en ontmantelingswerken en afvalstoffen in het algemeen tot herbruikbare secundaire grondstoffen voor de bouwnijverheid, land-, tuinen bosbouw in de meest ruime zin.

- De handel, aan- en verkoop, in-, uit- en doorvoer van bouwmaterialen, alsook de commissiehandel, verhuur en trading van machines en alle aanverwante artikelen voor de bouwnijverheid, land-, tuin- en bosbouw in de meest ruime zin.

- Het verlenen van adviezen en diensten met betrekking tot veiligheidscoërdinatie, milieucoördinatie en kwaliteitsbeheer in de bouwnijverheid, land-, tuin- en bosbouw in del meest ruime zin.

- De aanneming van grond- en graafwerken, funderings- en verstevigingswerken, J

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

': I 1 1111111111.1 t1(11!! W

C+-ti.':~. ~~" ~" .° ir~~r~ ':77? (I

n ni Y-A v :~.

r.-

Griffie o 7 APR. 2011

Ondernemingsnr : Benaming : (voluit): Rechtsvorm : Zetel :

gas ami o 2~

CHAP-YT

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

2980 Zoersel - Dorp 11

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

ff Voorbehouden aan het Luik B - vervolg

Belgisch j ontmantelings- en sloopwerken, asbestverwijderingswerken, onderhouds- en herstellingswerken in de bouwnijverheid, land-, tuin- en bosbouw in de meest ruime zin.

Staatsblad - Technisch advies, technische testen, analyses, expertise en wetenschappelijk onderzoek.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen en geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

-

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in `kort tussenpersoon in de handel.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar vennootschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of I anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag in deze vennootschappen bestuursmandaten uitoefenen en de functie van vereffenaar uitoefenen.

Zij mag zich eveneens voor deze vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken, wat dit laatste betreft doch met uitzondering van deze activiteiten waarvoor een bijzondere toelating is vereist.

Artikel 5

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 ¬ ) vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel één honderd zesentachtigste (1/186s") van het maatschappelijk kapitaal i vertegenwoordigende. Het maatschappelijk kapitaal werd volgestort. Î Artikel 13

De vennootschap wordt bestuurd door minimum één zaakvoerder, die benoemd wordt/worden door de algemene vergadering die de duur van zijn/hun mandaat bepaalt. Zij zijn herkiesbaar.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, stelt deze de zaakvoerder aan.

Artikel 14

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitsluiting van die handelingen I waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Zelfs indien er meer dan één I I zaakvoerder is aangesteld, vertegenwoordigt iedere zaakvoerder de vennootschap jegens derden en i in recht als eiser of als verweerder. Ook het dagelijks bestuur komt toe aan ieder zaakvoerder, individueel handelend. Artikel 18

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de eerste woensdag van de maand juni te 18 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag gehouden, evengoed om 18 uur.De ; gewone, de bijzondere of de buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping. Artikel 20

Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een vennoot, mits hijzelf of de gevolmachtigde de bij statuten of de wet 1 bepaalde formaliteiten heeft verricht om tot de algemene vergadering te worden toegelaten. De enige vennoot kan zich niet laten vertegenwoordigen bij het uitoefenen van de bevoegdheden van I de algemene vergadering.

Artikel 21

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 22

Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste der aanwezige zaakvoerders, of bij afwezigheid van de zaakvoerders, door de oudste der aanwezige vennoten. De voorzitter duidt de l secretaris en de stemopnemers aan.

Artikel 24 [ Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Artikel 25

Het batig slot nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige afschrijvingen en provisies zijn afgetrokken maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minstel één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt. Het saldo komt toe aan de enige vennoot of wordt als dividend of als winstaandeel i onder de vennoten verdeeld, naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte I stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering of enige vennoot besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. Geen uitkering mag geschieden, indien op datum van afsluiting



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2011 - Annexes du Moniteur belge



Voor- Luik B - vervolg

behouden

Oan het

--B'élgisc~--

Staatsblad

" ervan het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het I opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen I worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 26 Het voorstel tot ontbinding van de vennootschap wordt toegelicht in een verslag door de zaakvoerder dat vermeld wordt op de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet I uitspreken. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld. De commissaris-revisor of bij zijn ontstentenis, de bedrijfsrevisor of 11 een accountant ingeschreven op het tableau van de externe accountants van het Instituut der I Accountants en belastingsconsulenten die door de raad van bestuur wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op ! volledige getrouwe en juiste wijze is weergegeven. Indien er bij de ontbinding van de vennootschap geen vereffenaars zijn benoemd, zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn van rechtswege vereffenaars. De algemene vergadering of enige vennoot van de ontbonden I vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid één of meer vereffenaars benoemen en j ontslaan. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten; leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. TIJDELIJKE BEPALINGEN - BENOEMINGEN.

En na de vennootschap aldus te hebben opgericht, zijn de vennoten aanwezig als gezegd, in algemene vergadering bijeengekomen en hebben beslist het aantal zaakvoerders voor de eerste maal vast te stellen op drie (3) en vooralsnog geen commissaris aan te stellen; zo worden volgende besluiten genomen, doch dit alles onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van een uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen.

1. Eerste boeklaar: Het eerste boekjaar gaat in op heden om te eindigen op 31 december 2012.

2. Eerste algemene vergadering: De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in 2013.

3. Benoeming zaakvoerders:

De algemene vergadering benoemt als zaakvoerders voor onbepaalde duur:

1) de heer D'Hooghe Johan, voornoemd,

2) de heer Loopmans Gunter, voornoemd,

3) de heer Wouters Jim, voornoemd

die hier allen aanwezig zijn en verklaren hun mandaat te aanvaarden.

Hun mandaat is onbezoldigd en dit alles totdat de algemene vergadering of enige vennoot hierover anders besluit, overeenkomstig de statuten.

Zij verklaren niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen de uitoefening van dit mandaat; verzet.

4. Controle: Uit ter goeder trouw verrichte schattingen blijkt volgens de oprichters, dat de 1 vennootschap voor het eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria van artikel 12 paragraaf 2 van de wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig, berekend volgens artikel 11 en 12 van het eerste Koninklijk Besluit van twaalf september negentienhonderd drieëntachtig.

Dientengevolge wordt geen commissaris benoemd en is artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen toepasselijk.

BIJZONDERE VOLMACHT

Volmacht met recht van de in de plaatsstelling wordt gegeven aan de Heer François D'Hooghe, wonende te Aartselaar, Dokter Cuypersstraat 2D, met macht om op te treden, om in naam en voor rekening van dei vennootschap alle nodige formaliteiten te vervullen in verband met de inschrijving, wijzigingen en eventuele doorhaling van de vennootschap bij het rechtspersonenregister, de Kruispuntbank, bij de diensten van de BTW, bij de administratie van de vennootschapsbelasting en bij het sociaal secretariaat.

Voor ontledend uittreksel, samen hiermee neergelegd uitgifte van de oprichtingsakte,

Geassocieerd Notaris Caroline De Cort











































Coordonnées
CHAP-YT

Adresse
DORP 11 2980 ZOERSEL

Code postal : 2980
Localité : ZOERSEL
Commune : ZOERSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande