CHARLES VOGELE (BELGIUM)

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CHARLES VOGELE (BELGIUM)
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 464.373.543

Publication

18/06/2014
ÿþ Mod Wor4 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIERECHTBÂilK VAN

KOOPHANDEL GENT

06 Mi 2011i

AFDELING êwilkERmoNoE



be a Br Ste

*14118770*

Ondememingsnr : 0464.373.543

Benaming

(voluit) : CHARLES VOGELE (BELGIUM)

(verkort)

Fiechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel: N1NOVESTEENWEG,190 - 9320 EREMBODEGEM - BELGIË (volledig adres)

Onderwerp akte: Ontslag van een bestuurder - Benoeming van een bestuurder - Toekenning van bijzondere volmachten

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden bij eenparige en schriftelijke besluitvorming overeenkomstig artikel 536, §1, derde lid van het Wetboek van vennootschappen, 14 mei 2014

Elk van de aandeelhouders verklaart in te stemmen met volgende schriftelijke besluiten van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders:

1. De algemene vergadering aanvaardt het ontslag van de heer Karel Haal aIs bestuurder van de Vennootschap 4 met ingang vanaf 30 juni 2014. De algemene vergadering bedankt de heer Karel Haal voor de bewezen diensten.

2. De algemene vergadering benoemt met ingang vanaf 30 juni 2014 de heer Matthias Wunderlin aIs bestuurder van de Vennootschap.

, Hij zal zijn mandaat uitoefenen ten kosteloze titel. Zijn mandaat zal aflopen na de jaarlijkse algemene vergadering van 2019.

3.. De algemene vergadering verleent volmacht aan Sylvie DECON1NCK, Laura CHARL1ER en Marcos LAMIN-BUSSCHOTS, allen kantoorhoudende te 1000 Brussel, Loksumstraat 25, elk alleen handelend en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde al het nodige te doen om de beslissingen van de algemene vergadering te publiceren in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad, om de inschrijving van de Vennootschap te wijzigen bij het rechtspersonenregister, om in het licht daarvan alle administratieve formaliteiten te vervullen en, onder andere, de Vennootschap te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een ondernemingsloket naar keuze en de griffie van de Rechtbank van Koophandel en te dien einde alles te doen wat noodzakelijk is.

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur, 14 mei 2014

De raad van bestuur neemt vervolgens met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen:

1. Na beraadslaging beslist de raad van bestuur met eenparigheid van stemmen om aan Karel Haal de onderstaande bijzondere volmachten toe te kennen. De Vennootschap zal geldig vertegenwoordigd en verbonden worden door Karel Haal mits hij samen handelt met een gedelegeerde tot het dagelijks bestuur of ; een andere volmachthouder in het kader van de hierna omschreven activiteiten en binnen de grenzen van de hen toegekende bevoegdheden:

Op de laatste blz, van Luik B vermelden Recto ; Naam en hoedanfgheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

;D Aan Karel Haal wordt een bijzondere volmacht toegekend, op grond waarvan hij de bevoegdheid

verkrijgt de volgende handelingen te verrichten:

i. het sluiten van koop- en/of verkoopovereenkomsten, huurovereenkomsten, leasings of het anderszins

, verkrijgen en/of overdragen van zakelijke rechten;

het in pand of in hypotheek geven en/of het toekennen van elk ander zekerheid;

de Vennootschap ten aanzien van om het even welke overheid en andere derden te vertegenwoordigen en om om het even welke transactie in vastgoed- of expansiegerelateerde zaken uit te voeren in naam en voor rekening van de Vennootschap die de volmachthouder nuttig of noodzakelijk acht;

telkens met dien verstande dat het afsluiten van overeenkomsten met een duurtijd van meer dan 5 jaar en/of met een jaarlijkse tegenwaarde van meer EUR 50,000 en van wijzigingen aan het beleid op groeps- of landniveau in vastgoed- of expansiegerelateerde zaken, onderhevig zijn aan de voorafgaandelijke goedkeuring van de Vice President Group Expansion van de Charles Vtigele Group;

ootip behouden epn het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

D Bovendien wordt aan Karel Haal een bijzondere volmacht toegekend, op grond waarvan hij de. bevoegdheid verkrijgt de volgende handelingen te verrichten:

f. het onderhandelen en aangaan van overeenkomsten met betrekking tot de logistiek in de Benelux, bijvoorbeeld de jaarlijkse vervoersovereenkomsten, overeenkomsten m.b.t. herstellingen in de distributie centers, overeenkomsten m.b.t. het herstellen van kledij, enz.;

fi, de Vennootschap ten aanzien van om het even welke overheid en andere derden te vertegenwoordigen en om om het even welke transactie in logistiek- gerelateerde zaken uit te voeren in naam en voor rekening van : de Vennootschap die de volmachthouder nuttig of noodzakelijk acht;

telkens met dien verstande dat het afsluiten van overeenkomsten met een duurtijd van meer dan 1 jaar en/of met een jaarlijkse tegenwaarde van meer EUR 50,000 en van wijzigingen aan het beleid op groeps- of landniveau in distributie en logistiek- gerelateerde zaken, onderhevig zijn aan de voorafgaandelijke goedkeuring van de Vice President Group Supply Chain Management van de Charles V6gele Group

2, De raad van bestuur verleent volmacht aan Sylvie DECONINCK, Laura CHARLIER en Marcos LAMIN-BUSSCHOTS, allen kantoorhoudende te 1000 Brussel, Loksumstraat 25, elk alleen handelend en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde al het nodige te doen om de beslissingen van de raad van bestuur ' te publiceren in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad, om de inschrijving van de Vennootschap te wijzigen bij , het rechtspersonenregister, om in het licht daarvan alle administratieve formaliteiten te vervullen en, onder andere, de Vennootschap te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een ondernemingsloket naar keuze en de griffie van de Rechtbank van Koophandel en te dien einde alles te doen wat noodzakelijk is.

Sylvie Deconinck

Mandates

Op de laatste blz. van Lj,ijijjB vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordlgen

Verso Naam en handtekening

21/08/2014
ÿþMod Worcr

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

nRIFFI1r RECHTSANK VAN

KOOPHANDEL GENT

11 AUG. 2014

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

t

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr ; 0464.373.543

Benaming

(voluit) : Charles Veigele (Belgium)

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Ninovesteenweg 190, 9320 Erembodegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder - wijziging maatschappelijke zetel Uittreksel van de notulen van de algemene vergadering gehouden op 30 juni 2014:

Het vijfjarige mandaat van de heer Michael Hofmann, wonende te Hurden, Zwitserland als bestuurder is per 27 juni 2014 geëindigd.

Het mandaat van de heer Richard Turk als bestuurder van de vennootschap eindigt op 1 maart 2017.

De raad van bestuur heeft besloten om ingaande 1 juli 2014 de maatschappelijke zetel en het hoofdkantoor van de vennootschap te verplaatsen naar Bredabaan 891-893, 2170 Merksem (Antwerpen).

Richard Turk Matthias Wunderlin

Bestuurder Bestuurder

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 29.07.2014 14360-0277-035
13/10/2014
ÿþOndernemingsnr : 0464.373.543

Benaming

(voluit) CHARLES VOGELE (BELGIUM)

(verkort)

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel : Bredabaan 891-893, 2170 Merksem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herroeping van een volmacht - toekenning van een volmacht

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur gehouden op 18 september 2014

De raad van bestuur neemt vervolgens met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen:

1. Na beraadslaging beslist de raad van bestuur met eenparigheid van stemmen om de bijzondere volmachten met onmiddellijke ingang te herroepen die in het verleden aan de heer Haal zouden zijn toegekend om op te treden in naam en voor rekening van de Vennootschap.

2. Na beraadslaging beslist de raad van bestuur met eenparigheid van stemmen om een bijzondere volmacht toe te kennen aan Karel Arnold Maximiliaan Haal, geboren te Den Helder op 6 juni 1952, op grond waarvan hij de bevoegdheid verkrijgt om, mits hij samen handelt met een gedelegeerde bestuurder of een andere gevolmachtigde vertegenwoordiger van de Vennootschap in het kader van de hierna omschreven activiteiten en binnen de grenzen van de hem toegekende bevoegdheden, de Vennootschap rechtsgeldig te vertegenwoordigen en te verbinden met betrekking tot alle handelingen, waaronder begrepen maar niet beperkt tot daden van beschikking, die niet verder reiken dan het dagdagelijks bestuur van de Vennootschap en die in overeenstemming zijn met het doel en de andere bepalingen van de statuten van de Vennootschap. Hij oefent zijn mandaat uit om niet

3. De raad van bestuur verleent volmacht aan Sylvie DECONINCK, Josephine VANNEROM en Marcos LAMIN-BUSSCHOTS, allen kantoorhoudende te 1000 Brussel, Loksumstraat 25, elk alleen handelend en me de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde al het nodige te doen om de beslissingen van de raad van bestuur te publiceren in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad, om de inschrijving van de Vennootschap te wijzigen bij het rechtspersonenregister, om in het licht daarvan alle administratieve formaliteiten te vervullen en onder andere, de Vennootschap te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een ondernemingsloket naar keuze en de griffie van de Rechtbank van Koophandel en te dien einde alles te doen wat noodzakelijk is.

Josephine Vannerom

Advocaat - Mandataris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

--

---------

Voor. behoude aan het Belgisck. Staatsbla

*14186178*

Rechtbank van koophandel Antwerpen

0 2 OU. 2014

arde.up, Agtwerpen

unnie

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerleggIng ter griffie van de akte

DE-71:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

14/05/2013
ÿþ1111/1111,11.1111,11111)1111/111

-~

Mod word 11.1

VAN ~:ÓÓLPiG-I~PdQc~L

- 2 MEI 2013

DENDERMONDE

t3rirfi=

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0464.373.543

Benaming

(voluit) : CHARLES VOGELE (BELGIUM)

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : NINOVESTEENWEG,190 - 9320 EREMBODEGEM - BELGIË (volledig adres)

Onderwerp akte : Commissaris - Ontslag - Benoeming - Intrekking van machten

A. UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING GEHOUDEN OP 29 JUNI 2012

1) PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren BV CVBA, met maatschappelijke zetel te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluwedal 18 en vertegenwoordigd door de vennootschap "BVBA Filip Lozie", met zetel te 2550 Kontich, bedrijfsrevisor, is belast met de uitoefening van het mandaat van de commissaris.

Het driejarige mandaat van de commissaris begint onmiddellijk na deze vergadering en eindigt na de gewone algemene vergadering van het jaar 2015.

De ondergetekende, Charles Vvgele (Belgium) NV, een naamloze vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te Ninovesteenweg 190, 9320 Erembodegem, en geregistreerd bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0464.371543 (hierna de "Vennootschap"), hierbij vertegenwoordigd door twee bestuurders, nl. R. Turk en K. Haal stelt hierbij aan als bijzondere lasthebbers, elkeen individueel bevoegd en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling : Sylvie Deconinck, Anouk Hermans, Marcos Lamin-Busschots en Régis Panisi, allen kantoorhoudende te 1000 Brussel, Loksumstraat 25, aan wie de vennootschap de bevoegdheid toekent om al het nodige te doen om de beslissingen van de gewone algemene jaarvergadering van de Vennootschap die werd gehouden op 29 juni 2012, te publiceren in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, om de inschrijving van de Vennootschap te wijzigen bij het rechtspersonenregister, om in het licht daarvan alle administratieve formaliteiten te vervullen en, onder andere, de Vennootschap te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een ondernemingsloket naar keuze en de griffie van de rechtbank van koophandel en te dien einde alles te doen wat noodzakelijk is.

B. UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR GEHOUDEN OP 16 APRIL 2013

1) De raad van bestuur neemt kennis van het feit dat de heer Martin Schulte im Rodde op 8 januari 2013 zijn ontslag heeft ingediend als dagelijks bestuurder van de Vennootschap,

De raad van bestuur beslist vervolgens om voor zoveel als nodig de beëindiging van het mandaat van de heer Martin Schulte im Radde als dagelijks bestuurder van de Vennootschap met terugwerkende kracht tot 8 januari 2013, te bevestigen.

De raad van bestuur bedankt Martin Schulte im Rodde voor bewezen diensten.

2) De raad van bestuur beslist met eenparigheid van stemmen om met terugwerkende kracht vanaf 1 april. 2013, Evelien de Ridder, Head of Human Resources, te benoemen als dagelijks bestuurder van de,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

.Ar

Vennootschap overeenkomstig Artikel 27 van de statuten en Artikel 525 van het Wetboek van vennootschappen.

De raad van bestuur beslist vervolgens met eenparigheid van stemmen om aile handelingen die Evelien de Ridder reeds zou hebben gesteld sedert 1 april 2013, voor zoveel als nodig te bekrachtigen.

3) De raad van bestuur neemt kennis van het feit dat Karin B. Portmann Zürcher haar ontslag heeft ingediend bij de Vennootschap en beslist vervolgens met eenparigheid van stemmen om de volmacht die de raad van bestuur op 7 mei 2010 heeft verleend aan Karin B. Portmann Zürcher, zoals bevestigd door de raad van bestuur op 5 maart 2012, met onmiddellijke inwerkingtreding in te trekken.

4) De raad van bestuur verleent volmacht aan Sylvie DECONINCK, Anouk HERMANS, Marcos LAMIN-BUSSCHOTS en Régis PANISI, allen kantoorhoudende te 1000 Brussel, Loksumstraat 25, elk alleen handelend en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde al het nodige te doen om de beslissingen van de raad van bestuur te publiceren in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, om de inschrijving van de Vennootschap te wijzigen bij het rechtspersonenregister, om in het licht daarvan alle administratieve formaliteiten te vervullen en, onder andere, de Vennootschap te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een ondernemingsloket naar keuze en de griffie van de rechtbank van koophandel en te dien einde alles te doen wat noodzakelijk is.

C. UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR GEHOUDEN OP 23 APRIL 2013

1) De raad van bestuur neemt kennis van het feit dat Nele Vandewaerde haar ontslag heeft ingediend bij de Vennootschap en beslist vervolgens met eenparigheid van stemmen om de volmacht die de raad van bestuur op 7 mei 2010 heeft verleend aan Nele Vanderwaerde, zoals bevestigd door de raad van bestuur op 5 maart 2012, met onmiddellijke inwerkingtreding in te trekken.

2) De raad van bestuur verleent volmacht aan Sylvie DECONINCK, Anouk HERMANS, Marcos LAMIN-BUSSCHOTS en Régis PANISI, allen kantoorhoudende te 1000 Brussel, Loksumstraat 25, elk alleen handelend en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde al het nodige te doen om de beslissingen van de raad van bestuur te publiceren in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, om de inschrijving van de Vennootschap te wijzigen bij het rechtspersonenregister, om in het licht daarvan aile administratieve formaliteiten te vervullen en, onder andere, de Vennootschap te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een ondernemingsloket naar keuze en de griffie van de rechtbank van koophandel en te dien einde alles te doen wat noodzakelijk is,

Sylvie Deconinck

Mandataris

Op de taatste btz van Lurk B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans. hetzij van de persoto}nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

23/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 17.07.2012 12310-0370-039
28/03/2012
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" i2oeaas3*

16 MAART 2012

DENDER[;

aaod Word t1.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE REOH~-s `"sK

VAN Ol7F:;eI:TMeí~

Ondernemingsnr : 0464.373.543

ïr3enaming

(voluit) : CHARLES VOGELE (BELGIUM)

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : NINOVESTEENWEG,190 - 9320 EREMBODEGEM - BELGIË (volledig adres)

Onderwerp akte : OntslaglBenoeming van dagelijks bestuurder - Bevestiging volmacht - Volmacht

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur gehouden op 05 maart 2012

1. de raad van bestuur bevestigt met eenparigheid van stemmen het ontslag van Dennis Landa als dagelijks bestuurder van de Vennootschap overeenkomstig Artikel 27 van de statuten en Artikel 525 van het Wetboek, van vennootschappen, met terugwerkende kracht vanaf 22 juli 2011,

De raad van bestuur bedankt Dennis Landa voor bewezen diensten.

2. De raad van bestuur beslist met eenparigheid van stemmen om met terugwerkende kracht vanaf 22 juli, 2011, Martin Schulte im Rodde, Vice President Group Sales, te benoemen als dagelijks bestuurder van de Vennootschap overeenkomstig Artikel 27 van de statuten en Artikel 525 van het Wetboek van vennootschappen.

De raad van beslist vervolgens met eenparigheid van stemmen om alle handelingen die Martin Schulte im Rodde reeds zou hebben gesteld sedert 22 juli 2011, voor zoveel als nodig te bekrachtigen.

3. De raad van bestuur neemt kennis van het feit dat (ingevolge huwelijk) de officiële naam van Karin Portmann is gewijzigd naar Karin Portmann Zürcher.

De raad van bestuur bevestigt vervolgens voor zoveel als nodig dat de volmacht die op 7 mei 2010 werd verleend aan Karin Portmann geacht dient te worden te zijn toegekend aan Karin Portmann Zürcher.

4. De raad van bestuur verleent volmacht aan Sylvie DECONINCK, Anouk HERMANS, Marcos LAMIN BUSSCHOTS en Régis PANISI, allen kantoorhoudende te 1000 Brussel, Loksumstraat 25, elk alleen handelend en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde al het nodige te doen om de beslissingen van de raad van bestuur te publiceren in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, om de inschrijving van de Vennootschap te wijzigen bij het rechtspersonenregister, om in het licht daarvan alle administratieve formaliteiten te vervullen en, onder andere, de Vennootschap te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een ondernemingsloket naar keuze en de griffie van de rechtbank van koophandel en te dien einde alles te doen wat noodzakelijk is.

Anouk Hermans

Mandataris

26/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 23.08.2011 11430-0197-035
24/06/2011
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblac

Motl 2.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

C" R-fFFrr VAN KOOPHANDEL

11111111111111111!!1111

Ondernemingsnr : 0464.373.543

Benaming

(voluit) : Charles Vágele (Belgium)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

ASO

Zetel : Ninovesteenweg 9320 Erembodegem

Onderwerp akte : Intrekking van bijzondere bevoegdheden

A) Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur gehouden op 8 april 2011

Na beraadslaging beslist de raad van bestuur met eenparigheid van stemmen om met onmiddellijke ingang (i) alle bijzondere bevoegdheden die bij beslissing van de raad van bestuur van 7 mei 2010 werden toegekend aan Karin Bertschinger en (ii) alle bijzondere bevoegdheden, voor zover als nodig, die werden toegekend aan Andrea Bezecny, in te trekken.

De raad van bestuur verleent volmacht aan Sylvie DECONINCK, Anouk HERMANS, Marcos LAMIN-BUSSCHOTS en Régis PANIS1, allen kantoorhoudende te 1000 Brussel, ILksumstraat 25, elk alleen handelend en met de mogelijkheid tot indeplaatsslelling, teneinde al het nodige te doen om de beslissingen van de raad van bestuur te publiceren in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad, om de inschrijving van de vennootschap te wijzigingen bij het rechtspersonenregister, om in het licht daarvan alle administratieve formaliteiten te vervullen en, onder andere, de vennootschap te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een ondernemingsloket naar keuze en de griffie van de rechtbank van koophandel en te dien einde ailes te doen wat noodzakelijk is.

Sylvie Deconinck

Mandataris

_ _ _ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2011 Annexes du Moniteur belge

14. 06. 2011 DENDERMONDE

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Neem en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, herzij van de perso(o)n(en) bevoegd do rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/06/2011
ÿþMoe 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Iu~W~~VflVIflWN~BVII~~VR

*11089012"

GRIFFIE hs,7;

VAN

1

I

0 , 06. 2011 Î

DENDEGrlrvff~' ~; f

Ondernemingsnr : 0464.373.543

Benaming

(voluil) : Charles Vogele (Belgium)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Ninovesteenweg*320 Erembodegem

Onderwerp akte : Ontslag I Benoeming van bestuurders en gedelegeerde bestuurders - Volmacht

A) Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 8 april 2011

De algemene vergadering beraadslaagt en beslist vervolgens met unanimiteit als volgt:

De algemene vergadering beslist om met ingang van Maart 1, 2011 het ontslag van Niels Jacobs te aanvaarden als bestuurder van de Vennootschap. Vervolgens benoemt de algemene vergadering met onmiddellijke ingang Richard Turk als bestuurder van de Vennootschap. Derhalve bestaat de raad van bestuur uit drie leden:

" Richard Turk;

" Michael Hofmann; en

" Karel Haal.

De algemene vergadering verleent volmacht aan Sylvie DECONINCK, Anouk HERMANS, Marcos LAM IN-BUSSCHOTS en Régis PANISI, allen kantoorhoudende te 1000 Brussel, loksumstraat 25, elk alleen handelend en met de mogelijkheid tot indeplaatsslelling, teneinde al het nodige te doen om de beslissingen van de algemene vergadering te publiceren in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad, om de inschrijving van de vennootschap te wijzigingen bij het rechtspersonenregister, om in het licht daarvan alle administratieve formaliteiten te vervullen en, onder andere, de vennootschap te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een ondernemingsloket naar keuze en de griffie van de rechtbank van koophandel en te dien einde alles te doen wat noodzakelijk is.

B) Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur gehouden op 8 april 2011

Richard Turk vervoegt de vergadering van de raad van bestuur als nieuw lid van de raad van bestuur.

De raad van bestuur beslist met eenparigheid van stemmen om (i) met onmiddellijke ingang Richard Turk, Country Manager Benelux en Dennis Landa, Head of Sales Benelux, te benoemen respectievelijk te bevestigen als gedelegeerde bestuurders van de Vennootschap overeenkomstig artikel 27 van de statuten en artikel 525 van het Wetboek van Vennootschappen en om (ii) met retroactief effect vanaf Maart 1, 2011 Niels Jacobs te ontslaan als gedelegeerde bestuurder van de Vennootschap.

Overeenkomstig artikel 28 van de statuten kunnen de gedelegeerde bestuurders, gezamenlijk handelend, de Vennootschap vertegenwoordigen en verbinden tegenover derde partijen binnen het kader van het dagelijks bestuur.

De raad van bestuur beslist met eenparigheid van stemmen om met onmiddellijke ingang Richard Turk als voorzitter van de raad van bestuur te benoemen voor de toekomstige raden van bestuur.

De raad van bestuur verleent volmacht aan Sylvie DECONINCK, Anouk HERMANS, Marcos LAMIN-BUSSCHOTS en Régis PANISI, allen kantoorhoudende te 1000 Brussel, loksumstraat 25, elk alleen handelend en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde al het nodige te doen om de beslissingen van de

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoloin{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

algemene vergadering te publiceren in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad, om de inschrijving van de vennootschap te wijzigingen bij het rechtspersonenregister, om in het licht daarvan aile administratieve formaliteiten te vervullen en, onder andere, de vennootschap te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een ondernemingsloket naar keuze en de griffie van de rechtbank van koophandel en te dien einde alles te doen wat noodzakelijk is.

Voor-

behouden

aart het

Belgisch

Staatsblad

V~

Anouk Hermans

Mandataris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto - Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/06/2011 : TU085935
23/08/2010 : TU085935
26/05/2010 : TU085935
26/05/2010 : TU085935
17/11/2009 : TU085935
10/11/2009 : TU085935
28/10/2009 : TU085935
20/07/2009 : TU085935
20/07/2009 : TU085935
27/05/2009 : TU085935
24/10/2008 : TU085935
01/10/2008 : TU085935
10/07/2008 : TU085935
16/04/2007 : TU085935
03/04/2007 : TU085935
30/11/2006 : TU085935
30/11/2006 : TU085935
14/07/2006 : TU085935
22/09/2005 : TU085935
12/08/2005 : TU085935
28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.06.2015, NGL 17.07.2015 15330-0202-035
27/07/2004 : TU085935
23/04/2004 : TU085935
26/02/2004 : TU085935
26/08/2003 : TU085935
24/07/2003 : TU085935
31/12/2002 : TU085935
31/07/2002 : TU085935
26/07/2002 : TU085935
30/10/2001 : TU085935
06/12/2000 : TU085935
21/09/2000 : TUA014327
12/07/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
21/11/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
01/12/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
CHARLES VOGELE (BELGIUM)

Adresse
BREDABAAN 891-893 2170 MERKSEM

Code postal : 2170
Localité : Merksem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande